Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 15 16 17 ... 44 45
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Seks

2005-12-31 (13:18)

status DzikiKomendantPolis
Data rejestracji: 2005-12-27
Ilość postów: 10

1542
wpis nr 41 385
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ZIEMIE MEGO OJCA I MATKI KUPIL CZLONEK RODZINY SASIADÓW {FILIPIUKÓW MARKÓW= SMARKÓW SMARKACZY} PIERWSZYCH OBOK MEJ SKROMNEJ POSESI CZY JAKOS TAK NA TO CO MAMY SIE MÓWI A MARTA FILIPIUK TO SKLEPOWA Z DRUGIEJ CZY TRZECIEJ RODZINY OBCYCH DLA SIEBIE WSZYSTKICH FILIPIUKÓW SKLEP MARTY JEST WYPISANY NA STANISLAWA FILIPIUK= TANIA SLAWA A MA MATKA ZWIE SIE BRONISLAWA= BRONI SLAW,A=Y WOGULE TAM NA WSI BORSUKI =BIURO OCHRONY ZADU SUKI B.O.R=SUKI JEST PIEC PRZESIEDLECÓW PO WOJNIE RODZIN FILIPIUKÓW WIEC SMIEM TWIERDZIC ZE TA SYTUACJA Z MARTA FILIPIUK SKLEPOWA JEST ZAMIERZONA PRZED JUZ MOJMI NARODZINAMI PODKRESLAM BIURO OCHRONY ZADU SUKI B.O.R=SUKI A MIESZKAM NA WSI CZASAMI NA WSI BORSUKI 39 A ONA POD Z POD LUCYFERSKIEJ NAZWY I MEGO UTOSSAMIONA DOBROWOLNIE PO SWOJEMU NAZWA WSZECHMOCNEGO NAJ MOCNEGO \'\'ZERO NAJ NAJ\'\' CZYLI ZGADNIJ JAK SIE ZWIE JEJ NR MIESZKANIA WILLI O WYGLADZIE WIELKIEGO BOGACTWA I AUTORYTETU NO \'\'60\'\' JA 39 BORSUKI SKLEP MA W PONIZENIU DLA KLIJETUW ONA MIESZKA LUKSUSOWO A TEN SKLEPIK BARDZO MALY W GARAZU WKOMPONOWANYM W MIESZKANIE JEST BRZYDKO URZADZONY BO TANIE MEBLE TAM ONA SAMA W DOMU MA MEBLE DROGIE I TO LADNE WIEC JAGBY JCH NIE USTAWILA TO ZAWSZE BEDZIE PIEKNIE. JA SAM TAKI MEBEL SAM ZROBILEM MALUJAC GO NA BIALO I WE NIEREGURALNE WZORY BARDZO LADNIE TO WYGLADA JESZCZE LADNIEJ BYLO JAK FARBA BYLA SWIERZA TERAZ OBECNIE BLAKNIE OD PALOPNEGO PIECA OBOK MEBEL KUCHENNY JEST I W KUCHNI DODAJE ON MI AUTORYTETU CHOC MA KILKA ZACIEKÓW BEDZIE TRZEBA KUPIC BIALA FARBE ABY TE KRZTALTY OD ZACIECZYC KRZTALTY TE BRAZOWE JA WOGULE FSZYSTKIE MEBLE POMALOWALEM W TE NIEREGULARNE KRZTALTY STUL KRZESLA LAWKI NO I TEN NAJ NAJ MEBEL NAPRAWDE LADNIE TO WYGLADA NAWET W DUZYM ROZJASNIENIU BO MALOWALEM NA SLONCU W NATURZE NA PODWURKU W JASNY DZIEN LATA ALE TYLKO BEZ MEBLA ON BYL MALOWANY W KUCHNI NA MIEJSCU BEZ PRZESTAWIANIA MIESZKAM NA POGÓRZU GÓRNYM W GDYNI GLOWNEJ OSOBOWEJ NA UL. ROMANOWSKIEGO 56 B3 MAM NA PRZECIW SWOJA GRAFIKE NA BLOKU A RACZEJ NAPIS NA OBCYM CZERWONYM NAPISIE FUCK THE POLICE PRZEZ 13 LITER MUJ NAPIS POWSTAL BY MNIE CZERWONY NIE RANIL BO JA LUBIALEM PATRZEC SIE PRZEZ OKNO A ON TEN NAPIS TAM BYL NAPISALEM BY NIE ZABIC MATKI BO PRZEZ TEN NAPIS CHCIALEM LEZALEM NAWET SPRZECZAJAC SIE O NIE ZABICIE W LUZKU PSYCHICZNIE TORTUROWANY PRZEZ SIEBIE SPRZECZKAMI DOBRA NAPISALEM NA TYM NAPISIE CZARNA FARBA PROSZKOWA OPBECNIE JUZ ZNIKA BY ZMIENIC AUTORYTATYWNY WPLYW FUCK THE POLICE NAPISU TAK DLUGI DROGI WOLNY A POD TYMI NAPISAMI SESY DRUGIE I TRZECIE TAKIE CZYTAJ +DLUGI=WINNOSCI=WYSOKI. DROGI =WARTOSCIOWY =SLADY. WOLNY= POZWOLIC =POMALU JESZCZE SZPITAL SOBA ROZUMIEC PSYCHIATRYCZNY AKTOR I PODKRESLONE SLOWO W SLOWIE AKTOR =KTO A=KTO=R JESZCZE PISZE POD NARYSOWANYM KRZYZEM I OBOK CZLOWIEKIEM ULOZONYM NA KRZTALT PRZYBICIA DO NIEGO CIERP ORAZ WYNALAZEK KRZYZ TO STRASZYDLO.

JESTEM BEZ NARKOTYCZNY.

NAPISALEM NA MARTE WARTA I NARTA DAJAC JEJ MATCE OBSLUGUJACEJ SKLEP JAK ONA MARTA CZASAMI BO CHODZI NA STUDIA Z DOJAZDEM TRZY GODZINNYM DO WARSZAWY nie tylko to bo i najlepsze prawidla w danym czasie wymylone jako z pierwszej myli TO MArta warta nartaNAPISANE NA BLANKIECIE MULTI LOTKA DLATEGO ZE JEST MI WARTA JA JEJ A NARTA ZE ZJE ZDZA Z GURY DO DOLKA CZYLI MNIE BIEDNEGO TAK NAPISANE DLA TEGO ZE BIEDNEGO PISZE TAK JASNO ZEBY BYLO NAJ JASNIEJ BO PIERWSZEGO OPISU O MARCIE NIE ROZUMIALAS JA WIEM BYL TRUDNY WRECZ NIE MOZLIWY DO ROZGRYZIENIA JAK TO BYLO Z TYMI TRZEMA OSOBNYMI RODZINAMI FILIPIUKÓW

BYLEM TRZY RAZY W SZPITALU PSYCHIATRYCZNYM TAK SZEJSC LAT TEMU TERAZ OD TEGO CZASU ANI RAZU SZPITAL ZWIE SIE SREBRZYSKO LECZE SIE W CENTRALI ZDROWIA PSYCHIATRYCZNEGO NA MÓWIA SCHIZOFRENIE JA PRZYPUSZCZAM JAK MI NAZUCIL GOSTEK BLOKERS KTÓREMU DAJE NIE JEDYNEMU ZAPISANE BLANKIETY MULTI LOTKA PRAWIDLAMI PRZEZ OKNO Z PIERWSZEGO PIETRA BLOKU ON STWIERDZIL ZE JESTEM CHORY NA UMYS=SLOWO PYTAL SIE Z NIEWIEDZA W PRZEKONANIU. do centrali zdrowia chodze bo recepty i na zabiegi tam terz daje zapisane blankiety wyzywam sie na nich tekstem straszenia za namnie przez tych psychiatrów tortury gdyz bylem bardzo senny przez piec lat i pogrubiony o 30 kg w dwie godziny od pierwszego zastrzyku na niby schize i terz od niego jestem blisko wzroczny ale ostatnio widze postepki ze wzrokiem lecze sie od 8 lat i jestem pokrzywdzony terz przez detystów wyborowali mizeby tak ze powstaly z nich korony to znaczy zab korona nie z korona zalozona albo bylo trzeba je wyrywac tak przeborowali mam ich piec razem z wyrwanymi uszkodzonych jeszcze jedno ja kposzlem z pioerwszym zebem to na drugi dzien detystka tak zrobila ze drugi bolal w ten sposób wszystkie mi poborowali i muwila na koniec ze te blomby sa tylko na razie wiec teraz jestem zmartwiony dodatkowo bo wiemm czekajawyrwania lub kalectwo zebów czyli z nich krztalt korony jeli nie zgodze sie na wyrwanie podkrelam 5 zebów uszkodzonych w tym 3 wyrwane a raczej juz szejc bo trzeci buduje sie na korone alerz ja mam rzycie co zycie szarego biedaka czlowieka nmiechcianego przez boga bo bogaci juz po nazwie sa dla nie go czyli boga boga=ci bogaci napisz fobia co chcesz mi tylko jasno dla podstawkowicza i dlugo jak wolisz pa.
2005-12-31 (13:19)

status ~skasowano
Data rejestracji:
Ilość postów: 985
SKASOWANO
6
wpis nr 41 386
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

filipiuk=lipa=lipton nie filip albo filip wybieraj co ale wiadomie nie urarzaj a raczej wogule bo filip jako tako uraza co kolwiek to znaczy
2005-12-31 (13:21)

status ~skasowano
Data rejestracji:
SKASOWANO
6
wpis nr 41 387
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

RAFAL FILIPIUK JEST NIE BIERZMOWANY NIE PIJE ALKOCHOLU NIE PALI PAPIEROSÓW PLUS JEDEN RAS TEGO ROBIENIE OD 12 DO 15 LAT TEMU. PO JEDNYM ZACAGNIECIU SIE DYMU Z PAPIEROSA ORAZ UPIJAJACYM WYPICIU DWUCH KIELISZKÓW WÓDKI W CHYBA WIEKU14 LAT. OKI CI PASUJE CI JA FOBIA PISZ CO CHCESZ NAWET WYMYSL WIERSZ ODPOWIEDZ NA WSZYSTKO CO MOJE DZIKIEGO KOMENDANTA POLIS
2005-12-31 (13:23)

status ~skasowano
Data rejestracji:
SKASOWANO
6
wpis nr 41 389
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

RAFAL FILIPIUK JEST BARDZO TROSZKE NARUSZONYM PRAWICZKIEM TAK PRZEZ SIOSTRE SYTUACJA WIEKU 13 LAT MEGO JEJ MLODSZEGO. JEST CHUDSZY O 14 CM W PASIE MA 101 CM WZROST 176 CM LADNA TWARZ
2005-12-31 (13:45)

status ~skasowano
Data rejestracji:
SKASOWANO
6
wpis nr 41 391
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

RAFAL FILIPIUK KIEDYS BO PRZE ZASTRZYKIEM NA SCHIZE BYL CHUDY 68 KG I PIEKNEJ LEKKO UMIESNIONEJ SYLWETKI ALERZ TERAZ NIE CWICZY ZNACZY JEST O NIE WYPOCONYM MIESIE TO NAJ NAJ LEPIEJ
2005-12-31 (14:46)

status ruda
Data rejestracji: 2005-07-24
Ilość postów: 995

1094
wpis nr 41 401
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziewczyny !!!

Usilowalam przeczytac wszystko ze zrozumieniem (to co wyzej).

Lapki same podniosly sie do góry. Poddaje sie.

Umysl mam oczadzony papierochami, albo có.

Nic nie kumam. I seksu juz mi sie odechcialo. Pewnie to prawda,

ze kobieta kocha sie umyslem, a mezczyzna ....

Troche potrwa nim zregeneruja i rozmnoza sie moje szare komórki.

Fobia, a znajdL Ty sobie kogo \"prostego w obsludze\".

Dlugo utrzymujace sie mroczki moga wywolac groLne skutki uboczne.

Wracajcie dziewczyny do klubu.

Czasem warto napic sie koziego mleka w kapieli.

To dobre dla ducha o ciala.

Fobia ostatnio Lle sie odzywia.

Rudzielec przygotuje na powitanie ROCZKU wyjatkowo sycaca i smaczna zakaske.

pa

ruda

2005-12-31 (14:49)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 41 402
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Czec Komendancie!

Chetnie z Toba pogadam, ale jezeli robisz sobie jaja - to lepiej odpuc.

Jezeli masz faktycznie problemy, - tu moglabym Tobie pomóc.

Natomiast, jezeli robisz jaja (wietnie grasz swoja role) - ja wycofuje sie z tej durnej dyskusji, poniewaz nie lubie takich zagrywek.

Rozumiesz to?

Teraz dalej.

Nie pisz wielkimi literami - to utrudnia czytanie.

Staraj sie uzywac krótkich zdan, bo wszystko jest tak wymieszane, ze gubie sie w tych Filipiukach, zebach, meblach itp.

Piszesz w tej chwili o swoich czterech problemach:

1) sprzedana ziemia

2) problemy z zebami

3) problemy ze zdrowiem psychicznym

4) problemy z Marta

Tak to zrozumialam.

Problemy nie sa duze - odrzuc je na bok.

Gdy rozwiniesz odpowiednio swój talent, a masz go, wówczas preoblemy przestana istniec.

Teraz w ogóle nie myl o nich.

Talent - masz zmysl artystyczny. Potrafisz ze zwyklego mebla stworzyc co bardzo oryginalnego, pieknego, niepowtarzalnego. Taki mebel recznie malowany jest tylko jedyny, jest cenny.

Mam na myli wartoc artystyczna, a nie finansowa.

Pieniadze - rzecz nabyta. Raz sa, innym razem nie ma.

Jednak majac zainteresowania, pasje - a Ty je masz - wiat Twój, ten prywatny, wewnetrzny nabiera innego wymiaru.

Sam o tym wiesz, bo wspaniale opisale te meble.

Odpowiedz mi krótko na pytania:

- po co roznosisz te puste kupony multilotka?

- jaki masz w tym cel?

- czy chcesz w ten sposób podkrelic swoja oryginalnoc?

- a moze w ten sposób chcesz denerweowasc ludzi, którym je dajesz?

Jeszcze jedna - dla mnie bardzo wazna - sprawa.

Nie mam ochoty zwracac sie do Ciebie \"Komendancie\", a tym bardziej \"lucyferze\".

BadL wiec tak uprzejmy i przynajmniej podpisuj sie jako normalnie.

Dobrze?

I nie wypisuj nic na cianach budynków.

Masz farbe? Lepiej zostaw ja, jeszcze sie przyda na pomalowanie czego konkretrnego, a nie wypisywanie tych bzdurnych napisów.

Napisz jak wygladaja ciany w Twoim pokoju. Czy sa tapetowane, czy malowane. Jaki kolor.

Kolory sa wazne - wiele mówia o czlowieku.

Odezwe sie, gdy uzyskam konkretne odpowiedzi i dostosujesz sie do moich zyczen.

Pozdrawiam.

2005-12-31 (15:13)

status fobia1

31
wpis nr 41 404
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ruda, ja chetnie z nim porozmawiam. Interesujacy facet i dobrze, ze rozmawiac chce.

Do klubu wdepne, chociaz wydaje mi sie, ze teraz tutaj jestem bardziej potrzebna.

To koniec roku, taka nieco magiczna data. Czesto w tym dniu robi sie jakie podsumowania, rozliczenia minionego okresu, robi sie nowe plany.

Dobre jedzonko nie jest akurat moim szczególnym hobby.

Po prostu nie lubie czuc sie najedzona, taka pelna, napchana.

Jestem z tych, co jedza oczyma. Podoba mi sie jakie ciasto, pieczen, ale z przelknieciem jest gorzej.

Ide na latwiuzne. Lubie wszelkiego rodzaju zielsko, surówki i gorzka czekolade wedlowska.

Czekolada jest moim dyzurnym daniem. Zawsze lezy przy komputerze. Czuje glód, odlamie kawalek, zjem i juz jest dobrze. A do tego zawsze herbata.

Moje ulubione danie obiadowe - sama je wymylilam - to ziemniaki krojone w drobna kostke, gotowane w malej iloci wody wraz z róznymi jarzynami, bez soli, ale z duza ilocia majeranku i kminku. Jarzyn wiecej niz ziemniaków. Woda sie wygotuje, nie odlewam jej, nie dodaje zadnego tluszczu, kilka zabków czosnku (tez sie gotuje). Jarzyny i ziemniaki zachowuja wówczas wszystkie sole mineralne.

Jest pozywne i lekkostrawne. A co najwazniejsze - malo przy tym pracy.

Jeden garnek do mycia.

Ja to naprawde lubie.

Mieso, wedliny - jem w ladowych ilociach. Odrzuca mnie sama myl o tym co oni wyprawiaja z surowcem. Te wszelkie wzbogacania, aby kolorek byl ladny i smaczek - sama chemia. Niezbyt dobrze sie czuje po zjedzeniu tych wszelkich uszkachetniaczy. Nie chce sie truc.

Znowu sie rozpisalam, a czas nagli.

Spacer z Nora, potem praca, w przerwie forum (dla oderwania sie od obowiazków).

Ja tu jeszcze wróce.
2005-12-31 (15:25)

status ruda

1094
wpis nr 41 407
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia!!

Masz racje. Kazdy powinien jec to co mu sluzy.

Martwilam sie o Ciebie z powodu tych mroczków.

Ale przypomnialam sobie, ze tez czasem je miewam

i bywaja one milym przerywnikiem codziennej szarpaniny.

Zycze Ci zdrowia i nieustajacego dobrego humoru.

ruda
2005-12-31 (15:41)

status fobia1

31
wpis nr 41 412
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ruda, co za co.

Mnie nikt nie odgania od komputera, a wpatrywanie sie w ekran dlugimi godzinami nie dziala dobrze na wzrok.

To nie ma zadnego zwiazku z odzywianiem, ale z nieregularnym trybem zycia. Powiem wiecej, Halah miala racje z tym cinieniem.
2005-12-31 (15:50)

status ruda

1094
wpis nr 41 417
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia, az sie boje przyznac Ci znowu racje.

Mylalam, ze te mroczki u mnie to chroniczna

fascynacja Wiewiórem, ale jeli wina cinienia lub

od wpatrywania sie w ekran, to musze przewartociowac

swoja interpretacje. Nie wiem, czy ta wersja spodoba sie Wiewiórowi?

ruda

2005-12-31 (15:58)

status fobia1

31
wpis nr 41 419
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ruda, jeste zamroczona juz w III stopniu (komputer, cinienie i fascynacja Wiewiórem).

Ja mam bardziej komfortowa sytuacje - tylko II stopien zamroczenia. Staram sie jak moge nie fascynowac nikim wizualnie. Gorzej z fascynacja psychiczna - tu fascynuje mnie wiele osób, zdarzen. Jednak to nie dziala na wzrok, bardziej na podwiadomoc. Niektóre fascynacje wrecz mnie uzalezniaja. Nie potrafie bez nich zyc. Ale to jest piekne - pobudza wyobraLnie.

Moze dlatego dostrzegam co w tych wpisach Komendanta i mnie cieszy, ze facet sie otwiera.

Pamietasz jego serial w ksiedze?

To bylo chyba w sierpniu i wrzeniu. Pisal dla samego pisania, nie oczekiwal rozmowy, lecz szukal kontaktu. To bylo widac. Inaczej by nie wypisywal tych swoich maksym.

A teraz do Komendanta.

Zapraszam Cie na dalsza dyskusje do tematu \"BEZ KASZANY\" - znajdziesz go bez trudu.

Wydaje mi sie, ze temat \"SEX\" niezbyt pasuje do naszej rozmowy.

Przeczytaj uwaznie co napisalam do Ciebie - ja Twoje wpisy czytam uwaznie - i odpowiedz, ale juz w tym temacie \"BEZ KASZANY\". Zaraz spróbuje co Tobie tam zadedykowac.

Naprawde chetnie pozormawiam z Toba o Twoich pasjach i problemach. Tez je mam - jak kazdy czlowiek. Wzajemnie mozemy sobie pomóc.

A ten seks tylko wszystko psuje, no i wzbudza niepotrzebna sensacje wród czytajacych.

ChodL tam.
2005-12-31 (16:25)

status tiiz
Data rejestracji: 2005-12-31
Ilość postów: 2

1568
wpis nr 41 425
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

naj z ok no ro http://www.waldek.sownet.pl/matfiz/
2005-12-31 (16:35)

status medium
Data rejestracji: 2005-03-04
Ilość postów: 2280

750
wpis nr 41 427
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jatam joko medium nie znam sie co tojest SEKS TO JEST CHYBA co przyziemnego bo w naszym gronie aniolów tego niema przygladalimy sie jak sie to robi ale czy to taka przyjemnoc jak jeden drugiego dociska do ziemi a ona zimna ?? moze to wyzysk czlowieka przez czlowieka . JAK trafi do nas na nasz wiat czyli odejdzie z waszego to zadam jej to pytanie by zrobic doktorat bo my tez takie mamy doktoraty a sprawa ciekawa warta opracowania w ksiegach wieczystych .
2005-12-31 (16:48)

status fobia1

31
wpis nr 41 434
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Chyba epidemia czubów
2005-12-31 (17:00)

status medium

750
wpis nr 41 437
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No wrócilem z narady starszych którzy powiedzieli PAN BÓG dal ten przywilej wszystkim prawie wszystkim storzeniom by sie rozmnazali . ALE w swoim gatunku tylko ioczywiciee i pod warunkiem ze kazdy gatunek bedzie dbal oto co narobil ..
2005-12-31 (17:06)

status medium

750
wpis nr 41 439
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ludzie z tego przywileju skorzystali ale slowa Bozego niektórzy nie dotrzymali
2005-12-31 (17:14)

status leszek19
Data rejestracji: 2005-06-17
Ilość postów: 70

1000
wpis nr 41 443
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

z racji posiadanego logo powinienem sie wypowiedziec w temacie.

niestety jestem w tym wieku, ze seks mnie juz nie kreci tylko kulki

wiec obstawiam nr 69 z nadzieja na chwile przyjemnoci.
2005-12-31 (17:17)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 41 445
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No tach,Lechu,dla zmyly podale 19 a naprawde 91....a wiec,100lat!!!
2005-12-31 (17:23)

status fobia1

31
wpis nr 41 447
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Teraz juz wiem czemu Ruda po nocach piecze kaczke, czyta ksiazki, lata po klubach i szyje zaslonki.

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 15 16 17 ... 44 45
Wyślij wiadomość do admina