Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 170 171 172 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | COŚ NA ROZLUŹNIENIE I POPRAWĘ HUMORU :) |
2015-12-16 (10:27)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 382 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasio wchodzi do łazienki gdy mama się kąpie i pyta: - Mamo co ty masz tam pomiędzy nogami? - Szczoteczkę... - A tato ma lepszą bo na patyku... - A skąd wiesz? - Bo widziałem jak wczoraj sąsiadce zęby czyścił... Na lekcji biologii nauczycielka mówi: - Pamiętajcie, dzieci, że nie wolno całować kotków ani piesków, bo od tego mogą się przenosić różne groźne zarazki. A może ktoś z was ma na to przykład? Zgłasza się Jasio: - Ja mam, proszę pani. Moja ciocia całowała raz kotka. - I co? - No i zdechł. |
2015-12-16 (11:18)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 396 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fąfara pyta Jasia: - Chłopcze, czy twój tato jest w PSL, czy w SLD? - Mój tato jest w WC. Fąfara spotyka na ulicy kolegę ubranego w strażacki mundur. - Skąd masz ten mundur? - To prezent od żony. Gdy wczoraj przyszedłem wcześniej z pracy, leżał na krześle obok łóżka! Fąfara celując do nadbiegającego zająca, mówi do stojącego obok leśniczego: - Ten zając może już szykować testament! W chwilę później strzela i pudłuje. Zając znika w zaroślach. - Niech pan się nie martwi - pociesza go leśniczy - na pewno pobiegł z testamentem do notariusza! |
2015-12-16 (13:01)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 420 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2015-12-16 (19:44)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 525 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fąfara wraca późno w nocy do domu: - Skąd wracasz? - pyta żona. - Z Atlantydy. - Przecież Atlantyda jest zalana! - A ja to nie?! Fąfara mówi do znajomego myśliwego: - Ja do zajęcy strzelam z czterystu metrów! - Z takiej odległości nie można trafić. - Przecież nie mówię: ”trafiam”, tylko ”strzelam”. |
2015-12-17 (07:35)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 628 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk, wódeczka, zakąska, flaszeczki chłodzą się w strumyku. Pełna kultura, nie wadzą nikomu. Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek pikniku. Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Więc Rosjanie gonią intruzów i spuszczają wszystkim wpie*dol. Już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa mimochodem: - Ten w futrze nawet nieźle walczył... Leci samolotem trzech facetów - Polak, Amerykanin i Czech. Jak to zwykle bywa - awaria - a tu tylko dwa spadochrony... Polak i Amerykanin założyli sprzęt i mówią do Czecha: - wyskakuj, a jak będziesz leciał, to machaj mocno rekami i krzycz "jestem kormoranem! jestem kormoranem!!! - a spłyniesz spokojnie, powoli, na ziemie... Otworzyli właz, wypchnęli Czecha i spokojnie dopinają spadochrony... Nagle rozlega się walenie z zewnątrz!!! Otwierają - a tu Czech, mocno wachlując rekami...: - "kak se zwał ten ptak? kak se zwał ten ptak?!" |
2015-12-17 (13:24)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 708 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chiński restaurator chwali się przed Polakami znajomością polskiego: - Lowel, klowa, Lenatka, luchanko ... Nagle tuż pod jego nogami przelatuje szczur. - O ploszę! A to jest kulciak! Polak pyta Chińczyka: - Ile zdołasz zrobić pompek w ciągu jednej minuty? - Dwie do roweru i jedną do piłki. |
2015-12-17 (18:40)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 767 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2015-12-17 (20:51)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 793 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do domu klienta apteki dzwoni aptekarz: - Dzień dobry, przepraszam, że pana niepokoję, ale zaszła pomyłka przy wczorajszym zakupie. - Taaak? A co się stało? - Kupował pan tymianek dla teściowej, a my omyłkowo wydaliśmy cyjanek. - No i jaka to różnica? - Cztery pięćdziesiąt. Pacjent w szpitalu do pielęgniarki: - Ale to lekarstwo niedobre. Obrzydliwość! - To nie lekarstwo. To obiad. |
2015-12-17 (21:02)![]() Data rejestracji: 2012-04-14 Ilość postów: 1216 ![]() | wpis nr 952 799 [ CZCIONKA MONOSPACE ] -Tato,tato ! -Dlaczego babcia biega po podworku zygzakiem ? - Nie pier_ ol,podawaj magazynki. |
2015-12-18 (08:32)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 952 889 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Doktor do pacjenta: - Jak zadziałało lekarstwo? - O wspaniale, mojemu synowi przeszedł kaszel , mnie zniknął ból pleców, a tym co zostało żona odetkała zlew. - Czy zażył już pan całe pudełko, które panu przepisałem? - Tak, panie doktorze. - I czuję się pan lepiej? - Nie, widocznie to pudełko jeszcze się nie otworzyło żołądku. |
2015-12-18 (16:09)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 023 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dwóch kumpli siedzi przy barze i narzekają jakie to ich żony są przerażające. Pierwszy mówi: - Moja jest tak straszna, że jak ją postawiłem na polu zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie… Drugi na to: - A moja ma wymiary 90/80/70. - To całkiem nieźle. - Taak... Druga noga tak samo... Turysta odwiedził restaurację w Madrycie, spośród dań wybrał potrawę o nazwie "Jaja al la corida". Danie było naprawdę duże i pyszne, a cena przystępna. Powtarzał tak kilka dni, aż pewnego razu, porcja, którą dostał była bardzo mała. Zjadł i po obiedzie mówi do kelnera: - Dlaczego dzisiejsza porcja była taka malutka?! Kelner odpowiedział: - No cóż, nie zawsze torreador wygrywa... |
2015-12-18 (19:43)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 058 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasiu - mówi pani nauczycielka - czy wierzysz w życie pozagrobowe? - Nie. Dlaczego?! - Bo przed szkołą stoi twój dziadek, na którego pogrzeb zwolniłeś się wczoraj z lekcji. Syn rozwiązuje krzyżówkę i przy jednym z haseł prosi ojca o pomoc: - Tato, szpara u kobiety na P? - Poziomo czy pionowo? - Poziomo... - To będzie PYSK. |
2015-12-19 (07:33)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 144 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Siedzą 3 blondynki. Pierwsza: - Ja bym chciała schuść... Druga: - Ja bym chciała zgrubść... Trzecia na to: - Wiecie co, niedobrze mi się robi jak słyszę jak wy rozmawiać po polskiemu... Dorastająca wnuczka wybiera się na imprezę. - I jak wyglądam, babciu? - Ślicznie, ale chyba zapomniałaś włożyć majteczki? - A czy babcia, jak idzie na koncert, to wkłada watę do uszu? |
2015-12-19 (20:20)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 335 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nad siedzącą w autobusie dziewczyna stoi młody chłopak i uporczywie wpatruje się w jej dekolt. W końcu ona nie wytrzymuje: - Chcesz w gębę?? - Oj tak, a drugiego do ręki... Entuzjastycznie nastawiony do nowej pracy akwizytor - sprzedawca odkurzaczy zapukał do pierwszych drzwi. Otworzyła mu kobieta, lecz zanim zdążyła coś powiedzieć ten wbiegł do domu, wpadł do salonu i zaczął rozrzucać po całym dywanie rozmoknięte krowie łajna. - Proszę pani, jeśli ten wspaniały odkurzacz w cudowny i genialny sposób nie posprząta tego, zobowiązuję się zjeść to wszystko - mówi podniecony. - A keczup pan chce? - Słucham ? - Właśnie się wprowadziłam i elektrownia nie podpięła jeszcze prądu... - O kur*a! --- wpis edytowano 2015-12-19 20:22 --- |
2015-12-20 (08:19)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 386 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stoją dwie blondynki na balkonie i jedna mówi do drugiej: - Patrz, mój Franek wraca do domu z bukietem róż. Będę musiała dać mu dupy. - A co, nie macie wazonów? Trwają badania nad nowym lekarstwem. Pacjenci podzieleni na dwie grupy - Ci co biorą prawdziwy lek i Ci co dostają placebo. Pełna dyskrecja - nikt nic nie wie. Nagle do lekarza przychodzi jeden z pacjentów: - Doktorze, zamieniliście mi lekarstwo. Doktor pyta ostrożnie: - A co Pana skłania do takiego twierdzenia? - Prosta sprawa. Wcześniej jak wyrzucałem te pastylki do kibla, to pływały. A teraz nagle zaczęły tonąć. |
2015-12-20 (13:43)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 474 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi: - Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu. - Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś. - Ok. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Chryste, aleś mi doradził. - Co się stało? - Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu. - A jaki jej samochód kupiłeś - No, syrenkę. - Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła. - Ok. Teraz kupię jaguara. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy! - Co, nie żyje? A nie mówiłem? - Ufff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał. |
2015-12-20 (18:29)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 541 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rozmawia dwóch chińskich generałów: - Będziemy atakować małymi grupami, tak po dwa, trzy miliony. W szpitalu pielęgniarka słyszy za drzwiami gabinetu: - Wynoś się, uciekaj! Po chwili z gabinetu wybiega pacjent. Pielęgniarka zdziwiona pyta się lekarza: - Panie doktorze, czemu pan tak krzyczał na pacjenta?! - Bo leczę go 3 lata na żółtaczkę, a on mi teraz mówi, że jest Chińczykiem. |
2015-12-20 (20:27)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 590 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasiu pod koniec roku przychodzi do domu. Tata się go pyta: - Jasiu, gdzie masz świadectwo? - Pożyczyłem koledze bo chciał nastraszyć rodziców. Jasio wraca zapłakany ze szkoły: - Co się stało, synku? - Spóźniłem się na zakończenie roku szkolnego i zostało dla mnie najgorsze świadectwo ... Przychodzi Jasiu do apteki i pyta: - Czy są jakieś silne środki przeciwbólowe? - Tak, a co Cię boli? - pyta zza okienka Pani magister. - Jeszcze nic, tata dopiero dorwał świadectwo. |
2015-12-21 (08:27)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 679 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fąfarowa przygotowująca w kuchni potrawy wigilijne, słyszy wołanie Jasia: - Mamo, choinka się pali! - Tyle razy mówiłam: nie mówi się ”pali”, tylko ”świeci”. Po chwili: - Mamo, firanki się świecą! Spotyka się czterech kanibali. Trzech pyta się pierwszego: - Jadłeś coś dzisiaj? - Zjadłem Japończyka. Fuj same ryby. To samo pytanie zadają drugiemu. - Ja dziś zjadłem Chińczyka. Sam ryż. - Ja zjadłem Francuza - mówi trzeci - łee same żaby. - A Ty? - pytają czwartego. - Ja zjadłem Polaka. - Ooo, chuchnij! |
2015-12-21 (16:18)![]() Data rejestracji: 2012-01-06 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 953 780 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Co zrobić jak zepsuje się zmywarka? Klepnąć ją w dupę i zaprowadzić do kuchni !!! Do ruszającego z przystanku autobusu podbiega mężczyzna i krzyczy: - Ludzie, zatrzymajcie ten autobus, bo spóźnię się do pracy! - Panie kierowco! - wołają pasażerowie. - Niech pan stanie! Jeszcze ktoś chce wsiąść! Kierowca zatrzymuje autobus, mężczyzna wsiada i mówi z ulgą: - No, dzięki Bogu zdążyłem... A teraz bileciki do kontroli... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 170 171 172 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |