Wpisy użytkownika Albin MultiMulti
Łącznie 2 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 131 124. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mirnam61
drapek
drapek jakl zanm twoje mozliwosci to zdrapkami to nadrobisz
drapek tak to z tym TS jest da ziarko a chce odebrac worek ziarna
trisetum
tabelka bardzo skromna
agatkaa
losownie liczb w grach ts mi jak najbrdziej odpowiada teraz jescze bardziej przez nowe maszyny do lotto pojedynczo a nie wszystkie na raz wylosowne jak to bylo przedtem
klaudiss samo prawdopodobienstwo trafienia 6 w lotto czyli 1 do 13'983'816 nie wiele ci mowi ?
olciia to jest kombinacja jak kazda inna tylko ze glowa nam podpowiada ze to jednak cos innego bardziej nadzwyczjnego niesamowitego trudniejszego niemozliwego itd
medea76
Robal_36 mylisz pojecia ty nie w temacie
Robal_36 to nie chodzi o cene itd tylko chodzilo o wytypowane liczby 1,2,3,4,5 plus jescze jaks tam tak jak nie dawno padlo 8/10 w przedzile od 1 do 10 albo od 10 do 19 7/10 padnie kiedys i 9/10 i 10/10 kwestia czasu tylko wydaje ze nie mozliwe bardziej nie prawdopodobne od inncyh wytypowanych kombicnaji
Robal_36 to ze mozna wygrac 25 mln no mozna ale trzeba grac za 50 zaklad to sporo a jak dotad wygrana w mm nawet nie przekroczyla 3 mln moze kiedys cos wiecej ktos wygra
Pasko moze by zrobic tak zeby nacisnac jakas mala ikonke czy cos takiego na profilu i zeby odrazu wskakiwac na ta oficjlna strone
Robal_36 teraz za zeta to nie wiele sie wysle
koiala
lottomat jakie ciasto?
drożdżowe?
na zdj. ładnie wyglada
michellex
michellex ja nie gral
majwoj23
tesa
drapek
lottomat jak tam ciasto?
drapek
medea76
sambiana
lottomat placek sie udal?
michellex
lottomat wyszlo tak jak na zdjeciu?
Lila
Pasko >>>>>> dobra sonda
ponad 1000 zł az 4 osoby
toja
emeryt
Lila
emeryt
ponad 1000 zł juz jest 7
40 kumulacja?
krzysio744 ja juz nacislem az takim zatwardzialym graczem to nie jestem
ten joker to nie wypal
medea76 przed padnieciem na nos podloz sobie poduche
jackwar wszyscy z ciecierpliwoscia czekaja na 10/10 na tej stronie
Lila zadowolona z dzisiejszych wylosowanych liczb
medea76
dzisiaj jak widac glownie 40-stki byly w grze
Robal_36 zagrales na 14? wyczules moze 0d 38 do 47 bo widze ze ladnie padly w kupie
Lila
islandorka30,5 kluseczki z sosikiem jakie pysznosci masz
Robal_36 z plusem
Robal_36 na wieczor juz obstawiony w mini ?
Robal_36 1 liczbe wysylasz w mm+
Robal_36 niektórzy tak graja na 1 liczbe z plusem czy bez widac przeciez to w tabeli
gorwil
medea76
Robal_36 niektorym odpowiada typownie tego pewniaka i tyle
tabelka bez szału
zbyster cos takiego jak pewniak nie instnieje moze byc podany typ jakis ktory moze wapsc ale nie musi
wiesiek77 gdybac tak mozna caly dzien co wejdzie a co nie dopiero po losowniu sie okaze
tesa bardzo ladnie dziaij
tesa obstawialas 40-stki
drapek masz nosa do tych zdrapek jak to drapek
drapek
drapek nie ma zdanego nosa czasem jest trafne czasmi nie i nic sie nie da zrobic
drapek ale ty zawzze cos tam udrapiesz
drapek tak to juz jest
agatkaa
emerytka 46
drapek zdrapki to juz nie moja dzialka jezeli pani w markecie mi mowi ze pracuje tam jakies ok 10 lat i nigdy sie nie spotkala, ze zdrapka na ktorej by bylo wiecej niz 500 zl wygrane to juz daje do myslenia
majwoj23
HARTGE
HARTGE na wieczor cos wyslales?
fabik96
do lotto tyle?
do lotto tyle?
HARTGE pelny zestaw czy tylko lotto z plusem?
HARTGE
HARTGE cos ostnio nie gralem
HARTGE 50 zl i sznsa na wygrnie w mm 25 mln + bonus nie warto czekac na niegwarantowne kwoty w lotto
HARTGE zgranisz taka kwote i TS
Wędrowca netowy
napewno juz bylo i to nie raz ze padly 2 szostki co najmniej na ch/t w jednym losowniu
duzo szybciej sie trafi 10/10 bez plusa niz 6 w lotto
znowu 7/8 jest łatwiejsze do trafienia niz 8/10
7/10+ jest np trudniejsze do trfienia niz 4/6 w lotto
Robal_36 bardzo blisko byles
wiesiek77
medea76
lottomat
franek sprzedawca firanek
tesa
multi multi plus 1984 3/6 w lotto to 1 do 57 a w mini to 1 do 128 jak by nie patrzyc to jednak trduniej ta 3 trafic w mini np 6/10 w mm to 1 do 87
Lila
bolek31
multi multi plus 1984
senna
jackwar
Robal_36 jak tam mini?
lottomat lepeij grac w mm np 8/8 + i to jest znacznie latwiejsze niz 5 w mini z tym ze latwieuj sie odegrac w mm bo sa nize stopnie i nawet jak sam plus wpadnie to juz jest dobrze czyli 8/8 + x2 i gwarantowane 260 k a 5 mini bardzo nie pewne
agatkaa nie wiem jutro kto prowadzi