Wpisy użytkownika 13max33
Łącznie 42 981 wpisów w archiwum, pokazane od nr 91 831. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam wszystkich :)
(3)(33)(39) -MM
(6)(9)(29)
(1)(12)(36) - z BB - 49'
(8)(15)(23)
(7)(17)(47)
(3)(33)(39) -MM
(6)(9)(29)
(1)(12)(36) - z BB - 49'
(8)(15)(23)
(7)(17)(47)
DanteV nie peniaj możesz na mnie liczyć na huk to byk jajka stłukł ...
Hej Lila
Nic złego nie miałem na myśli ot tak napisałem dlatego bo wszyscy nowi użytkownicy czatu piszą prawie zawsze do Ciebie :)stąd mój taki wpis ...ale jak Cię uraziłem przepraszam ...)
Nic złego nie miałem na myśli ot tak napisałem dlatego bo wszyscy nowi użytkownicy czatu piszą prawie zawsze do Ciebie :)stąd mój taki wpis ...ale jak Cię uraziłem przepraszam ...)
Hosiu deklarowałem już się publicznie i każda z was wie jak jest :)
Zagrałem Tomciu ze stawką dziesięć .
gram codziennie na 1 trójeczkę jak z pieskiem na spacerek śmigam :)
Dzięki
gram codziennie na 1 trójeczkę jak z pieskiem na spacerek śmigam :)
Dzięki
Tomciu ale za te 25 w TM by było 1120 chyba jak dobrze pamiętam a w TS tylko 540 Będzie na BET 365 :)
Grałem parę razy trójki z plusem ale nie było efektów ...za te 50 zł Wolę zagrać teraz za 50 zł w 49'
Ps Wczoraj grałem w Bingo po 20 zł za kartkę jest do przodu odgrywam się za losowania 49'
Ps Wczoraj grałem w Bingo po 20 zł za kartkę jest do przodu odgrywam się za losowania 49'
czarodziejka83 Specjalistą w tej dziedzinie jet pan Tomcio1972 już tyle razy to dokładnie opisywał .
Wejdz na stronę Bet365 znajdz lotto i będziesz wszystko wiedziała :)
49'losowania są 2 razy dzienie losują 7 kulek z 49 i śą super kursy
Pozdrawiam
Wejdz na stronę Bet365 znajdz lotto i będziesz wszystko wiedziała :)
49'losowania są 2 razy dzienie losują 7 kulek z 49 i śą super kursy
Pozdrawiam
Tak Kasiu wiedziałem gdzie będziesz spacerować :)
Może dzisiaj na 14 będą "LIZAKI"
Może dzisiaj na 14 będą "LIZAKI"
Nie to nie za to że tak brzydko je nazwałaś do maja nie trafisz trójki ....i dobrze :)
Dobrze Liliano przepraszam ale jakoś tak mi pasowało Lidka :)
Madzia jak jem to nie liże ale Ciebie to bym zalizał za kare
Madzia jak jem to nie liże ale Ciebie to bym zalizał za kare
Ale wiesz co Madzia ?może i dla Ciebie dobre doświadczenie bo to coś nowego ale dla mnie nie wiem ....bo może jesteś staroświecka i masz jeszcze RUMCAJSA a ja tak nie gustuje ....w LIZAKACH....
Zacznij Łukasz547 od obserwowania losowań i zobacz co często wchodzi i typuj ....powodzenia
Czarnulo maj na M marzec na M co ja poradzę na to ....masz przerwę i koniec nawet żebyś sie dwoiła i troiła i tak nie trafisz....:)
Kasiu widzę że masz moje dwie liczby u siebie w zestawie:)i wiem dlaczego typujesz 63 robaczku :))))))
Czytałem Tomciu to co napisałeś dzisiaj do mnie o 49'i przyjąłem to do wiadomości :) Dzięki .Widziałeś co wyprawia 13 ? i mmoje małe lizaki weszły też :)
Witam wszystkich :)
(1)(27)(80)
(13)(7)(15)(22)(23)(44)
Tak kochanie wiem że wiesz że ja wiem :)Miłego popołudnia
(1)(27)(80)
(13)(7)(15)(22)(23)(44)
Tak kochanie wiem że wiesz że ja wiem :)Miłego popołudnia
Tak właśnie bo ze snu wyszły jej liczby 19 i 37 i weszły wczoraj o 22:15 CZARNULO a ich nie zagrałaś :)a ja wiem dlaczego
:)
:)
Lilu dziękuję ale nie jestem uwodzicielem damskich serc .Ja tylko gustuję w 69 :)
Mag jesteś taka ładna że nie wiedziałem co powiedzieć i te majteczki w kropeczki mi się bardzo podobały :)
Mag jesteś taka ładna że nie wiedziałem co powiedzieć i te majteczki w kropeczki mi się bardzo podobały :)
Ja wiem że nie wiem ale wiem że Ty wiesz ale nie wiem o co chodzi mag ???
Mag teraz już wiem że Ty wiesz ale po co Ci tyle tego ?zabezpieczasz się ?
Wiem jak jest :) jak nie możesz tak bo już każdy wie to wtedy jest jak teraz i jest super .....dlatego napisałaś jacy ludzie zmienni są hahhahah jesteś w tym dobra ... mag
to nie biuścik tylko oczęta mag uśmiechnięte oczki ....ale jeżeli uważasz że to biuścik to na pewno Ty masz mniejsze cytrynki
Nie chciała dać prawdziwego lizaka 69 tylko na zmianę a tak mi nie pasowało ^^
Brawo Kasiu szkoda tylko że nie dałaś jej w typowaniach byś skoczyła a tak zostałaś na 37 :) GRATULKI mambo :)
Tomciu ja na wieczór sobie też odpuściłem jutro trzeba coś ogarnąć ...myslę że coś tam wymyślisz :)
MAdzia a co Ty raz tak raz tak skaczesz jakby Ci czegoś brakowało ????......a ja wiem czego ^^
Jest nie obliczalna może Artur się nie spisuje jak należy w domu .....
ok tak trzymaj mysle że jesteś zazdrosna o inne panie tutaj zalogowane pani Madziu że mozna tak inaczej porozmawiać bez podtekstów
A teraz jak biegasz z pokoju do pokoju czy jak ????
Ps .Zresztą to Twoja sprawa a ja nic do tego nie mam Pozdrawiam Cię
Ps .Zresztą to Twoja sprawa a ja nic do tego nie mam Pozdrawiam Cię
Jak brzydko sie wysławiasz tak uczysz swoje dziecko ????Madziu ??czy coś Cię zabolało teraz że tak się wyraziłaś ?nie złość się .....
ok nie interesuje mnie to już każdy może mieć ile chce tych nicków spoko loko
A co żle zrobiłem Kasieńko ??? czytam dokładnie zawsze Twoje wpisy 69 razy