Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 142 143 144 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | COŚ NA ROZLUŹNIENIE I POPRAWĘ HUMORU :) |
2012-12-16 (19:59)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 089 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://dowcipy-o-duchach.ufoludek.pl/dowcipy,2412,Robak_i_syn_robaka.html ![]() |
2012-12-16 (20:04)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 091 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Idzie facet przez las nagle słyszy wrzaski: - Ludzieee! Ratunku, na pomoc!!! Podchodzi, patrzy i widzi gołego mężczyznę przywiązanego do drzewa. - Panie, ratuj mnie pan! Pedały mnie złapały i zgwałciły! Na to facet rozpinając rozporek: - Nie masz pan dzisiaj szczęścia! ![]() |
2012-12-16 (20:47)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 117 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rozmowa Adminów z użytkownikami ![]() WIELKI ADMIN: hello mały użytkownik: ? WIELKI ADMIN: mam nadzieje ze uspokoisz sie w stosunku do innych kobiet i nie bedziesz dorzucac do pieca, bo masz taka mozliwosc mały użytkownik: zablokuj i po sprawie WIELKI ADMIN: ale ja mam mozliwosc wyciagnąć działo i zablokowac Cie naprawde skutecznie, wierze wciaz w wartosc Twoich wpisow i zmiane ![]() źródło internet ![]() jest tego więcej c.d.n. |
2012-12-16 (20:56)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 118 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rozmowy użytkowników : wtorek..my trochę nie ufni bo było tu kiedyś coś hmmm...ale z czasem kto wie napisz tej k u r w i e że jeszcze jeden jedyny raz sie odniesie do mojej osoby,to nie żartuję pojade i obiją ja moi chłopcy niech sobie s z m a ci s ko przypomni co ona pisała i jak się zachowywała świętoj e b l iwa zuzanna ![]() |
2012-12-16 (21:15)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 122 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobre rady Admina ![]() WIELKI ADMIN : oj Marta Marta mały użytkownik: co znowu? WIELKI ADMIN : znowu cos mi na chacie zaczynasz nie wiesz jak zdobyć duży plus u innych i pokazac sie z dobrej strony? mały użytkownik: a kto powiedział,że chce plusy zdobywac WIELKI ADMIN : a nie mozna wyciagnac reke do uxena nawet jesli zawiniła tak samo jak Ty mały użytkownik: admin? WIELKI ADMIN : dobra rada ... zacznij być nieprzewidywalna ![]() mały użytkownik: nie mam potrzeby być lubiana zwłaszcza na necie WIELKI ADMIN : hehe mały użytkownik: wystarczy mi to co mam w realu WIELKI ADMIN : u mnie na stronie lubienie sie jest mile widziane mały użytkownik: a że nie lubie idiotyzmu i hipokryzji no przykro mi wystarczy,że musze to w realu znosi i się dostosowywać ale dzieki za cenną uwagę no i radę .. <lol> ![]() źródło internet ![]() |
2012-12-16 (21:28)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 129 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rozmowy mailowe również są dość śmieszne i ciekawe ![]() Witam. Pani xxxx. Bardzo Pania lubie , ale nie moze Pani tak zachowywac sie lub tak opowiadać. Darek , wiem , jest winowajcą,,,niby, bo i tak wiedziałem , że Pani to Pani xxxx. . Ale ja Panią bardzo lubie, ale nie moze Pani mi cos tam ..., i pokazywać, że Paqni nie zalezy, a... te ***y, to dla Pani wazniejsze niz ja. Sorrki, ale nie moge na to pozwolić. Lubie Pania , ale prosze o wyrozumiałość.....małolatko... ![]() Dnia 16-04-2012 o 20:23 otrzymano wiadomość od .... Witam,a co się stało ? ***** Witam. Pani xxxx. My możemy być w kontakcie. Pani może zarejestrować sie jako inna osoba , ale bez jakichkolwiek rozmów do xxxx..., bo to wielka pepla...tak przy okazji.. . Mówił mi , (mógł mówić innym, ) że xxxx to....xxxx. Że ze Świdnicy itd.. . Ale od Pani zależy wszystko. Nie Ma..., a drugie imię..., np.... . Nie ten tekst rozmów, i na razie typowania, a za ok. 2 tygodnie wejście na czata...z drugą tożsamością... . Tak przy okazji.... naprawde wygrywa sie programem xxxx , który wskazuje prawdziwie Pewniaki..., ale trzeba je umiejetnie wybrać. Ma Pani Szansę wygrywania...., a nie K U R W A M I z xxxx do zajmowania. Dla Pani , dla zabicia czasu a poświęcania na WIĘKSZE PRAWIDŁOWE TYPOWANIA.... przesłać chcę program xxxx- w wersji 3.0 Full-Open...... . Nikt nie wie o ty...! Licencje prześle wraz z programem xxxx po przesłaniu mi danych adresowych , aby nie było problemów prawnych czy karnych, bo sam ścigam ...z Urzędami..., za mój program , kto posiada nielegalnie , skopiowany lub wypożyczony itd. . A tak..., to pełnoprawny program będzie Pani miała i WYGRYWAŁA !!! A widzę, że czasu ma Pani troszkę...., więc od innych bedzie Pani lepiej typować w klubie xxxx, a w Free zdobywać nagrody ( np.wycieczki czy inne...), a ja bedę wiedział , że.... mądra, a nie ........... Pani... Gabrysia ...od xxxx, to ta osoba co wygrała to i to... ![]() Pozdrawiam xxxx |
2012-12-16 (21:51)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 136 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ale to wszystko nic ![]() ![]() Witam. Ktoś, ale juz wiem kto(!!!!!), jest Panią zainteresowany i podobnoż w Pani zakochany, jak Pani była na portalu xxx... . po prostu podszył sie pode mnie, co zostało wyjasnione ( mo,zna zobaczyc wpisy...( ja jako vip, a ten drugi ..., jako obserwator. To widać i jest w archiwum w wpisach... . Po drugie, przykro mi poinformować Pania ( po IP i innych szczegółach...)usiłowała sie Pani zarejestrować jako xxxx , i potem xxxx co jest w zapisie i w naszym archiwum, co nie możemy zgodnie z obowiązujacym prawem kasować wpisów, ale miec wgląd do nich dla PROKURATURY. Informuje Pania , że bardzo ŹLE PANI WYRAZAŁA SIE na czacie, ale jest to ostatnie moje ostrzeżenie, a potem, przepraszam prawo mnie chroni i obowiazuje przy Portalach Społecznościowych , jakim jest równiez Portal xxxx. Powinienem za Pani wpisy, które zostały skasowane z mozliwoścvią przekazania do Organów Ścigania, skasować dla publicznej wiadomości. Nie stety, jezeli takie będą pojawiać sie , to beda z nich zrobiony pożytek dla ogólnego dobra, a w ostateczności dla dobra Portalu xxxx. Od tej chwili niestety, zmuszony jestem do poinformowania Pani , iż działa Pani na niekorzyść Portalu xxxx i użytkowników Portalu xxxx dokonując wpisów nie zgodnych z prawem i godzacych w dobre imie Portalu xxxx i innych uzytkowników, którymi moga być osoby niepełnoletnie. Jako że prowadziłem Kancelarie Prawnicza informuje, że jest to ostatnie i ostateczne moje żądanie o zaprzestaniu wpisów na czacie xxxx , podszywanie sie pod inne osoby łamiące prawo R.P.. Ja jetem w porządku, Pani niestety NIE. Mam e-maila osd osoby, która podszywała sie za mnie z wpisami i która opisała szczegółowo co miała na mysli i dlaczego tak uczyniła , majac na uwadze Pani osobe. Moze to zostac wykorzystane dla Prokuratury. Pozdrawiam xxxx ******** Czytając tego meila myślę sobie kurde jaki służbista ![]() Witam. Poniżej przytaczam 2( sł: dwa) e-maile jakie otrzymałem od pewnego Pana ( e-maila prawdziwego do Niego mam!!!), po których odpisałem Jemu przyjmując przeprosiny i wybaczając Jemu. Dobry wieczór, chciałbym przeprosić za moje dzisiejsze zachowanie. Kolega mi podpowiedział, żebym spróbował zarejestrować podobny nick do pana i chciałem w taki oto sposób spróbować zwabić xxxx,którą poznałem na stronce u xxxx i nigdzie ostatnio się nie odzywa.Miłość jest ślepa:( obiecuję już nie pisać. Dnia xxxx o 0:26 otrzymano wiadomość od .............. fajna stronka,będę zaglądał,ale jednak glownie po to zeby sprawdzac czy xxxx nie pisze, sam nie bede sie udzielał,bo mnie juz lotto nie interesuje Pani xxxx. Nie napisałem , ani nie ujawniłem kto to pisał , bo nie mogę , ale dla Organów Ścigania zmuszony byłbym to uczynić. Nie jestem informatykiem, a nasz Portal xxxx jest w stosunku do innych użytkowników zabezpieczony i przed hackerami zabezpieczony będąc amerykańskim certyfikatem (zob. m.in. kłódka na górze ) uwiarygodniony. Jako właściciel Portalu xxxx nie boję się włamań będąc prawnie również zabezpieczonym, tak jak inne Portale ( chociażby onet, wp ...itd).Nie znający prawa i jego przepisów, zabezpieczeń na stronach PHP i tych z "kłódkami-certyfikat amerykański oraz systemu włamań hakerskich , osoby takie jak Pani czy inne osoby nie wiedza za wiele o "tajemnicach zabezpieczeń", których nie stety nie mogę ujawnić, tak jak Pani danych osobowych, czy Pani IP. . Ale Policja czy Prokuratura , nawet po zmiennych IP ....może dojść . To wiem, bo prowadzę m.in. taka firmę dot. zabezpieczeń i ochrony. Super hakerzy nawet do NASA docierają , ale odpowiadają za takie włamania prawnie. Tak jak pisze w K.K. art. 267 KK i nic na to nie poradzi się. Są i tacy geniusze czy hakerzy, którzy mogliby włamać się nie tylko do NASA , ale daleko im do takich włamań na Portalu xxxx , bo My nie jesteśmy BANKIEM !!!. Myślę , że zrozumiała Pani cały tekst co napisałem, gdyż pomimo wszystko, że inni pisza i dzwonia do mnie , że jest Pani nie w pełni "rozumu", myśle , że mylą sie tak jak Pani .... . Zreszta wie Pani co napisała wczoraj i co Admin musiał natychmiast skasować , aby nie szkalować Naszego Portalu, a za wpisy Pani odpowiadała.... i odpowiada. Szanuję Pania , więc proszę i mnie uszanować , a potem nie bedę już taki miły i uprzejmy, tylko podejdę do tego prawnie.Wybaczam Pani tez te wpisy, ale to FINITO. Myślę , że jest Pani rozumna i zrozumiała Pani co NAPISAŁEM!!!. To wszystko w tym temacie. Od wszystkiego jest prawo i zabezpieczenia..... . Tak jak ja teraz napisałem , aby nie było , że "wezwanie nie poskutkowało" i należy działać zgodnie z PRAWEM !!!. Czytając podobne brednie - tak się zastanawiałam czy ktoś "zdrowy" czy specjalnie ? Bo jeżeli tak .. to to wszystko razem wzięte nadaje się faktycznie dla prokuratury - ale bekę można mieć prawda? |
2012-12-16 (21:53)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1424 ![]() | wpis nr 584 137 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Muzyka z samplera http://www.sadistic.pl/muzyka-z-samplera-vt159695.htm |
2012-12-16 (22:12)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 147 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rychfer bardzo podobają mi się tematy które poruszasz , ba podobasz mi sie nawet i Ty ale generalnie "numeru popisowego" pod moim postem oczekiwałam od jakiegoś niepoprawnego romantyka ![]() *mam nadzieję , że nie uraziłam? |
2012-12-16 (22:34)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1424 ![]() | wpis nr 584 155 [ CZCIONKA MONOSPACE ] czasami tak mam, że podaję według mnie jekieś ciekawe linki, ale nie mam za bardzo na to czasu, sam a raczej samotnie wychowuję swoją córeczkę od prawie 4 lat lat... teraz ma 4l i 4 miesięce |
2012-12-16 (22:44)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 584 161 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rychfer hmmm no to nie wiem co kurcze napisać , że współczuję Twojej córeczce. Tobie chyba też nie jest lekko - tak bywa czasem ... |
2012-12-16 (22:53)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1424 ![]() | wpis nr 584 170 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie musisz współczuć, bo nam razem jest dobrze i bardzo się kochamy, a to , że barodzo absorbuje mnie moja rola głowy 2-osobowej rodziny i to że muszę zastąpować jej mamę , mało mam czasu na swoje hobby zaiteresowania ...i się rozpisywać na te i inne tematy |
2012-12-16 (23:02)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1424 ![]() | wpis nr 584 172 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tusk i Sikorski nowy patent gdzie można kupić prezenty [rozmowa] | ORYGINAŁ . :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XiZxY29Mz0s |
2012-12-16 (23:02)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1424 ![]() | wpis nr 584 173 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XiZxY29Mz0s |
2012-12-17 (00:09)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1424 ![]() | wpis nr 584 192 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Prognoza pogody na najbliższe dni ... Do miłego ....w leprzym Świecie... ![]() ![]() |
2012-12-17 (09:28)![]() Data rejestracji: 2008-11-09 Ilość postów: 198 ![]() | wpis nr 584 229 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj będzie on ci lepRZy jak się nie popiepSZy ! ![]() |
2012-12-19 (09:38)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 584 857 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cytat roku z wypowiedzi laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella : "W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencję i na silikon dla kobiet, niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera. Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami i starych mężczyzn z twardymi penisami. Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!" |
2012-12-20 (12:34)![]() Data rejestracji: 2012-12-20 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 585 217 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi8 tak to prawda zgadzam się w zupełności - gorzej jednak gdy zapomina się po co ma się łeb , ale ten na karku - nieprawdaż ? ![]() szkoda , że w necie nie ma opcji zobaczyć czyjejś miny >bezcenne< |
2012-12-20 (14:12)![]() Data rejestracji: 2012-10-25 Ilość postów: 200 ![]() | wpis nr 585 259 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://demotywatory.pl/460281/Prawda-zawsze-wyjdzie-na-jaw |
2012-12-20 (17:51)![]() Data rejestracji: 2012-12-20 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 585 311 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a to już mniej śmieszne : z pogaduszek gg córka: ej jestes tam / mama : jestem córka: ktoś mi sie na gadu wpierniczył i odpisuje za mnie,.. mama : ? córka : psze z kimś i nagle wyskakuje coś czego ja nie napisałam ehhh nie ważne mama : a co tam było napisane? córka : że można robić gorsze rzeczy... mama : i co jeszcze? córka : i wiesz... to przestaje być zabawne c.d.n. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 142 143 144 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |