Wpisy użytkownika 13max33
Łącznie 42 981 wpisów w archiwum, pokazane od nr 95 131. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To podaj go do sądu jeżli oni mają coś do siebie to po co się wtrącasz adwokatem jesteś ralfek
Witam wszystkich:)
MM 14 jedziemy :
(69)(2)(71)
(2)(7)(11)(17)(20)(39)(45)(58)(61)(77)-by Kathy losowanie 4
MM 14 jedziemy :
(69)(2)(71)
(2)(7)(11)(17)(20)(39)(45)(58)(61)(77)-by Kathy losowanie 4
No widzisz Tomku jak jest !!!!!
Miałem ten kupn w dłoni dzisiaj jak jeszcze wysyłałem MM i zrezygnowałem z niego jestem zły ......
Pisałem Ci że będą wchodziły Twoje rójki i się nie myliłem a dzisiaj jest tego przykład .....9/10/35/67/68/69 to wszystko co grałeś
Miałem ten kupn w dłoni dzisiaj jak jeszcze wysyłałem MM i zrezygnowałem z niego jestem zły ......
Pisałem Ci że będą wchodziły Twoje rójki i się nie myliłem a dzisiaj jest tego przykład .....9/10/35/67/68/69 to wszystko co grałeś
To nie kąśliwa uwaga tylko Skąd ona się wzięła bo jestem gotowy zainwestować w nią na 22 z plusem :)Pozdrawiam
Ok monamala przekonałaś mnie zagram Twoją trójeczkę z plusem :)
Mamy podobny sposób myślenia tylko czy z tego 48/49 nie wejdzie 50 bo może też iść w górę :)
Mamy podobny sposób myślenia tylko czy z tego 48/49 nie wejdzie 50 bo może też iść w górę :)
mariuncio75 >>> na dzisiaj na 22 gram trójkę podaną przez monamala 47/36/38
A tak ostatnio grałem na trójki Tomcia1972 :) Bo ostatnio zaczęło coś się tam kręcić .Wczoraj z plusem grałem 10/35/67 dzisiaj na nią patrzyłem i jej nie zagrałem :(
Zagram jeszcze raz na wieczór taką trójki 6/9/69 i 10/35/67 Pozdro
A tak ostatnio grałem na trójki Tomcia1972 :) Bo ostatnio zaczęło coś się tam kręcić .Wczoraj z plusem grałem 10/35/67 dzisiaj na nią patrzyłem i jej nie zagrałem :(
Zagram jeszcze raz na wieczór taką trójki 6/9/69 i 10/35/67 Pozdro
monamala Czy Ty też jak jest ciąg takich licz jak np: 7/8/9 to wybierasz do zestawów na następne losowanie 6 lub 10 ?
Tomku obstawie wynik tego meczu na 2:2 bo coś mi tak pasuję :)tylko nie wiem jeszcze za ile :)
Tym bardziej lamusie nie jestem edim 8 bo ja nie kończyłem szkół i nie siedziałem na garnuszku u mamy tylko sam do wszystkiego doszedłem .Ibiza jak bym cie tak trzepnął to by ci się cola z komunij odbiła .Masz coś to dawaj na stronę bo pisać to mi się nie chce .
Zal ci frajerze że nie mieszkasz w WARSZAWIE to właśnie tacy jak ty jadą tutaj i wynajmują mieszkania a w lodówce same serki i zupki ponidorowe .Siedzą na kasie za 700 zl miesięcznie a potem robi się wielki warszawiak .Dla mnie to ty jestes ciota .Ja jestem gotowy na spotkanie z tobą to ci ten slownik z glowy wybije
monamala zagrywam na 22 takie trójki 6/9/69 10/35/67 Twoją 36/38/47
Czarna widzisz jakoś razem nie wchodzimy ja na 14 Ty na 22:15 co się dzieje ? Lizaki też nie mogą się zejść jak nie 6 to 9 lub 69 nie wchodzi :)
monamala jutro też jest dzień i nowe wyzwania :) nie dzisiaj to jutro :)Ja wysłałem 3 trójki i ma 1/3 0/3 i 2/3 Pozdrawiam
Gratulacje dla wygranych :)
Tomku to tak jak ja wczoraj miałem do wyboru dwie trójki jedna weszła ale nie ta co trzeba :( żel wybrałem .Pozdro
Tomku to tak jak ja wczoraj miałem do wyboru dwie trójki jedna weszła ale nie ta co trzeba :( żel wybrałem .Pozdro
MM14
(66)(6)(69)+
(6)(9)(16)(19)(60)(66)(69)+
49"s
17/34/33
15/28/25
15/28/34/17
(66)(6)(69)+
(6)(9)(16)(19)(60)(66)(69)+
49"s
17/34/33
15/28/25
15/28/34/17
Witam wszystkich
(..)(..)(..) +
(..)(..)(..)(..)(..)(..)(..)+
49's
6/9/13 1/2/3 5/10/11 44/33/22
(..)(..)(..) +
(..)(..)(..)(..)(..)(..)(..)+
49's
6/9/13 1/2/3 5/10/11 44/33/22
Slavo to mój nowy system :)
Hej kathy :)
Dzisiaj ostatnie 2 losowania na Twoją dziesiątkę :) Trzeba coś na jutro zaproponować:)
Hej kathy :)
Dzisiaj ostatnie 2 losowania na Twoją dziesiątkę :) Trzeba coś na jutro zaproponować:)
To podaj Kathy?
Slavo 13/22/69 z + czyli 2/3 ....stawka 10
13/69/31/45 z + czyli 4/7 ....stawka 5
Slavo 13/22/69 z + czyli 2/3 ....stawka 10
13/69/31/45 z + czyli 4/7 ....stawka 5
No tak Kathy te to ja mam wysłane na 10 losowań :)
ale czy gramy nowe czy jak zostajemy na starej 10 ?????
ale czy gramy nowe czy jak zostajemy na starej 10 ?????
Tomciu to teraz robimy się bukami :))) Zapraszamy chętnych do typowań KASA czeka :))))
Witam wszystkich :)
MM
//15//24//36
//1//11//21//33//34//35//36//
Tomku 100 Lat i samych sukcesów w życiu .
MM
//15//24//36
//1//11//21//33//34//35//36//
Tomku 100 Lat i samych sukcesów w życiu .
Biorą przykład z Majewskiego :)
Szkoda że on nie prowadzi losowań :)wszystko by wchodziło
Szkoda że on nie prowadzi losowań :)wszystko by wchodziło
Dzikus spoko wiedziałem że coś zwracają a to chodziło o keno :)Tak teraz sobie przypominam
I już kas by siedziała tylko że mniejsza bo z BB ale dobre i to .
Dobrze Tomciu ja jestem gotowy grać na następne losowanie za te 800 zł więc możemy grać .Ty będziesz obstawiał a kasę wyśle Ci na konto przed losowaniami :)
Dobrze Tomciu ja jestem gotowy grać na następne losowanie za te 800 zł więc możemy grać .Ty będziesz obstawiał a kasę wyśle Ci na konto przed losowaniami :)
95931. status emeryt 2010-02-13 (23:53)
>>>tomcio1972
ja dlatego tak piszę, że wygrywałem, ale nie w TS
bo wygrać u nich to jakieś kosmiczne marzenie
ale gdy Ty wygrałeś więcej niż włożyłeś to gratuluję
wystarczy tylko by bilans był na plus
ale tego oczywiście chyba nie powiesz
mimo nieprzychylnych recenzji dla mnie życzę sukcesów Tobie i ludziom grajacym na wymarciu w TS
pozdro Ciebie i Tobie podobnym marzycielom
>>>tomcio1972
ja dlatego tak piszę, że wygrywałem, ale nie w TS
bo wygrać u nich to jakieś kosmiczne marzenie
ale gdy Ty wygrałeś więcej niż włożyłeś to gratuluję
wystarczy tylko by bilans był na plus
ale tego oczywiście chyba nie powiesz
mimo nieprzychylnych recenzji dla mnie życzę sukcesów Tobie i ludziom grajacym na wymarciu w TS
pozdro Ciebie i Tobie podobnym marzycielom
Czytałem wszystkie :)
Twoje zestawy pamiętam jak na początku je obstawiałeś :)Myślę że trzeba być wiernym granymi numerkami :?Moje zestawy też wchodziły i to bez BB dlatego gram teraz na te same zestawy i od czasu do czasu coś tam dodam :)
Twoje zestawy pamiętam jak na początku je obstawiałeś :)Myślę że trzeba być wiernym granymi numerkami :?Moje zestawy też wchodziły i to bez BB dlatego gram teraz na te same zestawy i od czasu do czasu coś tam dodam :)
Tomciu nie lubię grać na sucho bo nie ma emocji :) czekam na tą chwilę kiedy już zagramy tak na poważnie za te 810 zl :)
Pokoik marzeń :) i kąpiel w szampanie truskawki te sprawy :)oczywiście trzeba być wygranym jeszcze :)
Nie jest żle Tomciu mamy 4 wspólne liczby .Czyli jak bęziemy typowali nie będziemy się spierali :)
Ale jaki wy macie problem ibiza vel emeryt i jacek1550 skoro już nie gracie to po co tu przychodzicie i się wypowiadacie na temat gry .Mnie do grania nikt nie zmusza i nie namawia .To jest moja kasa i robił będę z nią co będę chciał .Nawet sponsorował TS .A jak mam czytać wasze wpisy wspaniałe to wolę te na narzekanie
Bo to jest Tomciu granie na sucho ale gdy zagramy na ostro to wtedy wejdzie :)
Lila zawsze był jest i będzie ciekawie :)
Lila co tam słychać bo od 10 lutego mnie nie było a nie chce mi się czytać wszystkiego :)
Lila co tam słychać bo od 10 lutego mnie nie było a nie chce mi się czytać wszystkiego :)
edi8 widzisz to i nie grzmisz ??
Ibiza czyli co teraz jesteś kobietą ...hmmm ciekawe ...wczoraj napisałeś że od 10 lutego cie nie było i nie chce ci się czytać wszystkiego .A tu niestety dzikus cie wyłapał i zapytał czy jesteś nacpany bo wczoraj sie odzywałes ....wiesz co weż koło i i trzepnij się w czoło .Albo zostań już w tym ciechocinku z tymi emerytami
Ibiza czyli co teraz jesteś kobietą ...hmmm ciekawe ...wczoraj napisałeś że od 10 lutego cie nie było i nie chce ci się czytać wszystkiego .A tu niestety dzikus cie wyłapał i zapytał czy jesteś nacpany bo wczoraj sie odzywałes ....wiesz co weż koło i i trzepnij się w czoło .Albo zostań już w tym ciechocinku z tymi emerytami
Tomciu nie fajowo a super :)
Dobra teraz edi8 będzie pisał :)
Edi8 zobacz jak ibiza rozmawia sam ze sobą .Teraz jest już jacek1550 ....
Dobra teraz edi8 będzie pisał :)
Edi8 zobacz jak ibiza rozmawia sam ze sobą .Teraz jest już jacek1550 ....
Edi8 gdzie jesteś pomocy jak tak ładnie jak Ty nie wygłoszę przemówienia :)
To trzeba był tam być a teraz LOSIU już nie mam o czym z tobą rozmawiać wiadomo kim jesteś .........tylko mocny w gębie i z za ekranu .....wiec turlaj aspirynke
I jeszcze jeno kłamco na czym się sam złapałeś ta smażalnia rybek jest czynna o 10 a my mieliśmy się złapac o 7 rano ....to wiesz co mogłeś jeść .....domyślasz się już ? .....to ci powiem .....z pod siebie .
paulina1195 To kiedy się spotkamy ?
49's
1/12/36 3/5/9 13/33/45 13/17/45 1/11/21
1/3/5/8/21/22/25/35/36/39/41/43 bez BB
49's
1/12/36 3/5/9 13/33/45 13/17/45 1/11/21
1/3/5/8/21/22/25/35/36/39/41/43 bez BB
No nie mogę ludzie trzymajcie mnie w pięciu bo w trzech nie dacie rady ....jaka ona jest słodka
paulina1195 ponowię swoje pytanie gdzie mam przyjechać na to nasze spotkanie ???
Lila raz jest on a raz ona :)
Dziękuję za zaproszenie :) paulina1195
Dziękuję za zaproszenie :) paulina1195
ibiza vel emeryt vel on/ona jestem i zastanawia mnie jedno jak mnie rozszyfrowałaś/eś że mam 2 nick edi8 .Tylko tyle ????.
Kogucik19>>>>Chciałem tylko wyjaśnienie o tej osoby dlaczego uważa że to ja mam dwa nicki że jestem max i edi8 w jednej osobie .To że edi8 wymieniał poglądy z emerytem vel ibiza tutaj na czacie i się nawzajem oczerniali mnie to nie interesowało nawet zabawne to było i nie wtrącałem się w ich spory ....do czasu kiedy to zapytałem się emeryta co ma do Warszawy .Wtedy się zaczęło że ja i edi8 to jedna osoba ....Ato że ktoś ma kilka nicków nic mnie nie interesuje ale dobrze by było żeby się do tego przyznał przecież nic się nie stanie ....tak jak to zrobiła Hosia którą z tego miejsca serdecznie pozdrawiam ....Pozdrawiam Cię kogut19 ...My też mieliśmy małe spięcie ale jak to się mówi czas goi rany ...i jest spoko trzymaj się krakusie :)