Wpisy użytkownika Bambi
Łącznie 284 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 917 697. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Jeśli znów Ostrowiec Świętokrzyski lub Zagłębie to nie będę zaskoczony
Makler ,jeszcze raz , wyrazy współczucia z powodu nie zagrania w realu .Nie smuć się .Jutro będzie lepiej .
Makler publikuje duuuzooooo obrazków , i rozbija wszelkie kumulacje i promocje .Więc Twoja teza nie do końca się sprawdza .
Dziękuję , wzajemności .Zdrowie dopisuje .Jednym Pan Bóg daje zdrowie i urodę , a innym.....
Gramy w Wodzisławiu, czy w Rybniku ? A może w Rydułtowach , albo w Pszowie ?
Andreas, gratulacje .To prawdziwy skan.By nie zapeszyc , powstrzymam się od życzeń .
Jak tam po wczorajszych burzach i ulewach ? Daly popalić .Nawet nie można było kierować , a korki były 5 kilometrowe .
Na 14-ta jeszcze mam aktualne 9)9 z plusem 4 zaklady.Musze pobrać wygrane by nie jechać do oddziału.Pamietajcie by zabierać kody .
Świętokrzyskie , Podkarpackie , te za fane województwa mają szczęście .
Panoramix,jestem zdrowy na umyśle ,zagłosowałem na kogo należało .
Wujek , obawiam się,że te lata nie wrócą .Chyba,że zmieni się sojusz ołtarza z...
Wujek ,graj w realu .Po co Ci zabawa na sucho ?Można dostać palpitacji serca trafiając znaczne kwoty .
Panoramix,nie martw się .Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka .
Już za kilka dni będzie pisal na czacie nasz ulubieniec z Niderlandów.Czekamy.
Nie może stale siedzieć na profilu bo przecież trzeba oporządzić konie.
Magda , ja nie Pablo85 byś teraz mnie zaczepiała .Jeszcze nie przprodilas Pablo85
Chociaż tyle Panie Adminie, ale wszystko powinno mieć swoje granice .
« Poprzednie 100Kolejne »