Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | MINISTER FINANSÓW - NOWY PODATEK !! |
2005-09-08 (19:15) mlaskator Data rejestracji: 2004-03-21 00:00:00 Ilość postów: 201 | wpis nr 26 308 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A co gadale juz z jaka???? Jak harcerka z harcerka? Wytnij sobie ja najpierw z Bravo, (cóz za zbierznoc nazw ). Zeby Ci sie strony nie posklejaly. |
2005-09-08 (19:22) DEnis Data rejestracji: 2005-08-31 00:00:00 Ilość postów: 32 | wpis nr 26 310 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do: fobia1; Zycze Ci stosunkowo udanej nocy. |
2005-09-08 (19:25) Jazzy Data rejestracji: 2005-07-22 00:00:00 Ilość postów: 56 | wpis nr 26 312 [ CZCIONKA MONOSPACE ] J. Tischner ciag dalszy ( i tak pewnie nikt nie cytol w natloku monologów ) \" Nie wiem, cy wiecie, co to \"pustac\" ? Pustac to jest kakby pól nicego. To sie ciagnie, ciagnie i nie kóncy. Jak te pola miedzy Jablonkom a ChyLnym. Spróguj chycic kose i kosic. Idzies krok po kroku i nic ci nie ubywo. Poerwiej umres, jako dokosis do konca. \" Tak sie tylko zastanawiam - ile jeszcze zloliwoci w tej brudnej rzece poplynie ......... Ale to chyba pytanie retoryczne na tym forum Nie odpowiadajcie wiec ------------------ |
2005-09-08 (19:47) bravo Data rejestracji: 2005-06-05 00:00:00 Ilość postów: 3646 | wpis nr 26 318 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mlaskator ,nie jeste ani odkrywczy, ani kulturalny. Jeste prostak i cwok. Nie trzeba byc kupa gówna,by tkwic w nim po uszy. Wychyl sie z niego i rozmawiaj nie ublizajac . Nie dotkniesz mnie tym,ze sobie pouzywasz i nakleisz nalepke taka czy inna. Ja wiem kim jestem. Teraz wiem równiez kim Ty jeste. A raczej czym. Bo ty nie jeste kim,jeste czym. Jeste wpól drogi miedzy drzewem a ziemia i za glupi aby wybrac. Swiadcza o tym argumenty którymi rzucasz. Najprostsze i najprymitywniejsze na jakie cie stac. Na tym koncze zniesmaczony twoim chamstwem. I \"wesolej zabawy\" juz beze mnie. |
2005-09-08 (19:57) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 26 321 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DEnis, serdecznie dziekuje. Wszystkie noce mam stosunkowo udane. Stopien udania zalezy od stosunku. Bo to jest chemia, rozumiesz? Pewnie lepiej wytlumaczyliby to chemicy, ale spróbuje na poziomie szkoly podstawowej - wtedy stosunkami nie interesowalam i mam braki. W redniej to juz calkowicie stosunki poszly na bok. No wiec to sa jakie tam reakcje chemiczne. W uproszczeniu: taki tlen z wodorem daje nam wode w stosunku 1:2 - jedna czasteczka wodoru i dwie czasteczki tlenu. I to jest bardzo udany stosunek, gdy ta woda nie zawiera zanieczyszczen. W stosunkach, które mamy na myli sluchajac piosenki \"Oczy niebieskie\", wystepuje tak wiele atomów, zwiazków chemicznych, ze moze byc mieszanka wybuchowa, albo zero reakcji w tej reakcji chemicznej. Podchodze do zagadnienia naukowo niczym Curie-Sklodowska. Jestem obecnie w fazie eksperymentalnej, i jak dotad nie udalo mi sie dokonczyc zadnej zaplanowanej reakcji do konca. Rozumiesz? Niby wszystko przebiega jak nalezy, nie ma zadnych ubocznych efektów, ale fakt naukowego podejcia do sprawy powoduje, ze w pewnym momencie zaczynam sie obawiac czy przypadkiem nie przeholuje ze skladnikami i moze nastapic wielki wybuch. A to bylaby katastrofa. No cóz, braki w wyksztalceniu daja o sobie znac. Na nagrode Nobla nie moge liczyc, ale na stosunkowo udana noc zawsze. Spedze ja dzisiaj w moim labolatorium chemicznym. |
2005-09-08 (20:02) slawek001 Data rejestracji: 2005-02-24 00:00:00 Ilość postów: 6116 | wpis nr 26 323 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1..... ale i sa nie udane stosunki wezmy taki tlen polaczony z wodorem 2:1 to juz wybuchowy stosunek wesolej zabawy |
2005-09-08 (20:25) mlaskator Data rejestracji: 2004-03-21 00:00:00 Ilość postów: 201 | wpis nr 26 330 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @Bravo Mlaskator ,nie jeste ani odkrywczy, ani kulturalny. Jeste prostak i cwok. Nie trzeba byc kupa gówna,by tkwic w nim po uszy. Wychyl sie z niego i rozmawiaj nie ublizajac . Nie dotkniesz mnie tym,ze sobie pouzywasz i nakleisz nalepke taka czy inna. Ja wiem kim jestem. Teraz wiem równiez kim Ty jeste. A raczej czym. Bo ty nie jeste kim,jeste czym. Jeste wpól drogi miedzy drzewem a ziemia i za glupi aby wybrac. Swiadcza o tym argumenty którymi rzucasz. Najprostsze i najprymitywniejsze na jakie cie stac. Na tym koncze zniesmaczony twoim chamstwem. I \"wesolej zabawy\" juz beze mnie. ------------------------------------------------------------- No i bardzo dobrze. Nastepnym razem za nim zaatakujesz którego z moich przyjaciól, moze sie zastanowisz jakie moga byc tego konsekwencje. Moje chamstwo jest wprost-proporcjonalne do twojej glupoty. Moze wy tam w waszych pedalskich kregach nie szanujecie kobiet od siebie kilka lat starszych. Byc moze twierdzisz nawet, ze kobiety sa bezuzyteczne i urodzil cie twój ojciec. twoja brocha stary. W moim towarzystwie sie kobiet nie obraza. Chyba, ze takich przebieranców jak ty. Zatrzymaj jednak na przyszloc swoje 3 grosze dla siebie. Cóz dziwisz sie, ze dostale buciorem w gebe. No to sie dziw dalej. Od Galiny WARA. Maluj pysk, popraw stanik i idz tam gdzie twoje miejsce. Znizylem sie dzisiaj juz dosyc do twojego poziomu, kolacje odstawilem, bo jako przeszla mi ochota na cokolwiek smacznego. Co do drzewa i drogi to o ile wiem to ty siedzisz na galezi, wiec chamuj pietom. |
2005-09-08 (21:18) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 344 [ CZCIONKA MONOSPACE ] looo pffffffffffffzzzzzzzzz buhahahahaaaaaaaaaaaaa sit buhahahaaaah noo ale jazda na maxia!!!! \" ...Teraz oczom nie wierze, ale ze mnie zwierze Mam problemy z kobietami bo jestem taki brzydki Wicu ulepil grzybki! ...Teraz szperam w pamieci, ale pamiec mnie nie neci Mam problemy z e*ekcja bo jestem taki brzydki Wicu ulepil grzybki! ...To jest jak z Ioneski, takiej Ionesco groteski Mam malego p*nisa i jestem taki brzydki Wicu ulepil grzybki! ...Morze szumi, ja wierze, a ja w Polske wierze Dzisiaj wszyscy sobie razem w szczeciu rece podamy Nawzajem sobie serca oddamy! I na koniec co milego bo herbata grzybowa Andzelika du bist cool niczym bomba wodorowa!!!\" buhaha jak nigdy tak jooool |
2005-09-08 (21:21) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 346 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tak powinno leciec na koniec: I na koniec co milego bo herbata grzybowa >fobia1< du bist cool niczym bomba wodorowa pozdroo he |
2005-09-08 (21:29) ruda Data rejestracji: 2005-07-24 00:00:00 Ilość postów: 995 | wpis nr 26 348 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mili Kulkowicze!!! Musialam zejc z mojego drzewa, bo brzydki zapach waszych wpisów doszedl juz do najwyzszej galezi.Zmieniajac drzewo wpadam na forum i.... Zaczelo sie zabawnie. Mialam nadzieje na uchachane wpisy na temat zamieszczonego przez Jazzy dowcipu. Nagle zostala ochlapana najbardziej mierdzacym g..nem jakie udalo Wam sie wygrzebac z Waszych wnetrznoci. Gratulacje!!! Swietna zabawa.Tylko dla kogo??? Kto kto zaklada swoja stronke nie chodzi po piwnicach i nie wyciaga ze schronów ludzi, by ogladali to co na niej zamieszcza.WyraLnie napisala o tym w odpowiedzi dla Fobii. Jazzy to mloda osoba, która posadzono o promowanie pedalstwa i jeden Bóg wie o co jeszcze.Nic dziwnego, ze po takim traktowaniu \"nowych\" duza czec z nich myka na inne stronki.(Patrz -Filip) Pedagogicznie-klapa!!!!Moze bedzie trzeba szukac swoich dzieci w jakiej zafajdanej sekcie albo...? Po mojemu wychowanie czlowieka to wektor zwrotny. Ja cale zycie chcialabym umiec korzystac z tego co inni juz wiedza. Ale z tego co przeczytalam nie skorzystam-dziekuje. Zycze wszystkim dobrego somopoczucia i spokojnych snów. ruda-ochlapana g....nem. |
2005-09-08 (21:59) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 26 354 [ CZCIONKA MONOSPACE ] polityka to tarzanie sie w blocie i kazdy sie musi ubrudzic-przy okazji nie inaczej ochlapane zostaja naziemne ludziki, jak rowniez dociera to blocisko na same czubki drzew, drzewek i krzaczkow! wszystko, caly ten brud wisi w powietrzu! jak usunac? zmadrzec-zmiany-Miej swiadomosc, mozesz robic co chcesz! przepraszam ja (wszystkich) za to co wygdekalem! i musze: Powiedz co to znaczy, gdy kto myli inaczej I gdy mówi inaczej. Czy to ci nie przeszkadza? Swiadomoc twoja, jaka jest w tobie Silna i pewna, ale nie na przeszkodzie O tym co tu widzisz mozesz mylec jak chcesz Podoba ci sie to, czy ci podoba sie? Nie! Kreujesz rzeczywistoc na swoje zadanie Lecz uwazaj, niech niewola innym sie nie stanie Ludzie sa wolnymi, to slychac wkolo A co to za haslo? To jest oszustwo W imie tej idei co pewien czas ponury Ruszaja na podboje armie kute w zbroje A ludzie sa wolnymi, znów slychac wkolo Co to za haslo? To jest oszustwo Niesione na sztandarach, niesione przez armie Cala Ziemia, ludzie cierpia potwornie Miej wiadomoc Przeciez robisz co chcesz Miej wiadomoc Czy dobrze chcesz Miej wiadomoc Mozesz robic co chcesz Miej wiadomoc Ze tego bez krzywdy chcesz Zobacz co sie dzieje bracie tutaj dookola Nie zakrywaj bracie swoich oczu rekoma Prawda jest taka: tlumy czesto chca krwi W imie miloci, pokoju i wolnoci Piekne krainy obrócone w ruiny Krew naszych dzieci - to ich sa czyny Historia tego wiata pelna nienawici Kreowanej przez zasade korzyci Ludzie sa wolnymi, to slychac wkolo A co to za slowo? To jest oszustwo! Politycy, politycy na górach grzechu Podaja sobie rece w falszywym umiechu Rozkaz is rozkaz. W imie wolnoci Inwazja na uczucia miloci Buty wojskowe depcza kwiaty Po drogach suna czolgi i armaty Jedna rewolucja niszczy druga rewolucje Zrozum - to tylko walka instytucji W imie tej walki co pewien czas ponury Ruszaja na podboje armie kute w zbroje Tysiace lat temu zaczelo sie oszustwo Wielu uwierzylo i sie zaprzedalo A wiadomoc twoja niech bedzie w tobie Silna i pewna, nie oparta na krzywdzie Miej wiadomoc Mozesz robisz co chcesz Miej wiadomoc Czy dobrze chcesz Miej wiadomoc Mozesz robic co chcesz Miej wiadomoc Bez krzywdy chcesz Miej wiadomoc Przeciez robisz co chcesz Miej wiadomoc Czy dobrze chcesz Miej wiadomoc Mozesz robic co chcesz Miej wiadomoc Bez krzywdy chcesz Miej wiadomoc Przeciez robisz co chcesz Miej wiadomoc Czy, czy, czy, czy dobrze chcesz Miej wiadomoc Robic co chcesz Miej wiadomoc Bez krzywdy chcesz |
2005-09-08 (22:01) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 26 356 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A wszystko zaczelo sie od niewinnego mojego pytania: \"Czy Amsterdam to tylko kochajacy inaczej?\" - sprawdLcie to, wpis na drugiej stronie. Zarty bardzo lubie. Sama z siebie zartuje i dobrze sie przy tym bawie. Wojne rozpetala mloda niewinna autorka strony powieconej m.in. promowaniu portu Amsterdam. Odpowiedziala na moje pytanie stekiem zarzutów o nietolerancji, o naszym zacofaniu i nieumiejetnoci dobrej zabawy. A ja wole tego typu poromocje tego miasta w wykonaniu duetu Marian Opania i syn: Amsterdam Jest port wielki jak wiat co sie zwie Amsterdam, Marynarze od lat pieni swe nuca tam. Jest jak wiat wielki port, marynarze w nim pia, Jak daleko pi fiord, zanim wit zbudzi go. Jest port wielki jak wiat, marynarze w nim mra, Umieraja co wit, pijac piwo i klnac. Jest port wielki jak wiat, co sie zwie Amsterdam, Marynarze od lat nowi rodza sie tam. Marynarze od lat zlaza tam ze swych lajb, Obrus wielki jak wiat czeka ich w kazdej z knajp. Obnazaja swe kly sklonne wgryLc sie w te noc, W tluste podbrzusza ryb, w spasly ksiezyc i w noc. Do lapczywych ich lap wszystko wpada na zer, Tluszcz skapuje kap, kap, z rybich watrób i serc. Potem pijani w sztok w mrok odchodza gdzie, A z bebechów ich w krag plynie czkawka i miech. Jest port wielki jak wiat, co sie zwie Amsterdam, Marynarze od lat tance swe tancza tam. Lubia to bez dwóch zdan, lubia to bez dwóch zdan, Gdy o brzuch swych pan ocieraja swój brzuch. Potem buch kogo w leb, az na dwoje mu pekl, Bo wybrzydzal sie kiep na harmonii mdly jek. Akordeon tez juz wydal ostatni dech, I znów obrus i tluszcz, i znów czkawka i miech. Jest port wielki jak wiat, co sie zwie Amsterdam, Marynarze od lat zdrowie pan pija tam. Pan tych zdrowie co noc pija w grudzien czy w maj, Które za zlota trzos otwieraja im raj. A gin, wódka i grog, a grog, wódka i gin, Rozpalaja im wzrok, skrzydel przydaja im. Zeby na skrzydlach tych mogli wzleciec, hen, tam, Skad sie smarka na wiat i na port Amsterdam. _______________ Gdyby nie wybuch Jazzy...? \"Skad sie smarka na wiat i na port Amsterdam\" Panowie Opania sa w tej piosence wspaniali. |
2005-09-08 (22:16) ruda Data rejestracji: 2005-07-24 00:00:00 Ilość postów: 995 | wpis nr 26 362 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobio! Maly wtrecik-pisalam Ci juz, ze samo czytanie wierszy to malo, gdy zaraz potem rzuca sie bombe atomowa w motyla. \"To tyla\"- ruda z duza doza pokory i niemialoci |
2005-09-08 (22:38) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 26 368 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda, chyba nie ja rzucilam bombe atomowa. Lubie ludzi obiektywnych. Nie raczyla ustosunkowac sie do mojej wypowiedzi na poczatku tematu, w której zwracalam sie do Ciebie. Chodzilo o dobra zabawe bez demonstrowania swoich przekonan. Jazzy sie upierala, ze taka parada jest wspaniala zabawa i ciagle podkrelala, ze jestemy daleko w tyle za Holendrami wysuwajac koronny argument: \"parada mniejszoci seksualnych\". Uciekla na drzewo wraz z Jazzy i zaciekle kibicowala jej przekonaniom. To juz nie byly zarty, a tym bardziej dobra zabawa. Nie czuje sie absolutnie zacofana w stosunku do Holendrów. Malo tego, ja uwazam, ze Polacy maja wieksze poczucie humoru (tego prawdziwego), lepiej potrafia sie bawic, zartowac. I wcale nie potrzeba nam do tej zabawy demonstrowania swoich jakichkolwiek przekonan. Wole zarty i zabawy na innym poziomie. Dobrej zabawy, ja wysiadam. |
2005-09-09 (07:51) ruda Data rejestracji: 2005-07-24 00:00:00 Ilość postów: 995 | wpis nr 26 392 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Fobii Nie napisalam, ze \"Parada\" to zart. Odnioslam sie do wpisu Jazzy pod tytulem Minister Finansów....\"To byl zart.A nie odnioslam sie do Twojej wypowiedzi, poniewaz wyraLnie napisala \"..nie odpowiadaj...ja wiem...\" Skoro kto wie lepiej niz ja to po co odpowiadac. Poza tym boje sie ludzi, którym wydaje sie, ze sa \"recenzentami\" wiata. Kazda próba pokazania IM czego co sie widzialo a IM sie nie podoba- konczy sie miercia dla pokazujacego. Kto kto wchodzi na czyja stronke w internecie- moze ogladnac to co na niej jest(tym bardziej, ze przy tych zdjeciach nie ma komentarza) i poszerzyc swoja wiedze o kawalek ciekawostek. Na tej stronce sa tez piekne zdarzenia utrwalone przez Jazzy.Tego juz nie zobaczyla.Twoje Swiete oburzenie pozbawilo Cie poznania kogo wartociowego.O tolerancji Jazzy napisala, bo sie z nia spotkala. Tak zostala wychowana. I ....Jestem z tego dumna. ruda |
2005-09-09 (08:26) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 26 393 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda, to naprawde mój ostatni wpis, bo widze ze czytasz co chcesz, a nie to co ja napisalam. Pisze zrozumiale, a teraz juz BARDZO ZROZUMIALE. Zdjecia nie sa podpisane, maja TYTUL, który brzmi: \"AMSTERDAM\". Taki tytul sugeruje promocje miasta na tych zdjeciach! Na zadnym z nich nie widzialam miasta - jest tylko ukazane demonstrowanie przez ludzi tego, co kazdy cywilizowany czlowiek zachowuje dla swojej sypialni. Ponownie wiec wracam (nie wiem po raz który) do mojego jednego pytania bedacego takze komentarzem serii zdjec pt. \"AMSTERDAM\". Pytanie brzmialo: \"CZY AMSTERDAM TO TYLKO KOCHAJACY INACZEJ?\" I teraz badL wreszcie obiektywna, przeczytaj ze zrozumieniem i odpowiedz na proste pytania: 1) Czy w tym moim pytaniu jest (jak to nazywasz) SWIETE OBURZENIE? 2) Co w tym pytaniu jest takiego, ze sadzisz o mnie, iz uwazam sie RECENZENTEM SWIATA? To wlanie JAZZY - \"wychowana w duchu tolerancyjnym\" - zamiast poprawic bledny tytul zdjec - PRZEPROWADZILA RECENZJE SWIATA. NIE JA PODSUMOWALAM SPOLECZENSTWO POLAKÓW NAZYWAJAC NAS (patrzy wyzej - brak mi sil do pisania). ZROBILA TO JAZZY. ZDJECIA SA TENDENCYJNE, moga byc tylko ciekawostka z Amsterdamu - nigdy AMSTERDAMEM! Obie rzucilycie sie na mnie jak na czarownice, potem dolaczyly inne osoby. Poczytaj sobiwe wszystkie wypowiedzi. W moich nie widac nietolerancji, zawici, nie feruje w nich wyroków. Wy - tak. To wszystko. |
2005-09-09 (09:13) halah Data rejestracji: 2005-01-30 00:00:00 Ilość postów: 1207 | wpis nr 26 397 [ CZCIONKA MONOSPACE ] w Nowym Orleanie tez miala byc parada gey-ów ,czy to Wam nic nie daje do mylenia???? |
2005-09-09 (09:27) qbit Data rejestracji: 2005-02-07 00:00:00 Ilość postów: 189 | wpis nr 26 399 [ CZCIONKA MONOSPACE ] :):):):):):) :):):):):):):) No to teraz bedzie dluzszy temat :):):):):):):):) :):):):):):):):) |
2005-09-09 (09:37) bravo Data rejestracji: 2005-06-05 00:00:00 Ilość postów: 3646 | wpis nr 26 400 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pomimo , iz wczoraj pozegnalem sie z ta stronka ,jeszcze raz pozwole sobie na niej pobyc. Co mnie do tego sklonilo? Chyba to, ze od wczoraj na gaimie fobia1 proponuje mi rozejm. Oczywiscie rozejm do wspólnego rozpracowywania multi. Niestety ,nie skorzystam. Przeciez i tak nigdy nad tym nie pracowalimy, to po co teraz? Powiem prawde, tak, uwiodly mnie niektóre wpisy fobii i jej zrozumienie poezji.Nie mylic z wrazliwoscia , ja tak zrobilem i to byl mój blad. Oczywicie od razu napisala, ze pomimo proponowanego rozejmu, nie czuje sie niczemu winna. No dlaczego ludzie sa tak NIEOBIEKTYWNI i nie chca przyznac racji jej. Niedawno Ruda byla w oczach fobii wspaniala osoba, teraz jeste jej najgorszym wrogiem, stanela nie po tej stronie barykady. Ty Mlaskator przypomnij sobie, co okolo 2-óch lat temu dzialo sie w ksiedze. Nie zawsze bylo tak przyjacielsko,co? Wiesz dlaczego Fobia 1 tak pozytywnie reaguje na Twoje kazde pojawienie sie? Bo wie jakim chamem jeste i woli miec w Tobie przyjaciela nie wroga. Ale zdanie o Tobie ma jedno,niezmienne. Pewnie juz sie domylile jakie? Ruda i Jazzy, obu Wam gratuluje, jeli sie dobrze domylam,to Rudej córki a Jazzy matki. Moje dzieci tez sa wychowywane w duchu tolerancji, syn nie ma jeszcze roku, wiec niczego nie rozumie, ale córka ma 7 lat i wie kto to jest gej, kto to jest lesbijka i wie, ze slowa te nie powinny obrazac i ranic , ona wie , ze miloc ma wiele odcieni. Wród przyjaciól mamy z zona i pary hetero- i homo- i powiem Wam Ci homo- predzej popiesza z pomoca niz heterycy. I tu powinienem wniec poprawke i napisac, ze wród znajomych mamy pary hetero a wród przyjaciól pary homo. To oni zachowuja sie poprawnie, obyczajnie i nie sa zawistni. Dlaczego tak sie wywnetrzylem, choc sam tego nie pochwalam? Po prostu, nie zalezy mi juz na tej stronie, pomimo, iz spotkalem tu naprawde wspanialych ludzi i ich serdecznie pozdrawiam. Pozdrawiam równiez szeroko pleniace sie chamstwo i koltunerie. Dobrego samopoczucia zycze,nic soba nie reprezentowac to tez jest co. I na koniec ,zastanawiam sie co by bylo,gdyby Jazzy nazwala te zdjecia \"Mój Amsterdam\"? Trzymajcie sie cieplo , pa. P.s.Przepraszam za ta reasumpcje.Moze to z bólu? |
2005-09-09 (10:09) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 26 402 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gdybym naprawde taka byla (i tak bylo) jak napisal Bravo - to ... szkoda slów, Twój udawany ból i szlachetnoc - te prawdziwe ujrzalyby wiatlo dzienne. Wiem wiele wiecej o nim niz wynika to z tego forum i jestem w stanie to udowodnic. Ale nie bede wyciagala na wierzch tych szlachetnych cech subtelnego, wrazliwego czlowieka, dla którego rodzina jest PODOBNO najwieksza wartocia. Mozesz wypisywac co sie Tobie podoba, nie bede polemizowala. A mój wpis na GG pod Twoim numerem (dawno przeze mnie nie uzywanym) byl zwiazany z apelem Koronki, która bardzo cenie i szanuje. Poza tym proba, pisz o sobie. Nie wypisuj o tym czego nie wiesz. Nie znasz mojej opinii o Mlaskatorze, ani o Rudej. Z Mlaskatorem cinalam sie w ksiedze i na forum, ale zawsze potrafilimy sie dogadac jak dwoje cywilizowanych ludzi. Z Mariuszem - byl okres czasu, ze skakalimy sobie do oczu - tez znalazlam wspólne porozumienie. I to jest tolerancja, ta prawdziwa TOLERANCJA. Mozna czego nie akceptowac, mozna miec inne poglady, ale to nie znaczy wcale, ze sie trzeba obrzucac blotem. Tu mnie obrzucile, ja tylko zasugerowalam, ze moglabym powiedziec wiele - ale tego nie zrobie. To byly sprawy pomiedzy Toba i mna. Szkoda mi Koronki - liczyla, ze pociagniesz temat falków. Chcialam jej w tym dopomóc. Ja zmienilam spojrzenie na multilotka i chce spróbowac pójc innym torem. To wszystko. Nie bede Cie Gabor pozdrawiala. Trudno zdobyc mi sie na taki gest po tym co powypisywale. I nie pisz, ze napisale cala prawde, to sa przede wszystkim Twoje urojenia i zawsze to podkrelalam w naszych rozmowach. Czec Twoich urojen. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 Wyślij wiadomość do admina |