Wpisy użytkownika Brjan
Łącznie 21 730 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 086 641. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wn,jest ktoś w TS-,który rozkłada ich od środka,ale to ich problem
Wn,słyszałem w wiadomościach radiowych,o aferze podsłuchowej polityków,którzy chcą kontrolować sprywatyzowane firmy,jawna mafia rządowa
Witam ponownie,zarejestrowałem się w " Loteriada 2014",czekam na :Tablet i Mini auto
Idę wysłać takie,3,7,14,21,28,33,9,10,18,19x6,będą 3 szanse na losowanie w Loteriadzie
Ao liczbach:7,8,27,28,29,i końcowych 70-kach,nie wysłale,tylko wyslalem z typowania
W sumie,miałem ich 102,szwagier jeżdzi po kraju to mi przywozi,bo on nie chce,ich wysyłać a jest graczem we wszystkie gry Lotto
WitamTo,było nie do pomyślenia,aby Brazylia,była tak bez silna.Takiego początku się,nie spodziewałem.Nejmer nie gra,Brazylii,nie ma
Mistrz Świata:NIEMCY Wicemistrz:HOLANDIA Mecz o 3 miejsce:
Argentyna.Takie jest moje zdanie,
Argentyna.Takie jest moje zdanie,
Jeżeli,Brazylia będzie grać,długą piłkę cały czas do przodu to ma szanse strzelić kilka goli
Wpisywałem kody do Loteriady i podglądam listę zwycięzców,a na liście:w trakcie weryfikacji od 02.07.2014 weryfikują,po to by rozdać nagrody,swoim a nas graczy mają w d...e,basta Loteriada-frajerda do kosza.