Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 186 187 188 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | COŚ NA ROZLUŹNIENIE I POPRAWĘ HUMORU :) |
2016-03-15 (21:06)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 176 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Córka pyta się matki tuż po wysłuchaniu bajki. - Mamusiu, czy wszystkie bajki zaczynają się od dawno...dawno...temu - Nie kochanie - odpowiada matka - niektóre zaczynają się od Kochanie, muszę dzisiaj zostać dłużej w pracy |
2016-03-16 (07:33)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 253 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pewnego dnia pewna starsza dama przyszła do Deutsche Bank z torbą pełną pieniędzy. Podeszła do stanowiska i poprosiła o prywatną rozmowę z prezesem banku, gdyż chciała otworzyć konto, a "proszę zrozumieć, chodzi o wielką sumę pieniędzy" Po długotrwałych dyskusjach pozwolono starszej pani spotkać się z prezesem, bo w końcu nasz klient - nasz pan. Prezes spytał o kwotę jaką starsza pani zamierzała wpłacić. Ona zaś odpowiedziała, że chodzi o 50 milionów EUR. Po czym otworzyła torbę, żeby go przekonać, iż tak jest w rzeczywistości. Naturalnie zaciekawiony prezes pyta o pochodzenie tych pieniędzy. "Szanowna pani, jestem zaskoczony ilością pieniędzy, jaką ma pani przy sobie! Jak pani tego dokonała?" Klientka na to: "Całkiem prosto. Zakładam się". "Zakłada się pani? - pyta prezes - Ale o co?". Starsza pani odpowiada: Cóż, o wszystko co możliwe. Na przykład mogę się z panem założyć o 25.000 EUR, że pańskie jaja są kwadratowe!" Prezes zaśmiał się głośno i powiedział: "Przecież to śmieszne! W ten sposób nie mogłaby pani nigdy tak dużo zarobić." "Cóż, przecież powiedziałam, że w ten sposób zarobiłam moje pieniądze. Byłby pan gotowy założyć się ze mną?" "Ależ oczywiście - odpowiedział prezes (w końcu szło o kupę pieniędzy). zakładam się, o 25.000 EUR, że moje jaja nie są kwadratowe." Starsza pani odpowiada: "Zakład stoi, ale ponieważ stawką są duże pieniądze, czy mogę przyjść jutro o 10.00 razem z moim prawnikiem, żeby sprawdzić naocznie i przy świadku?" "Jasne", prezes wykazał zrozumienie. Całą noc był prezes niesamowicie nerwowy i spędził wiele godzin na sprawdzeniu, czy jego jaja znajdują się w swojej dotychczasowej formie. Z jednej i drugiej strony. W końcu przy pomocy głupiego testu osiągnął 100-procentową pewność. Wygra ten zakład. Następnego ranka o 10.00 przyszła starsza dama ze swoim prawnikiem do banku. Przedstawiła sobie obu panów i powtórzyła, iż chodzi o zakład, którego stawką jest 25.000 EUR. Prezes zaakceptował zakład, iż jego jaja nie są kwadratowe. W celu przekonania się o tym fakcie, poprosiła go dama o opuszczenie spodni. Prezes opuścił spodnie. Starsza pani nachyliła się, spojrzała uważnie i spytała ostrożnie, czy może dotknąć jaj. Zauważcie, że chodzi 25.000 EUR. "No dobrze - odpowiedział prezes. - 25.000 EUR są tego warte i mogę zrozumieć, że chce się pani do końca przekonać." Starsza pani ponownie się nachyliła i wzięła "piłeczki" w swoje dłonie. Wtedy zauważa prezes, że prawnik zaczyna uderzać głową w ścianę. Prezes pyta więc kobietę: "Co się stało z tym pani prawnikiem?" Na to ona: "Nic, założyłam się z nim tylko o 100.000 EUR, ze dzisiaj o godz. 10.00 będę trzymała w dłoniach jaja prezesa Deutsche Bank" |
2016-03-16 (11:34)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 296 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kubuś Puchatek przybiega do prosiaczka i mówi: - Wiem co się z tobą stanie jak dorośniesz... - A co, czytałeś mój horoskop? - Nie, książkę kucharską. Siedzi Pinokio nad krzyżówką, usiłuje dopasować jakieś słowo, po raz kolejny liczy litery na palcach... Dżepetto zagląda mu przez ramię i mówi: - Młody, ile razy mam ci powtarzać, żeński organ płciowy to pochwa, a nie dziupla! |
2016-03-16 (17:59)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 368 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jedzie młoda matka autobusem i wiezie na kolanach niemowlaka. Obok niej siedzi facet. Dziecko popłakuje, więc matka postanawia go nakarmić. Dzieciak jednak odwraca się od piersi. Matka namawia go: - No, weź cycusia, bo mama odda temu panu... Dzieciak znów się odwraca, więc matka znów go namawia... I tak w kółko. W końcu facet nie wytrzymuje: - Decyduj się gówniarzu! Bo ja już trzy przystanki za daleko przejechałem. |
2016-03-16 (19:25)![]() Data rejestracji: 2012-04-14 Ilość postów: 1216 ![]() | wpis nr 975 397 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dlaczego Prezes Kaczynski nie nosi zegarka ? - Nie musi,bo to on decyduje ktora jest godzina w Polsce. |
2016-03-16 (21:21)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 427 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sierotka Marysia idzie do łazienki wykąpać się. Krasnoludki chcą ją podglądać, jednak są za małe, aby dosięgnąć dziurki od klucza. Uradziły więc, że staną jeden na drugim, a ten na górze będzie ją podglądał i będzie mówił pozostałym co widzi. Gdy już dosięgnął dziurki od klucza, mówi: - Zdjęła stanik! - Zdjęła stanik, zdjęła stanik, zdjęła stanik - powtarzają szeptem jeden drugiemu, aż wieść doszła do stojącego na dole. - I co, i co, i co? - pytanie wraca do tego na górze. - Zdjęła majtki! - Zdjęła majtki, zdjęła majtki, zdjęła majtki... - I co, i co, i co? - Nic, stoi. - Mnie też, mnie też, mnie też... |
2016-03-17 (07:42)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 490 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trzy dni i trzy noce pocierał Alladyn lampę, aż zobaczył napis: "Made in China". Żona do męża: - Kochanie, musimy zwolnić naszego szofera. - Ależ dlaczego? - pyta mąż. - Wyobraź sobie, że dzisiaj o mało mnie nie zabił! - Zaraz zwolnić... Dajmy mu drugą szansę. |
2016-03-17 (13:29)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 557 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bolek i Lolek pojechali nad jezioro i pewnej nocy w namiocie Bolek pyta Lolka: -Lolek...Walisz konia ? -No... -To wal swojego... |
2016-03-17 (15:16)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 576 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nauczyciel wchodzi do klasy Jasia, a tu na tablicy wypisane słowa ogólnie znane jako nie przyzwoite : pi*da, ch*j, k*rwa ... Przyjrzał się tablicy, pokiwał głową ... cmoknął z dezaprobatą i mówi: - Moi drodzy jesteście zbyt młodzi, żeby używać takiego podwórkowego języka ... po za tym takich słów kulturalni ludzie w ogóle nie powinni używać ...nie będę wnikał w to, kto z was to napisał. Mam więc taką propozycję. Na mój znak wszyscy zamykamy oczy, a ja będę głośno liczył do 50-ciu. W tym czasie niech "sprawca" dokładnie wytrze tablicę i postaramy się zapomnieć o tym incydencie ... OK? No to UWAGA! RAZ... DWA... TRZY ... Nauczyciel doliczył do 50-ciu ... wszyscy oczy pootwierali ... a tu nadal brzydkie wyrazy, a na dole dopisek: - SPIE*DALAJ GOŚCIU! FANTOM UDERZA PONOWNIE! |
2016-03-17 (21:14)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 642 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeden facet w urzędzie pośrednictwa pracy w Mielcu zobaczył anons dotyczący pracy jako "Asystent Ginekologa". Żywo zainteresowany zapytuje urzędnika o szczegóły. Urzędnik odpowiada że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania, a więc: - pomoc kobietom rozebrać się, położyć je na łóżku - następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca" - następnie zaaplikować krem do golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole - i na koniec wmasować olejek w te miejsca które będą badane tak, żeby kobieta była gotowa do badania. - pensja jest 5.300 złotych + dodatki, ale jak chcesz tę pracę, to musisz pojechać do Bielska-Białej. Facet pyta urzędnika : - A wiec praca jest w Bielsku? - Nie - odpowiada urzędnik - praca jest w Mielcu, natomiast w Bielsku-Białej jest koniec kolejki... |
2016-03-18 (09:25)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 723 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tyle się złego naczytałem na temat alkoholu - mówi Antek do kolegi - że wreszczie sobie powiedziałem, czas raz na zawsze z tym skończyć! - Z piciem? - Nie, z czytaniem. Lekarz psychiatra do pacjenta: - Zaraz, zaraz, nie rozumiem pańskiego problemu. Proszę zacząć od początku. - A więc na początku stworzyłem Ziemię... |
2016-03-18 (17:16)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 820 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Znudzony onanizmem siedmioletni Franio, zobaczył gołą siostrę i poleciał na nią. Miłe złego początki, lecz koniec żałosny, Dostał wp*.*ol od ojca, a syfa od siostry... |
2016-03-18 (17:40)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 832 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2016-03-18 (21:28)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 915 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Siedzi sobie krasnoludek. Cały goły, pozycja lotosu, głowa spuszczona, raz po raz pociąga z fajki i wydmuc***e dym pomiędzy nogi. Podchodzi Gapcio. - Co robisz? - pyta. - Medytuję - odpowiada krasnal i wypuszcza kolejną chmurkę. Podchodzi trzeci krasnoludzik. Staje obok Gapcia, trąca go łokciem. - Ty, co on robi? - Mendy truje - opowiada ze znawstwem Gapcio. |
2016-03-19 (10:17)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 975 996 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Noc. Łożko. Nagle okropny smród. Tak potworny, że żona się budzi. - Albin, narobiłeś w gacie! - Ech Elwiro, żebyć ty wiedziała, co mi się przyśniło! - Co? - Że skaczę ze spadochronerm i on się nie otwiera. A ja spadam, spadam, spadam... - Albin, ja to bym chyba umarła! - A widzisz! A ja nie, bo jestem mężczyzną! |
2016-03-19 (14:33)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 976 050 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tuż przed rozpoczęciem przedstawienia, Leonowi zachciało się strasznie siusiu. Wyszedł z widowni, szuka toalety. Wszedł do jakiegoś ciemnego korytarzyka, już nie może wytrzymać, złapał wazon stojący w kącie i nasiusiał do niego. Po wszystkim wrócił zadowolony na widownię. Przedstawienie już trwa, więc Leon nachyla się do sąsiada i się pyta: - Jak się zaczęło? - A wie pan, taka scena typowa dla nowoczesnych dramatów. Wchodzi facet, sika do wazonu i wychodzi... |
2016-03-19 (21:30)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 976 131 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2016-03-19 (21:39)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 976 136 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Po całonocnej libacji budzi się rosyjski generał, otwiera oczy i widzi jak adiutant czyści jego mundur z wymiocin. Żeby się jakoś wytłumaczyć generał tako rzecze do niego:- Bo młodzież dzisiejsza w ogóle nie umie pić. Wczoraj jakiś porucznik całego mnie zarzygał!Na to adiutant:- Rzeczywiście panie generale! Całkiem go pop***doliło! Nawet w spodnie panu nasrał! |
2016-03-20 (09:37)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 976 217 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Poradnia malzenska. Przed biurkiem siedzi dosc nerwowa para. - Na czym polega panstwa problem? - pyta Poradnik. - Bo zona nie daje mi... - zaczyna maz - Uch, ty jelopie zaklamany! - przerywa zona - Ja ci nie daje, napalona fujaro zlamana?! Ja, ja?! Teraz to ci dupczenie w glowie, co?! - ...nie daje mi dojsc... - O ty kutafonie wygiety! Ja ci dojsc nie daje?! Jak ty masz niby dojsc, impotencie zasrany z dziada pradziada, hipokryto ty ?!?!? - ...do slowa. |
2016-03-20 (13:35)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 976 312 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tyle się złego naczytałem na temat alkoholu - mówi Antek do kolegi - że wreszczie sobie powiedziałem, czas raz na zawsze z tym skończyć! - Z piciem? - Nie, z czytaniem. Lekarz psychiatra do pacjenta: - Zaraz, zaraz, nie rozumiem pańskiego problemu. Proszę zacząć od początku. - A więc na początku stworzyłem Ziemię... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 186 187 188 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |