Wpisy użytkownika Brajan
Łącznie 1 629 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 056 978. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sorelka,nie uciekli,tylko wyjechali dobrowolnie za lepszym życiem
poznaniem świata i nikt,ich nie zmuszał do katorżniczej roboty
poznaniem świata i nikt,ich nie zmuszał do katorżniczej roboty
Ja dzisiaj nie grałem,cały dzień w łóżku,serducho słabe jeszcze
poszedłem tylko zagłosować
poszedłem tylko zagłosować
barbapapa,ja puściłem w Keno10-ke miesiąc temu,wygrałem 3000 za trafione 9/10,czekałem do godz.14,15 z tymi liczbami i weszło o 14,20 9/10.Obserwowałem losowania od 6,40
agatka,wiem,że będzie lepiej,już jestem po kontroli i ustawione tętno na :50-58 uderzeń/min.
Ćwoków i jełopów podstawiają na prezesów agencji i okradają nas ,którzy na nich tyrają
gowka,pisałem kilka dni temu,że wybieram liczby i co jakiś czas je puszczam o 14,20
Monet,zjechałem bo miałem wypadek,będę musiał lecieć na rozprawę sądową do Londynu
A jeszcze w kraju,serducho nie wytrzymało i wstawili mi rozrusznik
Dzisiaj na wieczór postawię na 60-ki w ciągu,podeprze dwoma 50-kami i 30-kami,
Muszęnad liczbami na Keno i MM,bo czasami w te gry wygrywam.W Lotto i Mini Lotto mam wyniki bardzo słabe
Na ra,lekarstwa,pomiar i zapis ciśnienia krwi,jak na razie według regulacji tętno 54-57,jest dobrze
Uwaga ,nie dajcie się naciągnąć, na konkursowe zakupy,to jest wielkie oszustwo i naciąganie naiwnych,życzą sobie 6,90 za SMS-a-złodzieje,dostaniesz kupon zakupowy w markecie
Zobaczcie wygrane MM,jak przy takjch liczbach,może byc dużo trafień:6/6x0,7/7x18/8x0,9/9x0.Skąd wezmą pieniądze jak padnie:10/10 z plusem,TS popłynie w niedługim czasie jak pisze WN
TS,powinien już odejść.Uwolnić bukmacherów z okowów i dać losowania liczb światowych loterii
TS,powinien już odejść.Uwolnić bukmacherów z okowów i dać losowania liczb światowych loterii
Możemy,doprowadzić TS do bankructwa,nie grajmy przez tydzień i TS-
zamknięte budy ma
zamknięte budy ma
Mówie nie TS-owi i kolesią łapówkarzą,a minister finansów niech ruszy ttą pustą głową,bo fige będzie miał a nie nasze pieniądze
Od jutra na tej stronie,typuję tylko na Loterie światowe,tyle w temacie.Dobranoc
Ja podskubuję TS-a o 15,20 trafiłem 6/7 o 18.25 5/7 na te same liczby.Gram tylko w Keno i będe ich skubał,co jakiś czasjutro zapodam liczby na Euromilion
Staszek2012,widze,że załapałeś,jak grać w Keno,tylko,że na 10 liczb,to trzeba mieć ogromne szczęście,aby coś nagrać
Z tego co zaobserwowałem,to najlepiej grać:7/7,8/8 rzadziej 9/9.
10/10 najlepiej jest wysłać,między godzinami:14-ą,a 15-ą na 10 losowań i to trzeba obserwować wyniki,jak Twoje liczby często występują
10/10 najlepiej jest wysłać,między godzinami:14-ą,a 15-ą na 10 losowań i to trzeba obserwować wyniki,jak Twoje liczby często występują
tom28,zauważyłem w budzie,jak grający z którymi rozmawiałem na temat gier w TS-ie , często o tych godzinach trafiają jak ja.
Rezygnują z lotto,MM,Mini lotto
Rezygnują z lotto,MM,Mini lotto
Wymyśl sobie liczby i obserwuj na sucho kiedy one będą wchodzić
rozumiesz
rozumiesz
tom28,przy dobrym obserwowaniu wyników do końca gry,tj.22,30 na jutro powinneś wiedzieć,które liczby wystawić do gry.Powodzenia
tom28,grałem we wszystkie,od wczoraj tylko w Keno,pisałem o tym
do północy z Wędrowcą Netowym
do północy z Wędrowcą Netowym
Ach,zapoznałem się z kuponem na 18,25 5/7 na te same liczby.Jestem do przodu
Cholera,tom28 jak pisałem na czacie,o 19-ej weszła druga 6/7 66zł