Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 ... 12 13
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

MINISTER FINANSÓW - NOWY PODATEK !!

2005-09-08 (07:34)

status ruda
Data rejestracji: 2005-07-24 00:00:00
Ilość postów: 995

1094
wpis nr 26 184
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

CADILAC!!!!!!!!

Jeste git!

Wierszyk zaj....ty!

Nie mam sily juz sie hahac!

Kciuki jeszcze chyba nie doc przeciwstawne!

Zaraz spadne znowu na lepetyne z tego mojego drzewa!!!!

Buziaczki- uhahana ruda :D:D:D
2005-09-08 (09:17)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 26 192
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Powtórze za Slawkiem:

WESOLEJ ZABAWY!

Od siebie dodaje:

... i dobrego samopoczucia!
2005-09-08 (09:38)

status bravo
Data rejestracji: 2005-06-05 00:00:00
Ilość postów: 3646

979
wpis nr 26 195
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie wiem o co ten caly krzyk,kto powiedzial,ze Jazzy chciala dac nam tu kompedium wiedzy o Amsterdamie?

Byla,uczesniczyla,sfotografowala to co bylo dla niej w danej chwili istotne.Potrzeba chwili.

Jej osobista impresja na ten temat.

I czy ogladajac lub uczestniczac w wielki karnawale brazylijskim tez oburzacie sie na stroje bawiacych sie?

No wyluzujcie z tym wietym oburzeniem.Dzieki Bogu nie ksiadz Rydzyk tu rzadzi tylko Pako.

A kto chce czytac tylko tematy multilotkowe,nie musi czytac innych i psioczyc,ze stronka na psy schodzi.

Zeszla by juz i to dawno,gdyby nie tematy uboczne,które daja troche folkloru i wytchnienia.Pozdrawiam i kicam do Was dziewczyny,chcecie mnie?

Moze nie odpowiadajcie,bo mnie zranicie?

2005-09-08 (10:11)

status bukmacher
Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00
Ilość postów: 372

878
wpis nr 26 196
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

buhahaha buh jooooool

pewnie ze to forum bez tematow pobocznych, takich jak: \"COS NA ROZLUZNIENIE I .....\" czy jeszcze pare 2-3lub5 sa potrzebne dla rozluznienia -etcetera.......

lecz ta stronka przykladowo daje raczej efekt niepozadany-uboczny: \"Jeden do drugiego strzela\" - co to za folklor??/ wejsc>peknac ze smiechu>wyjsc nie powracajac buhahaha

hej co sie tak podlizujesz, jestes na sprzedaz????
2005-09-08 (10:17)

status fobia1

31
wpis nr 26 197
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ja widze róznice poomiedzy Karnawalem w Brazylii a promowaniem gejostwa.

Z lsiadzem Rydzykiem nie mam nic wspólnego, nigdy nie sluchalam Radia Maryja. Wiadomoci na temat tej postaci czerpie z internetu i prasy.

Prosze nie laczyc mnie z partia mocherowych beretów.

Wierze w Boga. W kociele bylam ostatni raz po mierci mojej Matki - odczuwalam taka potrzebe i trafilam na normalnego ksiedza. Byla to wizyta spontaniczna w pustym kociele, wlaciwie przedostatnia. Ostatnia byla pozegnaniem Matki. Wtedy czulam w kociele wieL z Bogiem.

Nie potrafie sie sklupic na modlitwie, gdy otacza mnie tlum wcibskich bab zaliczajacych kolejna wizyte w kociele i klepiacych bezmylnie za ksiedzem modlitwy.

Modlitwa jest dla mnie rozmowa z Bogiem, jest intymna, tylko moja - nie musze tego robic na pokaz.

Nie przyjmuje wizyt ksiezy chodzacych \"po koledzie\" od czasu, gdy duszpasterz piewajac \"Bóg sie rodzi...\" lustrowal wzrokiem pólki na moich segmentach.

Prowadzilam swoja dzialalnoc gospodarcza, która polegala m.in. na tzw. \"wiadczeniu uslug dla ludnoci\". Moimi klientami byli takze ksieza - najczeciej mlodzi. Moge cokolwiek powiedziec o ich zyciu w cywilu.

Rozgraniczam wiare w Boga od afiszowania sie z nia publicznie. Bóg nie wymaga ode mnie hipokryzji.

Wracajac do karnawalu w Brazylii - to typowa tradycyjna wielka impreza, spontaniczna radoc ludzi wyrazana tancem, zabawami. To nie jest wyuzdane manifestowanie swoich przekonan.

Nie przeszkadza mi dziewczyna w chustce na glowie wyznania muzulmanskiego, nie mam nic przeciwko Zydom z pejsami, wyznawcom Hary-Kryszna omotanych zwojami materialu.

Clown w cyrku nie budzi we mnie niesmaku.

Natomiast wymalowany facet na ulicy, który manifestuje w ten sposób przynaleznoc do tzw. \"mniejszoci seksualnej\" jest po prostu obleny.

Janiej juz tego nie moge wytlumaczyc.

Zreszta po co i komu?!

Szkoda czasu. Ide na spacer z moim psem zabierajac jak zwykle telefon komórkowy - moge przeciez utknac w windzie.

Jeszcze raz zycze wesolej zabawy tym, którzy tylko w ten sposób potrafia sie bawic.

Nie dziwi mnie to. Sa takze ludzie, którzy bez alkoholu nie uznaja zabawy.

Kazdy sie bawi jak potrafi, lubi i chce. Ja nie musze w tym uczestniczyc.

2005-09-08 (10:18)

status bravo

979
wpis nr 26 198
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Po co strzelasz,przeciez to\" niepozadany efekt uboczny\".

Odbieraj sobie to jak chesz,kazdy ma prawo do wlasnego zdania,a ze nasze sie róznia - po co sie podlizujesz,jeste na sprzedaz?
2005-09-08 (10:26)

status fobia1

31
wpis nr 26 200
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeszcze do Bukmachera.

Niekoniecznie ten kto jest na sprzedaz. Moze chce co kupic?

Bezinteresowne to nie bylo.

Pozdrawiam

_______

Przy okazji proba do wszystkich \"wrazliwych serc\", \"zranionych dusz\" i \"zyczliwych\".

Nie wysylajcie do mnie sms-ów podszywajac sie pod klientów, nie piszcie e-maili.

Wasze zainteresowanie, troskliwoc itp. sa obludne.

Z tego powodu mam wylaczone GG, a na maile odpowiadam zdawkowo. Nic ze mnie nie wyciagniecie ponad to co pisze na forum.
2005-09-08 (10:29)

status bravo

979
wpis nr 26 201
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No i Fobia sie wkleila przede mna,to bylo do bukmachera.

A Ty Fobiu,niczego nie rozumiesz.Nie musisz sluchac tego radia i nie musisz nalezec do Ligi Polskich Rodzin,ale Twój wiatopoglad jest bardzo zawezony,wrecz okrojony.Gdzie jest miejsce na tolerancje?

Dlaczego odmawiasz innym prawa do manifestowania swojej przynaleznoci seksualnej?To tak jakby potepiala dziewczyne i chlopaka,ze ze soba sa,chodza,tancza,przeciez tez manifestuja swoja przynaleznoc do danej orientacji i robia to na codzien a nie tylko na paradzie.
2005-09-08 (10:31)

status bravo

979
wpis nr 26 202
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobiu,dlaczego kipiaca w Tobie zloc na mnie obraca sie w glupote?
2005-09-08 (10:36)

status bravo

979
wpis nr 26 203
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Przy okazji proba do wszystkich \"wrazliwych serc\", \"zranionych dusz\" i \"zyczliwych\".

Nie wysylajcie do mnie sms-ów podszywajac sie pod klientów, nie piszcie e-maili.

Wasze zainteresowanie, troskliwoc itp. sa obludne.

Z tego powodu mam wylaczone GG, a na maile odpowiadam zdawkowo. Nic ze mnie nie wyciagniecie ponad to co pisze na forum.

No to sobie moglas darowac,bo jeszcze ktos pomysli,ze to ja sie podszywam pod kogos,a wiesz,ze to nieprawda.Powinna z tym apelem wystartowac w innym momencie.

I wcale nie mam zamiaru podrywac ani Rudej ani Jazzy,masz chora wyobraznie i jeste monotematyczna.
2005-09-08 (10:59)

status bukmacher

878
wpis nr 26 204
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kudre, no bo nic nie rozumie

ja nie na sprzedaz, co to ja nie jestem na sprzedaz!

a glupota jest zmienianie tego co natura obdarzyla, zreszta cala ludzkosc jest taka bo >rozuma< ma!!!!

co do chlopaka i dziewczyny to NIE TO SAMO CO CHLOP Z CHLOPEM i do tego w kiecce!!!

nic nie mam do homo NIC!!! jest demokracja, tolerancja jak najbardziej!

tylko niech to robia z umiarem jesli juz wychodza na ulice! przynajmniej z UMIAREM!

a doprowadzic do zwiazkow malzenskich i adeptowanie dzieci przez nich to jest nie dobre-wrecz niedopuszczalne!

problem z tym maja Szwedzi i Holedrzy TERAZ! bo tak daleko sie z tym posuneli

powtarzam nic nie mam poza tym, i jeszcze glupota jaka transseksualizm-wymiot bierze!!!!!!

ponoc z nerwicy, braku poszanowania, milosci drugiej plci mozna stac sie gejem-lesbijka! i nie tylko -maja orientacje homo-my mamy hetero=cool!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE UWAZAM ZE SA NIE NORMALNI, SA LUDZMI TAKIMI JAK MY.

ale \"dac palec to reke urwia\" i niedlugo bedzie przewodzic homo-trans!

czlowiek do wszystkiego jest zdolny, wszystko na rowni, znaczy sie, odpowiadajace kazdemu w miare! \"NIE WOLNO WZNOSIC SIE ZA WYSOKO\"

popieram w duzej mierze to co fobija1 pisze i uwaza!!!!!!!!!!!

i taki temat na forum LOTTO! >Zielona trawka-zielono mi-mam przed oczami<

bambucia

pozdro

PS. Polskaja-Walia 1:0 -lecimy po Mistrza!!!

2005-09-08 (11:04)

status fobia1

31
wpis nr 26 205
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Bravo, a czy toprzypadkiem nie jest odwrotnie?

Co ja glupiego napisalam?

W czym wyraza sie moja zloc?

Ustosunkowuje sie do wpisu Twego - poprzedniego:

\"ale Twój wiatopoglad jest bardzo zawezony,wrecz okrojony.Gdzie jest miejsce na tolerancje?

Dlaczego odmawiasz innym prawa do manifestowania swojej przynaleznoci seksualnej?\"

.............

Zawezony wiatopoglad? Tak?

To prosze bardzo, zaprowadL swoje dzieci na te wspaniala impreze. Niech sobie popatrza na wymalowanych facetów w stringach, z oblenymi umiechami. Swietna lekcja tolerancji dla Twoich dzieci.

No tak, zapomnialam, Ty masz przeciez szerokie horyzonty, a ja jestem taka ograniczona.

Twoje szerokie horyzonty mozesz jeszcze poszerzyc, podaje pare przykladów:

- alkoholik ma prawo manifestowac swój nalóg poprzez spozywanie trunków gdzie mu sie podoba, w szkole, na ulicy, a nawet siedzxac z dziecmi w piaskownicy - niech sie dzieci ucza tolerancji od dziecinstwa. Alkoholizm to tylko choroba, jak angina, czy katar;

- zboczeniec ma prawo manifestowac swoja opdrebnoc obnazajac sie w parku bez czajenia za drzewem. Niech robi to otwarcie, jest wolnoc, tolerancja;

- a moze kto lubi zalatwiac potrzeby fizjologiczne w miejscu publicznym? Co w tym zlego? Przeciez to takie naturalne! Niech to robi nawet na rodku jezdni, wolno mu!

- bekanie, pierdzenie, wymiotowanie - normalne odruchy fizjologiczne. Czemu sie z nimi ukrywamy? To takie niezdrowe! BadLmy soba, nie hamujmy potrzeb naszego organizmu. Róbmy to, gdzie nam sie podoba!

Wystarczy?

A do tego Bravo dodaj jeszcze ten zywy jezyk, czyli \"cze\", \"nara\", \"spoko\", \"bujaj sie\".

BadLmy tolerancyjni!!!

Nie odmawiam nikomu prawa do takiego zachowania. Nie odmawiam prawa do uczuc, do zadnych uczuc.

Ale bez przesady, nie chce byc na sile wciagana w takie manifestowanie, nie chce by ta manifestacja stala sie wzorem do naladowania dla mlodego pokolenia.

Dziwie sie Tobie.

Znam typowego \"metalowca\". Jestemy na stopie prawie przyjacielskiej. Nie ma w nim za grosz zaklamania. A swój wiatopoglad manifestuje inaczej. Przed hipermarketem widzial faceta w BMW otoczonego blad-pieknociami zachwyconymi tym \"burakiem\".

Nadety burak wypil jaki napój z plastikowego kubka i wyrzucil na ziemie. Mial postawe napakowanego osla z silowni.

Mój znajomy metalowiec podbiegl do niego z tym wyrzuconym przez niego kubkiem i wpakowal mu ten kubek do rozemianej glupiej geby. Burak znieruchomial, a panienki zglupialy jeszcze bardziej. Idol zostal zbrukany.

Wesolej zabawy...
2005-09-08 (11:10)

status Jazzy
Data rejestracji: 2005-07-22 00:00:00
Ilość postów: 56

1088
wpis nr 26 206
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

JÓZEF TISCHNER : \" MYSLI WYSZUKANE \"

\"No powiedz-cie mi, jak wiecie : ka moze bec feler ? Ludziska jeden rozum majóm, a kozdy rozumuje inaczej. Krowa i koza jednóm trowe zrejóm, a gówne inksze. Kozdy clek fce miec swój rozum. Kóniec kóncym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jeden ! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu. Musis nad tym pomylec. Musis przypatrzyc sie rozumowi, cy ci go nie pokrzywiylo.\"

Pozdrawiam

P.S Bravo, serdecznie zapraszamy na drzewo, miejsca starczy

2005-09-08 (11:14)

status bukmacher

878
wpis nr 26 207
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

halllllo!

kazdy z nas ma chora wyobraznie, rozne mysli niesforne chodza po glowie,takie ze az glowa booooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

a co do monotematycznego myslenia nie potrzeba wcale urozmaicen homowskich i wytlumaczen typu \"kazda kobieta tak naprawde jest lebijka, tylko tego nie okazuje, czy ze kazdy moze stac sie na opach!!

DECYDUJESZ-WYBOR NALEZY DO CIEBIE!

zreszta i tak do autodestrukcji dazymy nieublagalnie, wrecz swiadomie!!!!

\"a my po tej stronie klaszczemy w nasze dlonie..\"

PS:siatowa rowniez pieknie!!!!!!! Polska - Ukraina 3:1 -jest cool jest bardzo dobrze, byloby zle gdyby bylo nie dobrze!!!!!
2005-09-08 (11:25)

status fobia1

31
wpis nr 26 208
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wpieprzyle sie Bravo z nastepnym wpisem w czasie, gdy pisalm to wyzej.

Biedny mój pies, ale jeszcze chwilke zaczeka.

Nie wiem kogo podrywasz, kogo chcesz podrywac, a kogo nie i guzik mnie to obchodzi.

SMS-a dostalam od jakiego Wieka podszywajacego sie za klienta z Allegro, z proba o wlaczenie GG, bo chce porozmawiac o aukcji.

Nie posadzam Ciebie o to, masz zbyt duze mniemanie o swojej wartoci.

Nie o wszystkim pisze na forum.

Jest wiele \"zyczliwych\" osób piszacych do mnie maile, a jakze, proponujacych pomoc: \"wygadaj sie\", \"jest lzej\" itp.

Ci co pisza - wiedza, ze to jest do nich kierowane i wiedza, ze nie dalam sie sprowokowac.

Niektórzy uzywaja nicków, które pojawily sie na forum tylko dwa razy i \"zgasly\".

Inni sa tutaj caly czas.

Nie przyjmuj moich wpisów tak osobicie - nie jeste pepkiem wiata i naprawde mi nie przyslaniasz tego wiata.

Falki sa w porzadku na tym etapie, na którym sa. I niech tak zostanie.

Po tej glupiej dyskusji nie mam nawet ochoty na wgryzanie sie w te falki.

A do Ciebie osobicie mala proba: nie próbuj mnie wykorzystac do uzyskania informacji, na których Tobie zalezy. Wiesz i co chodzi - rozmawiale dzisiaj ze mna na GG. Napisalam wtedy wyraLnie, ze mnie to nie interesuje i nie bede porednikiem. Napisalam by zwrócil sie do konkretnej osoby, prawda?

A teraz próbujesz mnie wrobic w jakie uklady damsko-meskie, ze to niby ma jaki zwiazek z podrywaniem.

Glupie, niskie i jakze podle. Zwykla próba omieszenia.

Nie powiodla sie.

Naprawde, daj sobie spokój. Ja nie nadaje sie do takich podchodów, jestem na to za powazna.

A do pani ........ (tu powinien byc nick nie wymieniony powyzej) sam sobie kliknij i z nia porozmawiaj. Ja z nia nie rozmawiam juz od dwóch lat i nie Ty byle tego przyczyna, bo wtedy z Toba jeszcze nie rozmawialam. Nie odpowiadal mi sposób rozmowy, byla plytka i nie wnosila nic sensownego do multilotka ani w moje zycie. Szkoda bylo czasu.

Trzymaj sie. Podobno ta pani zmienila numer GG - tak wczoraj slyszalam. Podobno podala go gdzie na forum. Ty do niego dotrzesz, potrafisz. Mnie ten kontakt nie interesuje.
2005-09-08 (11:26)

status bukmacher

878
wpis nr 26 209
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

tak jest wlasnie

przyklady bardzo trafne! do rzeczy!

a ztym burakiem to tak troche dziwnie, pewnie ciota byl -jak znieruchomial, sporadyczne przypadki!

powiem tylko ze trzeba uwazac bo nie zawsze jest tak, tutaj mamy sytuacje podbramkowe w wiekszej mierze, co do pakerow itp.

Haa...

Tak w miecie z nazwy nieznanym

Ide razem z kolegami

Zza rogu sie wychyla

Brudna wataha z bejsbolami

Widzac, ze szykuje sie co bardzo, bardzo, bardzo niedobrego

Wypychamy raLno do przodu

Kolege najmniejszego

IdL przodem

IdL przodem

IdL przodem

IdL przodem, stary, niech wiedza

Ze mamy pokojowe zamiary...

pozdrowka

2005-09-08 (11:27)

status qbit
Data rejestracji: 2005-02-07 00:00:00
Ilość postów: 189

645
wpis nr 26 210
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wklejacie pytania, dajecie odpowiedzi, tlumaczycie sie. Z malego tematu sami zrobiliscie temat rzeka, ktora plynie wszystko oprocz wody.

Nudzi sie Wam, macie za duzo czasu, czy inne problemy?. Moze po prostu lubicie to. Jak tak to trudno bedzie. To wciaga jak narkotyki, i jak gra.

Co Wam przeszkadza taki lub inny temat?(nie chodzi mi tylko o ten post). Tym bardziej, ze nikt nikogo nie zmusza do ogladania stron. Zawsze przyda sie odskocznia. Ta moze jest inna niz dotychczas, ale to chwila z zycia. Zycie jest ciekawe bo ludzie sa rozni. Ona nikogo nie urazila ta strona. Jezeli zagladacie na strone i widzice 1,2 zdjecie i Wam cos nie odpowiada to robicie wypad. Internet to duzy swiat. Jezeli ktos czuje sie urazony to ma problem i to duzy, ale sam ze soba i ze swoja psychika. Raczej niektore Wasze wypowiedzi swiadcza o nietolerancji i glupocie. Zreszta jak wlaczycie telewizor to jest to samo. To chyba jest w tym calym narodzie: glupota , niezrozumienie i brak tolerancji dla drugiego czlowieka. I mowienie, ze ten ten temat to nie tutaj, bo jest niedobry. Moglby byc, ale na innej stronie. Panowie sedziowie, nieomylni, najlepsi, zyjacy tak jak Bog przykazal, robiacy tylko dobre rzeczy, co zlego to nie ja: nie osadzajcie nikogo. Zacznijcie osad od swojego Ja. Co drugi to madrzejszy. Dajcie juz spokoj. Wlaczcie sobie radio Maryja. Moze tam Wasze miejsce. To tez jest odskocznia dla niektorych. Ja tego radia nie lubie, ale po prostu nie wlaczam. Wy tez mozecie po prostu nie wlaczac wszystkich pewnych rzeczy. A nawet jezeli wlaczycie i Wam sie nie podoba to usmiechnijcie sie i idzcie dalej.

Jest pare osob, ktore krytykuja inne osoby na tym czacie w sposob dziwy, czasami chamski wrecz \"buraczany\"(nie w tym poscie). Czasami czytam i mysle z politowaniem. Gdzie to sie wychowalo.

Jak czytam odpowiedzi i komentarze Se..... i paru jeszcze innych osob to rece opadaja.

Przyjmijmy, ze nie jestesmy pepkiem swiata. Jestesmy rozni.

Troche tolerancji, troche kultury.

Szkoda czasu na dalsze pisanie. Limit na pol roku wyczerpany jak dla mnie.

Mozecie sobie teraz uzywac do woli.

Stac was na to, a najgorsze, ze macie na pewno na to duzo czasu.

Wasz zesputy, niemoralny

Waldek

2005-09-08 (11:35)

status bukmacher

878
wpis nr 26 213
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

\"Tak panie Waldku, Pan sie nie boi

Dwie trzecie forum za Panem stoi

Panie Waldku, Pan sie nie boi

Caly naród murem za Panem stoi\"

2005-09-08 (11:44)

status qbit
Data rejestracji: 2005-02-07 00:00:00
Ilość postów: 189

645
wpis nr 26 215
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

:):):):):):):)
2005-09-08 (12:06)

status DEnis
Data rejestracji: 2005-08-31 00:00:00
Ilość postów: 32

1190
wpis nr 26 217
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Eh, zycie, zycie - ale sie narobilo!

Wiedzialem ze mam tzw. dobra reke.

Ale zeby az tak!!!
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 ... 12 13
Wyślij wiadomość do admina