Wpisy użytkownika BEATA29
Łącznie 1 784 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 623 592. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam Wszystkich Tytoniasz za ta 67 naleza Ci sie
wczoraj juz wiedzialam w poludnie ze bedzie
wczoraj juz wiedzialam w poludnie ze bedzie
Majpan to tak ja mam 36,38,29,34
30,36,38,43
tylko mam dylemat z 34 bo ona albo pojdzie teraz albo na wieczor znajac szczescie to wieczor mam 16 Majpan
30,36,38,43
tylko mam dylemat z 34 bo ona albo pojdzie teraz albo na wieczor znajac szczescie to wieczor mam 16 Majpan
Majpan jestem jestem...
43,36,38,11
43,56,11,36,38
56,36,38,11
36,38.13,43
tak bym puscila mam wiecej ale zastanawiam sie czy puscic
43,36,38,11
43,56,11,36,38
56,36,38,11
36,38.13,43
tak bym puscila mam wiecej ale zastanawiam sie czy puscic
+Majpan widzialam twoje zestawy nie podoba mi 33 jesli ta franca pojdzie to ja nie widze z nia 36 i to jest problem natomiast widzialam ze masz 26....i tak tez mam kupony ale mam obiekcje....
co do 36 i 38 jesli mi planow nie popsuje 33 to wejda a z ta stawka to zartuje wszystko w granicach normy ...ale 43 i 56,36,38 to jak nic
co do 36 i 38 jesli mi planow nie popsuje 33 to wejda a z ta stawka to zartuje wszystko w granicach normy ...ale 43 i 56,36,38 to jak nic
ja 14 widze na wieczorze nie na poludniu Majpan 16,17,18 u mnie goruje ale mam rowniez 11 i 13 bardziej sie sklaniam ku 13 i 16
Majpan ja mam tylko swoje kartki plus mapy plus przeczucie ty masz wiedze wieksza dzis z kartek wynika 36!!!!!!!!
38,43 i 56 czy to wejdzie nie wiem....
36 raczej tak 43 tez a reszta?????
wiecznie mam 3/4 chce trafic w koncu 4/4 albo najlepiej 5/5
38,43 i 56 czy to wejdzie nie wiem....
36 raczej tak 43 tez a reszta?????
wiecznie mam 3/4 chce trafic w koncu 4/4 albo najlepiej 5/5
ok jak znajdziesz chwilke to napisz....
jeszcze rok temu z dnia na dzien wygrywalam z mezem 5/5 a teraz ledwo 3/4 i to jeszcze z ciezkim bolem..
jeszcze rok temu z dnia na dzien wygrywalam z mezem 5/5 a teraz ledwo 3/4 i to jeszcze z ciezkim bolem..
fajnie bo troche wiecej wiedzy mi sie przyda a moze ulatwi mi to typowanie...
Powaznie Majpan tak bylo jednego wieczora 5/5 i na drugi wieczor 5/5 a teraz to lepiej Majpan nie mowic
Wiesz Majpan liczby wchodzily w miare regularnie a teraz sa takie obsuwy z liczbami ze nie mozna nadazyc kupony skreslone pare dni temu wchodza pozniej i to jeszcze nie w calosci tylko tak kapia po troszku a tu kasa potrzebna wiec dzis nie wiem bo mam jakies majpan przeczucie dobre ze bedzie ok.....przedtem wiedzialam z jaka liczba druga liczba idzie laczyly sie a teraz to lipa nic nie wiem
dusia ile nerwow to kosztuje to szok ile ja licze to ksiegowa tyle nie liczy co ja...i te niby pewniaki potem to jest jedna wielka dupa....
ale dzis mysle ze bedzie lepiej niz wczoraj mam pare liczb ktorych sie dzis trzymam ale co bedzie okaze sie..
Majpan tak bylo az w szoku bylam najpierw maz skreslil 40tki i poszly a na drugi dzien 30tki i 5/5 a co jest nalepsze kiedys napisal 10/10 ponad rok temu ktore weszlo 4 tyg pozniej w calosci oczywiscie nie wyslane bo prowadzil zeszyt z zestawami....
Majpan ja nie jestem chytra jak mam pewniaka to napisze czy to na forum czy wogole @@@@ ale tez wiem ze roznie z tym bywa przyznam Ci sie szczerze ze potrzebna mi Twoja wiedza i doswiadczenie moze cos razem da sie zrobic...
wiesz tak jak pisalam mam kartki plus mapy i tyle
Majpan zastanawiales szie dzis nad liczba 41??????
Majpan zastanawiales szie dzis nad liczba 41??????
hm....jestem ostrozna jesli o to chodzi jesli ktos daje cos od siebie dlaczego ja nie moge sie odwdzieczyc tym samym
Majpan ja siedze po nocach wczoraj do polnocy a inni dupami do gory spia i chca liczb tak sie nie da...
Majpan ja siedze po nocach wczoraj do polnocy a inni dupami do gory spia i chca liczb tak sie nie da...
i tak praktycznie codziennie jak nie ja to maz i na odwrot albo razem to nie jest takie proste ktos mysli ze jak ma sytem to on wszystko zrobi za niego guzik prawda to jest wedlug mnie jakby ktos glowa ruszyl spojrzal na mape pozniej to moze i by cos z tego Majpan bylo a jak ktos tylko na sytemie sie opiera to nic nie ugra albo grosze tak to widze...
51,23,72,10,80,,,51,,23,,10,,72,,38,,,,51,,10,,72,,23,,62 Witam!
a ja 55,65 Majpan tylko ze te liczby wchodz co 2 wieczor odczekac musze bo ladnie wchodza
zmiana tzn ????
zmiana tzn ????
uuu to nie za dobrze wrozy Majpan Ci powiem...nie lubie zmian....
Majpam do dupy...wiesz co kartki moje mowia wszystko tez to widze na kartkach ale to 65,55 to weszlo tyle ze dopiero nastepna parka na pojutrze wieczor bedzie...
nie wiem bo przedtem to na karkach 3 liczby pewne a teraz coraz mniej i domysly...
Majpan jak znajdziesz czas jutro napisz mi o tych pionach moze cosik lepiej bedzie...
hm...wiesz narazie nie widze Majpan ale bede miec to na uwadze....podpytam meza bo on lubi niskie liczby..
Majpanzawiodly mnie to36i38 tylko czyjednaksiepoprawia i wyjda dzis o tojestpytanie????
Hej Dariusz 36 mialam wczoraj ale nie weszla popsula mi kupon tak samo jak kiedys 60 wkurzylam sie na 36...