Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | ZGODY I POGODY......... |
2005-12-19 (11:19) ruda Data rejestracji: 2005-07-24 00:00:00 Ilość postów: 995 | wpis nr 39 469 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bravo! Widzialam !!!! Kazdego dnia patrzac w lustro widze !!! Musze byc najwiekszym rudym balwanem skoro ludzilam sie, ze zapanuje zgoda na FORUM. Po rozmowie z Toba uwierzylam w sens wyciagnietej reki. Ciagle jeszcze tli sie we mnie ta bzdurna nadzieja.... Kiedy zlamalam sobie noge w czasie meczu. Skoczylam do ataku, trafilam pilka w puste pole przeciwnika i spadlam na stope zawodniczki z przeciwnej druzyny, która podobno specjanie przekroczyla linie rodkowa, by mnie wyeliminowac z gry. To byly Mistrzostwa Polski.Pamietam kochanego Jasia, który nosil mnie z gipsem na nodze, na \"barana\"po calym Krakowie, zebym nie stracila zadnej imprezy towarzyszacej tym Mistrzostwom. Okazalo sie, ze miesiac wczeniej mial operacje na przepukline. Gdzie Ci mezczyLni, prawdziwi tacy????????..... No gdzie? Jasia pozdrawiam serdecznie, przez cale zycie pamietam o NIM. ruda |
2005-12-19 (11:37) bravo Data rejestracji: 2005-06-05 00:00:00 Ilość postów: 3646 | wpis nr 39 473 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda, jak to gdzie ??? TUTAJ !!! Ja to co? Kazdy z nas ma na tyle duza dlon, ze moze z niej uczynic Betlejem Kazdy z nas ma na tyle cieple serce, ze moze przyjac nowo narodzona miloc... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miloc przyjdzie sama... Radosnych Swiat! / Ruda, nie trac nadziei, niektórzy sa cholernie nieufni, nie wierza, ze to naprawde przyjazny gest, wietrza podstep/ pa. |
2005-12-19 (12:00) ruda Data rejestracji: 2005-07-24 00:00:00 Ilość postów: 995 | wpis nr 39 478 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bravo! To piekne co napisale. Nie jestem moze wspaniala, madra, mloda i piekna kobieta. Mimo wielu naprawde ciezkich dowiadczen z przeszloci, zyje tylko dzieki wspomnieniom o ludziach, których mialam szczecie spotkac.Usiluje nie zmarnowac zycia zlocia i zawicia.Czasem spadam na lepetyne, trafiona z procy kamieniem. Ale dzieki nadziei.... Moze naiwnoci... Wszystko co dobre - wraca. Czego i Tobie zycze. ruda |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |