Wpisy użytkownika Bonkojad
Łącznie 131 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 062 102. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Mewa nic się niestało. Już ma przygotowane kolejne 12 liczb na 8 zakładu
Dobry wieczór. Może w toku się nie udało. Za to Gruzja się postarała

Dziękuje. Czułem że Gruzja, będzie robić wszystko żeby wygrać.
Wydaje mi się że w półfinale może być Niemcy, Hiszpania, Szwajcaria, i Austria
Te dwa mecze o 18 mówiłem że będzie obydwa remisy. Wczoraj wszystkie wyniki obstawiłem dobrze, ale nie zagrałem
Belgowie nic specjalnego nie grają. Dziwię mi się że używają ich że to jest dobra reprezentacja. W tej grupie Polacy mogli by mięć szansę.
Witam niby 3 trójki w mini z soboty, ale szkoda że liczby się nie zmieszały 7 zakład z 8

Witam.zabrakło jednej liczby do piątki. Ja miałem 6. Wpadła 5.

Hej mam pytanie. Obstawiłem że Jagiellonia wygra, i jest dogrywka. Czy jak wygra w dogrywce mecz. Czy kupon będzie wygrany?
Niestety nie obstawiłem awansu. Wiedziałem że Jagiellonia będzie prowadzić, ale myślałem że Fiorentina trafi gola. Tym bardziej, że w Polsce wygrali 3-0
No że Jagiellonia wygra, ale myślałem że Fiorentina coś trafi, nic nie trafili, i jest dogrywka bo Jagiellonia strzeliła w Włosze 3 bramki.
No bo kiedyś było z awansem można było zrobić, ale chyba jak był remis w obu meczach
Obstawiłem dzisiejszy mecz i jest dogrywka bo Fiorentina wygrała w Polsce 3-0. A dzisiaj Jaga trafiła trzy bramki w regulaminowym czasie jest 3-0, i teraz jest dogrywka
Bolek. Zobaczę jutro jak przyłoże do wczytnika. W innym meczu Kiedyś dałem awansu, ale dałem na remis. A teraz pierwszy raz mam tak Jak pisałem.
« Poprzednie 100Kolejne »