Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | DOBRY SPOSÓB NA PARE ZLOTY !! |
2005-08-22 (20:27) pietrass Data rejestracji: Ilość postów: | wpis nr 24 848 [ CZCIONKA MONOSPACE ] WITAM ! MAM SPRAWDZONY SPOSOBIK NA PARE ZLOTY ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT NA ; ooczko@poczta.fm pozdr. |
2005-08-22 (20:48) stanisław Data rejestracji: 2004-11-22 00:00:00 Ilość postów: 1198 | wpis nr 24 851 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A co stoi na przeszkodzie by podac go na forum, czyzby w gre wchodzila jaka odplatnoc za udostepnienie? |
2005-08-23 (11:27) Pty Data rejestracji: 2005-08-23 00:00:00 Ilość postów: 3 | wpis nr 24 899 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Czyzby nastepny tajemniczy,, ZBAWICIEL\",byc moze ujawni swoje relikwie????? Jak dobrze kojarze to tu na forum bylo juz wielu doradców cichych i tajemniczych obym sie mylil bede mile rozczarowany. Pty |
2005-08-23 (18:23) czarek771 Data rejestracji: 2005-06-10 00:00:00 Ilość postów: 86 | wpis nr 24 933 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pietrass!Sposobik jest pewnie dobry.........zeby ty zarobil naszym kosztem.Ha ha ha.Ale sie umialem. |
2005-08-23 (18:51) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 24 935 [ CZCIONKA MONOSPACE ] K.....jego mac przecie to nastepny wielmozny Pan Mariusz wszystko-wiedacy pseldo naukowiec od 7-miu boleci. Jak chcesz byc OK to nadawaj tu dla wszystkich a jak nie to sp......aj i niezawracaj d...y |
2005-08-23 (18:58) Opalxxxxx Data rejestracji: 2005-07-25 00:00:00 Ilość postów: 2834 | wpis nr 24 938 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Senior - mocno powiedziane, ale jestem za - jak najbardziej. Sama esencja, nie wyrazilabym tego lepiej. Pa |
2005-08-23 (19:37) bravo Data rejestracji: 2005-06-05 00:00:00 Ilość postów: 3646 | wpis nr 24 946 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Senior,szkoda nerwów.Z takimi sie nie dyskutuje,takich sie olewa.Pozdrawiam. |
2005-08-23 (19:41) bravo Data rejestracji: 2005-06-05 00:00:00 Ilość postów: 3646 | wpis nr 24 948 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No,ale z tym nadawaniem dla wszystkich to róznie bywa.Jak z tymi Waszymi prgramikami-wspomagaczami.Czy nie mozna by bylo tego wszystkiego umiecic na e-dysku i udostepnic chetnym? Pozdrawiam. |
2005-08-23 (19:51) witko Data rejestracji: 2005-01-30 00:00:00 Ilość postów: 30 | wpis nr 24 950 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tez mam stary i doskonaly sposób na \"pare zlotych\". Poniewaz nie chce zebycie mi zawalili skrzynke probami wiec pisze od razu i zupelnie za darmo. Co tu bede owijal w bawelne.. Krok pierwszy: biore \"pare zlotych\" - (tu mala dygresja - moga byc dwie zlotówki lub jedna moneta ...w koncu ta PARA to tak dla poetyki) Krok drugi: dokladam 49 groszy ... do tej pary..to nam daje...niech pomyle.....2,49 ehhh ta matematyka Krok trzeci: za wyzej wymieniona sumke kupuje puszeczke tyskiego...choc tu moga byc rózne metody... niepelnoletnim polecam inne napoje orzeLwiajace. krok czwarty: schlodzone ... wypijam powoli delektujac sie smakiem... i nie moge nigdy wyjc z podziwu dla ludzi którzy maja odwage próbowac wciaz od nowa niezbyt wymylnych sztuczek z Niezawodnymi metodami.... itp itd ehhh zycie Wasze zdrowie ! (mam nadzieje ze nikt nie bedzie mi mial za zle ze sie wcinam w nie swój watek) P.S Metoda ma ponoc 5% \"skutecznoc\" hehe ...wiec ....decyzja nalezy do Was |
2005-08-23 (20:10) mirek77335 Data rejestracji: 2004-11-03 00:00:00 Ilość postów: 2665 | wpis nr 24 952 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam...Witko,zastanawiam sie czy jeste w stanie uzyskac 100% skutecznoci Twoim \"systemem\" Pozdrawiam |
2005-08-23 (20:24) witko Data rejestracji: 2005-01-30 00:00:00 Ilość postów: 30 | wpis nr 24 953 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj mirku..... ten system ma okolo 5 % \"skutecznoc\" za kazdym razem.. (zaleznie od wylsowanych cyferk ..poprzedzajacych napis...cytuje \"zawartoc alk... lu - i tu nastepuja cyferki \" hehe..tak wiec...idac dalej tym tropem... moge smialo zalozyc stuprocentowa skutecznoc piecioprocentowej skutecznoci Gdyby chcial osiagnac wiecej niz 5 % niestety musialby zagrac systemem, który nazywam \"dwadziecia pare zlotych\" niestety niesie on za soba pewne ryzyko... a mianowicie \"syndrom losowania dnia poprzedniego\" co objawia sie alergia na wiatlo, dLwiek itp podsumowujac.... mozna zostac wylaczonym \"multimedialnie\" Tak wiec majac na uwadze wieloletnie dowiadczenia i eksperymenty...a jak wiadomo empiryzm ... to jest to ...100% metoda 5% ..przynosi najwiecej radochy. Pozdrawiam |
2005-08-23 (20:36) mirek77335 Data rejestracji: 2004-11-03 00:00:00 Ilość postów: 2665 | wpis nr 24 955 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i jak pieknie temacik sie przeniósl ze spienienia na pianke Wyluzujmy a naciagaczy olejmy...niekoniecznie piwem. Grunt to sia nie stresowac. Witko...zeby uzyskac 100% skutecznoci,musialbym przeznaczyc na to 49,80,- i trzy dni... wiec nadal byloby to tylko 33,333333 % chyba ze bedzie to praca zbiorowa heh. |
2005-08-23 (21:03) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 24 956 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bravo no wiesz nasze programiki wspomagacze to nie tylko nasze asympatyczny kolega janus jest zawsze na zawolanie to On jest autorem a ze kilka pomyslów tam siedzi to nie znaczy ze kazdy moze decydowac gdzie je umiecic a takich sempów jak kolega Mariusz jest wielu i tylko do swojego archiwóm a co potem to jest jedynie wymiewanie sie z takich otwartych ludzików jak ja i jeszcze kilku z tego forum. Jednym slowem bravo do kolegia janusa (symapatycznego) sie zwróc i napewno temat bedziesz mial zalatwiony. Pozdrawiam |
2005-08-23 (21:09) stanisław Data rejestracji: 2004-11-22 00:00:00 Ilość postów: 1198 | wpis nr 24 958 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Senior, Ty bardzo nerwowy jeste, daj gociowi troche czasu ,moze wyjechal gdzie nagle i dlatego sie nie odzywa. Mam do Ciebie mala probe, zejdL z Mariusza. Nie znam sie na tym ,i nie jest mi to przydatne, co On chce i próbuje przekazac jeli chodzi o gre w ML i nie tylko, sa tacy na tym forum którzy korzystaja z jego porad. Ja niestety, mam za liche wyksztalcenie by cokolwiek z tego pojac, ale wiem jedno ,na wypowiedzi w twoim stylu nigdy nie odpowiadal tym samym tonem. Znaczy facet, malo ze wyksztalcony to jeszcze z kulturka, a o takich trudno w dzisiejszych czasach. Witko , niezly jajcarz z Ciebie, spróbuj metoda,, Lech mocny\" moze bedzie bardziej skuteczna. Mirek jestem za, i nawet nie jestem przeciw. Senior, moze po 5% inaczej postrzega sie zycie?Trzeba by spróbowac. Pozdrawiam. Stanislaw |
2005-08-23 (21:31) senior Data rejestracji: 2005-05-18 00:00:00 Ilość postów: 567 | wpis nr 24 960 [ CZCIONKA MONOSPACE ] stanislaw Przedewszystkim to Cie pozdrawiam. A nastepna sprawa to jesli mozesz to o wyksztalceniu tu nie mów wiele bo facet(ka) o nicku Mariusz zaraz to wychwyci i bedziesz mial przerabane on tylko czeka na naiwniaków którym moze dokopac ja wiem jakim jest ten czlowiek on jeszcze nikomu mie pomógl i ni nie jest wstanie pomóc jest zadufany w swoim przekonaniu i swojej madroci. Jeszcze jedno jest bardzo wazne byc moze dla nas nic nieznaczace jednak dla niego ma to olbrzymia wage jest zbt wyksztalcony aby sie dzielic z innymi, przeciez wyraLnie napisal kiedy ze nie nadarmoa powiecil sie nauce zeby teraz nuic z tego nie miec. A czy ja z niego zejde to nie jest powiedziane sa sprawy bardziej honorowe miz MLale o tym wie on i ja. A pozatym jak sie kto urodzil tchórzem to i tchórzem zejdzie z tego wiata Pozdrawiam Wszystkich |
2005-08-23 (21:33) bravo Data rejestracji: 2005-06-05 00:00:00 Ilość postów: 3646 | wpis nr 24 961 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stanislaw,ja Ciebie rozumiem,ale po co Mariusz przepisuje prace naukowe i tu je wkleja?Czy tlumaczy je na jezyk dostepny dla zwyklych graczy?Nie.Czy ktos dzieki temu poprawil wyniki w grze?Tez chyba nie.Staje sie coraz bardziej arogancki.Dlaczego Pasko ma zakladac watek nie o typowaniu tylko,no wlasnie nie bardzo wiadomo o czym.Niech Mariusz ten watek zalozy i niech sie wykaze. I teraz rozumiem Senior ,nie pomyslalem o tym w ten sposób.Masz racje.Po prostu tak jestem wychowany,ze wiem,ze pewnych rzeczy sie nie powinno robic i nie robi.Ale nie wszyscy maja skrupuly,a przeciez byla wlanie niedawno taka uwaga rzucona,ze wykorzystuje nasze dyskusje do swojej pracy,chyba tak to bylo. Pozdrawiam. |
2005-08-24 (00:00) witko Data rejestracji: 2005-01-30 00:00:00 Ilość postów: 30 | wpis nr 25 000 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bry wieczór wszystkim:D Zeby wyjanic od razu ..moja metoda to ewidentna drwina (taka ma natura, czego dowodem jest chociazby obrazek lozy szyderców z muppet show jesli mnie ma krótka pamiec nie myli)...i podejrzewam uzasadniona. Co do ..szczególów jej zastosowania.... tu pozostawiam wszystkim swój gust uznanie i upodobanie nie namawiam tem samem do popadania w permanentny stan wspomnianego wyzej systemu. Tak wiec zarówno heineken jak i lech mocny i wszelkie pozostale \"metody\"... uznaje z calym szacunkiem. Mirku, prawie sasiedzie (tak na marginesie) nie polecam prób dociagniecia do 100% ..vide system \"dwadziecia pare zlotych\" i jego nastepstwa... hehe Zycze wszystkim snów o wygranej .. jakakolwiek by miala nie byc...zwlaszcza po meczu...swiezo zakonczonym (juz mi sie marginesy koncza od tych dygresjiiiii ) Ale jak to byl powiedzial Pan Wolodyjowski \"NIC TO\". Dobranoc!!! |
2005-08-24 (00:45) witko Data rejestracji: 2005-01-30 00:00:00 Ilość postów: 30 | wpis nr 25 004 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ehhh bezsennoc to straszna \"rzecz\" Mam apel a wlasciwie ....temat do dyskusji. Pasko ... to zdaje sie do Ciebie. Zyjemy co prawda w czasach demokracji ale tez masz nad nami swego rodzaju \"wladze\". Do rzeczy, Funkcojnujemy tu jako swego rodzaju \"spolecznoc\" i tym samym zakladamy ze nasze dzialania niezaleznie od charakteru, czy jest to dzialanie na rzecz poprawy humoru czy tez progresu w typowaniach, zmierzaja do pozytywnych skutków. Tym samym próby nawiazania kontaktu wylacznie poza forum(jako takowe rozumiem ...oferte niezawodnych systemów) takowymi nie sa...moze czas na wprowadzenie z Twojej strony pewnego rodzaju autokracji...... mam wiadomoc, ze nawet wypowiadajac sie w tym temacie powoduje, ze jest on na topie..tym samym wiele oób go czyta, a czec moze uwierzyc , ze faktycznie kto zapewni im wygrana. Moze jednak lepiej bedzie jesli takie tematy beda po prostu kasowane...zanim ktos straci pieniadze lub temat odejdzie w niepamiec. Zdaje sobie sprawe, ze nie jeste w stanie tego monitorowac na biezaco..... ale moze sie da choc kilku osobom zaoszczedzic troche grosza... a moze bardziej dlatego, zeby kilku sepów nie zarobilo. Nie ma to znaczenia ...jednak rzucic temat nie zawadzi. Dobranoc po raz wtóry, Parafrazujac zdaje sie \"Misia\" ....\"to pisalem ja ... Witko\" |
2005-08-24 (00:52) bukmacher Data rejestracji: 2005-04-16 00:00:00 Ilość postów: 372 | wpis nr 25 005 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy wierzysz w slowa te? Ja nie wierze w nie! Czyz one prawdziwe sa? Nie wierze im jak psom! ------ widac na tym forum (same) niepowodzenia i zazalenia!!! klotnia za klotnia - madrzy i glupi - reklama i Bog wie co jeszcze...... czlowiekowi dac trzeba do >wygrania 1000%MILIONY a i tak bedzie za malo! sami tworzcie programy i systemy do gry, jak inni tylko wynajduja niewiadomo jakie cuda ze niby mozna wygrac niewiadooooomoooo ile!!! nie warto sie dzielic z kims-jak z gory zakladane, ze nie inaczej jak tylko sciemniacze(a sa!) albo wspolpracowac jesli okaze sie realne[chociaz nie duzo] z kims, kto ma jakies pomysly i doswiadczenie!!! i zawsze mozna cosik od siebie ulepszyc! ***#madra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fucka!!! zreszta: \"kazdy orze tak jak moze!\" nie ma zbytnio wspolpracy i dlatego nie ma owocnych wynikow!!!!! kazdy by chcial zeby mu wystawic kawe na lawe /@ j@ se leze bo mi dobrze - uwalic sie jak zwierze, niech mi leca $$$$$$$$$ jak kurze pierze! gwint jasny-rymowanka+ NIE MA NIC ZA DARMO, LECZ DZIELIC sie KOMU PRZESZKADZA-wymieniac znajomoscia czegos tylko wspolnie no.&! grupa-grupka i tyle i i wiecej >mondralinski<! i co, ja wiem swoje GRY PoZdRrO-A>POwoDZenIA |
2005-08-24 (01:39) stanisław Data rejestracji: 2004-11-22 00:00:00 Ilość postów: 1198 | wpis nr 25 009 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ......no i calkiem ladnie to ujale,choc nie wiem o co Ci chodzi. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |