Wpisy użytkownika Bolo22
Łącznie 40 131 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 053 752. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To trzeba miec farta i systemem grac zeby trafic. Bo tak 6 liczb w lotto skreslac to sobie mozna trafic na
Zeby wygrac cos to trzeba grac systemy 8 lub 9 liczb chociasz w multi czy lotto innej opcji nie ma
Makler .pytam po patrze ze nikt inny nie pisal ostatnio i tez sie zdziwilem. Ale ok
Makler.a jak by ktos spisal to by trafil.ale wez 6 tasiemcow czy kos naprawde szacun
Maklr. Z miesiac temy bylo wylosowane 7 kos i tez chyba trafiles
Wulkan.wszystkie maja szanse i kiedys pewno je wypisują tylko pytanie. Kiedy
@4 053 870: nie wiem moze i ktos gra a ja to tylko mowie . Ja malo gram w multi i sam kresle i nic nie trafiam
Wulkan.raczej tak ale to bylo 20 lat temu gdzies wtedy 1 zl czy 1.20gr za zaklat sie placilo
Wulkan. Ty tez cos na walowej trafic musiales. Bo tam to szczesliwa kolektura jest
Mam pytanie ogolne. Na ile liczb najlebiej grac .nie chodzi mi o 5
Ja to nie wiem czemu ale zawsze jak gram to ciagnie mnie zeby z plusem
Wiem ze to drugie tyle sie placi i jak plus nie wejdzie to juz lipa
Ja w zdrapki tez nie ani gierki. Ale w keno gram bo kilka razy sie udalo ale lepiej ta kase w mini zainwestować
Nie czytam tylko ogladam tv i zerkam.dobra juz wychodze a wy romansujcie
Sebastiian. Jak tam po randce onli z Gosia jak dba o Ciebie zebys sniadanie zjadl
Makler. O co ci chodzija nie mam kamaszy boso przez swiat chodze
Napewno mam racje i juz pewnie sie nie cierpliwi i przestanie wysylac ci loto
Sebastian. Ja juz zaatakowałem. A od jutra to gram tylko systemy zadnych pojedynczych zaklado
@4 054 238: a jak masz Gosie obok siebie to nic z typowania nie bedzie
A jak myslicie lepiej co dzienni wysylac mini czy odrazu na 5 losowan
Wlasnie zmarl znajomy 39 lat mial raka a wpisali mu covida.to jest tragedia jak mozna tak wpisac
Naj lepszy to jestem ja tutaj bo nic nie trafiam i tez trzeba umiec nic nie trafiac