Wpisy użytkownika Fafi
Łącznie 1 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 711 040. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Aaaa gladiatorku jestem tu duuuuużo dłużej niż twój marny staż i jak widać siadło mi
Jak tam Sebastianie też uwazasz że jakiś gladiatorek moze obrazać innych bo siedzi tu 8 lat?
3 710 600. Fafi 2019-12-29 (00:01)
Janeczka0409
Od wieczornego losowania start przez góra 3 losowania 3 lub 4 i 4 lub 5
Głąbie to do parki 3,4
Janeczka0409
Od wieczornego losowania start przez góra 3 losowania 3 lub 4 i 4 lub 5
Głąbie to do parki 3,4
Witam moi drodzy
Fafi dzisiaj znowu trafi co nieco
proszę trzymać kciuki
Fafi dzisiaj znowu trafi co nieco
proszę trzymać kciuki
Zaraz pewnie gladiator co to 8 lat tu siedzi i rzekomo dlatego ma prawo obrażać bluzgać itd.
3 711 539. Gosia__77 2019-12-30 (09:34) ts-mnie lubi
22 23
Gosia na cześć Twojej jednej z liczb >> 23 << postanowiłem zrobić piątki ale wyszło ich 26 sztuk więc skróciłem do minimum ilość ewentualnych zakładów zestawy te ważne co najmniej 30 losowań tak więc kiedy będzie komuś wychodzić liczba >> 23 << polecam zerknąć na te zestawy.
Będą w KG
22 23
Gosia na cześć Twojej jednej z liczb >> 23 << postanowiłem zrobić piątki ale wyszło ich 26 sztuk więc skróciłem do minimum ilość ewentualnych zakładów zestawy te ważne co najmniej 30 losowań tak więc kiedy będzie komuś wychodzić liczba >> 23 << polecam zerknąć na te zestawy.
Będą w KG
Liczby z tych zestawów mówiąc krótko będą hulać niebawem z 23 bo nie mają innego wyjścia
>>> Księciunio jest tylko jeden <<< a jak się to komu nie podoba zawsze może sobie oko wydłubać
w ramach złości.
CzePaNara
w ramach złości.
CzePaNara
Sebastianie_M
Chciał..ś mnie spotkać w realu >> być może niedługo będę w Wawie >> proponuję Galerię Mokotów
i najważniejsze >> To ja poznam Ciebie z wyglądu >>> Bo wyobraź sobie że wszystko już wiem <<
Chciał..ś mnie spotkać w realu >> być może niedługo będę w Wawie >> proponuję Galerię Mokotów
i najważniejsze >> To ja poznam Ciebie z wyglądu >>> Bo wyobraź sobie że wszystko już wiem <<
Gdzie jest Szanowny?
w końcu komuś inteligentnemu pogratulowałbym ładnej pareczki.
w końcu komuś inteligentnemu pogratulowałbym ładnej pareczki.
Gonzaga
Gratki za parkę z 14:00 dodała mi galaktycznej pewności że wejdzie
Gratki za parkę z 14:00 dodała mi galaktycznej pewności że wejdzie
I szkoda ze tak mało tu bywasz Szanowny ale czytając ten czat nie dziwię się
Mam w pamięci wypowiedź zdaje się Duńczyka
zapytanego co sadzi o Polakach pytajacy poprosił o szczerą odpowiedź
Polacy są głupawi odpowiedział.
A teraz obiektywnie pomyślmy drodzy czatowicze.
zapytanego co sadzi o Polakach pytajacy poprosił o szczerą odpowiedź
Polacy są głupawi odpowiedział.
A teraz obiektywnie pomyślmy drodzy czatowicze.
Tak też dołożyłem kilka cegiełek do tej MEGA głupawy jaka tu panuje na tym czacie.