Wpisy użytkownika Dorian25
Łącznie 544 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 780 930. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysztof takim podejsciem to nie gra jest trzeba liczyc tez na szczescie
krzysztof c ty jestes meczacy a co on te liczby losuje daj zyc i graj
greg uwazaj krzysztof c cie moze porwac i zarzadac liczb dla okupu he he
greg a ty ostatnio ale bez tego 22 tys co wiekszego celneles??
w sobote polujesz na duzy ?? systema walnij a te numery sam wytypowales czy chybil??
ja bym rzekl pieknie nie mam szczescia eh to jaki numer nie siadl w tym plus??
duzo czasu mam moze co jutro upoluje cala noc i dzien przedemna
u mnie pracownik wygral nie wiem ile ale wykupil mieszkanie na wslasnosc i nowe uno z salonu wtedy kupil to z 50tysi musial celnac w mm
rafalski38 to znaczy ze jej napisalem ze czytac nie umie?? bo nie wiem o co afere robisz
bedzie przeprosze a teraz przepraszam wszystkich ktorych urazilem !! tesa dla Ciebie na przeprosiny !!
lubie ten portal tym bardziej teraz w tym szpitalu juz mam dosc ize mnie zmierzly ciu............
te z wolnego nie maja wogole pieczatki i maja male zoltko zoltko w srodku a te wielkie mutanty z dwoma zoltkami to chemia najgorsza
drylowane jaja same zoltko albo bialko a moze dwa rodzaje same zoltka i same bialko hehe
ten pomysl z drylowanie to trzeba do rzadu podrzucic oni nie wiedza co z pedofilami robic juz beda wiedziec drylowac jaja
masakra co sie dzieje ci ksieza i to wszytsko to jest chory swiat
hehe ja zobacze co tam jutro bede kryklal jakies zdrapeczki sobie kupie
tak tez sobie mysle czy jutro nie isc i sobie posiedziec i w keno popykac
tak samo jak moja pierwsza wygrana 20zl w mm 5/5 6,10,21,34,55
hmm sprawdzonych nie mam ja tak bardziej sie ucze bpmn@o2.pl i mozemy byc w kontakcie w email przesle tel pozdro i zdrowka
hehe no ja tez bym tak zrobil jak bym wygral miolny to bym w moim miescie odwiedzil schronisko dla psow
no ma sku.............. siema zamit cos ci wysle dej mi ta poczta
coraz bardziej nie smie watpic ze tu sa jakies chore na glowe osoby
zamit22 slyszysz to wczoraj tesa pisala do mnie darian jak w nick mam napisane dorian i powiedzialem jej ze nie umie czytac to sie pobrazali wszyscy a dzis jakas ulala pisze nastepna pierdole
ale numery masakra jest coraz lepiej bedzie je mozn przewidywac