Wpisy użytkownika DEPESZ
Łącznie 574 wpisów w archiwum, pokazane od nr 27 812. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
tyle lat gracie po co typowac liczby czekac na jakies dni ze musi wpasc na skroty do wygranej panowie hehe
brawo Bolek i lolek w nagrode na noc kupie ci Tole pracowac trzeba bo niestac by nas bylo na obstawianie i to jest dobre bo mamy mobilizacje do pracy i na wygrana w lotka czy dobrze napisalem chociaz raz heheh
co niektorzy systemowicze beda zawiedzieni hehe bo pojda z torbami
Czesc mam pytanie na parzyste nieparzyste gdzie gracie u jakiego buka
oczywiscie ze chce sie odegrac co niektorzy sa frajerami i graja w lotto a ja obstawie dwa meczyki i lepiej wychodze jak wy i nie placze ze jakies liczby nieweszly jak czytam co niektorych to wcale mi i ch nie szkoda tylko ich kasy to tyle zreszta grajcie jak chcecie byle tylow niebylo
do 22 czas dla marzycieli po 22 dla placzkow i tak dziennie lotto zbiera WASZE PLONY HEHHEEHEH
to ile wychodzisz na miesiac z lotto grasz dla emocji czy dla zyskow.Moge podac ci mecze i zobaczysz ze siadaja
przegrac to mozna najszybciej w ruletke tam glupich nie brakuje bo widzialem.to ile wychodzicie na miesiac z lotto ale szczerze
powiem ze kazdy z was powinien miec z waszych systemow najmniej 1000zl na miesiac jak tego niemacie to meczycie sie i oczywiscie dotujecie lotto.Wielkie pisanie jakies polowania a pieniadze uciekaja
akurat sa po pierwszej polowie niewiem czy bedziesz chcial uwierzyc
lotwa-grecja 2\2 islandia-szkocja 2 i pojedynczy macedonia-holandia handicap 1;0 tu musz sie wykazac bo zostal0 45 minut
ale wyskoczyles panie to nigdy nie moze sie zdarzyc ta twoja wygrana a ja na paliwko mam heheh z wygranych i jakos tam ciagne
ale fajnie tu jest nietrafili i jeszcze sie kloca hehe w hazardzie tak jest no no dalej hehe
wczoraj przegrali i dzis odgrywaja sie a marzycieli niebrakuje tutaj wczoraj pisalem czy ktos marne 1000zl zarabia z lotto na miesiac to nikt nieodpisal hahah bo nawet 1000zl jest marzeniem hahahhahaha
Obserwatorek zgodze sie z toba ze przewaznie jakis kowalski wygrywa bo idzie po chleb do sklepu i przy okazji pusci totka i trafia sie mu szostka lub jakis dziadek co 30 lat puszcza te same numery no rozne sa sytuacje.Jednak niema tutaj tych co chociaz zdechle 1000zl maja z totka.bo ja w puste bym niegral jak uwazacie
kogucik 19 tys oszalal progresja hmm. mozesz szybko zyskac lub szybko stracic jak w ruletce.Zycze zeby wpadla 48 bo jutro niewiem czy zaszalejesz 1272zl moze jak wygrasz dzis to niebedziesz juz gral. Zreszta ja tez lubie ryzyko ale z wiekszym kursem
ee ty chyba posmiewisko z siebie robisz dla 10zl hehhe jaki sens .Psujesz forumowiczom reputacje to juz wszystko wiem jacy z was biznesmeni heh
Do MALGORZATY trzeba miec niepokolei w glowie zeby ryzykowac 7000zl za 10zl co to za wpisy i takie plytkie myslenie.to lepiej pojsc do pracy i zarobic 10zl za godz to pewniejsze
dalej niezglaszaja sie chetni ktorzy wychodza 1000zl na miesiac z lotka jedynie kogucik cos walczy
racja niepowinno byc hamstwa i ublizania ja tez dalem spokoj na pewien czas z tym czatem bo hamowa zrobila sie to jest przyklad jak my szanujemy sie nawzajem moze to cos zmieni am oze nie
nieciekawie sie tu robi jak kiedys kloca sie na nic i tak kazdy swoj cel ma a skacza sobie do gardla niepotrzebnie
Pasko niejestem tu mocno aktywny ale zrob cos z ta patologia czy my musimy czytac teksty ktore tu nie powinny byc a raczej nadaja sie do jakiegos baru trzeciej kategori dziekuje
Witam poszkodowanych i znudzonych utrzymujcie lotto i ciezko pracujcie na kupony robcie nadgodziny a pozniej oddajcie jako ofiare na losowanko hihi
wy nadajecie sie do jednego miecha i splukac nonstop przegrywacie i gonicie te losowania jak kotek z myszka a ja za tydzien obstawiania meczy wyszedlem 2455zl do przodu to sa efekty i wiem ze sa pewniejsze jak wasz lotek kolowrotek. Dziekuje to wszystko na dzis ide na browara
gralem latami w lotka szczescia tez trzeba miec to fakt tez mam porazki i niespodzianki bo buki bardzo duze niewypaly szykuja dla nas i kusza kursem.Gram szczegolnie na mecze gdzie duzo padnie OVER i tyle a to jest prosto wylapac prosciej jak wynik lub wygrana 1x2 to sa fakty heheh
Ludzie dajcie spokoj z tym las vegas wrocicie z gola dupa i kacem byli tam tacy smialkowie co chaty i jachty pozostawiali i spia w kartonie albo hustneli sie na suchej galezi hehh widzialem ten syf dziekuje tam nigdy niewygracie
wlasnie ze tu nikt niema sukcesu tylko pier.... glupoty i tak leci im dzien chyba to emeryci bo siedza caly dzien tutaj i klepia biede na czacie hehe i pisza opowiesci dziwnej tresci
wy wszyscy chorujecie na schizolotka i tylko tyle macie z wygranej jedno i to samo krecicie jak gowno w betoniarce hehe
tylko tyle pozostalo wam pisac pierdoly kiedy skonczycie ten balagan i wezniecie sie do pracy macie wytlumaczenie ze za marzenia nie placi sie to was ratuje i tak jestescie bankrutami zyciowymi dalej nie pisze bo ide srac z tego wpisu
EDI ty byle co zjesz i byle co piszesz masz dlugi przez lotto i nakrecasz tu ludzi sam niewiesz do czego dazysz kasy ci brak na lotki kredyty w banku pobrales i teraz jak wygladasz glodno chlodno ale wesolo hihi
czlowiek uczy sie cale zycie wiec przegrywac moze cale zycie ale zawsze bedzie mial nadzieje no nima nic za darmo
Ktos przekreca moj nick na DEPISZMAT bo niema co pisac i robi mlyn na pasko ja pisze troche nabijam sie z niektorych marzycieli bo zostawili duzo kasy i odegrac sie chca ale im to szybko niewyjdzie heh przykladem jest syn marnotrawny EDI
edi przegrany czlowieczek po przejsciach chce tu blysnac swoja kultura nabyta w barze po pieciu kuflach pisze opowiesci dziwnej tresci i ma byc wesolo dalej kase przegrywa i zali sie tu na pasko albo przekreca nick podszywa sie zeby zemscic sie troche a po 22 wali lbem w sciane bo znowu wtopka z kuponami heheh
tam mieszkam HAZARDOW UL. PO PRZEJSCIACH 666 ZAPRASZAM DO MNIE NA SUPER SYSTEMY JEST WROZKA I TAROT TO CHYBA WYSTARCZY I MOTYWACJA
EDI co mam robic jak ty pisac bzdety piszesz jak jakis schizofrenik masz dlugi w bankach i prowidentach przez lotto jestes w szponach hazardu i pojdziesz zebrac do mopsu bo kasy ci braknie na jedzenie
GROM pomylka niechodze juz z kumplami te czasy minely jestem ze slaska tez z polski chyba heh gram ale w mecze przewaznie 2 meczyki dziennie i nienarzekam 1000zl mam na miesiac z grania na mecze i tego niewstydze sie ale latwo nie jest wygrywac nawet w bukmacherke dzis przegralem i tez niewstydze sie moze jutro
SINDBAD ja 300zl przeznaczam na buki 10zl dziennie dwa mecze dzis szwecja niesiadla i wtopka ale tylko 10zl poszlo w bloto a przez 4 dni 320zl udalo sie naruchac sproboj bo warto i jestem zaspokojonym hazardzista
Edi piszesz wniosek o kredyt bo ci kasy braklo na odegranie sie w lotka moze typujesz liczby ktore w kulki cie zrobia jak kazdy dzien i nastepnych 10 lat.Jak masz czas to wyzal sie co w trawie piszczy
EDI walkowerem pojdzie stad z dlugami w providencie bo nic nieosiagnal w lotka najezdza na innych i napewno jest rejestrze dluznikow bankowych heh
EDI ten schizofrenik jeszcze tu pisze i robi ferment smieszny czlowieczek
zmienie temat moje dwa typy na dzis INTER-BREMA under i SZACHTAR-BARCELONA over
Kogutek filutek ma racje zaloze sie ze polowa to przegrani marzyciele ktorzy dalej marza ale wygrana moze nigdy sie nie zdarzyc i cale zycie przegrane beda mieli pisza bzdety o jakis systemach a to co wygrali to odzyskuja przegrane kupony sprzed lat i maja mlyn w glowie z tego lotka.Interes robi lotto na was i jestescie przegrani na wstepie a dalej niepamietacie ile przegrywacie bo jestescie wciagnieci w hazard
Lepiej grac w mecze na under over to jest dochodowe i mozna prawie w 90 procentach obliczyc undera lub overa mnie udaje sie wten maly burdelik wygrywac
Do wpisow wyzej dziennie niewygrywam tez mam porazki wczoraj wygralem dzis jeden mecz niesiadl akurat CHELSEA dalem na over a bylo 2;0 i stracilem niestety 100zl ale gram kasa tylko z wygranych I TO JEST SZTUKA nie zarobionych moich pieniedzy z pracy na ktore ciezko pracuje.Jutro gram za 10zl zeby odzyskac te 100zl ustawie sobie kursy zeby byla seta jak nie to powtorze az do skutku moze smieszne ze poplyne ale udaje sie odzyskac straty.To jest moja metoda na gloda heh POZDRAWIAM
szkoda ze chelsea - aston villa nie bylo OVERA bo do zgarniecia bylo z trzema innymi meczami 889zl-100zl wkladu to 789zl i to jest mozliwe haha i prawdziwe ale niema nic za darmo bo jak ktos wyzej napisal nerwic i frustracji niebrakuje a to odbija sie nam na zdrowiu psychicznym heh kazdy jak hazarduje ma z tym problem tylko nie piszcie ze nie bo niewierze zadlugo znam ten swiatek
Lepiej mala lyzka a czesto jak chochla a moze raz albo nigdy.ZYCIE TO GRA WIEC GO NIEPRZEGRAJ
Przegrac jest szybciej jak wygrac zrobic cos zlego jest szybciej jak zrobic dobrze chyba wygram jak przestane grac heh
sorki za wyjatkiem szybkiego i dobrego numerka no dalej nie bede pisal z kim bo teraz jest swoboda seksualna i moze kogos obraze hehe bo ja jestem z tych nie stamtych
Witam spragnionych wielkich wygranych jak i zakreconych pozytywnie do lotto. Kto wie jaki buk internetowy oferuje handicap azjatycki chodzi o bogata oferte na polske dzieki z gory
wasze badanie czy wykrywanie wygranych to nic nowego na tym forum lepiej zapiszcie sie do AH tam na was czekaja i wylecza wasze chore systemy
KOGUCIK te kursy z fortuny na 2 czy 3 liczby to chodzi o multilotka az takie wysokie bo niechce wierzyc ze dali taki kurs bo w tipsporcie sa mniejsze
napewno przez te granie niemacie co dzieciom dac do zarcia hehe biedne ludzie
banda marzycieli w domu niemacie co zrec a na lotki macie lotto was w ciula laduje i szuka frajerow jak wy gdzie tu kloca sie hehe gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzysta a ten trzeci to lotto.wezcie jeszcze kredyty na gre i pojdziecie z torbami przez wasze zlote systemy frajerzy
do roboty lajzy piepszycie farmazony i marzycie o wygranej a matka placi wam za prad bo siedzi jeden z drugim i sra knoty jak kaczka na podworku.Wezta sie nieroby za robote i placic podatki kurna uczciwie bo inaczej emerytura was ominie i zejsc na ziemie
Siema leszcze i co jeszcze macie zbankrutowany zysk heh zaden zwas niema zysku z lotto tylko szukacie prawdy hmm.Prawda jest ale nie w hazardzie gdzie systemy zawodza zamiast pyknac stara w srake to piepszycie tu glupoty haha
kurna co wy piszecie za systemy zobaczcie na sucho te liczby przeciez to bankrut ale ciemnota heh jak z tego cieszyc sie jak to same porazki ztych systemow a procentowo hahah to 1 procent
ten edi wyprowadzi was na manowce jesyescie frajerami to grajcie dalej tymi systemami.jak czytam ze portfel staje sie lzejszy to smiac mi sie chce z frajerzyny jak wy oni kryzysu niemaja a wy juz macie bankrut frajerstwo
jestescie bankrutami lotto smieje sie z was ze ma leszczy i grajcie dalej bo za marzenia nieplaci sie heh
« Poprzednie 100Kolejne »