Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 195 430. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
cześć mala557 piątek i sobota nie grałem więc nic a dziś na 14 zagrałem to tylko 2zł wygranej szału nie ma
a u Ciebie jak tam? Ja Ci idzie granie ?
a u Ciebie jak tam? Ja Ci idzie granie ?
mala557 O no to fajnie coś się ruszyło dobre i dwie dychy 

ricardos znowu trafił 5/5 ?

ricardos znowu trafił 5/5 ?

Już patrzę nie jestem w temacie widzę a wygrana z wczoraj nono ricardos GRATULACJE szacun 
jak Ty to robisz ? 

jak Ty to robisz ? 
mala1438
ja jak na razie jeszcze nic nie wysłałem na żadną z gier, wczoraj i przedwczoraj zagrałem zaledwie na godz. 14 w multi i po 2 zł trafiłem 
ja jak na razie jeszcze nic nie wysłałem na żadną z gier, wczoraj i przedwczoraj zagrałem zaledwie na godz. 14 w multi i po 2 zł trafiłem 
kliknąłem w zdrapki i widzę że jakaś fajna zdrapka się szykuje forsa forsa 

Ja to ostatnio skromnie gram ostatnio grałem w multi wczoraj i przedwczoraj tylko na godz 14 i po 2 zł trafiłem razem 4 zł więc szału nie ma 

jak tam nastroje przed losowaniem?
przydałoby się coś wygrać pod choinkę 
przydałoby się coś wygrać pod choinkę 
net chodził dobrze to nie było zacinanie się tylko lekkie drgania obrazu kamera się trzęsła
wspaniały wynik byłby gdyby weszło 5/6 a tak tylko pozostał niedosyt i 

3/10 bez plusa grane z plusem joker nie trafiony więc nic dziękuję
ja mam zapuszczone lotto i mini na dziś wczoraj wysłałem i losy milionosy wysłane kiedyś tam
Pechowiec6 no to jak to co? nikt nie wygra jak wylosują z tych co nie sprzedane

U mnie w kolekturze w której gram padło 4x 100 zł w los milionos wiszą wywieszone kupony

Robal_36 całkiem całkiem ta kolektura obrót mają niezły osiedlowa kolektura dość nowoczesna i nie jest to budka tylko lokal jak na sklep taki mały
ooo widzę że moje miasto załapało się na wygraną z najwyższej półki 

Robal nie czytałem regulaminu bo strona mi się z nim nie chce odtworzyć a co tam napisali?