Wpisy użytkownika Blue
Łącznie 1 009 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 746 217. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
na przykład dzisiaj z reguły powinny sie po tych 30 z przodu jak zawsze wysypac nastki dwudziestki ewentualnie trzydziestki i to i tak byłoby trudno ugrac ale sznsa jakas by była
ja zrobie tak sama stesle jednego dnia wszystkie dziesiatki dwufzoestli trzydziestki i czterdziestki i piecdziesiatki i szecdziesiatki siedemdziesiatki zablokuje system?
tam w wawie jest sympatyczny pan prezes z nim trzena porozmawiać tak być nie może
nie wolno tylko kraść trzeba dac ugrac kto to wifział zeby tyle czasu nikt 10 nie tragił KPINA!
ide cos obejrzec i reszcie to niech sad roztrzygnie czy tak mozna bezkarnie pogrywać, bezprawie w tym loto patrzę o sie nie zgadzam!
nikt normalny w multi nie gra, w nic nie gra, bo to nie jest zagwarantowane, bo niby skąd Wiesz , że jest jak nic nie wygrywasz? Kto to sprawdza? Mój Boże, to pralnia pieniedzy jest!
na youtube jest kanał lotto tv jak ludzi robic na jedną 3 lotto tv Ava on sie nazywa
tutaj jest mapa na stronie wszystko z automatu leci tylko wpisujesz, przedstawiona na youtubie jak z niej korzystać
Ja zawsze dodaje mleko do kawy rozpuszczalnej , no chyba, ze fusiasta , do fusiastej to nie!
a Ty Zbyniu nieładnie piszesz o innych, to Twój kolega, ze tak mówisz?
zauwazam ze komus tutaj wpadła moimi patrzałkami 5 jeden raz i od poł roku nadal nic, zero, nul
mysle ze trzeba siedem zakładów wysłac pierwsza 10 i ostatnie z 70- ciu
trzeba na warita liczby wybrać tak jak TS 51 52 53 54 55 56 57 58 59 i odczekać