Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 102 103 104 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | COŚ NA ROZLUŹNIENIE I POPRAWĘ HUMORU :) |
2009-09-18 (20:17)![]() Data rejestracji: 2009-03-19 Ilość postów: 675 ![]() | wpis nr 231 925 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziadzia i alkomat. http://www.youtube.com/watch?v=3uLLJSoU4UM |
2009-09-19 (10:22)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 232 048 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Autentyczny list motywacyjny kandydata na handlowca w spedycji: \" Witam! Chcialem zainteresowac Panstwa swoja oferta na to stanowisko. Jestem osoba o 12-1etnim doswiadczeniu w branzy logistycznej. Bylem spedytorem, hadlowcem i logistykiem. Teraz od l stycznia jestem tzw. wolnym strzelcem, ale pelnym zapalu i checi przedluzenia swoich kontaktów, a mam je niewaskie. Otóz znam wielu logistyków z Dolnego Slaska. Jak sie pracowalo w 9ciu firmach to sie zna. Duze rotacje i tak dalej, wiadomo. Znam ludzi w okolo stu firmach i jestem w stanie \"zalatwiac\" po kilkadziesiat ladunków dziennie. Z logistykami baluje, spotykam sie na grillach i innych baunsach. W ostatnich latach podczas pracy w firmach Trenkwalder czy Raben zarabialem rocznie (mówimy o prowizji z laduków dla firmy, nie lacznych obrotach) ok 1,5 mln Euro rocznie dla firmy w której pracowalem. Ciagle w trasie, ciagle w ruchu, ciagle imprezy i zabawy, ale placono mi niewiele jak na taki zarobek. Zanim przesle Panstwo swoje CV chcialem postawic pewne warunki i od ich potwierdzenia uzalezniam dalsze rozmowy z Wasza firma, o której slyszalem wiele dobrego. Warunki dotycza nie tylko finansów. Tu oczekuje ok. 5 tys. zl (brutto) podstawy plus prowizja. Oczekuje tez firmowego laptopa np. HP Compaq, bo trzeba sie z czyms pokazac (przeciez nie bede robil prezentacji firmy i jej mozliwosci na Acerze za 2 tys. zl), dobrego telefonu komórkowego np. PRADA i dobrego samochodu (nie jakiejs Skody Fabii czy Opla Corsy w kolorze bialym). Jestem powazna osoba i w kregach, w których bywam, dobijam targów, zalatwiam zlecenia, baluje do rana oczywiscie w szeroko pojetym interesie firny) nie wypada po prostu byc tzw. \"dziadem\". A zeby nie byc nim to najwazniejszy jest sluzbowy samochód. Oczekuje samochodu z segmentu D (przeferuje Audi A6, Ford Mondeo, Opel Vectra C, nowe Renault Laguna Coupe czy Peugeot 407) z mocnym silnikiem wysokopreznym np. 2.2 lub 2.4 (nie chce mi sie krecic jakiegos benzynowca do 4 tys. obrotów z climatronikiem, ESP (czasem trzeba przyszalec lub po prostu zdazyc na czas na Business-meeting z kontrahentem), obiciem z Alcantary, Radiem CD ze zmieniarka na minmum 6 plyt (duzo slucham w podrózy za ladunkami, zleceniami), czy podgrzewanych foteli. Auto musi byc czarne i bez zadnym naklejek firmowych. Po prostu \"jak Cie widza tak Cie pisza\". Oczekuje tez funduszu reprezentacyjnego na lunche czy spotkania w klubach z potencjalnymi kontrahentami. Jesli uwazacie, ze moje warunki sa do przyjecia to prosze o maila zwrotnego. P.S. Aha ja nie jezdze na spotkania w sprawie pracy, na których moge sie dowiedziec, ze czeka na mnie Skoda Fabia (klienta trzeba czasem sportowo przewiezc autem, podyskutowac) \" |
2009-09-19 (11:09)![]() Data rejestracji: 2009-03-14 Ilość postów: 211 ![]() | wpis nr 232 059 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Facet żył na bezludnej wyspie. Miał tam wszystko. Jedzenie, picie, dach nad głową, brakowało mu jednak kobiety. 50 metrów od jego wyspy była druga wyspa, pełna pięknych, wyuzdanych kobiet. Co dzień wieczorem obserwował je gdy wyczyniały harce rodem z Lesbos. A one przywoływały go, a on nie mógł płynąć, gdyż akurat w tym miejscu zawsze roiło się od rekinów... A życie było mu milsze niż sex... Pewnego dnia, gdy siedział sobie na brzegu, obserwując kobiety z drugiej wyspy, podeszła do niego złota żabka. - Cześć - mówi. - Jestem złota żabka. Moge spełnic Twe jedno życzenie. Jedno i tylko jedno. Zastanów się dobrze, bo szansę masz jedyną i ostatnią. Gość się popatrzył i mówi: - ***nij mi tu proszę mostek! Na to żabka stając na tylnych łapkach, wyginając się do tyłu: - Toś qrrwwwa wydumał.... |
2009-09-19 (11:35)![]() Data rejestracji: 2009-03-14 Ilość postów: 211 ![]() | wpis nr 232 070 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przychodzi pijak do domu, ale żona go nie chce wpuścić. Puka więc do sąsiadów, a tam otwiera mu ich mały synek i mówi: - Rodziców nie ma w domu. - To nic, czy przyniósłbyś mi szklankę wody? Chłopiec po chwili przychodzi ze szklanką, pijak wypił duszkiem, ale mówi: - Przynieś jeszcze jedną. Chłopiec przyniósł tylko pół. Na to pijak: - Chciałem całą szklankę, dlaczego przyniosłeś pół? - Bo do kranu nie dosięgnę, a z sedesu już wszystko wybrałem. |
2009-09-20 (10:29)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 232 343 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jaś i Małgosia rozmawiają: Małgosia -Jakbyś był moim mężem to dodałabym ci do herbaty truciznę!! Jaś na to: -Jakbym był twoim mężem to bym ją wypił!!!! |
2009-09-20 (10:31)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 232 345 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Neil Armstrong ląduję na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi: - To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to? Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi trzech facetów. Rozmawiają i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Ukrainiec, Egipcjanin i Polak. - A wy co tu robicie? - pyta zbity z tropu Armstrong. - No, ja akurat doiłem krowę i jak pieprznęło w Czarnobylu, to aż tu doleciałem - mówi Ukrainiec. - A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło. - No a ty? - pyta Polaka. - Kurwa, nie wiem. Z wesela wracam. |
2009-09-20 (10:32)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 232 346 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wynaleziono maszynę ukazującą marzenia ludzi. Gdy naukowcy podłączyli do niej Anglika - ujrzeli dom na obrzeżach miasta, samochód, elegancki garnitur. U Francuza ekran ukazał dwie kochanki, apartament w centrum miasta i kolekcję dzieł sztuki. Po podłączeniu Rosjanina ekran pozostał ciemny. Wybitny sowietolog wpadł na pomysł, by dać badanemu Rosjaninowi szklankę wódki, ale gdy wypił ekran nadal pozostawał ciemny. Dopiero po trzeciej szklance naukowcy ujrzeli malutką, zieloną plamkę. Po jej powiękeniu okazało się, że jest to... malutki ogóreczek. |
2009-09-20 (10:34)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 232 347 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przychodzi murzyn do warzywniaka i pokazuje na banany. - Co to jest? - pyta - To są banany - odpowiada sprzedawca - U nas to są taaaaaakie banany!! Potem pokazuje na pomarańcze i tak samo pyta się. Sprzedawca odpowiada, a on na to że u nich to są taaaaaakie pomarańcze. Sprzedawca lekko wkurzony patrzy na murzyna, po czym znowu murzyn pyta się: - Co to jest? I pokazuje na morele. Sprzedawca już mocno wkurzony odpowiada, a murzyn wyśmiewa go i pokazuje, że u niego są taaaaaakie morele. Po czym pokazuje na arbuza i pyta się. - Co to jest? A sprzedawca na to: - A to jest polski, pierdolony, zielony groszek! |
2009-09-20 (10:38)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 232 348 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Putin, Bush i Kwaśniewski mieli możliwość spotkać się i porozmawiać z Bogiem. Bóg pozwolił każdemu na zadanie mu jednego pytania. Pierwszy pyta Bush: - Boże, kiedy Stany Zjednoczone wygrają wojnę z terroryzmem? Bóg odpowiada: - Jeszcze dwie, góra trzy kadencje prezydenckie i terroryzm przestanie istnieć. Drugi Kwaśniewski: - Boże, kiedy w Polsce zniknie problem bezrobocia? Bóg odpowiada: - Jeszcze pięć, sześć kadencji prezydenckich i wszyscy Polacy będą pracować. Trzeci Putin: - Boże, a kiedy skończy się bieda w Rosji? - To już nie za mojej kadencji - odpowiada Bóg. |
2009-09-20 (11:14)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 232 355 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Myślę iż ten cytat doskonale nadaję się do tego tematu: “Odwiedź Lotki Duże, miejsca, które wybrały miliony”. |
2009-09-20 (13:36)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 232 396 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A to znacie, czy nie? \"Owoc Twojego żywota, Jezus\" | v Owoc twojego żywota je ZUS. |
2009-09-20 (15:54)![]() Data rejestracji: 2009-07-22 Ilość postów: 529 ![]() | wpis nr 232 436 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Główny Urząd Ceł postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na temat łapówkarstwa. Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało: \"Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupić BMW?\" Celnik na polsko- niemieckiej granicy odpowiada: - Dwa, trzy miesiące. Celnik na polsko-czeskiej granicy: - No, z pół roku. Celnik ze \"ściany wschodniej\" po dłuższym zastanowieniu: - Dwa, trzy lata. Komisja zadziwiona: - Tak długo? Celnik ze \"ściany wschodniej\": - Chłopaki, nie przesadzajcie, BMW to w końcu duża firma... |
2009-09-20 (15:57)![]() Data rejestracji: 2009-07-22 Ilość postów: 529 ![]() | wpis nr 232 437 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I jeszcze jeden dowcip specjalnie z dedykacją dla graczy Multi Multi. Młoda, ambitna dziennikarka decyduje się na przeprowadzenie wywiadu w sprawie choroby wściekłych krów. Wyrusza do zapadłej wioski, gdzie stary farmer wykrył przyczynę tej choroby: - dzień dobry panu! - dzień dobry... - więc wie pan dlaczego krowy łapią tę straszną chorobę? - tak..., na pewno orientuje się pani, że raz w roku przedstawia się krowie byka? - tak, wiem, ale nie widzę dlaczego ten fakt mógłby mi pomóc... - na pewno orientuje się pani, że doi się krowy dwa razy dziennie? - oczywiście, ale cały czas nie rozumiem... - a jeśli pani ktoś by pieścił piersi dwa razy dziennie, a kochałaby się pani tylko raz w roku, nie wściekłaby się pani...? |
2009-09-30 (17:15)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 744 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Znalazłam w kawałach\" Leci w samolocie w jednym rzędzie: 2 Arabów (od strony okna)i Żyd (od przejścia). Żyd w jarmułce, pejsy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi: - Idę po Colę. Żyd na to: - Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać. I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi. Po kolejnej godzinie drugi Arab mówi: - Idę po Colę. Żyd jak poprzednio: - Ja pójdę. I poszedł. Drugi Arab napluł mu do drugiego buta. Żyd wraca, daje Cole Arabowi. Po godzinie samolot ląduje, Żyd zbiera się zapina kołnierzyk, założył jednego buta, skrzywił się i mówi: - Znowu ta straszna nienawiść między naszymi narodami - to plucie do butów, to szczanie do Coli... Hitler przyjeżdża do obozu, w którym dowodził Hans i pyta go: - Ile ważą średnio Żydzi - 50 kg - odpowiada Hans. - Za dużo. Odchudzić! - rozkazuje Hitler. Po miesiącu Hitler wraca i pyta: - Ile ważą średnio Żydzi - 25 kg - mówi Hans. - Za dużo. Odchudzić! - nakazuje Hitler. Wraca po miesiącu i znów pyta: - Ile ważą średnio żydzi - 8 kg - odpowiada Hans. - Za dużo. Odchudzić!- mówi Hitler. Wraca po miesiącu, patrzy a Hans siedzi i płacze więc pyta: - Co się stało, że płaczesz - Żydzi na komarach uciekli. ______________________ |
2009-09-30 (17:58)![]() Data rejestracji: 2009-08-23 Ilość postów: 297 ![]() | wpis nr 235 774 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szkoła, nauczycielka pyta klasie: - Jeśli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie? Do odpowiedzi rwie się Jasiu: - Żaden, pani profesor, na dźwięk strzału wszystkie odlecą. - Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu, ale podoba mi się twój tok rozumowania... - To teraz ja zadam pani pytanie - mówi Jasiu. - Na ławce siedzą trzy kobiety. Każda z nich je loda. Pierwsza delikatnie oblizuje gałkę, druga ssie go całymi ustami tworząc z loda stożek, a trzecia odgryza jednym ruchem pół loda. Która z nich jest mężatką? Pani chwile się zastanawia i pewnym głosem odpowiada: - Wydaje mi się, że ta, która ssie loda całymi ustami tworząc stożek. - Poprawna odpowiedź brzmi: ta, która ma obrączkę na palcu, ale podoba mi się pani tok rozumowania... ![]() |
2009-09-30 (18:12)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 778 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szejk złapał w swoim królestwie trzech zlodzieji: Turka, Polaka i Niemca i zamierza ich ukarać. Do Turka mówi:\" Zabrałeś babci torebkę. Za to dostaniesz 300 batów ale możesz wyrazić jedno dowolne życzenie\" Turek:\" Chce poduszkę na plecy\". Następny jest Niemiec. Szejk:\" Ukradłeś gumę do żucia. Dostaniesz za to 100 batów i jedno wolne życzenie\". Niemiec na to:\"Chciałbym gazetę na plecy\". Jako ostatni jest Polak sadzony. Szejk:\" Co prawda ukradłeś swojemu sąsiadowi tylko kromkę chleba, ale to jest tez przestępstwo i dlatego dostaniesz 10 batów ale za to dwa życzenia do spełnienia. Polak:\" Ok, życzę sobie 500 batów i Niemca na plecy\". |
2009-09-30 (18:14)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 779 [ CZCIONKA MONOSPACE ] -Wiecie, jak powstały Niemcy? Otóż siedział sobie Pan Bóg and rzeką Odrą I mocząc nogi w płynącej wodzie, z gliny lepił nasz piękny kraj. A to, co mu nie wyszło, wyrzucał za siebie. |
2009-09-30 (18:17)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 780 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dlaczego Niemcy cenią polskich kafelkarzy? Bo wreszcie dowiedzieli się jak powinno się układać kafelki. A dlaczego Niemki ich cenią? Bo wreszcie dowiedziały się co to znaczy orgazm. |
2009-09-30 (18:19)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 781 [ CZCIONKA MONOSPACE ] telewizor 1000 pln , piwo 3 pln .... zobaczyć plączących Niemców - BEZCENNE |
2009-09-30 (18:22)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 783 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Diabeł złapał Polaka, Niemca, Ruska i mówi: Jak wasze członki będą miały razem 100 cm, to was puszczę na wolność. Polak pokazuje 50 cm Rusek pokazuje 49 cm Niemiec pokazuje 1 cm Diabeł puszcza ich na wolność. Polak zadowolony mówi: - wy się cieszcie ,że mój **** miał 50 cm, Rusek mówi: - wy się cieszcie ,że mój **** miał 49 cm, a Niemiec mówi: - wy się cieszcie, że mi ustał . |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 102 103 104 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |