Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 17 18 19 ... 44 45 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Seks |
2005-12-31 (19:59)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 41 493 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Po ostatnim wpisie Wojciecha Winieckiego czuje sie niedowartociowana. Oranzade w proszku najlepiej jadlo sie w proszku, czyli najpierw maszalo sie w nim palec, potem oblizywalo. I tak na okraglo. Bardzo to seksowne bylo, nie powiem... PS Przepieknego ma Pan psa Panie Wojciechu. Moja Nora ma krótka sierc. |
2005-12-31 (20:18)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 41 496 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiewórko, rudzielcu (RUDA) Daleki jestem od wypowiadania sie na temat mojego seksu. Naleze do tej kasty mezczyn, którzy zachowuja to dla siebie. Podjalem jednak pewne wyzwanie wypowiadajac sie w tym temacie, w takim razie pozwole sobie na jego przedstawienie. Mam inne zdanie niz Ty. Seks mechaniczny, seks sluzacy do zaspokojenia, nie ma nic wspólnego z seksem polaczonym z milocia. Róznica jest latwo zauwazalna. Na przyklad ,w ksiazce telefonicznej znajduje takie ogloszenie \"Mycie pleców, calodobowo, wyjazdowo, czysto, tanio i solidnie\". Zalózmy, z jestem wielbicielem takich uciech. Zamawiam usluge, place i w zamian otrzymuje to co reklamowano, jest przyjemnie, a nastepnego dnia jest tylko kac moralny. Natomiast nie da sie porównac mycia pleców przez kochana osobe z jakakolwiek, najbardziej profesjonalna usluga. Powiem prociej, nawet dobitnie. Zadna namiastka seksu nie jest w stanie zastapic tego co tak na prawde seksem nazywamy. Tak mi sie wydaje. |
2005-12-31 (20:28)![]() Data rejestracji: 2005-08-14 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 41 501 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Masz Racje fobia1 Cala ta przyjemnoc polegala na ssaniu, oblizywaniu palca wloznego do torebeczki. Kosztowalo to chyba mniej niz 10 groszy. Tego nie pamietam. |
2005-12-31 (20:36)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 503 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Wojtku!! Az sie boje tego co Pan moze napisac. To brzmi tak, jakbym sluchala mojego Wiewióra, albo samej siebie. Chyba pójde sprawdzic czy Wiewiór nie kupil sobie drugiego komputera i cichcem pisze pod Pana IP. Fobiu! A pamietasz jak po tej seksownie zjadanej orazadce bolal zoladek?? Nam rodzice zabraniali tych niezdrowych praktyk. Wracajac do prowokacji. Myle, ze czesto prowokujemy bez uwiadamiania sobie tego. To zalezy od wyobraLni prowokowanego. Czesto niewinne gesty wykonywane przez kobiety sa odbierane jako prowokacja, choc nie bylo w nich takich intencji. Co do \"uslug\" po których jest kac moralny - unikam tego tak samo jak nadmiaru wódenki. Pozdrawiam ruda |
2005-12-31 (20:39)![]() Data rejestracji: 2005-08-14 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 41 505 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiewiórka, rudzielcu (Ruda) W takim razie, skoro obawiasz sie mnie, nie prowokuje do dalszego rozwiania tematu seksu. Zapewniam Cie, ze Twój Wiewiór nic do mnie nie napisal |
2005-12-31 (20:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 41 506 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Seks tylko dla seksu - odpada. Ale mezczyLni inaczej podchodza to TYCH spraw, zapewniam Cie Ruda. Dla nich to czysta mechanika, dla nas przede wszystkim uczucie. Nie wiem, czy kobieta jest spelniona po takim seksie. Mezczyzna tak. O oranzadzie w proszku. Nie przypominam sobie bólu brzucha. Moze dlatego, ze ja sie tym delektowalam nawet pól dnia. Bylo rozlozone w czasie. Natomiast pamietam jak moich baci zaciagnelam do parku na buczyne. To takie trójkatne orzeszki z drzew bukowych. Zbieralimy i jedlimy przez kilka godzin. A potem okropny ból glowy u kazdego i wyladowalimy na pogotowiu. Do dzisiaj pamietam smak \"gorzkiej soli\", która nam zaserwowano na deser - oczywicie na pogotowiu. |
2005-12-31 (20:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 41 507 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ERRATA! Nie baci, a braci zaciagnelam do parku. Dwóch mlodszych ode mnie braci! |
2005-12-31 (20:57)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 510 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja tez zajadalam sie buczyna. Do dzisiaj to robie - bez sensacji zoladkowych. No ale ja wiewióra - nic dziwnego!! Panie Wojtku!! Rozmowy o seksie (w zartach) nie sa jeszcze karane przez Wiewióra. Bardziej obawialam sie zbieznoci pogladów Pana i Wiewióra. To jest bardzo uwodzicielski Wiewiór. Taniec o rozmowa to wstep do .... Dzisiaj taka czarodziejska noc. Zycze Panu owocnej rozmowy i szalonego tanca... Fobia a my sobie pocmoktamy kukulki. ruda |
2005-12-31 (20:58)![]() Data rejestracji: 2005-08-14 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 41 511 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1 Orzeszki bukowe, podobnie jak pestki moreli zawieraja jedna z digitokosyn w ladowych ilociach: cyjanowodór w doc skomplikowanym polaczeniu z olejem, który hydrolizuje w rodowisku zoladka do kwasu cyjanowodorowego. Inaczej mówiac to trucizna |
2005-12-31 (20:59)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 512 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to wszystko jasne. Na taka wiewióre jak ja nawet trucizna nie dziala. Moge spac spokojnie. ruda |
2005-12-31 (21:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 41 515 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda, na mnie niby tez ta buczyna nie dzialala, gdy zjadlam kilka ziarenek. Ale wówczas trafilimy na jaki wysyp. Bylo bardzo duzo tych orzeszkód. Naprawde kilka godzin jedlimy je. Dobrze, ze mialam na tyle rozumu, by bezporednio z tego parku pójc z bracmi na pogotowie. Od tamtej pory wiem, ze to trucizna. A co najdziwniejsze od kilku lat jestem uczulona na wszelkiego rodzaju orzeczy. Nawet po zjedzeniu cukierka z masa orzechowa mam momentalnie wysypane pryszczykami gardlo i jezyk. Zreszta czesto po miesie i wedlinach mam podobne objawy. Dlatego - jak pisalam wyzej - unikam raczej tych produktów. A od czasu, gdy przeczytalam, ze z 1 kg miesa teraz robi sie 2 kg np. szynki, to odrzuca mnie na widok tych pieknie wygladajacych szynek. Wedzenie - kiedy w naturalny sposób, a teraz jest to moczone w jakim roztworze rodków chemicznych, ma piekny polysk i zapach, ale nic wspólnego z wedzonym miesem, czy tez wedlina. To sama chemia. Z surowym miesem tez wyprawiaja cuda. Wstrzykuja jakie paskudztwa, nie psuje sie szybko, ladnie wyglada. Naprawde wolalam te ochlapy na kartki - przynajmniej byly zdrowe. Ruda, nie wiem jakie u Was sa kurczaki. Ale ja od pewnego czasu widze w naszych sklepach kurczaki ze schowana szyja. Pedzone to sztucznie, szybko sie rozrasta, a szyja jeszcze nie zdazy wyrosnac. Nie kupuje tego. Po prostu sie brzydze, jak widze takiego mutanta. |
2005-12-31 (22:11)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 524 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiu!! Powiem Ci, ze obok rozmów o seksie moim ulubionym tematem jest jedzenie. Od dawna nie kupuje kurczaków. Od czasu, gdy dostalimy od znajomego kurczaka przez niego wykarmionego. Pachnialo w calym domu. Kurczaki karmil pszenica. WyobraL sobie takiego kurczaczka z rozna. Palce lizac. Uwielbiam gotowac dla swojego Wiewióra. Nie na darmo mówi sie, ze do mezczyzny trafia sie przez zoladek. ruda |
2006-01-01 (15:46)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 41 600 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ROZPOCZALEM ten temat bo wiem z dowiadczenia ze niektóre kobbiety sa glupie ale powracajac do tematu po lampce szampana czy nie to ci powiem wymylilem ten temat chociaz bylem ijestem za seksem bo przyklad seks po klótni jednoczy na nowo rodzine po stosunku mozna z kobieta porozmawiac o tych ciezkich chwilach przezycia naszych czasów o rozwiazaniu problemów naszego nastepnego dnia wspólnego przezycia . |
2006-01-01 (15:47)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 41 601 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja tu wPOPRZEDICH slowach ujalem lezecnakim ale nikt tego nie nie powiedzial a jaka to bylaba pprzyjenoc odwrotnie i obopólna . Ja tu zaciaglem WIEWIÓRE wkozi róg i niektórzy zaczeli sie na niej wyzywac taka jest niestety prawda ale NAJGLEBSZA PRAWDA I SPAWIEDLIWA JEST TO ze jak sie to robi to sie o tym nie mówi TA KROWA CO DUZO RYCZY MALO MLEKA DAJE . |
2006-01-01 (15:48)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 41 602 [ CZCIONKA MONOSPACE ] MORAL z tego taki kto nie moze juz tego robic zazdroci drugiemu ja tam nie musze bo mam 6 tke z jedna zona zona mnie kocha dzieci jeszcze bardziej aco do seksu to ile wlozysz tyle dostaniesz na niadanie do lózka !!! SEKS jednoczy malzenstwa to jest zew natury . ALE czysty kulturaly i pozadliwy jak pozadliwa i nie okilznana jest nasza miloc .PROSZE NASZEJ KOLEZANCE ;;; DUDEJ ;;;NIE dopilac bo z tego co zemy sobie pozartowali to bylo jedyne sprawdzenie pewnej pani co zamiast meza ma psa . |
2006-01-01 (16:16)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 41 607 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zycze wszystkim wam udanego seksu w nowym roku 2006. Jeli ktokolwiek bedzie mial nieudany ,zapraszam do mego gabinetu po porade |
2006-01-01 (16:54)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 612 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Kolege!! Naprawde nazywam sie Michalina Wislocka! Zapraszam na konsultacje - we wtorki w godz. 21-24 Z Powazaniem Misia W. |
2006-01-01 (17:52)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 41 624 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Pana w naszym klubie ale to nieten chyba adres - dokladny adres to RYBNIK - Srómiecie . |
2006-01-01 (17:59)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 626 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i naszla mnie smutna refleksja. Biedne te zony, które moga z mezami porozmawiac o problemach tylko po stosunku. I na klótnie- tez stosunek jako lekarstwo \"dostaja\". Gdybym tylko taka perspektywe w zyciu miala, pewnie z najwyzszego drzewa, na rudy lepek wolalabym sie rzucic. Z duzym powodzeniem rozmnazaja sie króliczki. Tym sie od nich róznimy, ze umiemy KOCHAC i o miloci równiez mówic. Przynajmniej Ci, którzy wiedza jaka jest róznica miedzy seksem a \"bzykaniem\". NO!!! Zycze tym, którzy tej róznicy jeszcze nie zauwazyli - by otworzyli szeroko oczy - dla niektórych jest pewnie za póLno. ruda |
2006-01-01 (20:15)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 41 630 [ CZCIONKA MONOSPACE ] OJ RUDA RUDA nie ciag mnie za jezyk ja to tylko tak ujalem ze kobieta jest wtedy w7 mym niebie imezszczyzna tez ale rozmowy powazne iniepowazne prowadzone w ciagu dnia to powwszechne i tego moze dlatego nie wzialem pod uwage . |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 17 18 19 ... 44 45 Wyślij wiadomość do admina |