Wpisy użytkownika Extrapensja
Łącznie 386 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 424 395. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@5 424 381 maniek30:
Częste główne wygrane w Eurojackpot wcale nie są podejrzane. Wynikają one z zasad działania loterii i różnic w skali gry między krajami. Skala gry w Niemczech
Niemcy są największym rynkiem Eurojackpot. Gra tam ogromna liczba osób – codziennie sprzedawane są miliony zakładów. Nic dziwnego, że to właśnie gracze z Niemiec najczęściej wygrywają najwyższe nagrody – po prostu statystycznie mają najwięcej losów w grze. Niższa cena zakładu
W Niemczech pojedynczy zakład Eurojackpot jest tańszy niż w Polsce. To sprawia, że gracze chętniej kupują większą liczbę zakładów, zwiększając swoje szanse na trafienie głównej wygranej. Matematyka i prawdopodobieństwo
Każde losowanie jest niezależne i całkowicie losowe. To, że Niemcy wygrywają częściej, nie jest skutkiem „ustawiania losowań”, ale prostą konsekwencją tego, że grają więcej i taniej. Gdyby gracze z Polski kupowali podobną liczbę zakładów, proporcje wygranych byłyby bardziej wyrównane. Transparentność systemu
Losowania są nadzorowane przez międzynarodowe komisje, odbywają się publicznie i są transmitowane. To eliminuje możliwość manipulacji. Wniosek: częste wygrane w Eurojackpot, zwłaszcza w Niemczech, nie są podejrzane – wynikają z matematyki, liczby graczy i różnic w cenach zakładów, a nie z oszustwa.
Częste główne wygrane w Eurojackpot wcale nie są podejrzane. Wynikają one z zasad działania loterii i różnic w skali gry między krajami. Skala gry w Niemczech
Niemcy są największym rynkiem Eurojackpot. Gra tam ogromna liczba osób – codziennie sprzedawane są miliony zakładów. Nic dziwnego, że to właśnie gracze z Niemiec najczęściej wygrywają najwyższe nagrody – po prostu statystycznie mają najwięcej losów w grze. Niższa cena zakładu
W Niemczech pojedynczy zakład Eurojackpot jest tańszy niż w Polsce. To sprawia, że gracze chętniej kupują większą liczbę zakładów, zwiększając swoje szanse na trafienie głównej wygranej. Matematyka i prawdopodobieństwo
Każde losowanie jest niezależne i całkowicie losowe. To, że Niemcy wygrywają częściej, nie jest skutkiem „ustawiania losowań”, ale prostą konsekwencją tego, że grają więcej i taniej. Gdyby gracze z Polski kupowali podobną liczbę zakładów, proporcje wygranych byłyby bardziej wyrównane. Transparentność systemu
Losowania są nadzorowane przez międzynarodowe komisje, odbywają się publicznie i są transmitowane. To eliminuje możliwość manipulacji. Wniosek: częste wygrane w Eurojackpot, zwłaszcza w Niemczech, nie są podejrzane – wynikają z matematyki, liczby graczy i różnic w cenach zakładów, a nie z oszustwa.
@5 424 403 Pasko: skoro już „zrzucamy się” na wygrane w Niemczech, to i Niemcy solidnie dorzucają się do wysokich wygranych w Polsce. To działa w dwie strony – taka międzynarodowa wymiana szczęścia. 😉

Ile piątek w Mini?
@5 424 475: @5 424 475: ok
@5 424 731 tom28: @5 424 731 tom28:
@5 424 874 Czajka: Ale nie Bambaryla.
@5 424 880 tomcio1972: Pewnie za to, że nie przegrałeś?

@5 425 579 Tom1:
@5 425 600 tom28: z doskoku.
@5 425 673 Gosia__77: Schabowy z ...pieczarek, mniaam.
@5 425 685 Gosia__77: 

@5 425 691 Gosia__77: Muszę iść do typowej kolektury bo w Zabkach nie mają, albo dam dziewczynie.
To dla Was

@5 425 908 wasyl-piaski: dramatycznie żalisz się na czacie, że „shakali Ci tel i compa”, a więc cokolwiek byś pisał, to niby nie ty. Innymi słowy – wcześniej śledził nicki, komentował, a gdy zrobiło się gorąco, nagle wina spada na tajemniczych hakerów.
No tak, klasyk z gatunku: to nie ja, to mój komputer. Jeszcze chwila i dowiemy się, że to drukarka pisała sama, a lodówka podsyłała emoji. Wasyl, gratulacje – właśnie wymyśliłeś nową wersję bajki o Pinokiu w erze internetu.
No tak, klasyk z gatunku: to nie ja, to mój komputer. Jeszcze chwila i dowiemy się, że to drukarka pisała sama, a lodówka podsyłała emoji. Wasyl, gratulacje – właśnie wymyśliłeś nową wersję bajki o Pinokiu w erze internetu.
@5 425 904 wasyl-piaski:
Może ta nasza przyjazna stronka multipasko nagle zrobiła się taka niebezpieczna? 😏 Pewnie gracze chcą poznać te tajemnicze pewniaki na rozbijanie kumulacji i dlatego hakerzy wzięli się akurat za Twojego kompa, Wasyl…
Może ta nasza przyjazna stronka multipasko nagle zrobiła się taka niebezpieczna? 😏 Pewnie gracze chcą poznać te tajemnicze pewniaki na rozbijanie kumulacji i dlatego hakerzy wzięli się akurat za Twojego kompa, Wasyl…
Coś ta sobota jakaś pechowa – najpierw hakerzy „cudownie” przejęli komuś kompa i telefon, a teraz biedak musi tłumaczyć, że cokolwiek napisane z jego profilu to… no oczywiście nie on 🙄. Do kompletu nasi siatkarze z Włochami też szczęścia nie mieli 😒. Pewnie kibic Karol rzucił jakiś zaklęty urok. No nic – oby wieczorem w Lotto i Mini padły same piątki i szóstki. A kysz, złe moce, a kysz!
@5 426 242 Tom1:
Polacy przegrali z Włochami, bo spotkanie rozstrzygnęły przede wszystkim elementy techniczne i taktyczne:
Zagrywka i przyjęcie – Włosi zagrali bardzo stabilnie w przyjęciu, dzięki czemu mogli rozgrywać szybkie akcje środkiem i skrzydłami. Polacy natomiast nie wywierali na nich wystarczającej presji zagrywką, a własne przyjęcie w kilku momentach „pękało”.
Atak – włoski atak był bardziej zróżnicowany i skuteczny. Widać było dużą swobodę i odwagę w końcówkach setów, podczas gdy Polakom zdarzało się tracić skuteczność przy wysokim bloku rywala.
Blok–obrona – Włosi dobrze czytali polskich atakujących, kilka razy zatrzymali ich w kluczowych momentach. Polska obrona nie była tak szczelna, a kontrataki nie przynosiły tylu punktów.
Koncentracja w końcówkach – przy wyrównanej grze o zwycięstwie decydują detale. Włosi zachowali więcej zimnej krwi i to oni kończyli najważniejsze piłki.Polska zagrała na dobrym poziomie, ale zabrakło jej atutów, które zwykle decydują – mocnej zagrywki, większej konsekwencji w ataku i wygranych akcji w newralgicznych momentach. To nie " makarony nas zjadły"❤️
Polacy przegrali z Włochami, bo spotkanie rozstrzygnęły przede wszystkim elementy techniczne i taktyczne:
Zagrywka i przyjęcie – Włosi zagrali bardzo stabilnie w przyjęciu, dzięki czemu mogli rozgrywać szybkie akcje środkiem i skrzydłami. Polacy natomiast nie wywierali na nich wystarczającej presji zagrywką, a własne przyjęcie w kilku momentach „pękało”.
Atak – włoski atak był bardziej zróżnicowany i skuteczny. Widać było dużą swobodę i odwagę w końcówkach setów, podczas gdy Polakom zdarzało się tracić skuteczność przy wysokim bloku rywala.
Blok–obrona – Włosi dobrze czytali polskich atakujących, kilka razy zatrzymali ich w kluczowych momentach. Polska obrona nie była tak szczelna, a kontrataki nie przynosiły tylu punktów.
Koncentracja w końcówkach – przy wyrównanej grze o zwycięstwie decydują detale. Włosi zachowali więcej zimnej krwi i to oni kończyli najważniejsze piłki.Polska zagrała na dobrym poziomie, ale zabrakło jej atutów, które zwykle decydują – mocnej zagrywki, większej konsekwencji w ataku i wygranych akcji w newralgicznych momentach. To nie " makarony nas zjadły"❤️
W lotto i mini lotto mam zagrane już w ubiegłym tygodniu.Nowych nie kupuje.
Teraz czas dla rodziny🎂

@5 426 310 Sebastian_M: A masz pekinkę? Jaki to gatunek?
@5 426 310 Sebastian_M: Ale kapucha - pewnie ze wschodniej granicy? Rosła w Bagietkach, czy w Słoikach?
@5 426 322 Sebastian_M: Albo w Dzbanach ?

Jakby co , ktokolwiek by napisał z mojego profilu to nie ja.
@5 426 333 Sebastian_M: Ale Bagietki powinny się nazywać Janusze.
Grafiki dla S_M za 1800
@5 426 410: @5 426 410: Gratki
Każdy pisze z własnego profilu? Nikogo nie zhakiwali?
Pewnie kibic Karol Pigularz jeszcze smacznie chrapie, więc Polska wreszcie wygrywa pierwszego seta z Czechami! 😅 Niech tylko się nie obudzi – niech śpi dalej, bo wtedy spokojnie dowieziemy brąz do końca turnieju. 🥉🇵🇱
15:15
17:15
Wyrównana gra, ale 19:18
Qrcze 19:20
Wrrr...19:21
Pewnie Karol Pigularz zaczął kibicować
Źle
Wrrr
No i wszystko jasne – Pigularz się obudził, zaczął kibicować i od razu drugi set dla Czechów. 🙃 To trochę jak z naszymi politykami: jak tylko „wesprą” sportowców swoją obecnością, to zwykle kończy się klęską. Może lepiej, żeby i oni, i Pigularz zostali w domu przed telewizorem – przynajmniej szanse na medal rosną. 😏
9:7
Szarż, Poliż, snus
18:16
21:20

@5 426 563 Gosia__77:
Co to ' człowiek zaciek'?

Tylko po 513 zł.
@5 426 775 Sebastian_M:
@5 426 776 Sebastian_M: W kulki, w kulki gramy
@5 426 782 tomcio1972: Witam, szkoda bo to tylko 2 zakłady, a wszedł plus chyba ? Udanego nowego tygodnia.
Chyba pora zakończyć swoją „karierę czatową” – w końcu nie mam zamiaru pisać sam ze sobą, bo wtedy jeszcze ktoś pomyśli, że prowadzę konkurs na najciekawszy monolog. 😄
Na świecie jest tyle innych zajęć – a wybór jest oczywisty!
Podkreślam jednak, że poznałem tutaj wielu naprawdę wartościowych ludzi, których będę wspominał z sympatią.
Gratuluję wszystkim szczęśliwcom wygranych w minionym tygodniu i życzę, żeby wrześniowo-październikowe losowania przyniosły jeszcze więcej radości (i oczywiście trafionych piątek, szóstek . 🍀💰
Na świecie jest tyle innych zajęć – a wybór jest oczywisty!
Podkreślam jednak, że poznałem tutaj wielu naprawdę wartościowych ludzi, których będę wspominał z sympatią.
Gratuluję wszystkim szczęśliwcom wygranych w minionym tygodniu i życzę, żeby wrześniowo-październikowe losowania przyniosły jeszcze więcej radości (i oczywiście trafionych piątek, szóstek . 🍀💰
@5 426 784 tomcio1972: Tak, może nie ma go na czacie , i nie widział Twojego wpisu?
@5 426 790 Sebastian_M: 

@5 426 793 Sebastian_M:
@5 426 798 Sebastian_M: Ale widziałeś jakie były podniety gdy tacy jak Ty trafiali 8/8 w MM, czy 5/5 w Mini Lotto, czy nawet 7/10 niektórych.Nie wygrana się liczy, ale te gratulacje od szefa.
Zastanawiam się, czy jakbym wrzucił swoje ulubione celebrytki – młode, starsze i paru sportowców – to od razu wlepią mi bana? 😂 Bo przecież już widziałem, jak niektórzy tak zasłaniali stronkę, że o liczbach można było zapomnieć. Efekt? Stronka w wersji ‘Vogue’, a ja musiałem się rozstać z autorem tej artystycznej galerii…
@5 426 815 Sebastian_M: Totalizator Sportowy - to sport przecież, więc będę promował sport.
@5 426 925 Pasko: 8/10 z plusem 1520🙏💶

Jeszcze coś w grupie🙏💶

Gramy system w Mini Lotto i Lotto bez plusa.

Gratulacje dla wszystkich wczorajszych szczęśliwców w grach losowych – obyście dziś dalej mieli rękę do kuponów jak zawodowy magik do kart.
Przy okazji – z okazji Dnia Chłopaka życzę wszystkim graczom:
trafnych piątek w Mini Lotto (niech piątka nie kojarzy się już tylko ze szkołą.
oraz wymarzonych szóstek w Dużym Lotku, żeby można było zamienić bukiet kwiatów na bukiet banknotów.
A za gratulacje przesłane mi za moje niedzielne i poniedziałkowe skromne sukcesy – wielkie dzięki. Jeszcze trochę takich wygranych i będę musiał otworzyć własną rubrykę w gazetce pt. Szczęśliwiec tygodnia.
Oby szczęście rozdawało dziś wszystkim kupony jak rozdaje cukierki na festynie.
Przy okazji – z okazji Dnia Chłopaka życzę wszystkim graczom:
trafnych piątek w Mini Lotto (niech piątka nie kojarzy się już tylko ze szkołą.
oraz wymarzonych szóstek w Dużym Lotku, żeby można było zamienić bukiet kwiatów na bukiet banknotów.
A za gratulacje przesłane mi za moje niedzielne i poniedziałkowe skromne sukcesy – wielkie dzięki. Jeszcze trochę takich wygranych i będę musiał otworzyć własną rubrykę w gazetce pt. Szczęśliwiec tygodnia.
Oby szczęście rozdawało dziś wszystkim kupony jak rozdaje cukierki na festynie.
@5 427 154 Sebastian_M:
@5 427 155 Sebastian_M: Dzisiaj znów ta sama ekipa gramy💶🙏
@5 427 160 Sebastian_M: Moja ulubiona data 30 - ty.
@5 427 165 :
Magia liczby 30 i daty 30.09.2025 r. w grach losowych
Ktoś powie: Ot, zwykły wtorek pod koniec września… A tu psikus! To dzień nafaszerowany szczęściem jak kupon Multi Multi dwudziestką liczb. Liczba 30 – to taki gracz-marzyciel. Niby ostatnia w rzędzie trzydziestki, ale zawsze się uśmiecha: Jeszcze ja, jeszcze ja!. Nie bez powodu wielu stawia ją na kuponie – bo ma w sobie coś z urodzinowego tortu z trzydziestoma świeczkami: albo zdmuchniesz wszystkie i marzenie się spełni, albo przynajmniej będzie zabawa. Data 30.09.2025 – cyferki nie kłamią: same trójki i zera aż mrugają do graczy. Wygląda to tak, jakby los sam mówił: „Postaw dzisiaj coś nietypowego, a może ja Cię zaskoczę.
A więc – tego dnia losowe kuleczki mogą być bardziej rozbawione niż zwykle. Może trójki ustawią się w rządku, może trzydziestka machnie ogonkiem z maszyny losującej, a może po prostu będzie to idealny moment, żeby pochwalić się: Ha! Trafiłem!.
Bo w końcu – magia magią, a kupon sam się nie wypełni.
Magia liczby 30 i daty 30.09.2025 r. w grach losowych
Ktoś powie: Ot, zwykły wtorek pod koniec września… A tu psikus! To dzień nafaszerowany szczęściem jak kupon Multi Multi dwudziestką liczb. Liczba 30 – to taki gracz-marzyciel. Niby ostatnia w rzędzie trzydziestki, ale zawsze się uśmiecha: Jeszcze ja, jeszcze ja!. Nie bez powodu wielu stawia ją na kuponie – bo ma w sobie coś z urodzinowego tortu z trzydziestoma świeczkami: albo zdmuchniesz wszystkie i marzenie się spełni, albo przynajmniej będzie zabawa. Data 30.09.2025 – cyferki nie kłamią: same trójki i zera aż mrugają do graczy. Wygląda to tak, jakby los sam mówił: „Postaw dzisiaj coś nietypowego, a może ja Cię zaskoczę.
A więc – tego dnia losowe kuleczki mogą być bardziej rozbawione niż zwykle. Może trójki ustawią się w rządku, może trzydziestka machnie ogonkiem z maszyny losującej, a może po prostu będzie to idealny moment, żeby pochwalić się: Ha! Trafiłem!.
Bo w końcu – magia magią, a kupon sam się nie wypełni.
@5 427 165 Sebastian_M: Wczorajszym kuponem gram ponownie, oprócz tej kratki z trafna czwórka.
Tylko ten anuluje , do 29 dodam 30 i oczywiście 10, z resztą radźcie sobie pioruny sami👹 ✍Dąbrowa Górnicza, Czeladź to Zaglębie Szczęściarzy Wasyla.
@5 427 195 Sebastian_M: Bo Wy potraficie rozmawiać z liczbami.
@5 427 196 Sebastian_M: Nie wiem , bo już nie udziela się na czacie z powodu ' schakowanego' kompa, telefonu, pisał przecież, że jeśli ktoś pisze z jego nicku to nie on a haker.
A teraz info o wczorajszych piątkach w Mini Lotto.Mam czutkę, że wpadnie dzisiaj 10/10 z plusem, stawka 5.
Kasa otwarta, trzeci w kolejce, a za mną jeszcze dwie osoby.
@5 427 207 Sebastian_M: 

@5 427 254 Sebastian_M: Poważnie ? - Nie znam.
@5 427 263 Sebastian_M: Oj, nie.Najlepiej się zasypia po sexie.
@5 427 264 Sebastian_M: Niech sobie żyje w swoim zakłamanym światku.
Jedziemy w pewne ulubione miejsce.
Zagrane

System na dwóch i rozpisane - proste

@5 427 677 Czajka:
@5 427 772 tom28:
Zwracam się z prośbą o odrobinę luzu i wzajemnego szacunku. Każdy z nas ma prawo do własnego nicka – jedni wybierają go z humorem, inni z sentymentu, a jeszcze inni zupełnie przypadkowo. To część naszej tożsamości na czacie i nikt nie powinien być z tego powodu śledzony ani krytykowany.
Niech każdy żyje według własnych zasad i bawi się po swojemu. Czat to miejsce do rozmów, żartów i wymiany myśli, a nie areną do oceniania cudzych wyborów. Zamiast wytykać sobie pseudonimy – poświęćmy energię na coś przyjemniejszego: śmiech, pozytywne komentarze czy kibicowanie szczęśliwym trafom w grach.
Pamiętajmy: im mniej krytyki, tym więcej dobrej atmosfery.
Niech nick będzie tylko nickiem, a nie powodem do sporu.
✦ Żyjmy i dajmy żyć innym ✦
To do krytykanta.
Zwracam się z prośbą o odrobinę luzu i wzajemnego szacunku. Każdy z nas ma prawo do własnego nicka – jedni wybierają go z humorem, inni z sentymentu, a jeszcze inni zupełnie przypadkowo. To część naszej tożsamości na czacie i nikt nie powinien być z tego powodu śledzony ani krytykowany.
Niech każdy żyje według własnych zasad i bawi się po swojemu. Czat to miejsce do rozmów, żartów i wymiany myśli, a nie areną do oceniania cudzych wyborów. Zamiast wytykać sobie pseudonimy – poświęćmy energię na coś przyjemniejszego: śmiech, pozytywne komentarze czy kibicowanie szczęśliwym trafom w grach.
Pamiętajmy: im mniej krytyki, tym więcej dobrej atmosfery.
Niech nick będzie tylko nickiem, a nie powodem do sporu.
✦ Żyjmy i dajmy żyć innym ✦
To do krytykanta.
@5 427 808 Sebastian_M:
Pora na drinka
Podczas gdy jedni zajmują się kłótniami i śledzeniem nicków, ci mądrzejsi wolą zabawę liczbami – typują trafnie i wygrywają. Efekt? W Katowicach przy ul. Pośpiecha 4, w sklepie Market Vita Express (czynny tylko do 20:00), padła główna wygrana w Multi Multi 8/8 – aż 195 000 zł. Gratulacje dla Kubraczka.
@5 427 969: Ładna wygrana w Niemczy
@5 427 989 Sebastian_M: No to zapinaj pasy, bo wjeżdża ZESTAW DIABELSKI – specjalnie na przepalenie pecha i kumulacji!
13 – 27 – 35 – 49 – 6 – 18 🎲
Cztery nieparzyste jak cztery rogi czarciego widelca, a dwie parzyste jak dwa żarzące się węgle z piekielnego pieca .
Jak to wejdzie, to kumulacja pójdzie z dymem szybciej niż ognisko w noc świętojańską, a Ty zostaniesz milionerem… z pieczątką od samego Lucyfera na kuponie.
13 – 27 – 35 – 49 – 6 – 18 🎲
Cztery nieparzyste jak cztery rogi czarciego widelca, a dwie parzyste jak dwa żarzące się węgle z piekielnego pieca .
Jak to wejdzie, to kumulacja pójdzie z dymem szybciej niż ognisko w noc świętojańską, a Ty zostaniesz milionerem… z pieczątką od samego Lucyfera na kuponie.