Wpisy użytkownika Amadeusz2
Łącznie 1 066 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 717 819. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Proszę patrzec: - Rzeczowe wpisy są oceniane negatywnie. Przykre, że jakaś podróbka człowieka, radośnie ocenia Człowieka przez wielkie 'C'
Odpowiadam na pytanie pewnego Portalowicza.-Każdy sposób na wygrywanie, to indywidualna sprawa gracza. Jest wiele różnych aplikacji o tematyce Lotto, służących raczej do obserwacji losowanych liczb. Nie jest to panaceum na szóstki w Lotto, piątki w Mini, 10-"tki w MM z plusem. To tylko szczęście. Matematyki - rachunku prawdopodobieństwa nikt nie oszuka
Nie typuje keno na stronce. Zagrałem wczorajszymi. Jest 680 zł na koncie.
Sebastian i Arczibalik73, za wczoraj macie bumelki na czacie. Ja też unikalem pisania.
Nikka, ukradlem Twoje liczby. Dzięki. 680+500. Ładny zastrzyk. 180 z tego na WOŚP
Wiem Seba, widziałem. Szybko zniknales. 13:13 zagrałem w MM, stawka 10 z plusem.
Moje typy na EJ:
35,43,4,28,26,6,1
50,41,47,6,20,10,4
47,11,2,21,5,5,2
2,21,11,41,50,3,2
25,32,35,31,47,1,4
10,29,2,16,42,6,10
Wiecej nie gram.
35,43,4,28,26,6,1
50,41,47,6,20,10,4
47,11,2,21,5,5,2
2,21,11,41,50,3,2
25,32,35,31,47,1,4
10,29,2,16,42,6,10
Wiecej nie gram.
Kos2, szkoda, że nie zagrałes w realu. Seba i Artur, miło Was widzieć. 9/9 z plusem padła.
Seba, czy oglądasz na FB wygrane kupony na chybika i zdrapki???
Na FB mam kilka wygranych skanów różnych gier i wygrane zdrapki
Sebastian i Artur, bez Was czat traci sens. Dziękuję, że jesteście.
Krzysztofc, będzie dobrze. Moja znajoma jest już 5 lat od zabiegu. Jest dobrze. Z Tata też będzie dobrze. (Mewa, to Twoja opinia co do lapek. Mam kilkunastu kolegów na portalu. Oni nie piszą. Uważają, że Admin podjął właściwą decyzję likwidując łapki. Chcesz kogoś oceniać, czyn to na innych portalach do woli. Multipasko powinno stanowić rodzinę, która nie dzieli. Łapki były chorym pomysłem)
Mam wielu kolegów, którzy często korzystają z multipasko. Słyszałem ich opinie na temat lapek. Były negatywne. Panie Adminie - tak trzymać. Pozdrowienia od kolegów, którzy nie posiadaja kont na portalu.
Tomi77, grając w MM, wchodzę na historię wylosowanych liczb, z każdego dnia pobieram po 2 lub 3 liczby i nimi gram.
Sebastian, jesteś dla mnie wirtualnym członkiem rodziny. Niech Pan Bóg czuwa nad Tobą. Szczęść Boze
Jarosław, podał na czacie pewniaki na Mini. Mam 3 i 4 trafne. Teraz sprawdziłem. Czwarty rząd Jarosławs miałeś 3
Ludzie są mili w Łomży. Ładne, czyste miasto. Smaczne posiłki.
7,15,18,26,35
16,21,29,31,41
7,16,29,35,41
Takie mam z maszyny na Mini, 2 losowania,
16,21,29,31,41
7,16,29,35,41
Takie mam z maszyny na Mini, 2 losowania,
Spodziewam się, że dzisiaj, jeśli padnie tylko jedna piątka, pobije rekord sylwestrowy. Jeśli padnie więcej ( 4 razy), to będzie płacić 111000 zl
Mewa, ci, którzy wczoraj trafili w EP po 27000 zł, tez się cieszą. Dokupie jeszcze Lotto bo w keno wpadło mi 208 zł i 2 razy po 60
Szybciej w człowieka 2 razy piorun trzasnie, niż 2 razy trafi szóstkę w Lotto. A jednak w Olsztynie, i nie tylko w 2 tygodnie trafił szóstkę
Jak się mówi o takich, którzy inwestują w Lotto 700, a wygrywają 100???
Jarosławs, wielllki szacun dla Ciebie.Doktor2p, co do Torunia, masz rację.On jeszcze nikomu nie pomogl.Zas ten drugi, o którym myślisz ma wielkie , szczodre serce
Rocznica zamachu na Prezydenta Adamowicza powinna też być dniem hańby kłamców z TVP, którzy niszczyli Go za życia.W TVPodlosc nikt niczego nie zrozumiał.Fabryka łajdactwa pracuje pełna parą.Pomyslcie ile istnien ludzkich można było uratować za pieniądze przekazane na TVP.Pomyslcie.Naprawde pomyślnie
Dr2p, Wojtt - ja ze Swirowa - oświadczam, że TVP próbuje zabijać wiarygodność i reputację wrogów PiS.W skrajnych wypadkach to nieustające szczucie może doprowadzić do kolejnych tragediiPrzyzwoici i przytomni ludzie wiedzą co doprowadziło do śmierci Pawła Adamowicza i kto ponosi moralna odpowiedzialność.
Nikt mi nie doradzał,
mądrych nie słuchałem.
Siole oraz władze, bardziej szanowałem.
Teraz bym nie bimbal,
wiem co to bimbanie.
Teraz jesteś c...,
i tak pozostanie
mądrych nie słuchałem.
Siole oraz władze, bardziej szanowałem.
Teraz bym nie bimbal,
wiem co to bimbanie.
Teraz jesteś c...,
i tak pozostanie
Uczciwy były senator PiS z synalkiem - zatrzymani za wielomilionowe łapówki. Kolejne kryształki PiS
Będą 4 parki, 5 powtórek i 1,4,9,26,29,48,51,68,73.- Tak, ten Kogucik.
Może nie własne bo po 2 kradzione z profili:
Doktor2p,
Twójkwiat77
Dusia,
Gonzaga
Emerytka46
Johno
Doktor2p,
Twójkwiat77
Dusia,
Gonzaga
Emerytka46
Johno
Po tym zabiegu można pracować po 3 tygodniach. Ważna jest dieta. Tato otrzymał podczas wypusu wszystko.
Najlepsza gra to Keno, niech żyje Keno, niech żyje.Niech żyje Mini i gra systemowa, niech żyje.Admin, stronka z dnia na dzień lepsza.Multipasko: - Niech zyje
Przed oberzeniem skanu, poproś lekarza lub farmaceuta o maść od bolu
czterech liter
czterech liter
Tymon, gratulacje za ładna sumke w keno Mewa, pozdrawiam cieplutko
Dzisiaj robiąc zakupy w mięsnym, łaska potrafiła wyjąć mi z torby niektóre produkty. Normalna zlodziejska. Dokupulem jej jeszcze kilogramowa szynkę. Normalna złodziejka
Może i źle zrobiłem. Będzie innych okrada, myśląc, że znajdzie drugiego dobrodzieja.
Lędziny piękna wygrana w EJ, prawie 800000 zł. Wiem, że w Ketach mieszkasz. A daleko masz do tamy? 3?
W Oświęcimiu zagrałem wczoraj w Mini na 10 losowań, 10 systemowych na 6 liczb
Szkoda, że nie typowales dzisiaj i jakoś nie piszesz na czacie
Sara0925, na innym portalu masz 4/10 w Mini. Gonzaga pewnie w Morawicy albo w Pinczowie???
Gonzagi nie widać też na innych portalach. Wielu nie ma na czacie. Jarosławs, podoba mi się Twoje stwierdzenie na portalu. Sara, gratulacje dla Ciebie i rodzeństwa. Tam gdzie miłość, jest i szczęście
Magda, najwięcej piątek i trojek w MM padło na Śląsku, w R. i Wielkopolska. Kilka piątek systemowych w Lotto padło w K.