Wpisy użytkownika Diclak
Łącznie 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 419 650. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
@5 419 640 tom28: Bogu chwala
@5 419 735 Sebastian_M: Już psisko przywrócił mu stare konto - nawet sam od siebie , bez prośby zainteresowanego.A już myślałem, że został zutylizowany.Witaj Tomi77 wśród żywych.
@5 419 760 wujek74:
Żart ma sens wtedy, gdy jest zabawny i inteligentny. Ten wpis pokazuje tylko brak klasy i szacunku – ani błyskotliwości, ani humoru tu nie widać.
Żart ma sens wtedy, gdy jest zabawny i inteligentny. Ten wpis pokazuje tylko brak klasy i szacunku – ani błyskotliwości, ani humoru tu nie widać.
Potrząśnij skarpetą szczęścia (najlepiej tą, w której dawno nie było prania).
Ustaw czajnik na trzy gwizdki – to znak, że losy kosmosu są po Twojej stronie.
Wpisz liczby, które Ci się przyśniły… a jak się nie przyśniły, to ja podrzucam dwa zestawy :
Zestaw 1: 7 – 13 – 21 – 33 – 45 + [3, 9]Zestaw 2: 5 – 14 – 28 – 36 – 49 + [2, 11]
Ustaw czajnik na trzy gwizdki – to znak, że losy kosmosu są po Twojej stronie.
Wpisz liczby, które Ci się przyśniły… a jak się nie przyśniły, to ja podrzucam dwa zestawy :
Zestaw 1: 7 – 13 – 21 – 33 – 45 + [3, 9]Zestaw 2: 5 – 14 – 28 – 36 – 49 + [2, 11]
@5 420 084 Sebastian_M: No to dorzucam kolejne dwa, tym razem inspirowane codziennością:
👉 Zestaw 3 (numery z lodówki): 4 – 12 – 19 – 27 – 44 + [5, 10]
👉 Zestaw 4 (numery z pilota do TV): 6 – 15 – 23 – 31 – 48 + [4, 12]
👉 Zestaw 3 (numery z lodówki): 4 – 12 – 19 – 27 – 44 + [5, 10]
👉 Zestaw 4 (numery z pilota do TV): 6 – 15 – 23 – 31 – 48 + [4, 12]
@5 420 091 Sebastian_M: Ja używane sprzedaje.
@5 420 093 Sebastian_M: To tylko 4 za jedyne 💯 zł.
@5 420 094 Sebastian_M: Takaaak, im bardziej znoszone , tym ponoć droższe.
@5 420 100 Sebastian_M: Jeden z czterech wejdzie.
@5 420 105 Sebastian_M: Ponoć = prawdopodobnie.
Kto rozbije kumulację Euro Jackpot – Diclak czy Sebastian?
A może obydwaj naraz, jeśli zagrają podanymi wyżej zestawami? Wtedy w studiu losowań prowadzący zamiast gratulować jednemu szczęściarzowi, będzie musiał ogłosić: ‘Proszę państwa, mamy dwóch pogromców kumulacji! Diclak i Sebastian – duet, który pokonał matematykę, statystykę i zdrowy rozsądek’. 😄
A jak jeszcze pójdą razem odebrać wygraną, to kasjer w banku zapyta: ‘Panowie, płatność w złocie, euro czy jednak w kebabach z ostrym sosem?’ 🌯💰”
A może obydwaj naraz, jeśli zagrają podanymi wyżej zestawami? Wtedy w studiu losowań prowadzący zamiast gratulować jednemu szczęściarzowi, będzie musiał ogłosić: ‘Proszę państwa, mamy dwóch pogromców kumulacji! Diclak i Sebastian – duet, który pokonał matematykę, statystykę i zdrowy rozsądek’. 😄
A jak jeszcze pójdą razem odebrać wygraną, to kasjer w banku zapyta: ‘Panowie, płatność w złocie, euro czy jednak w kebabach z ostrym sosem?’ 🌯💰”
@5 420 131 tomcio1972: Może to miała na broń?🔥
@5 420 131 tomcio1972: Dej! Jeszcze dej Ukrainu!
@5 420 157: Brawo dla Jastrzębia-Zdroju – dwa dni z rzędu piątka w Mini Lotto! 👏🎉 Radlin też nie odstaje, bo tam szczęście bywa częstym gościem. Śląsk przyciąga wygrane – jak przystało na region ludzi pracowitych i szczęśliwych. A zazdrośnicy niech dalej marudzą – widać fortuna woli odwiedzać tych, którzy patrzą na życie z uśmiechem, a nie z kwaśną miną.
Moje zakłady EJ nie chcą się zapisać w systemie.Musze zmienić blankiet.
@5 420 212 tomcio1972:
@5 420 212 tomcio1972: Julia Roberts powiedziała kiedyś:
"Pozwól rzeczom się rozpadać, przestań starać się je naprawiać. Pozwól ludziom się złościć, pozwól im cię krytykować - ich reakcje nie są twoim problemem. To, co ma odejść, odejdzie, a to, co ma zostać, pozostanie. To, co odchodzi, robi miejsce na coś nowego. Nie trzymaj się kurczowo tego, co już nie powinno być. Zaufaj, że zawsze czeka na ciebie coś dobrego, jeśli pozwolisz odejść temu, co już nie należy do twojego życia.
"Pozwól rzeczom się rozpadać, przestań starać się je naprawiać. Pozwól ludziom się złościć, pozwól im cię krytykować - ich reakcje nie są twoim problemem. To, co ma odejść, odejdzie, a to, co ma zostać, pozostanie. To, co odchodzi, robi miejsce na coś nowego. Nie trzymaj się kurczowo tego, co już nie powinno być. Zaufaj, że zawsze czeka na ciebie coś dobrego, jeśli pozwolisz odejść temu, co już nie należy do twojego życia.
Czy wiecie, że w Mini Lotto padną same parzyste, a w EJ 4 parzyste i jedna nieparzysta? A dodatkowe 1 i 11 ?
@5 420 349: Dodaj mnie do zaufanych.
@5 420 395 Myvictory: Po śmierci i tak paznokcie rosną.
@5 420 556 Janosik 2009:
@5 420 629 Pasko: Nie on pierwszy, któremu przypadła piątka w zestawach, którymi nie zagrano, ale - jak powiedział swego czasu pewien mędrzec multipaskowy ' mogę robić z pobranymi zestawami co zechce ' nawet zamarzyć na patelni'.- Los bywa przewrotny.- Szkoda, bo piąteczka była już w piątym zakładzie.
@5 420 668: Nie ' zamarzyc' , a ' usmarzyc'🔥
@5 434 788 zaq69: @5 434 788 zaq69: Dubajski papier o zapachu pistacji? 😂 Ciekawe, czy po użyciu nadal pachnie luksusem, czy już tylko rozpaczą portfela.
« Poprzednie 100Kolejne »
Boguchwała