Wpisy użytkownika Bywalec
Łącznie 634 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 079 218. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@4 079 202191979: @4 079 202191979: 191979
woda 33
brudna 22 -- ale pewnie razem nie wpadną podzielą się na 2 losowania
woda 33
brudna 22 -- ale pewnie razem nie wpadną podzielą się na 2 losowania
4 088 581. Sebastian_M 2021-02-10 (18:38) Atakujemy Mini Lotto !!!
Najnowsze wiadomości
Telewizja TVN w latach 2012 -2016 na reklamach zarobiła 9 Miliardów złotych. Od tego zapłaciła tylko 70 000 zł podatku .Teraz jak chcemy jako Polska wprowadzić normalny podatek to oni strajkują i się burzą.
Seba nie siej propagandy gówna partyjnego rządu , TV komercyjne są samofinansujące nikt im nie dokłada 2 miliardów rocznie a porównaj śmiecie 1 programu z Polsatem czy TVN . Na rządowe programy oprócz ich zarobku z reklam i 2 mld dofinansowania płacisz jeszcze abonament RTV i co za to dostajesz ????
Najnowsze wiadomości
Telewizja TVN w latach 2012 -2016 na reklamach zarobiła 9 Miliardów złotych. Od tego zapłaciła tylko 70 000 zł podatku .Teraz jak chcemy jako Polska wprowadzić normalny podatek to oni strajkują i się burzą.
Seba nie siej propagandy gówna partyjnego rządu , TV komercyjne są samofinansujące nikt im nie dokłada 2 miliardów rocznie a porównaj śmiecie 1 programu z Polsatem czy TVN . Na rządowe programy oprócz ich zarobku z reklam i 2 mld dofinansowania płacisz jeszcze abonament RTV i co za to dostajesz ????
co do liczb na wieczór do MM 62,63,64 która z nich a może wszystkie
"Z powodu COVID-19 do szpitala w Budapeszcie trafiła czteroosobowa rodzina. Byli w ciężkim stanie. Wszystkich podłączono do respiratorów. Ojca nie udało się uratować, matka nadal walczy o życie, podobnie jak młodsze dziecko. Jak poinformował węgierski dziennik, mieli fałszywe zaświadczenia o zaszczepieniu przeciw koronawirusowi."
Walka z wirusem , walka z Łukaszekom , walka z uchodźcami , walka z Unią .... a Glapiński sppokojnie drukuje złotówki i inflacja a z nimi ceny lecą w górę
od rana same złe wiadomości , miałem dziś wizytę u dentysty bo mi koronka pusciła a dzwonią własnie że u nich też koronka tylko wirusa , punkt zamkniety
wczoraj miałem sprawę w urzędzie zachodzę - portier muwi że do 25 kwarantanna bo koronka grasuje i 3 chorych
wczoraj miałem sprawę w urzędzie zachodzę - portier muwi że do 25 kwarantanna bo koronka grasuje i 3 chorych
taka śmieszna rzecz na dzuień dobry
" Radny PiS uciekł przez oborę na widok policji. Miał kraść paliwo z ciągnika rolniczego. "
" Radny PiS uciekł przez oborę na widok policji. Miał kraść paliwo z ciągnika rolniczego. "
prawie w całej Europie wprowadzono obostrzenia , Czechy 100 zmarło , Niemcy 300 osob zmarło ,,,,,, u nas ostatnio 400-500 osób umiera i i jest OK. Ilu Polaków ten rząd zabije zanim zaczną coś robić , słupki poparcia są ważniejsze niż życie ludzi ... taki zaniechanie to już jest morderstwo i odpowiedzialni powinni siedzieć ...
Dziś znów rekord zakażeń wczoraj rekord zgonów - ponad 500 , mamy najwiekszą ilośc zgonów w Uni, a obostrzeń ZERO bo to co wprowadzili to farsa ile jeszcze ten rząd zabije Polaków w imię słupków poparcia -- to jest morderstwo na narodzie , ile jeszcze potęcjalnych graczy w lotto zamordują ze strachu o stołki i władzę
pewolek na dziś 55
pewolek na dziś 55
Dziś kolejne rekordy prawie 600 osób zmarło na covid w tym 15 latek , 3 noworodków pod respiratorem , pod respiratorem ponad 2 tys osób z czego przeżywa najmniej z krajów Unii bo ok 1,5% - łatwo obliczyć ile bedzie zgonów, stopy procentowe w górę najwyższe od 6 lat , cóz drukowanie i wydawanie pieniędzy idzie pełną parą - zadłużeni niedługo zaczną beczeć jak zażynane barany -- idzie na rekordy nasza słuszna jedyna partia . Może dodrukują więcej i podwyższą pule na wygrane w Lotto ?
"Nie żyje Jan Jóźwik. Był polskim olimpijczykiem z Lake Placid (1980) i jednym z najlepszych polskich sprinterów w historii w łyżwiarstwie szybkim. Jego rekord Polski przetrwał aż 17 lat. Miał 69 lat. Zmarł na COVID-19." [*]
Co znani politycy robili w dniu wprowadzenia stanu wojennego?

"Obudziłem się więc w południe i poszedłem do kościoła w kompletnej nieświadomości. Słyszałem tylko, jak mama ma pretensje do ojca, że nie zapłacił rachunku, bo telefon jest wyłączony. "
" kiedy dowiedziałem się, że jest stan wojenny, pojechałem do MKZ. Tam powiedziano mi, że jest próba zorganizowania strajku w Stoczni Gdańskiej. Okazało się jednak, że strajk jest raczej umowny. W nocy, pamiętam, pojechaliśmy do kolegi, o którym wiedzieliśmy, że ma bilet do wojska. Ponieważ w pierwszych komunikatach podawano, że kto ma bilet i nie zgłosi się natychmiast do służby, zostanie rozstrzelany, kazaliśmy mu jechać do jednostki. I upiliśmy się na pożegnanie"
chyba wiadomo czyja która wypowiedź

"Obudziłem się więc w południe i poszedłem do kościoła w kompletnej nieświadomości. Słyszałem tylko, jak mama ma pretensje do ojca, że nie zapłacił rachunku, bo telefon jest wyłączony. "
" kiedy dowiedziałem się, że jest stan wojenny, pojechałem do MKZ. Tam powiedziano mi, że jest próba zorganizowania strajku w Stoczni Gdańskiej. Okazało się jednak, że strajk jest raczej umowny. W nocy, pamiętam, pojechaliśmy do kolegi, o którym wiedzieliśmy, że ma bilet do wojska. Ponieważ w pierwszych komunikatach podawano, że kto ma bilet i nie zgłosi się natychmiast do służby, zostanie rozstrzelany, kazaliśmy mu jechać do jednostki. I upiliśmy się na pożegnanie"
chyba wiadomo czyja która wypowiedź
@4 325 939Worm_36: NIE brakuje 8 dawki uzupełniającej
jutro wigilia pare tysięcy zmarłe w grudniu na zarazę nie zasiądzie do stołu wigilijnago , wczoraj prawie 800 , dziś 600. Czy pis zostanie kiedyś rozliczony za zamordowanie tysięcy Polaków . Restrykcje w Polsce to fikcja literacka rządu . Wczoraj kilku moich znajomych i rodzina wjeżdżała do Polski , zero sprawdzania paszportów cowidowych czy testów . Znajoma pracująca w Austrii w biurze turystycznym mówi że u nich reklamują wyjazdy do Polski w góry bo zero jakichkolwiek obostrzeń i sprawdzania .
Kurski organizuje sylwestra na 30 tys osób -- "bezpieczną imprezę " . Swoją beztroską i dbaniem o propagandę partyją zamordują kolejne tysiące Polaków .
Kurski organizuje sylwestra na 30 tys osób -- "bezpieczną imprezę " . Swoją beztroską i dbaniem o propagandę partyją zamordują kolejne tysiące Polaków .

Zdrowych , spokojnych świąt dla całej 'zielonej"

u mnie sypie śnieg , wreszcie zimowe świeta ⛄ 🌟 🌟 🌟 ⛄

u mnie sypie śnieg , wreszcie zimowe świeta ⛄ 🌟 🌟 🌟 ⛄
"Do połowy grudnia liczba zgonów osiągnęła 500 tys. Oznacza to, że 2021 r. będzie najgorszym rokiem pod względem liczby zgonów od czasu II wojny światowej."
słuszną drogę obrała nasza przewodnia partia
słuszną drogę obrała nasza przewodnia partia
@4 338 189Sebastian_M: Mamy jeden z największych wskaźników umieralności w Unii z powodu covida i niewydolności słuzby zdrowia - to kto odpowiada za smierć tych osób Izrael , Niemcy , Francja ?????
nasza partia idzie na rekordy , najwieksza śmiertelność , najwieksza inflacja ........
nasza partia idzie na rekordy , najwieksza śmiertelność , najwieksza inflacja ........
dziś prawie 800 osób nie doczekało sylwestra , covid kosi
3 do multi 75/76/79
3 do multi 75/76/79
@4 338 818RYCHFER: ja po 3 dawce widzę zaostrzenie chorób przewlekłych dlatego powinna być wolność wyboru, 50/50 że pokona cię covid lub szczepionka
Wysokich wygranych w 2022 roku.
i taka refleksja jest pandemia czy jej nie ma , w Europie jest zaraza i odwołali wielkie imprezy , u nas chyba nie ma jeśli spędza się w scisku 30 tysięcy ludzi -- to po co szczepienia ?????
ale w umieralności też jesteśmy ewenementem Europy tylko wczoraj 638 osób nie doczekało nowego roku
-- słuszną drogę obrała nasza przewodnia partia -- nowy ład , nowe podwyżki , nowe nonsensy , chyba by sie przydał już nowy rząd
i taka refleksja jest pandemia czy jej nie ma , w Europie jest zaraza i odwołali wielkie imprezy , u nas chyba nie ma jeśli spędza się w scisku 30 tysięcy ludzi -- to po co szczepienia ?????
ale w umieralności też jesteśmy ewenementem Europy tylko wczoraj 638 osób nie doczekało nowego roku
-- słuszną drogę obrała nasza przewodnia partia -- nowy ład , nowe podwyżki , nowe nonsensy , chyba by sie przydał już nowy rząd
@4 341 625Gosia__77: Gosia " jestem za a nawet przeciw " jak kiedyś mówił znany elektryk przeskakujący płoty
dziś kolejne 630 osob nie doczekało św Trzech Króli , dobrze że TVP zorganizowała sylwestra marzeń dla 30 tys osób ktore w scisku przez parę godzin oglądało disco polo , pewnie teraz marzą żeby nie zarazić się tam wirusem i doczekać nastepnego sylwestra. Sluszną drogę obrała nasza partia.
parka na dziś
46
50
@4 345 728jagawisia: Artur był mocno chory na cukrzyce, społecznie nie potrafił sie do tego przystosować , , a i nie zawsze jesteśmy w stanie to zrobić , dla wielu z nas zielona jest odskocznią od chorób , samotności , nałogów ,, więcej tolerancji dla nas wszystkich
@4 345 778RT1:
9/77 ?
9/77 ?
@4 345 784Robal_36: mimo młodego nicku pamietam rożne "postacie " które przewinęły się od 15 lat na zielonej od ........ po franka sprzedawce firanek życie nie jest łatwe , choroby i nalogi zmieniają ludzi , zdrowy nie zrozumie chorego ,,,,,, tolerancja,,,, ja nawet toleruje miłośników pis-u niech tylko poprą swoje argumenty
@4 345 785RT1:
@4 345 791jagawisia:
pewnie niedługo lotto podrożeje , będą chcieli ściągnąć kasę z ludzi .... złodzieje
w poniedziałek przyszły mi nowe stawki za prąd , podwyżka 33% pisowskie złodzieje
parka na wieczór 48,49
parka na wieczór 48,49
mały lotek kiedyś w to mozna było coś wygrywać ale zlikwidowali
@4 350 776RT1: RT1 nie siej zamęty podwyżka 33% ma być do września ( mniejszy vat ) potem wzrośnie o cenę normalnego watu , tak mam napisane chyba że ty masz winne wiadomości od samego Kaczora
dziś przy kasie starszqa babcia narzekała na podwyzki cen i rachunek za zakupy -- " i co ta Unia i Tusk nam zgotowali " tak mają zlasowane mózgi przez oglądanie TVP
@4 350 789Mulag: nowa partia zielona z zielonej , od razu zakład za Lotto byłby 2 zł a za 3 płaciliby 50 zł
dziś kolejne 430 osób nie zagra w gry totalizatora
"W ocenie ekspertów którzy zrezygnowali z Rady Medycznej, rząd świadomie i celowo nie walczy z pandemią, pozwalając na kolejne setki zgonów dziennie w imię partyjnego interesu, którym jest utrzymanie władzy "
dziś same dobre wiadomośi
"Wichury nad Polską "
"Piąta fala puka do granic - dzis wzrost o 34% w stosunku do poprzedniego tygodnia"
"Pogrzeby drożej do 20%"
"Wichury nad Polską "
"Piąta fala puka do granic - dzis wzrost o 34% w stosunku do poprzedniego tygodnia"
"Pogrzeby drożej do 20%"
wczoraj byłem w kościele , spojrzałem na tablicę ogłoszeń dużo klepsydr nie mieściły się na tablicy , 4 wisiały obok , i patrze
moje imię i nazwisko , ciarki mnie przeszły człowiek starszy o 2 lata w sile wieku
moje imię i nazwisko , ciarki mnie przeszły człowiek starszy o 2 lata w sile wieku
nawet emerytury nie doczekał tylko kasę zostawił rządzącej parti

"Każdego dnia w Polsce czworo dzieci próbuje odebrać sobie życie. Tymczasem rząd nie chce dłużej współfinansować działającego od kilkunastu lat Telefonu Zaufania dla Dzieci i Młodzieży. To kolejny cios dla wszystkich, którym leży na sercu los pogrążonej w zapaści polskiej psychiatrii dziecięcej."
nawet i to ukradną pwenie Rydzyk dostanie kase
parka na dziś 56/ 61 lub 62
nawet i to ukradną pwenie Rydzyk dostanie kase
parka na dziś 56/ 61 lub 62
lek na covid dotarł do Polski ale .... bedzie na razie przeznaczony dla vipów , reszta niech zdycha
"Obecnie cena pojedynczej terapii szacowana jest na 700 dolarów, co po przeliczeniu daje kwotę 2,8 tysięcy złotych. Molnupiravir nie będzie dostępny w aptekach, a przynajmniej na wstępnym etapie dystrybucji. Podawany będzie tylko ściśle określonej, wybranej grupie pacjentów "
"Obecnie cena pojedynczej terapii szacowana jest na 700 dolarów, co po przeliczeniu daje kwotę 2,8 tysięcy złotych. Molnupiravir nie będzie dostępny w aptekach, a przynajmniej na wstępnym etapie dystrybucji. Podawany będzie tylko ściśle określonej, wybranej grupie pacjentów "
@4 356 844Gosia__77: tak napisali jo tylko skopiował
jest propozycja rządu żeby w radiu w godz 5-24 80% leciało polskich piosenek zastanawiam się czy połowa byłoby to disco polo a połowa kościelne
na wieczór do MM 45/50/61
na wieczór do MM 45/50/61
Pis zabił nastepna Polkę której lekarze bali się usunąć martwą ciążę.
"Płód jest bezczaszkowcem z bezmózgowiem? Przepraszam, nie mam prawa przerwać takiej ciąży-mówi w wywiadzie z Onetem dr Maciej Socha, ordynator Oddziału Położniczo-Ginekologicznego w Szpitalu Św. Wojciecha w Gdańsku."
żyjemy w ciemnogrodzie
"Płód jest bezczaszkowcem z bezmózgowiem? Przepraszam, nie mam prawa przerwać takiej ciąży-mówi w wywiadzie z Onetem dr Maciej Socha, ordynator Oddziału Położniczo-Ginekologicznego w Szpitalu Św. Wojciecha w Gdańsku."
żyjemy w ciemnogrodzie
Polski będą baly się rodzić dzieci bo stary bezzębny dziad z kotem decyduje o ich losie
porka na dziś
55
58
porka na dziś
55
58
"Nawałka ma podpisać kontrakt obowiązujący do końca 2022 r. Pensja nowego selekcjonera ma wynosić ok. 200 tys. zł miesięcznie brutto plus bonus za awans na mundial"
a my tu o jakieś drobne na tace walczymy
a my tu o jakieś drobne na tace walczymy

pieski pisowskiej skarbowki po 2 razy w roku robia nalot na Owsiaka , jakby coś było nie chalo juzby go zniszczyli
@4 365 873Mewa: zapraszam do CZD Międzylesie
@4 365 885Robal_36: dojna zmiana , wie co dla mnie dobre , czyli jak mnie wydoić żeby Obajtek kupił 15 palacykm a morawiec 37 działke ha ha
@4 365 894Robal_36: Robal tylko nie zaczynaj o Tusku bo pomyślę że jesteś na etacie TVP 1 u Kurskiego ... wiem że lubisz się przekomarzać nie od dziś i nie od tego nicka ... tak jak ja
każde grabie grabią do siebie te zrobiły już się bardzo szczelne powinno im sie powybijać trochę zębów
sluszą drogą idzie nasza przewodnia partia
pewniak na południe
66
pewniak na południe
66
Byłem dziś w sklepie po wedlinę , pani akurat zmieniała ceny , poprosiłem - schab z beczki i pytam się o obnizki ,,, Panie ten schab podrozał w tamtym roku 3,50 za kg , a nową cenę mi dali teraz tańszą o 65 groszy , te obnizki to ściema , takie groszowe , tylko roboty ze zmianą kupa
A już miałem wysłać list pochwalny premierowi ,,,, i darować ten majątek co przepisał na żonę
A już miałem wysłać list pochwalny premierowi ,,,, i darować ten majątek co przepisał na żonę
USa z najwiekszą ilością żywności modyfikowanej genetycznie GOMO ma zdrową żywnośc
@4 369 701marc1978: Marc wolność wypowiedzi , ludzie chcą prawdy
@4 369 805kedzior13: gdzie to piwo dla mnie
bogdan04 dobro jednostki zależy od punktu siedzenia , dla Hitlera dobrem była Europa
bogdan04 dobro jednostki zależy od punktu siedzenia , dla Hitlera dobrem była Europa
@4 370 015Pasko:
"Kancelaria Sejmu przelała posłom część pieniędzy, które wcześniej zostały im zabrane w ramach Polskiego Ładu – wynika z informacji Onetu. Wcześniej parlamentarzyści otrzymali przelewy nawet o 1,4 tys. zł niższe niż miesiąc wcześniej"
jaja polski B.U.R....E.L co oni jeszcze wymyślą
jaja polski B.U.R....E.L co oni jeszcze wymyślą
"NIK oskarży rząd o zmasowany atak Pegasusem na swoich pracowników."
jak idziecie do kibla nie bierzcie komórki wielki brat Jaroslaw patrzy
jak idziecie do kibla nie bierzcie komórki wielki brat Jaroslaw patrzy
@4 371 576Gosia__77: to specjalnie wezmę fona do łazienki i niech sobie zbok popatrzy
Dymisja ministra finansów za polski bezwład , to już 6 minister finansów za rządów pis
dlug Polski jest 2X większy niż za wszystkich poprzednich rządów od 2000 roku , to jest te wstawanie z kolan które obiecywali
pareczka na wieczorek
66-70
dlug Polski jest 2X większy niż za wszystkich poprzednich rządów od 2000 roku , to jest te wstawanie z kolan które obiecywali
pareczka na wieczorek
66-70
"RPP podjęła decyzję. Stopy procentowe najwyższe od ponad ośmiu lat" no to kredyciarze bekną jak koza za obierki , dojna zmiana niedługo wszystkich wydoi
parka 69/79
parka 69/79
@4 374 633Robal_36: stare komunistyczne znajomosci , juz się ruszyło dają w promocji ok 1% , dla nowych klientów oczywiście
" Wysokie ceny energii wynikają w dużej mierze z polityki klimatycznej UE i konieczności płacenia za certyfikaty emisyjne – przekonywali na konferencji prasowej posłowie PiS."
czysta pisowska propaganda , Polska na przestrzeni ostatnich lat sprzedała przydzielone z UE prawa do emisji CO2 za 5,6 mld euro !!!!! - tylko w 2021 r to było 25 mld zł . Miała to przeznaczyć na modernizacje elektrowni , farmy wiatrowe, solarne itp ..... żeby prad był tanszy i ekologiczny , co zrobiono z tymi pieniedzmi ????.... komu dano, rozdano i rozkradziono ????? nie zrobili nic , a wprost przeciwnie , zniszczyli jeszcze rozwijające sie farmy wiatrowe gdzie prąd jest najtańszy
parka na dziś
67/80
"Pekin 2022: Zły znak płynący z Chin. Zgasł znicz olimpijski"
to pewnie ostatnia olompiada przed wojną atomową
to pewnie ostatnia olompiada przed wojną atomową
Chinczycy zdyskwalifikowali parę ekip CCCP i jest reakcja Putina
"Ponad 12 mln zł przeznaczone zostało na antyunijną kampanię dotyczącą cen prądu. Wymyślono ją w Ministerstwie Aktywów Państwowych kierowanym przez Jacka Sasina, a energetyczne firmy państwowe zostały zmuszone do zrzucenia się na realizację pomysłu – informuje Wirtualna Polska."
już wiadomo dlaczego prąd drogi , pisiaki , pisiaki
parka 70,18,
"Inflacja znów przyspiesza. Przebiła kolejną granicę, w styczniu wzrosła do 9,2 proc. w skali roku. To najwyższy wzrost cen w Polsce od blisko 22 lat."
słuszną drogą idzie nasza przewodnia partia
parka do MM 15/28
słuszną drogą idzie nasza przewodnia partia
parka do MM 15/28
"Henryk Kowalczyk, wicepremier i minister rolnictwa od wielu lat działa w katolickim Ruchu Światło-Życie i jego odnogach. Do organizacji szerokim strumieniem płyną pieniądze z budżetu państwa.
OKO.press pisze o 23 mln zł, jakie otrzymał Ruch Światło-Życie. 13 mln zł to dotacja na Centrum Ekologii Integralnej, dla którego zielone światło dał, piastując wówczas stanowisko ministra środowiska, Henryk Kowalczyk,Obok budynku ma powstać całoroczny ogród z roślinami biblijnymi za 100 tys. złotych i ścieżka dydaktyczna za kolejnych 700 tys. - pisze portal.
Na kolejny budynek ruchu – Centrum Krucjaty Wyzwolenia Człowieka, przekazano 9,5 mln zł z rezerwy budżetowej."
i co się dziwić że nie można nic trafić w lotka , że Polska ma już 15 bilionów długu, że inflacja i polski nieład oskubie Polaków
na wieczór 13,26,61 do MM
OKO.press pisze o 23 mln zł, jakie otrzymał Ruch Światło-Życie. 13 mln zł to dotacja na Centrum Ekologii Integralnej, dla którego zielone światło dał, piastując wówczas stanowisko ministra środowiska, Henryk Kowalczyk,Obok budynku ma powstać całoroczny ogród z roślinami biblijnymi za 100 tys. złotych i ścieżka dydaktyczna za kolejnych 700 tys. - pisze portal.
Na kolejny budynek ruchu – Centrum Krucjaty Wyzwolenia Człowieka, przekazano 9,5 mln zł z rezerwy budżetowej."
i co się dziwić że nie można nic trafić w lotka , że Polska ma już 15 bilionów długu, że inflacja i polski nieład oskubie Polaków
na wieczór 13,26,61 do MM