Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 103 104 105 ... 329 330
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

COŚ NA ROZLUŹNIENIE I POPRAWĘ HUMORU :)

2009-10-02 (18:05)

status górecky
Data rejestracji: 2008-11-09
Ilość postów: 198

3876
wpis nr 236 367
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Irlandzka policja otrzymała anty-Nobla za największą głupotę świata.

Ich centrala otrzymała ponad 50 zgłoszeń o mandatach dla osoby o tym samym imieniu i nazwisku , nakazała więc ściganie pirata drogowego nazywającego się... Prawo Jazdy.
2009-10-08 (18:43)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 238 232
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

humor1.pl 113

DZIECKO

http://www.youtube.com/watch?v=BTPsrVLeDUE
2009-10-12 (11:32)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 239 379
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

owca
2009-10-12 (11:34)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 239 381
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

motek wełny...10 zł, - sweterek .........300zł.......zobaczyć beczącą owcę ?........

BEZCENNE !!!
2009-10-12 (11:37)

status Rafał
Data rejestracji: 2005-11-27
Ilość postów: 576

4382
wpis nr 239 383
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Skubi Dubi Du potrzebuję SOS
2009-10-12 (11:45)

status Josef
Data rejestracji: 2009-03-14
Ilość postów: 211

4318
wpis nr 239 385
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pozytywnie zakręcony opis auta na Allegro.

Podam kilka cytatów, gdyż pewnie niedługo aukcja trafi do archiwum.

Cytat:

POLONEZ CARO 1.5 GT

Witam na mojej aukcji, skoro tu zawitałeś to musisz być fanem szybkiej jazdy i dobrych, mocnych aut, a jeżeli tak to trafiłeś idealnie - przedmiotem sprzedaży jest widoczny na zdjęciach Polonez Caro 1.5 GT w najmocniejszej, wyczynowej wersji GLE (82 czystej krwi Polskie rumaki).

Skrótu GT chyba nikomu wyjaśniać nie trzeba, ale wszelki wypadek napiszę, że chodzi o specjalność naszego narodu w zakresie modyfikacji aut, szczególnie sportowych - Gaz Tuning.

Skoro już o tuningu mowa to auto było profesjonalnie przygotowane do driftu – na liście modyfikacji znajdziemy m.in.:

-kompleksowo odelżona karoseria

-sportowa wkładka filtra powietrza JR

-pakiet polepszający stabilność w zakrętach PolSport w wersji Limited Red (jeszcze nie zdecydowałem czy dołączam go do auta w ramach wylicytowanej kwoty)

-profi mocowanie do pakietu PolSport Limited Red potocznie zwane bagażnikiem dachowym

-owiewki Heko poprawiające komfort driftu w niesprzyjających warunkach pogodowych

-halogeny doświetlające tor przy drifcie w nocy

-usunięta klimatyzacja, nawigacja, kontrola trakcji, ABS i elektryka foteli celem redukcji masy

Jak każdy prawdziwy driftowóz samochód został podobno sprowadzony z Japonii.

Przeróbka na kierownicę po lewej stronie była na tyle profesjonalnie zrobiona że próżno szukać oznak wcześniejszego przeznaczenia auta na rynek z ruchem lewostronnym, można więc śmiało powiedzieć że auto to prawdziwy RARYTAS!

Mały przykład tego co potrafi ten potwór możesz zobaczyć pod linkiem:

http://www.youtube.com/watch?v=uYmDpF0CfCY

Cytat:

Auto sprzedaję z powodu dziewczyny, która kazała mi wybrać między Polonezem i nielegalnymi wyścigami nocnymi a nią z obawy że zrobię sobie krzywdę - nie ma co ukrywać, że przy takich mocach mały błąd za kierownicą może skończyć się tragicznie.

Samochód zdecydowanie odradzam początkującym kierowcom – tylny napęd i mocarne 1.5 pod maską czynią z tego auta trudnego do okiełznania, narowistego ogiera - nie pozwolę żeby jakiś bananowy młodzian chcący zaimponować panienkom pod dyskoteką rozbił na słupie projekt nad którym pracowałem tyle czasu.
2009-10-12 (11:57)

status Mirka Z.
Data rejestracji: 2009-09-08
Ilość postów: 17

5174
wpis nr 239 389
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Madziu a o co chodzi z tym motkiem wełny ? Bo ani śmieszne ,ani mądre.
2009-10-12 (13:41)

status zwieno
Ilość postów: 473

5171
wpis nr 239 425
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Josef nie zle jaja z tym polonezem! Jest z czego sie posmiac...!
2009-10-12 (13:52)

status zwieno
Ilość postów: 473

5171
wpis nr 239 433
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

...a naj lepszy to jest ten \"list motywacyjny\" data 2009-09-19 (10:22) !!! prawie plakalem ze smiechu jak to czytalem... Jest poprostu REWELACJA!!!
2009-10-18 (22:10)

status Josef
Data rejestracji: 2009-03-14
Ilość postów: 211

4318
wpis nr 242 027
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Na czacie akurat trwa zachwycanie się Bieszczadami to przypomniało mi się że takie coś gdzieś widziałem.

Żeby ktoś źle nie zrozumiał,to jest znalezione w necie i według mnie nadaje się do tego działu:

Zamiast odpowiedzi na serię moich pytań o jego kilkumiesięczny pobyt w Bieszczadach znajomy przysłał fragment pamiętnika:

Cytat:

12 sierpnia

Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu w Bieszczadach. Boże jak tu pięknie! Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem.

13 września

Zbudowałem bardzo solidny drewniany most na dojeździe przez rzekę. Kosztowało to połowę wszystkich oszczędności, ale nie muszę już dwa razy dziennie przejeżdżać rzeki w bród i codziennie z tego powodu myć samochodu. Kocham to miejsce!

14 października

Bieszczady są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe I czerwone. Pojechałem na przejażdżkę Po okolicy I zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba!

11 listopada

Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić coś tak wspaniałego, jak jeleń! Nie za bardzo lubię długie deszcze. Mam nadzieję, że wreszcie spadnie śnieg.

2 grudnia

Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się I wszystko było przykryte białą kołdra. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej! Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów I odśnieżyliśmy most i drogę dojazdową. Zrobiliśmy sobie świetną bitwę śnieżną (wygrałem), a potem przyjechał pług śnieżny, zasypał to co odśnieżyliśmy. I znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdową.

Kocham Bieszczady!

12 grudnia

Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Jest pięknie! Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogą dojazdową. Po prostu kocham to miejsce.

19 grudnia

Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę dojazdową nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny!

22 grudnia

Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych g..ien. Całe dłonie mam w pęcherzach do łopaty. Jestem przekonany, że pług śnieżny czeka tuz za zakrętem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. Sk....syn!

25 grudnia

Wesołych Pie......ych Świąt!

Jeszcze więcej gó....nego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten sk....syn do pługu śnieżnego, przysięgam - zabiję!! Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to g..no.

27 grudnia

Znowu to białe kurestwo spadło w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego g..na. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu?

28 grudnia

Meteorolog się mylił! Napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów tego białego ku...twa. Teraz to nie odtaje nawet do lata! Pług śnieżny ugrzązł w zaspie, a ten c..j przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, że sześć już połamałem kiedy odgarniałem ten szajs z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnią rozp.....iłem o jego zakuty łeb.

4 stycznia

Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia. W sklepie spotkałem listonosza - wręczył mi list polecony. To było wypowiedzenie z pracy z powodu nie pojawiania się od dwóch tygodni. Kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi pi.....lony jeleń i całkiem go rozj..ał. Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni powystrzelać te sk....syńskie jelenie. Że też myśliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie!

3 lutego

Jak się raz na tydzień przekopuję szuflą przez zaspy w drodze po zakupy, to potem mam pełne kieszenie kurtki tego białego k...twa.

15 marca

Dach samochodu wreszcie pokazał się spod śniegu.

6 kwietnia

Ilekroć wyjdę z domu, błoto wlewa mi się wierzchem do gumowców zanim gdziekolwiek dojdę… K..wa! Jak długo może ten deszcz napi....lać?

22 kwietnia

Ta pi....ona rzeka wezbrała i w p...du porwała mój most. Teraz to już nawet po zakupy nie dojdę.

3 maja

Woda opadła. Zaholowałem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał do tej j...nej soli, którą posypują drogi...

18 maja

Przeprowadziłem się z powrotem do miasta. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś mając choć odrobinę zdrowego rozsądku może zamieszkać na jakimś zadupiu w Bieszczadach?

Uznałem, że dopytywanie się o dalsze szczegóły może narazić naszą znajomość na szwank... Odpowiedz do tematu

Odpowiedz z cytatem

2009-10-18 (22:38)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 242 043
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Znalazłam na necie:

Bóg postanowił sprawdzić, co dzieje się na Ziemi. Wziął ze sobą anioła. Dochodzą do wsi, gdzie rolnik orze pole, a w domu obok rodzi kobieta i krzyczy.

-Czemu ci ludzie tak się męczą?

-Czyż nie powiedziałeś: \"I w pocie czoła pracować będziesz. I w bólu swe potomstwo na świat wydawać będziesz\"?

-No tak, ale ja żartowałem!

Dochodzą pod kościół, gdzie stoją luksusowe wozy, a w środku impra.

-Tu mi się podoba! Kto to?

-To ci, co wiedzą, że żartowałeś.
2009-10-18 (22:40)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 242 047
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ksiądz jedzie do chorego. Zatrzymuje go policjant:

-Bez świateł? Mandat 50 złotych!

-Synu, jadę do chorego z Panem Bogiem...

-Co?! We dwóch na rowerze?! 100 złotych!

Ksiądz płaci, odjeżdża i myśli: Jakie to szczęście, że nie wiedział, że Bóg jest w trzech osobach.
2009-10-18 (22:43)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 242 052
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Siostra przełożona do zakonnic:

- Jutro na obiad będą ogórki.

- Hurrraaa !!! - krzyknęły siostrzyczki

- Się tak nie cieszcie! Bo każę zrobić mizerię.
2009-10-18 (22:44)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 242 053
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

W klasztorze nagle otwierają się drzwi i z rozpędem do środka wpada młoda zakonnica. Biegnie prosto do matki przełożonej:

- Matko przełożona, matko przełożona, zgwałcili mnie, co robić?

- Zjeść cytrynę - odpowiada matka przełożona

- Pomoże???

- Pomoże, nie pomoże... ale przynajmniej ten uśmiech zniknie.
2009-10-22 (20:58)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4418
ADMIN
1
wpis nr 243 751
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

http://www.multipasko.pl/hack2.html
2009-10-22 (20:59)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4418
ADMIN
1
wpis nr 243 753
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Proszę zauważyć, że nie jest to zrzut ekranu, a normalnie działająca strona
2009-10-22 (21:52)

status FRYZJER 011
Data rejestracji: 2009-05-27
Ilość postów: 99

4641
wpis nr 243 794
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DOBRE !
2009-10-23 (10:39)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 243 920
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

O Pani!

Gdy pierwszy raz cię ujrzałem

Stanął mi i stoi

Obraz twój w oczach moich

Stoi i kapie

Łza z oka mego...

O Pani! Nie pytaj dlaczego !
2009-10-26 (17:56)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 245 404
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tak - \"wybryki natury\" można wszędzie spotkać - nawet i na necie !

http://www.youtube.com/watch?v=IOROm335L3g
2009-10-27 (22:54)

status Ksings
Data rejestracji: 2008-02-02
Ilość postów: 867

3166
wpis nr 245 872
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

podobno co na wystawie to i w sklepie.

jemu sklep niepotrzebny
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 103 104 105 ... 329 330
Wyślij wiadomość do admina