Wpisy użytkownika Henryk9
Łącznie 229 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 577 214. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Jednak małe liczby w Mini. Cudownie Arczibalik73. Miały być wczoraj, są dzisiaj
Pasko, nie uszanowales woli makinero. Brak słów na takie postępowanie
Sebastian, mnóstwo razy było pisane by nie wierzyć liczbom podawanym na czacie. Nie wierz żadnym zestawów, mapkom i ststystykom. Statystyki są złudne. Tylko mądrość i intuicja jak Wielce Szanownego Maginero, przed którym chylę czoło. Adminie, podam link o os ustach pewnych gier.
Arczibalik73, zgadzam się z Tobą. W pełni zgadzam się z Makinero. Nie czas i miejsce na to by podawać tutaj przykłady. Dla niektórych mogą być bajka. Mogą się śmiać. Nie bede z nimi polemizowal.Chce podać kilka przykładów z życia. Warto posłuchać.
K84, podał przykład, że dał zebramowi 20 zł. Kiedyś dałem Romce kilka złotych. Spotkało mnie szczęście.
Wojtt, nie Cyganów, a Romów. To znaczy, że nie jesteś człowiekiem.
Dokończę jutro. Popatrzcie jak piękne były typowania na Portalu w porównaniu z Goldenlotto. Pewnie ktoś powie, że Kubraczki tak typowaly? Wojtt, z całym szacunkiem do Twojej Osoby ( chyba jesteś spod znaku Barana). Mówisz, że nie lubisz Romów. Ja nie lubię donosicieli, a jeszcze bardziej brzydze się osobami, które donosy odbierają.
Wojtt, nie do Ciebie była aluzja o donoicielstwie. Ten kto chciał, zrozumieć moja wypowiedź, zrozumiał. Tu, na tym portalu jest wiele osobników obojga płci, którzy denuncjuja do pewnego osobnika, a ten im wierzy. Na podstawie tych donosow podejmuje błędne decyzje.
Arczibalik73, ileż wykonano wyroków śmierci na niewinnych osobach? A co było z Komenda, który odsiedzial 18 lat?
Marchwicki nie był wampirem. Został skazany na karę śmierci. Jan A.przebywal w areszcie jako poxejrzany o, abojstwo Stefanii M. Sprawca okazał się kto inny. Został skazany na kare śmierci. To ostatnia ara śmierci jaka została wykonana w Polsce /1978/
Dużo ładnych typowan było dzisiaj na portalu. Niektórym z nich nie dane było napisać z pewnych powodów, tu ww.
Był czat z Adminem. Cóż ciekawego napisał oprócz podanego linku?Pewnie przyjmował paszkwile?
Pochwalcie się, ile osób z portalu wygrało większe kwoty dzięki temu portalowi?
Pamiętacie Portalowicza, który opublikował na swoim profilu kupon lotto na dzisiaj, z dopiskiem."perelki online"?
Wojtt, ja znam Osoby z portalu, które trafiły szóstki, ale nie dzięki temu portalowi. Obstawiali liczby podawane na czacie jako pewniaki. Tym sposobem wygrywali. Mój podwładny też trafił szóstkę na własne liczby. R. R.
Arczibalik73, czy Twoja Iwonka wkleila skan piątki w Mini? Przestań czasami pier... głupoty.
« Poprzednie 100Kolejne »