Wpisy użytkownika 13max33
Łącznie 42 981 wpisów w archiwum, pokazane od nr 724 970. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila ....trzeba to rozszyfrować ,bo jak to on to dla Kasi a ona dla mnie przeznaczona
Kaśka ....bo żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek ale ja korzystam tylko z tego pierwszego ....a to się okaże kto przygarnie kropka
Lila ..... mam to pod kontrolą
Kaśka ....zobaczymy czy bedziesz się śmiała jaka to będzie on
Kaśka ....zobaczymy czy bedziesz się śmiała jaka to będzie on
Kaśka ...tak zobaczymy przyjedzie do Ciebie odśnieżyć błękitną strzałę
profesor....tak losowałem aż maszyna stanęła .....muszę dzwonić po fulll serwis
Kaśka ....przypomnę Ci o tym za każdym razem kiedy zejdziesz z tematu liczb
ulala ....myślę żebyś się nad tym nie zastanawiała .....a co do słodyczy uwielbiam pączki
Lila ....
Lila ....
ulala ....bez śmietanki to co to za kawa ??? czekoladka fuuuuuuuuuu
slim ...ja gram 3/3 za 50 najmniej ale tak za 100 praktycznie cały czas ....a jak mam przeczucie to i 500 wyślę to samo 3/3
Robal .....nieraz i 2x ale raz dziennie na bank na 22 bankowo gram ..a za 500 to już muszę mieć nosa na 3/3 i jutro zagram właśnie na 22 lizaki za 500
robal a co może być osobistą sprawą jakbym trafił 10/10 też byś o tym wiedział
slim ...jak kocham takie dreszczyki ...zgraj a przekonasz się sam
Robal ...pokażę kuponik jeszcze
slim...grałem 3/3 z plusem za 100 ale się nie opłaca bo jak wejdzie a wchodziło ale bez plusa to tracisz połowę
slim...grałem 3/3 z plusem za 100 ale się nie opłaca bo jak wejdzie a wchodziło ale bez plusa to tracisz połowę
Robal ta 10 dzisiejsza w profilu nie jest grana .Ale od juta będą już grane 10/10 więc sam zobaczysz jak wejdzie w profilu to i na kuponie ta sama i wysłana
slim ...król sie bawi król złotem płaci jak ma wejść to wejdzie i 10/10 ...tak jak w keno grałem na różne sposoby brałem na chybił i sam typowałem i co przyszedł gościu wziął na chybił 9 w keno za 2 zł i stanął jak zamurowany ...pytam go zasłabłeś czy jak a on miał 9/9 i po herbacie
Kaśka ...jak to co cały czat jedzie do Gdańska ...będzie impreza nad morzem ...nie będze Ciebie ??
Lila...
Lila...
profesor .....Kaśka nas sprzedała a my robiliśmy tylko odbijanego jak pamiętam
Robal .....profesor tańczył z Kaśką a ja poprosiłem że teraz odbijamy .Tak to było .....
Lila ...przepraszam ale nie byłem jeszcze wtedy aż tak i wiem że profesor pełna kultura oddał mi Kaśki dłoń
profesor....
ulala......wszystko co chcesz wyżyny a potem niziny zobaczymy
motylek
ulala......wszystko co chcesz wyżyny a potem niziny zobaczymy
motylek
ula.....w takim razie zabieram cały arsenał z góralkami nic nie wiadomo