Wpisy użytkownika Genesis
Łącznie 283 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 843 078. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak kumulacja była 5 000 000 potem 6 000 000 ludzie niechętnie grali
kiedyś przepuszczałem naprawdę duże pieniądze w TS, ale zerwałem z nałogiem
zresztą Wy ludzie nie widzicie tych reklam? jak reklamują multi multi albo ta loteria z samochodami firmy Unique One? Poczytajcie na internecie, a się dowiecie
Żal mi po prostu, że tak dużo ludzi daje się nabić w butelkę... Kiedyś byłem jednym z Was, ale zerwałem z tym i od tamtej pory życie jest piękniejsze. Nikt nikomu w życiu nie da pieniędzy za darmo - podstawowa zasada.
myślałem, że TS bardziej będzie wyrachowany i podciągnie do 50 000 000 a tu cik niespodzianka
Krzysiu jest od 2012, miałem wcześniej inne konto i go doskonale pamiętam, powodzenia na praktykach
@marek-m62 do czasu dostanie pierwszą wypłatę, zobaczy, że mu 1/5 wezmą, uwierz, zmieni poglądy polityczne
"kto kombinuje ten żyje, taniej kupię drożej sprzedam, to wódki się też napiję"
Jeśli ktoś z Was trafi moimi liczbami, poproszę o 1% wygranej, kontakt priv. Pozdrawiam. A jak ktoś woli grać 1/1 to polecam metodę grubego, która jest tutaj na forum
ktoś puścił 100 zakładów 5/5 bez plusa za 250 zł i trafił 100 razy.
że jedni rozbijają audi a8 long security za kilkaset tysięcy, a ty idziesz do pracy, tyrasz od pon - pt po 8 h czasem sobota, wypłata 1900...
z czego mam żyć? z czego mam kupić mieszkanie? z czego kupić auto?
jakbym chciał otworzyć własną firmę, to się nie przebiję, bo skarbówka i kontrole mnie zniszczą
jak wyjadę za granicę, to zostawię rodzinę, żona odejdzie do innego
dlaczego ksiądz robi dziecko na boku, a później mamusia wyrywa po zmarłym passata i majątek, a akcję obejmuje Pan Rutkowski?
Dlaczego jak zjesz cukierka w sklepie, to zapakują Cię do furgonu i pójdziesz odpowiadać przed sądem, a jak kasjerka nie wyda Ci 10gr to nie spotka ją żadna odpowiedzialność?
Dlaczego oni są przeciwko in vitro, jak w azji przeprowadzana są juz próby klonowania człowieka?
Dlaczego pis przyszedł i zamiast poprawić jakość funkcjonowania Państwa, to za każdym razem mówi, że to wina 8 lat PO i że oni nie są w stanie tego szybko zmienić?
I zamówili następne auta. Czterdzieści parę aut: bmw, audi, mercedes, vw, skoda superb...
to tak jakby okraść czyjeś konto bankowe i powiedzieć, że to było zgodne z prawem
dlaczego świętowane jest święto 3 maja uchwalenia konstytucji, jak się ją złamało wcześniej kilkanaście razy?
Dlaczego emeryci i renciści nie mają zapewnionej podstawowej opieki zdrowotnej?
odpowiedź jest prosta: pójdziecie zdrapać zdrapkę, bo trzeba drapać
Oto moje liczby:
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,* xd
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,* xd
Ciekawe czy to celowe działanie czy może faktycznie jakiemuś znajomkowi na kampanię w następnych wyborach
W kulkach jest układ który wibruje kulką. Wzbudzany jest zewnętrznym pilotem
Możecie mnie wyśmiać ale mogę podać Wam linka. Otwórzcie oczy ludzie. To jeden wielki wał.
http://www.rmf.fm/magazyn/news,8967,tak-oszukuja-w-kasynach.html
Tak się robi z ludzi idiotów w Lotto. Jest 6 przycisków na konsoli w studiu. Do każdej gry jest osobna konsola sterująca. Wszystko zależy od osoby która wciska przyciski. Opóźnienie 0.5s daje inne liczby plus do tego wzbudzanie kulek z zewnątrz, kiedy fotokomórka wykryje niekorzystną dla wyników Lotto kulę
Dlaczego 3 dni po otwarciu Super Szansy padła główna wygrana? Żeby z ludzi zrobić idiotów, żeby szli i wydawali pieniążki na lotto
A poza tym pamiętajcie, że przed każdym losowaniem odbywa się losowanie próbne, Pasko kiedyś wstawił link to TS spiął tyłek o to. Po prostu Pasko przez przypadek uzyskał dostęp do tego nagrania - samo Lotto mu je udostępniło nieświadomie. Niby precyzyjne zasady a nie potrafią powiedzieć że losują dodatkowo przed losowaniami głównymi o 14 i 21 co zmniejsza szansę na opracowanie systemu / algorytmu
Siemanko zipy, potrzebuje dwóch siódemeczek mm na 21, ktoś coś?
a właściwie to 3 siódemeczek, bo jedna 6000, a potrzebuje 14 koła