Wpisy użytkownika Brajan
Łącznie 1 629 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 040 473. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ale jestem oglądałem Uwagę na TVN,był temat o dziewczynie z Elbląga zgwałconej przez sanitariusza na szkoleniu wolontariuszy w Rosii,to przechodzi ludzkie uczucia,jak działa nasze prawo:szok jeszcze raz szok
sorelka,ten prokurator powinien być natychmiast odsunięty od tej sprawy,mąż tej dziewczyny powinien do tego dążyć,sanitariusz musi dostać wyrok 12 lat,koordynatorka za ukrywanie prawdy i nieudzielenie pomocy zgwałconej,też powinna dostać wyrok
Bardzo,często na pomorzu,do chodzi do takich,paradoksów.Wszystkie cięższe sprawy,powinny być rozpatrywane w innych miastach
Bo trzeba znależć,zastępcę za dobrze płacącego przestępcę,to głodnego bidoka się podstawi i rachunek -prawidłowy
Czy wreszcie, ktoś zrobi w tym kraju porządek,z tym chorym prawem
Ten sanitariusz jeszcze pracuje w tym szpitalu,pojedzie po ładną,młodą pacjentkę i też ją zgwałci i to ma tak wyglądać
A co to,się stało,nikogo nie ma na czacie,119 podglądaczy i nikt się nie chwali liczbami
Przez cały miesiąc moje:6/6 dało mi:1x5/6,3x4/6,15x3/6.Wydałem 150zł,wygrałem 185zł na te 6/6 do przodu 35zł,jednak się opłaca cały miesiąc grać na te same liczby
kondi,nie wysyłam już powyżej :6/6 bo fiskus,bierze 10%,jak wysyłam,to:10/10
Z twoich liczb grałbym na :5/5 przez cały miesiąc,zauważ,że 47,74 jest bardzo częso losowana w miesiącu
Dobra,mam ułożone 5 kuponów,pora je zrealizować,wieczorem będziem
weryfikować,które będą na cały miesiąc
weryfikować,które będą na cały miesiąc
Moje 20/20 na tak:1,7,10,11,12,13,16,29,30,31,43,48,58,61,74,75,76,77,78,80
Jadłem obiad i obserwowałem liczby z 10-u losowań:wywnioskowałem,że na wieczór,będą losowane liczby, ze wszystkich gier widocznych,na planszy wyników,prócz Keno,są to liczby automatyczne i stałe
jociana głodnego-0 myślenia{{diabelek}lubię się delektować obiadkiem,nigdzie sie nie spiesze
Liczby z gier na TAK:6,8,11,12,14,16,19,20,22,25,27,30,33,34,35,39,46,47
Dwie z nich nie wejdą na pewno:14,47.Radzę zapamiętać ten wpis
powtórka,nie obecna
Dwie z nich nie wejdą na pewno:14,47.Radzę zapamiętać ten wpis
powtórka,nie obecna
Witamisandorka30,5nie było mnie tydzień,serce mi wysiadło,miałem operację na sercu
Mam wszczepionego Strażnika z jedną elektrodą,moje tętno w trakcie zabiegu było 40/min
qowato co wygrałem,poszło już na leki,od wieczora gram i typuje dalej
Na razie,muszę trochę odpocząć:za żyć leki,zmierzyć ciśnienie.
Na wieczór coś
Na wieczór coś
islandorka30,5Sory,że nie podałem liczb,miałem trochę bóle serducha,musiałem stopować