Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 100 101 102 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | COŚ NA ROZLUŹNIENIE I POPRAWĘ HUMORU :) |
2009-06-26 (14:54)![]() Data rejestracji: 2007-10-21 Ilość postów: 1938 ![]() | wpis nr 209 029 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi8 z Adminem nie wygrasz ![]() |
2009-06-26 (14:58)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 209 031 [ CZCIONKA MONOSPACE ] eeellllaaaa>>>> czy możesz mi zademonstrowac działanie owego czegoś na literę \"d\"na swoich wpisach??? ![]() Pzdr. edi8 |
2009-06-26 (14:59)![]() Data rejestracji: 2009-03-02 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 209 032 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Powinno być tak : nie ma osobnika w sobie bardziej zakochanego i bardziej zarozumiałego od edi ósmego!. ![]() Pasko rzucił Ci ochłap, a Ty go skwapliwie połknąłeś!:D To rzeczone ostrze Ci się edi8 bardzo stępiło , a na dodatek płyta Ci zacięła , zaczynasz się powtarzać i śmiać się przez łzy! Niedługo może zaczniesz śmiać się z samego siebie i to już będzie duży krok w kierunku uczłowieczenia!:D Mój sukces pedagogiczny co do Twojej osoby polega na tym, że cofnęły Ci się kloaczne słowa, tam gdzie ich miejsce. Tylko na jak długo??? A no pożyjemy, zobaczymy...... |
2009-06-26 (15:04)![]() Data rejestracji: 2009-06-26 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 209 037 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chciałem być profesorem a zostałem tylko zarozumiałym trollem. Edi8 |
2009-06-26 (15:08)![]() Data rejestracji: 2007-10-21 Ilość postów: 1938 ![]() | wpis nr 209 038 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi8 moich wpisów nie trzeba usówac bo nie są wulgarne,obraziliwe,hamskie,głupie,bezsensowne,co jednominutowe,obrazające kogoś ,czepiajace się itd itd. Niezły temat wybrałeś faktycznie mozna się rozluznic i posmiac ![]() Poza tym wszystko ma swoje granice ja jestem bardzo wyrozumiała i tolerancyjna ale Ty juz naprawde przeginasz na całej lini .To strona poświęcona lotto a nie na kłótnie czy wyzwiska.Zresztą co ja Ci bede pisac kazdy Ci to pisze i jakoś nie dociera nie wiem ile masz lat ale mój syn ma 10 i szybciej kuma niz Ty bo jak mu się powie zakuma ze czegos nie wolno albo ze coś jest dobre albo złe. |
2009-06-26 (15:15)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 209 041 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wlm.>>> jadąc dziś metrem w dużym tłoku , czułem że ktoś tyłem stoi stykając się ze mną w miejscu , gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę ale nie wiedzialem , że to ty wlm. byłeś i to co ze mnie wyszło u ciebie się obecnie znajduje! Jaki ten świat jest jednak mały - tak samo jak wlm. jako postać , bo zaiste wzrostu byłeś nikczemnego i do mojego poziomu ową \"transfuzję\" umożliwiajacą - mogłeś się zrównać jedynie stojąc na tym twym pudle pucybuta... Ale żadna praca nie hańbi - a juz szczególnie gdy dotyczy to wakacyjnej pracy gimnazjalisty , zatem wlm. nie miej z tego powodu zaCHAMowań , bo i kurczak19 znany miłośnik \"skórzanych pantofelków\" da ci zarobić za zrobienie mu ręką ręcznej polerki z glansem!!! SIEMA! Widzę że zakumałeś już czaczę... |
2009-06-26 (15:29)![]() Data rejestracji: 2009-03-02 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 209 044 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jaką Ty masz bujną niezdrową fantazję edi8 i do tego myśli rozczochrane!:D:D:D Puknij się w taki płaski teren usytuowany nieco wyżej niż Twój aparat leksykalny . No i co??? Echo, echo, echo!!??? |
2009-06-26 (15:47)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 209 049 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wlm.>>> a wiesz dlaczego echo? Bo mam na głowie czapeczkę kreującą twoją postać , przeto ze stosownym napisem:wlm.=wiedzy lamerskiej mnogo... i ten dźwiek , który dotarł także do twego m.p. ( miejsca postoju ) to właśnie tego efekt... SIEMA MAŁOLAT Z MORDĄ ZGREDA!!! |
2009-06-26 (16:00)![]() Data rejestracji: 2009-03-18 Ilość postów: 512 ![]() | wpis nr 209 051 [ CZCIONKA MONOSPACE ] BRAWO BRAWO panowie wasze wpisy jak dla mnie wcale nie sa na poprawe i rozluznienie humoru ![]() przychodzi baba do lekarza ....a lekarz tez gra w totka :/ |
2009-06-26 (16:02)![]() Data rejestracji: 2009-03-02 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 209 052 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cóż, wszystko co dobre, to się szybko kończy. Dziękuję Ci edi8 za urozmaicenie czasu i poprawienie humoru. Uwierz mi i weź sobie do serca takie powiedzenie mądrych pszczół: \"Lepiej siedzieć cicho i wyglądać głupio, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.\" Więc lepiej siedź cicho i nie rozwiewaj wątpliwości. |
2009-06-26 (16:32)![]() Data rejestracji: 2009-03-14 Ilość postów: 211 ![]() | wpis nr 209 067 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skoro panowie skończyli to zaczniemy używać znowu zgodnie z tematem: Jedzie trędowaty tramwajem. Wchodzi kanar, podchodzi do niego: - Bilet proszę. Ten spanikowany zaczyna przetrząsać kieszenie. Odpada mu ręka. Przeprasza, podnosi ją i wyrzuca przez okno. Zdenerwowany, jeszcze gwałtowniej przeszukuje kieszenie. Odpada mu noga. Przeprasza, podnosi I wyrzuca. Już w kompletnej panice traci drugą nogę. Za okno. Kanar przygląda mu się i mówi spokojnie: - My tu gadu gadu, a ja widzę, że pan mi powoli spierdala. |
2009-06-26 (17:01)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 209 079 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rozmawia ojciec pewnego znanego nam z czata doktorka z rehabilitowanego z matka tegoż naukowca.Ojciec pyta matki jaką nasz syn skonczyl uczelnie?.Matka odpowiada jakąś taką co sie mówi użar,a ojciec -nie użar tylko ugryź,matka -nie ugryż tylko ujot. |
2009-06-26 (17:05)![]() Data rejestracji: 2009-03-14 Ilość postów: 211 ![]() | wpis nr 209 082 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trudne pytania naszych pociech: Wraca Jasio ze szkoły i pierwszym pytaniem jakim strzela w rodziców jest : - Co to znaczy \"robić loda\" Rodzice, którzy już dawno uzgodnili, że będą odpowiadać na każde \"trudne\" pytanie ( bo po co ma dziecko szukać odpowiedzi na podwórku ), spojrzeli porozumiewawczo na siebie i mama mówi - Widzisz \"robić loda\" to brać penisa do buzi. Na to ojciec - Jakie brać, jakie brać...DAWAĆ. Syna przecież mamy.... |
2009-06-26 (17:08)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 209 084 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wlm.>>> ależ musiałem rozwiewać i to wcale nie wątpliwości , ale ten smrodek pseudointelektualny pojawiający się tu każdorazowo wraz z twoimi kolejnymi wpisami ![]() Myślę , że tym wpisem rozwiałem ostatnie ( na dziś ? ) owego ognisko... Serdeczności! edi8 |
2009-06-26 (17:13)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 209 086 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W swoim wątku \"Problemy , same problemy \" niejaki kurczak19 sygnalizuje swą wdzięczność dla Admina za bana na mini chacie , gdyż nie ma czasu na przebywanie tam a to za powodem konieczności dokonania przedwyjazdowego przeglądu swego samochodu - zaś znajduje czas na przebywanie na forum strony... Zatem Adminie - zbanuj go także i na forum , bo on w końcu nigdzie nie pojedzie!!! Pzdr. edi8 |
2009-07-02 (20:38)![]() Data rejestracji: 2007-10-21 Ilość postów: 1938 ![]() | wpis nr 210 631 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wywiad z bacą: - Baco, jak wygląda wasz dzień pracy? - Rano wyprowadzam owce, wyciągam flaszkę i piję... - Baco, ten wywiad będą czytać dzieci. Zamiast flaszka mówcie książka. - Dobra. Rano wyprowadzam owce, wyciągam książkę i czytam. W południe przychodzi Jędrek ze swoją ksišżką i razem czytamy jego książkę. Po południu idziemy do księgarni i kupujemy dwie książki, które czytamy do wieczora. A wieczorem idziemy do Franka i tam czytamy jego rękopisy. |
2009-07-02 (23:58)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 481 ![]() | wpis nr 210 690 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzisiaj odjęło mi humoru, a dodało rozumu. |
2009-07-10 (15:45)![]() Data rejestracji: 2009-03-14 Ilość postów: 211 ![]() | wpis nr 212 164 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pewien włamywacz planuje skok swojego życia. Realizując swój perfekcyjny plan dostaje się nocą bez problemu na teren okazałego banku. Po chwili stoi przed pokaźnym sejfem. Z dziecinną łatwością otwiera go i znajduje w środku 2 jogurty. Szok jest wielki, więc dla poprawy nastroju wtranżala je bez wahania. Bezzwłocznie udaje się do kolejnego sejfu licząc, że tam się obłowi. Po jego Otwarciu zaskoczenie jest spore ale wtórne - w środku znajduje 12 jogurtów... Wchłaniając je zastanawia się gdzie może podziewać się ta cała kasa... Musi być w trzecim sejfie, który stoi już po chwili otworem. Zawartość: 30 jogurtów. Już nie głodny, ale z czystej chęci podreperowania własnego ego pochłania je wszystkie co do ostatniego. \"Te cholerne banki też już nie są tym czym były kiedyś\" - myśli sobie wkurzony włamywacz opuszczając z pełnym brzuchem budynek banku. Na drugi dzień rano kupuje gazetę i czyta jej nagłówek: \"Niecodzienne włamanie do Banku Nasienia\". |
2009-07-30 (16:11)![]() Data rejestracji: 2008-04-13 Ilość postów: 107 ![]() | wpis nr 217 242 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Koło prostytutki zatrzymuje się samochód. Kierowca pyta: - Ile za loda? - 600 rubli. - Ale ja mam tylko 100. Ale czekaj, może dorzucę swoją komórkę? Dziewczynka się zgodziła... Po wszystkim gość daje 100 rubli. Dziewczynka przypomina: - A komórka? - A tak. Notuj: 0- 600...... -------------------------------------------------------------------------------- Nowa definicja onanizmu: - Miłość na własną rękę -------------------------------------------------------------------------------- Spotkały się dwa penisy: - Słyszałeś, mają wycofać Viagrę z aptek! - No to leżymy! -------------------------------------------------------------------------------- - Gdybyś był prawdziwym gentelmanem, nie kazałbyś mi tego robić! - Gdybyś była prawdziwą Lady, to nie mówiłabyś z pełnymi ustami. -------------------------------------------------------------------------------- |
2009-08-15 (21:43)![]() Data rejestracji: 2007-10-21 Ilość postów: 1938 ![]() | wpis nr 221 001 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wpada gość do baru i krzyczy: - Barman! Lej setkę nim się zacznie! Ten szybko nalewa, gość pije i krzyczy: - Barman! Lej drugą nim się zacznie! Barman znów polewa. Gość łapie szklankę, pije i krzyczy: - Barman! Lej następną nim się zacznie! Na to barman: - Panie! Masz pan pieniądze? - No i się zaczęło? ============================ Pewna kobitka miała problem z mężem - strasznie bidulek chrapał, co nie pozwalało jej się w nocy wyspać. Chodzili po lekarzach, specjalistach...nic. Pewnego dni spotkała sąsiadkę i gdy jej opowiedziała o problemie, ta zaproponowała jej wizytę u pewnej znachorki, która ponoć wszystkie przypadłości leczyć umie. Kobita leci pod wskazany adres, przedstawia sytuację, ta chwilę się zastanawia i mówi: - Jak stary zacznie chrapać, to niech paniusia mu nogi rozszerzy. Kobita się wqr..., opieprzyła znachorkę, że naiwnych ludzi tylko naciągać umie i że złamanego grosza jej nie da i poleciała do chaty. W nocy ta sama historia...stary piłuje już drugą godzinę...kobitka myśli sobie: \"Ehh...spróbuję tak zrobić, jak znachorka mówiła..\". Rozszerza staremu nogi i.... cisza...Następnego dnia leci z samego rana do znachorki... przeprosiny... bombonierka... podwójne honorarium... Oczywiście ciekawość nie dawała jej spokoju więc pyta: - Pani...ale na czym polega ten trick z tymi nogami?! Znachorka: - Moja droga... zasada jest prosta - rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma... ===================== |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 100 101 102 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |