Wpisy użytkownika Bolo22
Łącznie 40 131 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 043 954. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tomi 77 .chce wygrac ale nie moge .to podaj cos na woeczur moze lotto
We wtorek wygralem i wczoraj i dzis 180 zl poszlo.przegrane. ale jutro ostatni raz gram w tym roku i odpuszczam
Sebastian. Tak pytam z ciekawosci czy sa wieksze niz u nas czy nie
Jak gram to stawke chociasz 4 jak w mini a w mini to 6 i 7. Lotto to 7 czasami 8 liczb. Ale ciagle plecy
Forsami to az taki zly byl 2020 rok. Moj tez kiepski ale czy najgorszy to trudno powiedziec
Forsami. Jak dzis albo jutro wygrasz pol miliona to odrazu zmienisz zdanie
Damian 1983.zycze ci wygrania tych milionow bo widze ze bardzo chcesz. Wszystkim tu obecnym zycze wygrania milionow
Zbigniew. Maseczki znikna od wakacji bo juz jest to zaplanowane przez pisiorow. Pandemia od wakacji zniknie
Mewa . Ja sie nigdy nie zaszczepie i dziwie sie tym co sie szczepia.a pinokio i spolka to do likwidacji
Nie wiem jak u was ale nasze szpitale covidowe to sa puste. I kolegi siostra jest pielegniarka to nic sie nie wypowiada za duzo
Dotan a ile mieli lat. Nie lecza na inne choroby i ludzie umieraja
Wogule te losowania sa jakiesz dziwne zeby nawet 5 w multika nie trafic
Kazdy ma nadzieje ze wygra i za to gra a po losowaniu jest po nadzieji. I co dziennie to samo
Ja jak zwykle nic.nie gram juz w tego multi wole mini lotto i keno
Sebastian.widac dokladnie ze masz wyslane na 3 losowania stawka 1 jeszcze aktualne na dzis wieczór
Sebastian. Ja rozumie tylko patrze i jakie tu nie porozumienia sa .tylko tak napisalem co widze. A zreszta co kogo oszukiwac ze sie wygralo .masz rację
@4 051 768: oki czekam to puszcze .bo mi w multika to nigdy nic nie wchodzi