Wpisy użytkownika 13max33
Łącznie 42 981 wpisów w archiwum, pokazane od nr 748 436. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Robal...tego nie wiesz bo nie zaglądałeś pod jej spódniczkę a jak to on .Teraz wszystko jest możliwe
Kaasiu .....spokojnie ...może komuś są bardziej potrzebne niż nam ....to niech zgarnie bonusika
......nie chce nikt to ja go jutro zgarniam koniec jego panowania
Robal ...myślałem że go zagarną dzisiaj ...ale nie ...więc jutro go zawijam http://www.youtube.com/watch?v=v1ZR7m9Z_dU przykro mi
Robalu ...
majoreczko ....bez obaw my z profesorem gustujemy tylko w rudaskach ...ale na czarną mambę bym się skusił
majoreczko ....bez obaw my z profesorem gustujemy tylko w rudaskach ...ale na czarną mambę bym się skusił
majoreczko ..mamby są grożne ..wysoka + długie czarne włosy ++ kolor oczu ??
majoreczko ...same plusy ,same superlatywy , szkoda że jesteś zajęta
majoreczko ..... ja mam po ochroną to unikaty nie kazda może tak sobie drapać
majoreczko ....to ja ? ja myślę i kosztuję .Tak jak napisałem jestem smakoszem dobrego wina i ..... słodka tajemnica
majereczko ....hmm ale nie drapie śię jajek nawet w polu ...trzeba pieścić nawet w zdrapce
mjoreczko ...bo wiesz po takich imprezach ....ciasta rosną w piekarnikach .... 9 miesięcy
majoreczko ...oczywiście ....ale ja takiej jeszcze nie spotkałem więc szukam dalej
majoreczko ...z opisu Twojego : wysoka ,zgrabna ,długie nogi, włosy długie czarne proste ,oczy podchodzące w niebieskie w czasie burzy ciemniejsze ...słodka ,miła ,czarna mamba .....idealna ....
majoreczko ...a tak przepraszam jeszcze ....a na imię to jak masz ? jeżeli to nie tajemnica
majoreczko ...Ale ja o lata Cię nie pytałem tylko o imię ... proszę ...powiesz
majoreczko.... mam latek 4i pól sięgam brodą ponad stół ,mam fartuszek z muchomorkiem .Do przedszkola chodzę z workiem .Gdy muzyczka ładnie cyka wszystko znika z talerzyka ...Proszę
majoreczko .... ile byś mi dała ?? strzel raz a ja Ci powiem ile mam ok