Wpisy użytkownika Brunokurek1
Łącznie 164 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 545 107. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Sebol82,co to za lekarzy macie w Rudzie Śląskiej? Czytaj na Interii
Faryzeusz, Ty hipnotezerze!!!
K29, tak będzie, wrrr
Nielekajsie, gratuluję pięknej wygranej na stawce w EP i systemowej czwórki w Mini
To zapłata za drwiny Twojej Osoby
Rozpoznaliśmy 222 zakłady, system/8 liczb i z maszyny system na 12
Rozpisalismy ma byc
Gosia77, dzisiaj w Super Szanse padnie 100000 zl.
5810355
W Mini 4/9 z maszyny i 4/8 Lotto
Wszystko z maszyny w dwóch kolekturach
10 zdrapek po 2 zl.Kazda pusta
Keno 2 zakłady na 10, 10 losowań, stawka 2, 8 trafień i 7 trafień Też z maszyny w Oleśnicy.
Jest jeszcze drobnica w nich.Udany dzien
Wojtt, nie narzekaj.W czwartek Ty trafisz 6
Gosia77, Ty każdego dnia skubiesz Troska i Twojkwiat77
Brawo dla Qbraczka z goldenlotto
Gosia77, to się nie daj.O której godzinie zabierasz zakłady?
Na profilu też mam 4 w Mini.
Dzisiaj wiedziałem.ze SS będzie z końcówka 77, bo miałem ja na dwóch zakładach, ale nie aktywowalem jej.
Wojtt, bo jesteś, nie powiem co
Ktoś Ci pisał, że to Twoje dni do gier.
Zapraszam na drinka
Wojtt, pamiętam, że ktoś Ci pisał.Mam dobra pamiec
Jesteś z marca, tak?
Paweł Mulag Skorpion
Marzec/kwiecień to Baran
2 dni po urodzinach są szczęśliwe dni i 2 przed
Miałbym na profilu 5 w Mini , ale zasugerowałem się pewniakami podanymi na czacie przez doktor2p. Nigdy więcej
Gosia77, z którego woj.jestes?
Pamiętam świetne dziewczyny Małgosia,Elab, to nauczycielki.Ladnie typowaly
Chyba lipiec lub pazdziernik
Super Gosia77, miło mi
Zgadlem Gosiu. Waga
Wzajemnosci Wojtt
Gosiu, masz w rodzinie Jana?
Witam.Gosia77, na zadane pytanie odpowiem w stosownym czasie. Pozdrawiam. Powrotu do zdrowia dla wujka Janka.
Lesiu28,gdzie dopatrzyles się, że ktoś się chwali wygrana???
Lesiu28, jeśli pozdrawiasz wg Ciebie 'normalnych', z odbiorcami będzie gorzej.Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszlych
pacjentów PZP
Zazdrosc jest chorobą. Lesiu28, graj, a wygrasz.
Lesiu28, kiedyś dawałem skana, nawet na ponad milion.Kolega też dał.Zaluje.Nigdy tego nie powtórzę, nawet z wczorajszego dnia.Pewnemu zazdrosnikowi dałem nawet 1 kupon z wygrana 4 w Mini.A miałem ich 2.
Dałem mu ten kupon bo to był jego stary kupon, którego nie wysłał, a ja wysłałem.Tutaj nie ma potrzeby się produkować.
Zaq69, tylko tyle potrafisz? Blysnales inteligencja.Oby T.S.mial z Ciebie pocieche
Mewa, na nic się zdadzą mapki i statystyki bez intuicji. Wielkim błędem jest grać liczbami podawany i na czacie.
Gosia77
Abudabi89
Gramwygrywam
Ładnie gramwygrywam
Kafel, Zbiral
Pozostali tez
A teraz
Gdzie te 17 milionów???
Czwarty dzień z rzędu pokaźne wygrane.Od początku miesiąca we wszystkie gry , łącznie ze zdrapka mi 296000 zł .Koszt gier 1800 zl
Tylko systemy a MM na stawce z plusem
Brawo Choszczno. Tam kilka lat wstecz ktoś nie pobrał szóstki w lotto.
Dzisiejszy dzień będzie szczęśliwy dla:
Dusi, Iwony, Adriana, emerytka46, Forsami zgranie kumulacje lotto, a szymon80 9/10
Dusi, Iwony, Adriana, emerytka46, Forsami zgranie kumulacje lotto, a szymon80 9/10
Ukradlem liczby od obserwator'a i Hiszpan3110 z goldenlotto.pl. Mam piękne wygrane w MM. Dzięki.
Dusia, to nie Ty wygralas, a Wnusio.Ty oplacilas i wysłałaś dla Wnusia.By nie zapeszyc, nie będę gratulowal.Ciesze się.Ja już bym nie gral w tej samej Kolekturze i nie zmieniaj liczb.Moze odczekaj ze 2 losowania, zagraj tymi samymi?
Gratuluję rozsądku tym Portalowiczom, którzy opuścili śmietniko.Glownemu zarządcy oczyszczania śmietnika gratulujemy porządku.Inteligentni i wygrywajacy przeszli do kulturalnych portali.Dzisiaj będziecie mieć efekty w typowaniach.
Jutro będzie jeszcze gorsza frekwencja.Wiesc niesie, że obędzie wiele więcej Portalowiczow.Bawcie się ladnie
No i super.jesli się nie typuje wygrane piękne
Gratulujcie sobie dzieciaki słuchaczy. Bawcie się jak w piaskownicy liczbami
Na sucho, bogate efekty
« Poprzednie 100Kolejne »