Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 32 33 34 35 36 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Pomoz Cie mi , ja pomoge Wam!!! |
2005-11-22 (20:45) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 35 629 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Marka Kowala2 Nie ma zadnej pewnoci, ze mówi Pan prawde, bo ten skan bankowy mozna doskonale przerabiac jak sie chce. Poza tym, doc podejrzanie wyglada ta okragla kwota 40.000 zl. Mimo to, z zasady staram sie ufac ludziom proszacym o pomoc. Jednak nie podoba mi sie Panska ostatnia wypowiedL-odpowiedL na APEL drugiego Marka. Przebija z niej arogancja. Tak nie zachowuje sie czlowiek, który walczy o zdrowie, a moze nawet zycie najblizszej osoby. Jest Pan dziwnie pewny siebie. Wie Pan co? Jezeli mówi Pan prawde, jestem pewna, ze wszystko sie uda. W przeciwnym razie bedzie mial Pan tylko tyle w zyciu, na ile uda sie Panu nabrac biednych ludzi. Prosze zwrócic uwage, ze Ci bogatsi nie odpowiadaja na Panskie apele. Zanim cokolwiek Pan jeszcze napisze - prosze sie zastanowic. Jeszcze jedno. Po co Pan mami ludzi tym, ze po powrocie dzieki Panu wygraja duzo pieniedzy? Po co Pan im obiecuje gruszki na wierzbie? W to z pewnocia nikt nie wierzy. Uczciwiej byloby napisac: Potrzebuje pieniedzy, pomózcie jezeli mozecie. Cala dodatkowa otoczka jest zbedna. |
2005-11-22 (20:55) MareK Kopiec Data rejestracji: 2005-01-27 00:00:00 Ilość postów: 45 | wpis nr 35 631 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieki Fobiu ze zauwazyla na arogancje ze Strony tego oszusta na mój wpis. Musimy reagowac na takich OSZUSTÓW.Zreszta zobacz ze jak ja to zaczalem to zaraz inni tez maja podejrzenia.Zreszta Ty pierwsza juz wczeniej miala podejrzenia. LUDZIE TO ZWYKLY OSZUST |
2005-11-22 (21:08) Sonda Data rejestracji: 2005-02-20 00:00:00 Ilość postów: 2184 | wpis nr 35 633 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hm. To gdzie w takim razie powedrowal mój przekaz? Fakt, z tylu bylo zero... Marku, czy ty przypadkiem nie uzywasz klawiatury obcojezycznej? Zastanawia mnie to y i z! Mam dosyc!~Wieku sie nie wypomina, ale popelniac mozna glupstwa w mlodym a ja mam juz troche na karku! To zenujace! Pa |
2005-11-22 (21:12) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 35 635 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Marka Kopca. Ja nie mam pewnoci czy to oszust. Mam raczej podejrzenia, ze ma dlugi hazardowe, moze kto mu grozi i musi oddac forse. Bo z ta operacja zony jest nieco dziwna sprawa. W ciagu trzech tygodni nie zbiera sie pieniedzy na taka operacje. Poza tym, w takich przypadkach to nawet firanki i ostatnia lyzke z domu sie sprzedaje. A trzy tygodnie? To dziwne. Ludzie tak szybko raczej nie zalatwiaja terminów operacji za granica. POZA tym to mialo byc kilkadziesiat tysiecy euro - jezeli sie nie myle. Teraz wyszlo z tego 41 tysiecy. Nie bede bawila sie w ledztwo. Kto wplacil i czuje sie oszukany, zawsze moze dojc do prawdy, a takze zglosic ten fakt organom cigania. Ja jednak ciagle myle o tym hazardzie i dlugach - to mi chodzi po glowie. Zachowanie Marka Kowala jest dosyc typowe dla takich osobników. Ale kto to wie? |
2005-11-22 (21:13) Marek Kowal2 Data rejestracji: 2005-11-09 00:00:00 Ilość postów: 124 | wpis nr 35 636 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Informacja!!!!! Nie bede nic mowil Tylko jedno jutro robie zwroty pieniedzy .Dziekuje Dowidzenia |
2005-11-22 (21:15) Marek Kowal2 Data rejestracji: 2005-11-09 00:00:00 Ilość postów: 124 | wpis nr 35 637 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oczywsicie tym ktorzy wplacili.Fobiu czytaj uwaynie posty abedziesz wszystko wiedziec dowdizenia |
2005-11-22 (21:18) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 35 639 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I o to mi chodzilo Sondo by zabrala glos. A z ta klawiatura - mnie czasami sama sie przestawia i tez wychodza dziwolagi. Dlatego mam na pulpicie ikonke i szybko ja zmieniam. Nie uwazasz, ze przekaz powinien wrócic do Ciebie, jezeli konto zostalo zamkniete? Zreszta dziwnie szybko. Moje konta sa martwe czasami tygodniami i nikt ich nie zamyka. |
2005-11-22 (21:19) Sonda Data rejestracji: 2005-02-20 00:00:00 Ilość postów: 2184 | wpis nr 35 640 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie bylo mnie jakis czas, ale sprawdze. PKO to dobry bank pa |
2005-11-22 (21:20) Marek Kopiec Data rejestracji: 2005-01-27 00:00:00 Ilość postów: 45 | wpis nr 35 642 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Kowala To zwracaj i spieprzaj Do Fobii Sama widzisz ile tu niejasnosci |
2005-11-22 (21:21) Marek Kowal2 Data rejestracji: 2005-11-09 00:00:00 Ilość postów: 124 | wpis nr 35 643 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do sondy Jezeli wysylalas na tamte konto to wzrozt napewno jest! |
2005-11-22 (21:24) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 35 645 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja naprawde wszystkie posty uwaznie czytalam. I wiem, ze nic nie wiem. Nie twierdze, ze to oszustwo, ale twierdze, ze takie skany mozna przerabiac - to nie jest dowód. Zbytnio sie zagalopowale. No i ta Twoja arogancja na koncu. A kto zadal od Ciebie zwrotu pieniedzy? To pytanie retoryczne - nie odpowiadaj. |
2005-11-22 (21:27) Marek Kowal2 Data rejestracji: 2005-11-09 00:00:00 Ilość postów: 124 | wpis nr 35 647 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zwracam dlatego zeby wam udowdnic ze nie jestem oszustem .Tyle na ten temat . wychodze z tego forum bo nie wytrzymam zaraz |
2005-11-22 (21:27) Sonda Data rejestracji: 2005-02-20 00:00:00 Ilość postów: 2184 | wpis nr 35 648 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja na jego miejscu nie oddalabym, gdyz wazniejsze od wszystkich pomówien byloby dobro zony! Skoro oddasz to co dla ciebie jest wazniejsze, twoja urazona duma czy kobieta, która... sama nie wiem juz co i nie zagladam tutaj bo tylko piane trzepiemy a pewnoci i tak nie bedzie.. |
2005-11-22 (21:33) koronka Data rejestracji: 2004-03-24 00:00:00 Ilość postów: 283 | wpis nr 35 651 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dlaczego nie zbierasz przez fundacje? Po to one sa. Kazdy moze sprawdzic na co poszly jego pieniadze i takich nieporozumien sie unika, a tajemnica lekarska jest zachowana. Ten 1 tysiac fundacja by zalozyla za Ciebie, zanim wplyna nastepne pieniadze. |
2005-11-22 (22:06) Pikolo. Data rejestracji: 2005-11-16 00:00:00 Ilość postów: 28 | wpis nr 35 656 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do p.Marka Kopca-Prosze zwrócic uwage ,ze na tej stronie wpisuja sie osoby pelnoletnie i domyslam sie,ze nie pozbawione prawa decydowania o sobie i swoim postepowaniu.Narzuca Pan,zapewne w dobrej wierze swój podlad i osad czlowieka,którego uwaza Pan za oszusta.Ja tez nie jestem \'z pierwszej lapanki\" i domyslam sie ,jaka gra sie tutaj odbywa.Jednakze ,z moimi pieniazkami moge robic co zechce np. przepic,przegrac u buka,dac rumunskiemu dzieciakowi na Bramie Portowej,na tace, albo skacowanym menelom pod sklepem..Moja wola. Teraz Do Fobi1- po raz pierwszy zgadzam sie z Toba. Mam dokladnie takie same przeczucia,a wrecz pewnoc na co potrzebne Kowalowi pieniadze.I wysylajac przekaz ,mialem pelna tego swiadomoc.Jeli kto prosi mnie o pare groszy na lekarstwo a, idzie za nie kupic flaszke -uznaje to,bo moze takiego wlasnie lekarstwa potrzebowal.I wcale nie czuje sie oszukany,bo zrobilem to z wlasnej nieprzymuszonej woli. Myle,ze Markowi ta kasa jest naprawde potrzebna,moze wybawi go z mozliwych klopotów. Oczywiscie zakladam blad w swojej ocenie Kowala.Jesli tak sie okaze ,bedzie mi niewymownie przykro. A, milo zarazem,ze ludziom ,niektórym mozna jeszcze wierzyc.Powodzenia Panie Kowal. |
2005-11-22 (22:07) Marek Kowal2 Data rejestracji: 2005-11-09 00:00:00 Ilość postów: 124 | wpis nr 35 657 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Napisalem do Admina o zamkniecie tego tematu.Takze chcialbym was pozegnac i podziekowac co nie ktorym -Trzymaj Cie sie !!! Mila ta stronka;)Napewno tu jeszcze zagladne i napsize jak sie wszystko potoczylo ,nysle ze mnie bedzie Cie pamietac jeszcze Hej pozdrawiam Trzymaj Cie kciuki |
2005-11-22 (22:28) kto Data rejestracji: 2003-09-22 00:00:00 Ilość postów: 119 | wpis nr 35 660 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Pikolo, polemizowalbym z Panem co do pelnoletnoci osób wpisujacych sie tu na forum. Ale to malo istotne w tej chwili. To, ze ze swoimi pieniazkami moge zrobic co chce to fakt, ale lubie wiedziec na co daje te pieniadze. A to juz co innego. Nigdy nie przeszedlem obojetnie wobec osób które prosily. Zawsze co im dalem. Dawalem na wino, piwo, chleb, cukierki, kupowalem dziecku bajki w ksiegarni, bo plakalo, a mama nie miala za co mu jej kupic, kupowalem w podobnych okolicznociach slodycze w sklepie, wysylalem pieniadze potrzebujacym dzieciom (bo byly chore), móglbym tu wymieniac jeszcze inne okolicznoci, ale nie w tym rzecz. Zawsze wiedzialem na co daje. Tu nie wierzylem od samego poczatku. Nie wiem dlaczego. Podejrzanie wygladaly mi kontakty proszacego z bukami. Kto gra, ten wie jak to wciaga i ile mozna przegrac. Mozna tez i wygrac. A stawki w grze jakie proponowal MK to dla mnie hazard. Sam tez gram. Z tym, ze kasa Markowi jest potrzebna to ja sie zgadzam. Tylko, ze moze ta kasa jest mu potrzebna na zupelnie inny cel. A to juz inna bajka. Pozdrawiam kto |
2005-11-23 (07:13) Pikolo Data rejestracji: 2005-11-07 00:00:00 Ilość postów: 652 | wpis nr 35 673 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie kto- Okazuje sie ,ze jest Pan czlowiekiem o dobrym sercu ,to dobrze,bo teraz to towar deficytowy.Ad vocem Kowala,ja tez wiem komu i na co daje ,jeli mam ochote dac.Prosze mi wierzyc.Zgadzam sie z Panem w kwesti sposobu gry zaproponowanej przez Marka Kowala.To typowe podejcie hazardzisty.Ja takze czasami obstawiam,ale na takia metode nie zdecydowalbym sie.Tak ,mozna grac ,jeli jest juz ,sie bardzo mocno \"zarobionym\".Obok, naprawde niezlych typów,Kowalowi zdarzaly sie prognozy \"z kosmosu\",ale jest to zapewne wynikienm popiechu i stresu.Podstawowym i niewybaczalnym bledm Pana Marka K. bylo zapwenianie o swojej 100% skutecznoci.Kto ma pojecie o bukmacherswie i odrobine zdrowego rozsadku,od poczatku wiedzial,ze to niemozliwe.Szczególnie jeli sie obstawia na zakladach prostych,nie biorac pod uwage mozliwoci kiksu lub ukladu.To, na dluzsza mete nie moglo sie udac! Niewatpliwie zdarzyly by sie pewnie jakie \"wejcia\" zestawów.Tak jak i mnie sie zdarzaja-czasami.Ale, \"nawet zepsuty zegar dwa razy na dobe dobra godzine wskazuje\".Jednakze,grajac taka metoda, wygranym byc mozna,tylko teoretycznie,a praktycznie mozna popac w powazne klopoty ,vide -Marek Kowal,jeli Bozia w pore rozumu nie zwróci. |
2005-11-23 (10:36) bravo Data rejestracji: 2005-06-05 00:00:00 Ilość postów: 3646 | wpis nr 35 685 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tylko jeden dzien nie bylem na forum a tu taka polemika i o co? Glównie o to, ze ja i Sonda dalimy znac na forum Markowi, ze pieniadze od nas poszly. Marek napisal podziekowanie za zero wplat. Fobia 1 rzucila sie na temacik, bo moglaby znowu posylac / jej zdaniem zakamuflowane /zloliwoci w wiadomym kierunku /odpucila sobie Opalxxxxx/. Niestety, nie powiodlo sie, a szkoda. Po co Marku napisale o mnie? No cóz, stalo sie, ale to zdezorientowalo Te jakze Zgodna i Niekonfliktowa Osobe. Dlatego, tak czekala na sygnal od Sondy, bo a nóz widelec jednak wplacila? Niestety, chyba wplacila. Sondo, jeli wplacila , to masz zwrot, bo posiadaczem konta musi byc osoba fizyczna, chyba, ze ma przypadkiem na nazwisko \"operacja\". Co do skanu, mam konto w Banku Zachodnim wiec z cala odpowiedzialnocia moge powiedziec, ze jest to skan autentyczny. A teraz do meritum sprawy. Potraktowalem temat jako \"operacje\", a jaka operacja? Co mnie to obchodzi? Uklad byl czytelny. Gramy. W przypadku wygranej dzielimy sie. Nie mam do nikogo pretensji. Nie czuje sie oszukany. Pozdrawiam Marku i zycze powodzenia. |
2005-11-23 (11:13) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 35 689 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiesz co Bravo! Jeste kompletnym idiota i durniem. Nawet ten temat wykorzystale (co dla mnie nie jest zaskoczeniem), by mi dokopac. Wypowiadasz sie w kwestiach, o których nie masz zielonego pojecia. Skad Ty mozesz wiedziec dlaczego czekalam na wpis Sondy? To Ty sie rzucile na temacik (teraz), by znowu mnie oczerniac, by znowu omieszac mnie na forum. Jezeli Sonda zechce - sama Tobie wyjani dlaczego czekalam na Jej wpis. I nie wyciagaj kretynskich wniosków w sprawach, o których nie masz pojecia. Ja wiedzialam co, czego Ty nie wiedziale. Dlatego zaskoczyla mnie wiadomoc (informacja) Marka Kowala, ze na konto Jego wplynelo ZERO zlotych. Rozumiesz to zadufany w sobie mlody czlowieku? A jak jeszcze nie dotarlo do Twojej glowy - to odpuc sobie moja osobe i nie pchaj palców miedzy drzwi. Jeszcze sprawy techniczne - skan wyciagu. Piszesz, ze jest autentyczny. Druczek tak, zgadzam sie. Ale taka kwote mozna bez problemu, nawet nie bedac profesjonalista, zrobic na takim skanie majac tylko 0,04 zl, czyli 4 grosze. Wystarczy gdy jest ZERO i CZWÓRKA. Kopiowac i obrabiac mozna jak sie chce. Zaden skan nie jest dowodem. Dziwne, ze tego nie pojmujesz. To byla - jak napisalam - informacja techniczna. Nie twierdze, ze jest to jaka podróba. I naprawde OGROMNA PROSBA DO SZANOWNEGO BRAVO: ODCZEP SIE WRESZCIE ODE MNIE! Dlaczego zabralam glos w sprawie tego zera, które rzekomo wplynelo na konto Kowala - to wiedza tylko osoby, które wplacily pieniadze na to blyskawicznie zamkniete konto. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 32 33 34 35 36 Wyślij wiadomość do admina |