Wpisy użytkownika Dorian25
Łącznie 544 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 775 389. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no moze nie mowie nie 31,32,47 dobre spisac musze te typy i zobaczymy na wszystko mnie nie stac hehe
moja 5/5 co gram 6,10,21,34,55 zarobione na niej 5 razy 4/5 czekam na 5/5
tak tak ale ja to teraz juz sporadycznie bo jest ogolna kleska
no dlatego moze dzis jeden na chybil i trojka jedna i 5 zl do ts
ja widze ze sa na stroniw lotto z 11.15 dzis wiec niewiem co to za problem wejsc i zobaczyc i sa wstecz chyba 10 wynikow
od mojej siostry corka na kuponie keno pokazywala mi co mam zaznaczyc oto numery 4 letniej Klaudi 1,10,11,14,26,34,43,56,57,70
no ten kupon jej puszcze keno jest wypisany i zagram nimi w mm
a ja nieiwem czy rusze d......... bo pada i poczekam zobacze co o 14 i na wieczor najwyzej
jak to nie ma na stronie lotto sa co 5 minut tylko trzeba strone odswizac nie rozumie co wy macie z tym netem albo z kompem
JAK SIE CIESZE ZE NIE GRALEM NORMALNIE CHCIALEM 9 LOSOW PUSCIC I NIC NIC
witam was wczoraj moj szczesliwy dzien ): nie puscilem nic hehe
ni w dup,,,,,,,,,, ni w oko tak bylo a te numery ml i duzy to wogole
no a przypomnij sobie numery mojej siostrzenic 6,10,11,26,34,56,57,70
no ciekawe co dzis zagra mm trzeba zagrac chyba nieformatowo wejsc i skreslic i wyslac bez wiekszych przemysllen
mnie duzo zaskoczylo he he masakra pelna ale dzis moze
1,3,4,5,7,8,12
1,3,4,5,7,8,12
to jest nie mozliwe zeby nie trafic z 20 liczb zawsze obok i daja te minimalne wygrane kazdy zaklad idzie do bazy danych ona to przetwwarza i juz wie jakich numerow nie da a jak ma dac to jestes 1 na 40 000 000 jak z tymi zdrapkami
wasyl-piaski a bedzie cos z tego he he a jak wogole ts placi tobie?? czy tyly??
wczoraj za 25zl celowalem i nie puscilem i jestem o 25zl bogaty
a u mnie jakies gow............. co chwile 2 lub 4 zl masakra eh
witam was zaraz sprawsze moj kupon za 7,5 i dwa duszki jeden pusty w drugi zwrot 1zl
jocia skad jestes?? ja jestem z Katowic i poprostu chce wiedziec spotkamy sie i puscimy gruby kupon stworzymy team
no ale spotykacie sie?? jakies grile cus czy tylko wirtuale pasko
a kiedy zagrasz ze mna ?? a slyszalem ze fajno z ciebie frelka jest
nie chcesz mi podac pare ladnych zestawow ale te 10na 10 trafie
dzis wieczorem szarpne to sie pospia ladne sumy mi nie podasz dobrze pieniadze to nie wszytstko tylko szczescie gra
wolalbym dostac zamiast 10/10 nerke bo juz czekam 4 lata na przeszczep
ja wierze ze wszyscy wygramyto nic trudnego tylko nas oszukuja
spoko spoko musimy rozpracowac wszystko system masz jakiz zamit22
to moze jakis abonament mi zaproponuj dostane jestem na rencie laptop z netem
ludzie wy macie cos z glowa wiecie co to znaczy frelka ?? to co sapiecie sprawdzcie a potem gadajcie frelka dziewczyna same goroe
nie mowie do Ciebie Jocia a na marginesie obrazilo cie to slowo?? bo nie rozumie tu czegos