Wpisy użytkownika Bongolas
Łącznie 1 834 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 034 854. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sprawdźcie to http://www.rtve.es/alacarta/videos/loterias/ i macie wygrana w lotto znaczy się 3 lizby heheh ja tak typuje od niedawna i sie sprawdza
sorki sa to 2 liczby ale ja mam swoj zestaw z kenioxa i jak cos sie pokrywa to to wpadnie
ja nie raz puszczę keno ale ciągle te same numerki daje i kiepsko idzie
jak to jest z zagranicznymi loteriami można grać , bo gdzieś czytałem że grać można ale kiedy wygramy to mamy taki durnowaty przepis ,że możemy pójść siedzieć . Ktoś coś wie niech pisze
orientuje sie ktos jak jest z zagranicznymi loteriami mozna grac bo gdzies czytalem ze mamy takie prawo ze mozna pojsc siedziec czy to prawda ?
chce sie cos was zapytac bo 1 wygrane mam z ojcem pow 2 tyś jak mam to odebrać czy mam iść do kolektury czy od razu jechać do oddziału ?
dobra ja lecę dzięki za info idę się uczyć , powtarzać z matmy bo jutro maturka
dzisiaj nie gram jutro zagram w dużego już rozpisałem sobie liczby mogę wam zdradzić ,że jak macie program keniox to wybierzcie sobie loterie z Hiszpanii (La primitiva) i ustawcie program na 6 losowań zauważyłem, że zawsze on daje 10 liczb z których wpada 4 a nawet 5 w naszym lotku , wystarczy rozpisać i macie wygrane
hej mam pytanie bo dzwoniła do mnie babka z agencji pracy i proponuje mi robotę taka dodatkową w Słupsku 13 zł brutto to dużo , przyznam się, że wcześniej nie pracowałem
nie wiem co dziś puścić chyba w sobote puszcze dużego , a koło nas w Chodzieży ktoś wygrał te 7 mln
pierdziele tego dużego lotka nawet trójki nie było , a w multi to chodziarz nieraz większe sumki da się coś wygrać , nie mam słów na tego duużego
https://www.youtube.com/watch?v=IAmtAOaaM6M happysad Mix 2h jaktoś lubi takie klimaty
to juz dzis matura z polaka masakra tak jak stresu nie miałem tak mam teraz ogromny
dalbym cos z tych liczb co mi wychodzą
1, 9, 18, 24, 27, 28, 37, 40, 41, 42
wybrałbym 1,24,37,41,27 i dałbym jeszcze 12 na 6 liczb
1, 9, 18, 24, 27, 28, 37, 40, 41, 42
wybrałbym 1,24,37,41,27 i dałbym jeszcze 12 na 6 liczb
to wybierz 5 liczb i wyslij ale pamiętaj lepiej swoje skreślić
dobra spadam sobie powtórzyć prezentacje ustna bo o 14 mam mature z polaka