Wpisy użytkownika Bongolas
Łącznie 1 834 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 058 513. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
podaj 2 liczby może je mam , ja mam w wordzie zaznaczone z prog
hej czy ktoś się zna na wzmacniaczach , moje radiatory od grania np 30 min się strasznie grzeją , może jakiś system chłodzenia zamontować ?
hee nie ale chciałem dziś skosić trawę na działce, ale zapowiadali burze , patrzałem na twojapogoda.pl i nic aż do teraz ani deszczu i burzy
co macie z małych na mini , ja tu juz walczę od wczoraj heehe
1, 3, 5, 7, 9 co z tych ? może 9
1, 3, 5, 7, 9 co z tych ? może 9
z moich obliczeń wynika że z tych liczb może dziś coś wpaść w mini 1, 2, 9, 12, 18, 23, 24, 27, 32,29,16,25
Internautów obstawiających Lotto w sieci nie odstrasza prowizja ani brak oficjalnej współpracy z Totalizatorem Sportowym. Ich wątpliwości nie wzbudza również brak jakiejkolwiek gwarancji, że firmy rzeczywiście kupują losy zadowalając się kilkudziesięciogroszową prowizją, zamiast pokusić się na przejęcie całej wartości kuponu. Takie oszustwo wydałoby się dopiero w przypadku padnięcia szóstki, czyli nagrody, której firma nie byłaby w stanie wypłacić z własnej kieszeni. Podobnie nie ma pewności, czy w przypadku wysokiej wygranej firma przekaże nam pieniądze.
no subwoofer odzyskał moc ze starego przerobiłem na nowy jaki czysty bass
hejka mam 4 lub piętkę na lotto na dziś extra liczby heheh serio jak chce ktoś skorzystać to proszę :
4, 6, 7, 12, 15, 30, 43, 49 z tych liczb wchodzi czwórka ,nie raz wchodzi piąteczka
4, 6, 7, 12, 15, 30, 43, 49 z tych liczb wchodzi czwórka ,nie raz wchodzi piąteczka
jaka jest tabela wygranych w tej loterii EuroJackpot za 3 liczby trafione ile płacą
Wicked Game - Chris Isaak https://www.youtube.com/watch?v=0xwTywB_3UU
Hejka tak się zapytam czy może ktoś korzysta z faktoringu ? Jaki bank polecacie
hee co ja dziś miałem babka nie sprzedała mi mini , proszę dowodzik ops zapomniałem i lipa to był cynk żeby dziś nie graćgf 0/5 na sucho , 1,25 w kieszeni
dokładnie mam tak samo , wczoraj kupon wysłalem i pustak dziś patrze na ten kupon 7/9
Co jutro macie na 14 bym dał taka propozycję 1,5,9,11,25,68,77
współczuję , ale bierz się do roboty chłopie i zdrowiej bo kumulacja na ciebie czeka
albo zablokuj te reklamy co ci się n ie podobaja w przeglądarce