Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 28 29 30 ... 35 36
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Pomoz Cie mi , ja pomoge Wam!!!

2005-11-14 (22:23)

status Marian_26
Data rejestracji: 2005-10-11
Ilość postów: 20

1300
wpis nr 34 709
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj Sondo

Na ile procent ? Tego nie mozna rozpatrywac w kategoriach matematycznych ( procentach, ulamkach itp)

Do takiiego wniosku uprawnia (!?) mnie uwazne ledzenie sprawy od poczatku do chwili obecnej .

Zwróc m.in. uwage na uporczywe uchylanie sie Pana Kowala od , jak widac, niewygodnych dla niego pytan dot. uwiarygodnienia sytuacji jaka opisuje.

Tych , których to nie obchodzi i z ochota deklaruja pomoc oceniam z mieszanymi uczuciami .

Moje watpliwoci wzbudzala tez w wielu postach arogancja Pana Marka - czyz tak traktuje sie tych do których zwracam sie o pomoc w tak trudnej (jak opisuje) sytuacji ?

Pytasz tez w jakim celu ? Pozostawie to bez komentarza !

Wiesz Sondo - duzo spraw móglbym jeszcze poruszyc, ale uwierz mi samo pisanie o tej sprawie wyzwala we mnie doc nieprzyjemne uczucia, wiec na tym zakoncze !

Najlepiej byloby zamknac wreszcie ten temat i wykorzystac to forum do tego do czego zostalo przeznaczone - wymianie pogladow zwiazanych z grami losowymi (?!) bez ubocznych \"zabarwien\" !

Serdecznie pozdrawiam

Marian

2005-11-14 (22:29)

status Marek Kowal2
Data rejestracji: 2005-11-09
Ilość postów: 124

1400
wpis nr 34 710
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do Mariana Kto jets arogancki to wlasnie widac i nie bede sie klucil.Albo jestes dzieckiem co widac na zdjeciu albo zachowuj sie powaznie.Jezeli myslisz ze jestem oszustem to po co tu wchodzisz . Nie masz zadnych podstaw do osadzania mnie !Bez podstawne oskarzanie kogos jest karalne wiesz o tym?!

Pozdrawiam
2005-11-14 (22:41)

status Marek Kowal2

1400
wpis nr 34 714
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do sondy

I jak uszukal czy ja takie cos zrobilem ze kogos oszukalem?Milo by Ci bylo jesli bym mowil na Ciebie oszustka ?!Pytam sie milo ?Nie pisze dalej bo nerwice mam .Dziekuje za obrazanie ponizanie mnie itd.A moze jeszcze mi nawrzuca Cie co?Smialo ja nie jestem czlowiekiem ja jestem robotem.

Pozdrawiam Wielkie dzieki
2005-11-14 (22:43)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 34 717
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do Pana Marka Kowal2,

A czego sie Pan spodziewal, Panie Marku?

Ludzie lubia kopac lezacego, a syty nigdy nie zrozumie glodnego.

Nie gralam z dwóch powodów. Pisalam wczeniej. Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac, a nie mam czasu na to by sie uczyc. Liczylam, ze po moim wpisie na ten temat jaka \"zyczliwa dusza\" udzieli mi instrukcji jak to mozna zrobic przez internet. Nikt taki sie nie znalazl. To pierwszy powód. Natomiast drugi - brak jakichkolwiek pieniedzy by zaczac gre. Z tych powodów bylam tylko obserwatorem. Chcialam zobaczyc czy uda sie Panu cokolwiek zebrac na te operacje w tym \"tolerancyjnym i zyczliwym\" gronie.

Prosze byc dobre myli. Prosze mi wierzyc, ze jezeli czego bardzo sie pragnie - to dokona sie tego. Jeszcze ma Pan prawie dwa tygodnie, to duzo czasu. Wszystko bedzie dobrze.

\"Certum est, quia impossibile est\" - JEST PEWNE, PONIEWAZ JEST NIEMOZLIWE.

To lacinska sentencja - prosze sie jej trzymac.

Pozdrawiam Pana serdecznie.

Przy okazji - bo temat byl akurat tutaj poruszany - po raz drugi upewnilam sie co do szczeroci pewnej osoby, drugi i ostatni.

Pana Mariana pozdrawiam jescze raz. I znikam.

2005-11-14 (22:46)

status fobia1

31
wpis nr 34 718
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Oczywicie - pozdrowienia byly dla Pana Marka Kowala2.
2005-11-14 (22:52)

status fobia1

31
wpis nr 34 720
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeszcze jedno, naprawde ostatnie (po przeczytaniu postu Mariana_26)

To nie arogancja Pana Marka - to desperacja.

Ale kto to ma tutaj zrozumiec?
2005-11-14 (22:59)

status Marian_26
Data rejestracji: 2005-10-11
Ilość postów: 20

1300
wpis nr 34 722
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jest juz póLno - czesto pisale, ze jeste zmeczony i idziesz spac. Po Twoim komentarzu cóz mozna napisac ?

Tyle tylko, ze jeste juz jednak wyjatkowo zmeczony, a wiec - DOBRANOC !!!

Eh - ten specyficzny rodzaj humoru !

Marian

PS

Usypiajac \"poszperaj\" w pamieci i przypomnij sobie w którym to pocie nazwalem Cie oszustem - czeka Cie nie lada wysilek !
2005-11-14 (23:00)

status Marek Kowal2

1400
wpis nr 34 723
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Oj fobiu ja juz nie mam sil na to.Juznawet nie biore udzialu w dyskusji.BEde podawal tu typy i tyle na wiecej juz nie mam sil.Nawet zebym mial to robic za darmo.Przynajmnije innym sie uda cos ugrac.

Pozdrawiam
2005-11-14 (23:02)

status Marek Kowal2

1400
wpis nr 34 725
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tak do Mariana

Czesto pisalem ze ejstem zmeczony i ide spac tak?hm... a to dobre bo raz to napsialem!!!!Nie wiem albo cos z toba nie tak albo .....

Pozdrawiam
2005-11-14 (23:03)

status sonda
Data rejestracji: 2005-02-20
Ilość postów: 2184

707
wpis nr 34 726
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Marku! W chwili obecnej nie wiem co mam o tej sytuacji mylec.

Jak chcesz Marku to podawaj typy i rób swoje....Wychodzac z prosba do nas z góry zakladale dobra wole ewentualnych graczy w wplacaniu na konto!

Ale tez obiecale, tzw. zlote góry (1500 zl/tydzien) i nie doczytalam sie ostrzezen, ze moze nie wypali...

Zaczelam czytac poczatek strony Twojego apelu...

Jednym slowem, brak slów....

Wplace na to konto..... bo i tak nigdy nie bede miala pewnosci czy jest tak, albo inaczej... ale swoim zasadom zostane wierna i to sie liczy...

Nie mam pojecia jak zachowalabym sie na Twoim miejscu... czy Zona wie co robisz?

Moze masz dobre zamiary, ale wysiadasz emocjonlnie....Jeste, póLniej Ciebie nie ma...

Nie udzielasz w sposób prosty odpowiedzi na pytania .

Pytania wydaja sie wcibskie. Wystarczylo powiedziec. Nie bede opowiadal o rodzinie. Zbieram 3 000E- kto chce niech wplaci - ja o okreslonej porze podaje typy. Jezeli mnie nie bedzie - uprzedze itp, itd.

Tyle, bo z tego zrobi sie wypracowanie szkolne!

Pa

Ps. Ja ciebie nie nazwalam oszustem. To twoja sprawa czy nim jeste czy NIE. Ja chce tylko wiedziec, (a wlaciwie chcialam) czy stac mnie na pomoc..

Pa
2005-11-14 (23:05)

status Marek Kowal2

1400
wpis nr 34 727
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeszcze sprobujesz mi dogryzc ?A moze juz nie masz czym bo jak widzisz to sie tylko kompromitujesz!

Pozdrawiam
2005-11-14 (23:10)

status ~skasowano
Data rejestracji:
Ilość postów: 985
SKASOWANO
6
wpis nr 34 728
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam wszystkich
2005-11-14 (23:11)

status Marek Kowal2

1400
wpis nr 34 729
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Sondo pomylilas kwoty nie 3tys euro tylko 30 tys !.Dobrze to ja teraz tak na powaznie .Dziekuje wszystkim za mile checi za dodawanie otuchy .Rowniez dziekuje nie ktorym osobom za obrazanie mnie.Zakanczam to wszystko niech sie dzieje co chce .Mam prosbe do Admina prosze o zamkniecie tego tematu!!!Nic tu pomnie skoro uwaza Cie mnie za oszusta !!!Dziekuje jeszcze raz .Moze jeszcze kiedys odwiedze ta stronke i powiem wam jak to wszystko sie potoczylo.

Zegnam !

2005-11-14 (23:12)

status stanisław
Data rejestracji: 2004-11-22
Ilość postów: 1198

2831
wpis nr 34 730
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

....chyba chodzilo o 30 tys.
2005-11-14 (23:17)

status irko
Data rejestracji: 2005-09-21
Ilość postów: 48

1248
wpis nr 34 731
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

hehehe

nic wiecej nie powiem - no moze jedno - a nie mowilem??
2005-11-14 (23:22)

status ~skasowano
Data rejestracji:
SKASOWANO
6
wpis nr 34 732
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

dslugo szukalem odpowiedniej strony i mam nadzieje ze ja znalazlem. Wiecie jak to jest gdy brak kasy. Mysle ,ze to nie jest najlepszy pomysl,ale liczy sie ze ktos \"dziala\" kto che dostac kase. Tylko moim zdaniem - oczywiscie po wielkim przemysleniu i wogole - ze do tej sprawy \"zbiórki\" podszedle zbyt chaotycznie. widzialem ostatnio pijaka ktory podsunal mi pomysl. poprosil mnie na chleb oczywicie powiedzialem ze nie mam-(tylko zeby nikt nie myslal ze jestem jakims skompcem i wogole -poprostu widzialem w jego oczach ze klamie), ale gdy nastepnego razu znowu mnie poprosil ale tym razem na wino- wtedy wiedzialem ze napewno mnie nie oklamuje wiec dalem. wiec zwracam sie do wszystkich ludzi odwiedzajacych to forum. czy kto chcialby wplacic cos na moje konto , jak tak to podam nr. -oczywiscie zbieram nie ze musze tylko chcialbym, a na co to jeszcze nie wiem moze..........
2005-11-14 (23:41)

status ~skasowano
Data rejestracji:
SKASOWANO
6
wpis nr 34 738
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

no to moze nic za darmo(nawiasem mowiac dobry chwyt) za wpaty moze cos wam doradze w typowaniu, narazie to z tego tematu jestem zielony,ale szybko sie ucze. a jak cos to moge wam cos ze sprzetem elektronicznym doradzic pomoc .
2005-11-15 (00:16)

status fobia1

31
wpis nr 34 740
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wymagacie od czlowieka, który jest zdesperowany i w stresie by mylal logicznie.

Wymagacie by budowal poprawnie zdania.

Doskonale wiecie, ze nic nie chcial od Was za darmo.

Kto chcial - gral Jego typami, a bedac uczciwy mial wplacic jaka czec zysku na Jego konto.

Nikogo nie zmuszal.

Prosil trylko o pomoc.

Nie podal na poczatku konta, nie zebral!!!

Jak miecie wymagac, by podawal swoje dane osobowe, by opisywal chorobe zony?

Jak w ogóle mozna sie w taki sposób zachowac?

A dodatkowo, jeszcze kpinki. Na piwo dam - ale nie klam.

A moze szukacie sensacji?

Moze chcielibycie pojechac i zobaczyc te chora kobiete?

Moze Pan Marek potrzebuje zwyczajnie na lapówke dla lekarza? Nie przyszlo Wanm to do glowy?

WstydLcie sie!

Pamietajcie o jednym, jezeli kto prosi - to naprawde potrzebuje.

Podziwiam Pana Marka, ze z taka desperacja przez tydzien ciagnal ten temat.

W Jego wypowiedziach wyraLnie widac, ze emocje siegaja szczytu.

Czy Wy tego nie widzicie?

Jak moze czlowiek mylec logicznie pod presja kpinek, docinków - a takich tu nie brakuje od poczatku.

Nie zarzucajcie Panu Markowi, ze nie pisze na temat.

Ta strona juz dawno przestala byc tylko o grze w multi-lotka.

Poruszane sa tu rózne gry hazardowe.

Pan Marek zaproponowal czysty uklad: podaje typy, wygracie, podzielicie sie.

Tylko tyle, czysty uklad.

Rzucilicie sie na gre z nadzieja wzbogacenia, jednoczenie ciagle stresowalicie czlowieka swoimi ponagleniami, szyderstwami, pomówieniami.

Czego oczekiwalicie, cudów?

Kazdemu \"zyczliwemu\" zycze, by chociaz raz znalazl sie w takiej sytuacji jak Pan Marek - sam sie przekona jak trudno sie przelamac, jak trudno prosic o pomoc.

Wstyd, tak sie nie zachowuja ludzie.
2005-11-15 (00:36)

status sonda
Data rejestracji: 2005-02-20
Ilość postów: 2184

707
wpis nr 34 743
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia - ja rozumiem emocje, rozumiem zal, rozumiem radoc, ale zauwaz, ze zawsze Marek chcial znikac jak kto (w jego odczuciu oczywicie) go obrazil!

Myslisz, ze mnie nie jest przykro. Przerwalismy to w efekcie min. Brak nam wiary i wytrwaloci. Marek tez sie wycofuje a przynajmiej zawsze to nad nami wisi, ze sie wycofa. Ja nie gralam w buki. Zalozylam ze musze mu pomóc. Nie zadalam nazwisk, danych chorobowych - bo to wg mnie osobiste sprawy. Moze mieszka w miecinie, gdzie lepiej nie obwieszczac takich nowin. Wiem jacy potrafia byc ludzie.

Obiecal Zonie, ze kase zorganizuje. Czas nagli. Efekty mizerne. Sam nie wie juz co ma robic! A Marek powinien dalej obstawiac i proponowac swoje.

Wierze, ze niektórzy i tak wplaca, bo w gruncie rzeczy maja sumienie. To nawet kwestia honoru.

Marek jest tez honorowy, ale porywczy.

I tak w kólko trzepiemy piane. Jest dobry w tym co robi, wiec do roboty. Nie ma czasu na wzajemne oskarzanie sie wydumane, czy tez prawdziwe oskarzenia.

Marku - bierz sie do roboty!
2005-11-15 (00:55)

status ~skasowano
Data rejestracji:
SKASOWANO
6
wpis nr 34 747
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Myle ze na poczatku pomoge Fobji- to da sie uleczyc

Fobia to uporczywy lek przed róznymi okrelonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami, zwiazany z unikaniem sytuacji wywolujacych go i utrudnieniem funkcjonowania w spoleczenstwie. Fobie wywolane sa przez pewne sytuacje lub obiekty zewnetrzne wobec osoby przezywajacej lek, które obiektywnie nie sa niebezpieczne. Na fobie cierpi okolo 10% ludzkoci.

Podobnie jak w przypadku innych nerwic, fobia zazwyczaj wiaze sie z objawami psychosomatycznymi, na przyklad z przyspieszeniem bicia serca lub suchocia w ustach, oraz poczuciem utraty kontroli nad swoim zachowaniem lub subiektywnym poczuciem choroby psychicznej. Zdarza sie, ze lek fobiczny wspólistnieje z epizodami depresji.

Fobie sa calkowicie uleczalne w procesie psychoterapeutycznym.

Postaci fobii

* agorafobia F40.0 (10 – 50% wszystkich fobii, poczatek we wczesnej dorosloci)

* fobia spoleczna F40.1 (10% wszystkich fobii, poczatek w adolescencji)

* Specyficzne (izolowane) postacie fobii F40.2 (fobie proste)

o fobie dotyczace zwierzat i owadów (zoofobie) (5 – 15% wszystkich fobii, poczatek w dziecinstwie)

+ agrizoofobia - lek przed dzikimi zwierzetami

+ ailurofobia (felinofobia) - lek przed kotami

+ arachnofobia - lek przed pajakami

+ awizofobia - lek przed ptakami

+ entomofobia - lek przed owadami

+ equinofobia - lek przed konmi

+ kynofobia - lek przed psami

+ ofidofobia - lek przed wezami

+ rodentofobia - lek przed gryzoniami

o fobie dotyczace elementów otoczenia naturalnego (20% wszystkich fobii)

+ aerofobia - lek przed powietrzem (wiatr, przeciag, podróz kolejka napowietrzna)

+ antofobia - lek przed kwiatami

+ arsonofobia - lek przed ogniem

+ blanchofobia - lek przed niegiem

+ brontofobia - lek przed burza

+ hydrofobia - wstret do picia wody

+ mykofobia - wstret do grzybów

o fobie dotyczace urazów i chorób (15 – 25% wszystkich fobii, poczatek w wieku rednim)

+ algofobia - lek przed bólem

+ amathofobia - lek przed kurzem

+ arachibutyrofobia - lek przed zarazkami

+ bakteriofobia - lek przed bakteriami

+ dysmorfofobia (DMF) - lek przed deformacja, zaburzenie spostrzegania wlasnego ciala, objaw w anoreksji i trec urojen hipochondrycznych w schizofrenii

+ erytrofobia (hemofobia) - lek przed widokiem krwi (wystepuje bradykardia i omdlenia)

+ kancerofobia - lek przed zachorowaniem na raka

+ maniafobia (agateofobia, dementofobia) - lek przed choroba psychiczna, szalenstwem

+ mizofobia - lek przed brudem

+ nozofobia - lek przed zachorowaniem

+ rytifobia - lek przed zmarszczkami

+ tanatofobia - lek przed miercia

+ tokofobia - lek przed ciaza i porodem

+ traumatofobia – lek przed zranieniem

+ wenerofobia - lek przed chorobami wenerycznymi

# syfilidofobia - lek przed zachorowaniem na syfilis

o fobie sytuacyjne

+ achluofobia (nyktofobia) - lek przed ciemnocia

+ amaksofobia - lek przed prowadzeniem samochodu

+ akrofobia - lek wysokoci

+ dromofobia - lek przed podrózowaniem

# awiofobia - lek przed lataniem samolotem

+ gefyrofobia - lek przed przekraczaniem mostów

+ glassofobia - lek przed wystapieniami publicznymi

+ hypsofobia - lek przed upadkiem w przepac

+ klaustrofobia - lek przed zamknietymi pomieszczeniami

+ kleptofobia - lek przed kradzieza

+ nautofobia - lek przed rejsem statkiem

+ odontofobia - lek przed stomatologiem

+ siderodromofobia - lek przed jazda koleja

+ stasibasifobia – lek przed staniem i chodzeniem (czeste zaburzenie u osób w wieku podeszlym)

# basifobia - lek przed chodzeniem

# stasifobia – lek przed staniem

+ technofobia - lek przed (zaawansowana) technika

+ triskaidekafobia - lek przed liczba 13 (liczbami feralnymi)

o fobie dotyczace ludzi

+ antropofobia - lek przed ludLmi

+ seksofobia - lek przed plcia przeciwna

# androfobia - lek przed mezczyznami

# gynefobia - lek przed kobietami

* kaligynefobia - lek przed pieknymi kobietami

+ homofobia - zetknieciem z osobami o orientacji homoseksualnej, byciem homoseksualista

+ ksenofobia - lek przed obcymi ludLmi

+ nekrofobia - lek przed umarlymi

+ ochlofobia - lek przed tlokiem

o inne

+ aichmofobia - lek przed ostrymi przedmiotami

+ pekkatofobia - lek przed popelnieniem grzechu

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 28 29 30 ... 35 36
Wyślij wiadomość do admina