Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 184 768. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a i tam gdzie było dwa razy 3/10 to w obu były plusy trafione ale dziś nie zagrane z plusem {
a no widzisz bo pukon nie lubi także wszelkich płynów tłuszczy i śródków chemicznych 

majklasz ja nie bedzie 6 to i 5 nie bedzie zauazyłem że jak jest 6 w lotto to i 5 w mini i na odwrót czesto tak jest dziwne czyż nie?
majklasz - też kupowałem przez pewien czas ukryty skarb max 30 dychy miałem w nim to Ci kiedyś pisałem i drobnica po 2 zł
w kubicy 1 zł i 2zł strasze peiniadze 10 zł i 2x 2 zł i teraz jaś nic jak na razie
ja kupuje tylko nowości wychodzi nowa odpuszczam poprzednią kupuje tą nową 

a jesli chodzi o starsze zdrapki to bym zakupil urodzinowy tort ale nie widze go w kolekturach przynajmniej u mnie
pełno jest pustych zdrapek więc dobre i te 2 -3 zł wydrapać ale to tylko zwrot kosztów ale zabawa przednia 

nom mogliby bo tak to albo monetą albo paznokciem
albo łyżką drapać trzeba
albo łyżką drapać trzebachyba ze jej sie przywidziało tak jak ktos pisał zamiast 20 tys to 200 zł moglo tam byc napisane
ale to chyba nie mozliwe bo 200 zł nie ma tam do wygrania jest 300
szczęściara
skad wiesz ze kupiłem ?
majklasz zgadza sie kupiłem jasia fasolę 1 sztukę ale jeszcze nie drapie
skad wiesz ze kupiłem ? majklasz zgadza sie kupiłem jasia fasolę 1 sztukę ale jeszcze nie drapie
dla zainteresowanych moge zrobić fote tej zdrapki fajnie to wyglada 5 miśków po 2 zł 

Cześć wszystkim 
Z 22.15
lotto 0/6 mini 1/5 mm 5/10 i 3/10 szału nie ma

Z 22.15
lotto 0/6 mini 1/5 mm 5/10 i 3/10 szału nie ma

No to tak to jest zawsze trzeba wysyłać to co przygotowane bo się później żałuje
Nom jestem spokojny mimo że szału nie ma

Nom jestem spokojny mimo że szału nie ma

szczęściara.. jeszcze nie odebrałem ale mam zamiar
wiesz co ja wybieram te które są całe niebieskie bo się odróżniają od innych i to jest recepta 
wiesz co ja wybieram te które są całe niebieskie bo się odróżniają od innych i to jest recepta 
na 14 tylko jedną dyszkę z plusem pośle nie ma co szaleć i jednego jasia 

na 14 już wysłałem dyche z plusem i jedną zdrapkę jasia wziąłem a na 22 się zobaczy po 14 

jeśli chodzi o urodzinowy tort to zauważyłem że wczoraj ich nie było w mojej kolekturze a dziś już były
Popytaj może mają tylko schowane pod ladą u mnie też nie było aż do dziś 

ja nie uzywam programów patrzę tylko na mapę liczb ewentualnie kreśle na wariata czyli obojętnie co 

co ty gadasz aż 360 muszą sprzedać
ja 1 mam zakupiony los milionos
ja 1 mam zakupiony los milionoscięzko chyba bedzie im tyle sprzedać w jednej kol bo widze że np. u mnie nikt tego nie kupuje
jak by nie patrzył to drogie to jest jakby to 1 zł lub 2 zł kosztowało to by się rozeszły jak świeże bułki
jasne ze pamietam po 20 zł były a ja głupi aż 2 losy wziąłem i puste były
no to wtedy już naprawdę pech
kreslisz od 1-35 a tu losują liczbe 36 załamka hehe
kreslisz od 1-35 a tu losują liczbe 36 załamka hehena 22.15 wysłałem jedną dyszke z plusem i zakupiłem zdrapke jasia i koniec zabawy na dziś 

szczęściara - sam zapracuje na swoją wygraną ona na mnie czeka ale nie dziś 

ile płacili wtedy ? z 5 ? 

ale to chwile potrwa