Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | MINISTER FINANSÓW - NOWY PODATEK !! |
2005-09-10 (14:12) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 26 534 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DEnis - to do Ciebie. Zajrzalam z ciekawoci, bo temat znalazl sie na pierwszym miejscu poprzez Twój wpis. Zamurowalo mnie. Nigdy nikomu nie czapkowalam. Forum jest bardzo rozbudowane i nie dziwie sie, ze nie dotarle do tematów, w których mialam ostre starcia z Mariuszem. Tobie takze nie mam zamiaru czapkowac. Sa ludzie na tym forum, których przemylenia, analizy i programy mam na dysku. Przyslali mi je sami - bez czapkowania. I moje miejsce zamieszkania do niczego nie bylo im potrzebne. Moze to przeczytasz, moze nie - jest mi to zupelnie obojetne. Jednak pare kwestii chce wyjanic. Po pierwsze - \"Mlaskator\". Pomylile przyjaLn ze zwykla znajomocia z tej strony internetowej. Nie staje tu w niczyjej obronie, mojej takze. Z Mlaskatorem ponad rok temu wymienilimy kilka rozmów na GG na tematy multilotka i naszych psów. O psach zawsze zartobliwie. Teraz takze bylo zartobliwie. Nie prosilam Mlaskatora, ani zadnej innej osoby o popieranie mnie w wymianie zdan w tym temacie, w zadnym innym takze. Wszedl do tewmatu sam, rozmawial z Wami, ja sie nie wtracalam. Uwazalam, ze kazdy z Was (mam na myli takze inne osoby dyskutujace z Mlaskatorem) potrafi sam poradzic sobie w rozmowie z nim. Nie popieralam wypowiedzi Mlaskatora, nie przyklaskiwalam mu. Caly czas chcialam zakonczyc ta coraz bardziej napieta atmosfere cytujac teksty Kazika Staszewskiego z durnymi dopiskami o miloci do tego artysty. Ta sama metode stosowala Jazzy cytujac ks. Tischnera. Od momentu \"wkroczenia do akcji\" Mlaskatora bylam w tym temacie obecna tylko swoimi przerywnikami. Czekalam az sie uspokoicie, przestaniecie sobie skakac do oczu. Gdy juz wszystko ucichlo, napisalam wyjanienie, odpisalam Rudej, ukazalam inna strone osobowoci Mlaskatora. Bo tak naprawde Mlaskator nie jest tylko facetem uzywajacym ordynarnych okrelen - i to chcialam napisac. Nigdy, w zadnej rozmowie ze mna na GG nie uzywal wulgaryzmów. On potrafi madrze, konkretnie pisac o multilotku. Ma spora wiedze w tej dziedzinie. To nie jest typ, przed którym trzeba uciekac na druga strone ulicy. Jest wietnym obserwatorem, dowcipnym rozmówca. Zawsze rozmawialam z TAKIM Mlaskatorem. Na wiele tematów mamy rózne poglady i tematów tych unikalimy. To sie nazywa umiejetnocia wspólzycia z ludLmi, z kazdym czlowiekiem, nazywa sie TOLERANCJA, o której tak wiele mówilo sie w tym temacie. Lubie ciety jezyk, ale nie popieram wulgaryzmów. To Wy - duzi chlopcy - obrzucalicie sie wzajemnie blotem. Jeden drugiemy zarzucal odmiennoc seksualna, nie przebieralicie w slowach. Jedni byli wulgarni doslownie, inni tylko w podtekstach. Uwazasz, ze mialam sie w to wtracic? A co mnie obchodza jakie meskie rozgrywki? Moja obiektywna OGÓLNA ocena Mlaskatora miala tylko jedno na celu: Podajcie sobie \"lapy\", bo tak naprawde to nie ma o co drzec kotów. ___ Sprawa druga - Mariusz i jego sposób patrzenia na Multilotka. Pisalam tak wiele na ten temat (dawno temu) na forum, ze nie bede szczególowo wyjaniala. Byl czas, gdy poruszalam na forum tylko sprawy analiz, podawalam moje spostrzezenia, wymienialam sie dowiadczeniami, zakladalam tematy merytoryczne. Nigdy nie zakladalam watków typu: Genialne Parki, A moze takie trójki, Typujemy piatki. Do tego sluza inne zakladki na tej stronie. Na forum dochodzilo do wymiany pogladów, konfrontacji, bardzo burzliwych, a czasem ostrych dyskusji i awantur. Calkiem jak w sejmie. Ale zawsze chodzilo o analizowanie multilotka, bez podawania liczb \"z sufitu\". Przyszedl moment, gdy zniechecilam sie tym, bo widzialam ze stoimy w miejscu. Kazdy program ogranicza sie tylko i wylacznie do statystyk. Od lat rózni ludzie - bardziej lub mniej madre glowy - korzystaja z tych programów - i co? Jak dotad nic odkrywczego. Posty Mariusza czytalam od poczatku i nie budzily we mnie zadnego entuzjazmu. Jego sieci sa dla mnie czarna magia. Czytalam je jednak, bo czasami co do mnie docieralo, ale okazywalo sie, ze dalej tego nie rozumiem. Nie czapkuje Mariuszowi. Na dowód tego nie prosilam go o programy, ale zabralam glos przedstawiajac jak rozumiem jego posty dotyczace tych piatek. Dziesiatki mnie nie interesuja. Az takich ambicji nie mam. Nazwale mój konkretny merytoryczny post - czapkowaniem. A ja w tym znalazlam niewielka szanse na dotarcie do \"prawdy\" nieco z innej strony. Co zaczelam rozumiec. Wcale nie twierdzilam, ze to sluszna droga. Przestalam te droge negowac. Przeciez kazdy próbuje \"ugryLc\" ten problem z róznych stron. Pewnie Twoim zdaniem powinnam pozostac przy luLnych tematach nie zwiazanych z multilotkiem. Tam jest moje miejsce i wara od multilotka. Nawet mnie to nie dziwi, bo wiekszoc uczestników forum to nicki, które nie czytaly nigdy moich wypowiedzi merytorycznych. Kazdy z nich kojarzy mnie z \"wierszykami\". --- Reasumujac, odechcialo mi sie wszystkiego. I tych \"wierszyków\", i zartów i multilotka. Nikomu w zyciu nie czapkowalam i dalej nie musze tego robic. Bywajcie! |
2005-09-10 (15:00) ruda Data rejestracji: 2005-07-24 00:00:00 Ilość postów: 995 | wpis nr 26 538 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ksiega Eklezjastesa 11,1 \"Rzucaj chleb twój na wody plynace, bo po dlugim czasie znajdziesz go.\" pozdrówka-ruda |
2005-09-10 (16:09) mlaskator Data rejestracji: 2004-03-21 00:00:00 Ilość postów: 201 | wpis nr 26 543 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @DEnis fobia1, mylalem, ze jeste inna. Jak na ironie losu Twój przyjaciel mlaskator,uchronil mnie przed popelnieniem bledu. ChodL jest tepy jak oselka, to winien mu jestem wdziecznoc. To jest mój ostatni post na tym forum, bede sie streszczal. Wydalas mi sie osobarozsadna, mylalem...ma dziewczyna osobowoc. Teraz jestem pewny ze jest to raczej osobliwoc, a jak sie zapewne orietujesz, Polska jest krajem cudów i artystów i kuriozum tego typu jest ci u nas dostatek. W zwiazku z tym, to twoje, to juz funta klaków nie jest warte. To czego szukasz, a co udalo ci sie wyczapkowac u Mariusza, po prostu nie zadziala. Jestem gosciem po 40-ce, mam za soba 23 lata dzialalnoci w tej branzy, i wiez mi wiem co mówie. No ale przejdLmy do meritum: Chcialem ci dac, to z czego sam korzystam od lat. Dlatego pytalem skad jeste. Ale jak pisalem na wstepie, mlaskator nieopatrznie, uwolnil cala twoja stechlizne. Dziekuje ci synku. Za to rada gratis dla ciebie - oddaj beret harcerce - bo krew ci do mózgu nie dochodzi. Wyobrazam sobie jak sie zagotujesz nie mogac do mnie dotrzec, bo ja juz tego twojego jadu nie przeczytam. I wiesz, dobrze by zrobila stawiajac na edukacje psa, on to dopiero móglby sie skutecznie ogryzc lub odszczekac. Trzymaj sie cieplo. --------------- Fajnie, ze juz sobie idziesz. Ogólnie jak na fizycznego to sie rozpisale. Kto pomagal? Brzydka zonka? Jeli mimo wszystko tu wrócisz a wiem, ze tak bedzie to zmien nicka z \"DEnis\" na \"PEnis\" bardziej do ciebie pasuje. Codziennie jak o 5.30 wylazisz z barlogu do roboty myl o mnie. Ja smacznie pochrapuje do 10.00 myl o tym, zanim bedziesz dawal mi nastepne rady na które ja za przeproszeniem kucam. W momencie gdy ja poklepuje sekretarke po dupci, ty rozwijasz niczym wistak ze sreberka salceson i chleba kawalek, pot splywa ci po dupie i tak sobie mylisz czemu mi sie nie udalo. Ja ci odpowiem czemu. Po prostu masz chu*owy charakter. Temu |
2005-09-10 (21:06) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 576 [ CZCIONKA MONOSPACE ] buhaha buhaha, niemila zabawa trwa!!! |
2005-09-10 (21:09) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 577 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To zaczyna sie zawsze tak samo, to zaczyna sie jak gdyby nigdy nic, to zaczyna sie jak sie zaczynalo, wiec zaczynam od nowa, od nowa, Polska Ludowa!!! |
2005-09-10 (21:16) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 26 579 [ CZCIONKA MONOSPACE ] buhaha buhaha buhaha mlaskator wielki ptak buhaha buhaha buhaha ty mi niemow jak mam zyc buhaha buhaha buhaha tymi powiedz gdziemam byc |
2005-09-10 (21:35) mlaskator Data rejestracji: 2004-03-21 00:00:00 Ilość postów: 201 | wpis nr 26 583 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @Senior buhaha buhaha buhaha mlaskator wielki ptak buhaha buhaha buhaha ty mi niemow jak mam zyc buhaha buhaha buhaha tymi powiedz gdziemam byc --------------------- W Twoim przypadku ciezko by bylo cokolwiek rozsadnego doradzic. HMM slyszale kiedy co o eutanazji?? |
2005-09-10 (22:05) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 26 585 [ CZCIONKA MONOSPACE ] buhaha buhaha buhaha buhaha buhaha buhaha buhaha mlaskator a co szukasz wyjanienia skoro tak to w encyklopedji je znajdziesz a to cosik do jedzenia skoro smaczne to powiedz jak smakuje buhaha buhaha buhaha buhaha buhaha buhaha buhaha buhaha buhaha |
2005-09-10 (22:12) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 586 [ CZCIONKA MONOSPACE ] EUTANAZJA-zabójstwo czlowieka na jego zadanie i pod wplywem wspólczucia dla niego; w okresie II wojny wiatowej pod pretekstem eutanazji hitlerowcy mordowali ludzi psychicznie chorych, dzieci upoledzone umyslowo i z wadami rozwojowymi, nieuleczlnie chorych starców, homoseksualistów i robotników cudzoziemskich; laczna liczba ofiar eutanazji-100-250 tysiecy (w tym okolo 5 tysiecy dzieci o okolo 12 tysiecy Polaków). >PWN< Eutanazja jest legalna oraz dopuszczalna w kraju: Nederlady czyli Holandii!!! W skrajnych przypadkach, naprawde w sytuacjach kiedy jest to juz kompletnie zycie bez sensu oraz przede wszystkim kiedy osoba cierpiaca, jest w pelni wiadoma tej decyzji, UWAZAM IZ JEST TO DOPUSZCZALNE!!! Jeli natomiast wprowadzic eutanazje w masowy mord (przyklad Holandii, gdzie zabija sie obecnie dzieci w szpitalach, tylko dlatego ze sie mecza i cierpia, zwlaszcza urodzone z potworna choroba, lecz jeszcze jest dla nich SZANSA!!!!, to taki naród nie ma przyszloci! (mówil o tym równiez Wielki Pielgrzym Pokoju!!!) a zaczelo sie tylko od skrajnych przypadków-do czego to sie sprowadza?, czym kieruje?? Po co??? Odpowiedz: \"Na skróty!!!\" Zanim co powiesz-POMYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2005-09-10 (22:19) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 26 588 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bukmacher a ja myslalem ze to cosik do jedania oooooooooooooooooo mlaskator to zabuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujca a no tak przeca on tam z zachodu od nimcow to mu sie chyba w genach zostalo |
2005-09-10 (22:24) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 26 590 [ CZCIONKA MONOSPACE ] to tym maskaty me chce swiadumia zabic to ci dopiro polec z pomozan jak widze to tam na zachodzie sie nie patyckujum tylko w lepek i jusci po pacjnciku |
2005-09-10 (22:40) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 26 593 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mlaskator A tera juz na powaznie Powiem Ci tak, ja do dnia dzisiejszego nie uspilem zadnego swojego psa zawsze umieraly miercia naturalna, jak umieralu to ja zawsze plakalem i nie wstydzilem sie swoich meskich lez. Wiedzialem wtedy ze odszedl do krainy wiecznych lowów MÓJ najlepszy PRZJACIEL. Mam ochote ci nakopac ale jestem zbyt harakterny zeby kopac lezacego. Natomiast wiem ze na ku.....wski harakter nie ma rady. ty dla spledoru i zysku poddal by eutanazji wlasna rodzona Matke powiem ci jeszcze jedno, jak mylisz tak bedziesz mial. |
2005-09-10 (22:45) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 594 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ***********TOLERANCJA********** >Niderlandy-Holandia:< -masowy przyplyw cudzoziemców(zwlaszcza Islamistów)-ale nietylko-bo caly wiat! -zalegalizowanie zwiazków homoseksualnych (równiez Szwecja)!! -zalegalizowanie eutanazji (przyklad hitlerowskich Niemiec-nie dzisiejszych)!!! -i jeszcze inne....... Ten wspanialy kraj Niderlandy, lezacy nad Noord Zee (Morzem Pólnocnym), ma tyle tolerancji do innych-do calego wiata, a nie ma \"szacunku ani tolerancji\" do samych siebie!!!! Maja wielki problem, gubia sie, choc tego tak nie widac! Cóz! Kazdy patrzy najpierw w swoja strone. TOLERANCJA, EUTANAZJA ITP......... sa pojeciami bardzo powaznymi~! jak bedziemy tak gdekac-niczym sie nie wyróznimy od dyktatorów!!!!!! {A-H,S-H,J-S,itp.) |
2005-09-10 (22:48) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 595 [ CZCIONKA MONOSPACE ] widze ze: NIE KOPAC LEZACEGO-PRZYKAZANIE JEDENASTE, JEST DLA WIELU NAZBYT CIASNE!!!! |
2005-09-10 (22:53) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 26 596 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bukmacher to co nakopac mu nakopac!!!!!! i nie wzywac karetki pogotowia, niech lezy i sie wykrwawi na mierc????? |
2005-09-10 (23:05) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 26 597 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bukmacher No powiedz tylko slowo a juz zakladam mocne glany i loje ile wjdzi az ten glupi leb mlaskatora bedzie podskakiwal. A moze sie jeszcze wstrzykac i dac mu na odpuszczenie grzechów. |
2005-09-10 (23:06) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 598 [ CZCIONKA MONOSPACE ] senior to co: lekarze wypisuja recepty, lekarstwa, skierowania-truja, zatruwaja!!!!! i co potem nie maja ich leczyc??? niech choruja dalej az kopna w kaledarz??/ |
2005-09-10 (23:13) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 26 599 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bukmacher OK no to mu Ldiele jednego kopa i zafonuje na pogotowie, powiem ze sie potknol i stracil prztomnoc. A moze jemu rzeczywicie jest potrzebny jaki felczer i to bez kopania. mlaskator przyznaj sie bez bicia. Potrzebny ci jaki konowal od glówy ??? |
2005-09-11 (10:27) ruda Data rejestracji: 2005-07-24 00:00:00 Ilość postów: 995 | wpis nr 26 609 [ CZCIONKA MONOSPACE ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? loj..................... ruda-falszywa?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2005-09-11 (11:22) mlaskator Data rejestracji: 2004-03-21 00:00:00 Ilość postów: 201 | wpis nr 26 614 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @Senior Widzisz jaki wplyw na Twój marny zywot ma nauka??? Nauczyle sie znaczenia nowego slowa i jakie emocje to wywolalo.... ale po koleji. \"Mam ochote ci nakopac ale jestem zbyt harakterny zeby kopac lezacego. Natomiast wiem ze na ku.....wski harakter nie ma rady. ty dla spledoru i zysku poddal by eutanazji wlasna rodzona Matke powiem ci jeszcze jedno, jak mylisz tak bedziesz mial. to co nakopac mu nakopac!!!!!! i nie wzywac karetki pogotowia, niech lezy i sie wykrwawi na mierc????? No powiedz tylko slowo a juz zakladam mocne glany i loje ile wjdzi az ten glupi leb mlaskatora bedzie podskakiwal. A moze sie jeszcze wstrzykac i dac mu na odpuszczenie grzechów OK no to mu Ldiele jednego kopa i zafonuje na pogotowie, powiem ze sie potknol i stracil prztomnoc.\" A moze jemu rzeczywicie jest potrzebny jaki felczer i to bez kopania. mlaskator przyznaj sie bez bicia. Potrzebny ci jaki konowal od glówy ??? - Pawel Wantoch-Rekowski, ul. Rydla 93, 70-783 Szczecin. Jak bedziesz jechal w strone Szczecina to skrec na ul. Struga w lewo za I Mc Donald\'s, potem spytaj o ul. Rydla i napewno do mnie trafisz, na wszelki wypadek weL ze soba ksiazeczke zdrowia z aktualnym ubezpieczeniem. Mój ku*rewski \"harakter\" ronie w sile wprost-proporcjonalnie w miare z nowo poznawanymi ludLmi na www.multipasko.pl. Moja \"Matka\" szec lat temu sie wymeldowala z tego wiata, wiec myle, ze zwisa jej to klitorysem co akurat Sz.P o niej i o stosunkach panujacych w Naszej Rodzinie myli. Biorac pod uwage prace polskich karetek prosze o nie wzywanie takowej. A o ile kopanie potoczy sie w druga strone, ja naturalnie z szyderczym umiechem wezwe nawet dwie. Nie pomoga \"Mocne glany\" gdy mózg zasrany. Mój glupi leb bedzie podskakiwal, gdy moja glupia noga bedzie kopac twój madry tylek, bo z dwóch Panskich narzadów mózg-dupa, tylko ta ostatnia wie po co je. Pozdrawiam Seniora |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 Wyślij wiadomość do admina |