Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 99 100 101 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | COŚ NA ROZLUŹNIENIE I POPRAWĘ HUMORU :) |
2009-06-05 (23:10)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 202 799 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A jaka pogoda tam Dawid u was w Izraelu? Bo planuję nawiedzić Twoją nową ojczyznę w sierpniu... |
2009-06-12 (14:23)![]() Data rejestracji: 2007-10-21 Ilość postów: 1938 ![]() | wpis nr 204 522 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kobieta w kwiecie wieku staje przed lustrem i mówi do męża. - Ech... przybyło mi zmarszczek, utyłam, te włosy takie jakieś nijakie... Zbrzydłam. Powiedz mi, kochanie, coś miłego! - Wzrok masz dalej dobry! Facet kupił sobie fajny duży telewizor, przyniósł do domu, żona patrzy, a na pudle sporo jakichś znaczków informacyjnych. - Kochanie co oznacza ten kieliszek na opakowaniu? - pyta żona. - To znaczy, że zakup trzeba opić Drogą szybkiego ruchu Katowice - Kraków jedzie biskup. Nagle zobaczył prostytutkę stojącą na poboczu i krzyczy: - Dziecko, jesteś na złej drodze! - A co, tiry już tędy nie jeżdżą? Późny wieczór. Nowakowie przyłapali nastoletniego syna, jak wymykał się z domu z wielką latarką w dłoni. - Dokąd to?! - pytają. - Na randkę - przyznał syn. - Ha! Jak ja chodziłem w twoim wieku na randki, to nie potrzebowałem latarki - zakpił ojciec. - No i popatrz na co trafiłeś... Ojciec odbiera pociechę z przedszkola. Nagle zwraca sie do opiekunki: - Proszę Pani, ale to nie jest moje dziecko! - A co za róznica i tak Pan jutro je przyprowadzi. Mówi mąż do żony - kochanie, czy jak byś nie miała nóg nosiłabyś buty ? - oczywiście że nie - to po co ci biustonosz ? |
2009-06-12 (14:26)![]() Data rejestracji: 2007-10-21 Ilość postów: 1938 ![]() | wpis nr 204 523 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiejskie baby drą pierze w zimowy wieczór i opowiadają sobie, jaki to jest największy ból na świecie: - Największy ból jest wtedy, jak zęby bolą, ło Jezu jak to boli... - Eeeee, gówno się znacie kumo - największy ból był, jakem mojego Franusia rodziła... - A dyć tam, godocie! Nic nie wiecie! Największy ból jest wtedy, jak się chłop po pijoku dobierze do baby nie tam gdzie trza! A stara Wojciechowa przysłuchuje się tym przekrzykiwaniom i wreszcie nie wytrzymuje: - Syćko co godocie, to je nieprawdo! Cy wom nigdy cycka do sieckarni nie porwało? |
2009-06-13 (07:52)![]() Data rejestracji: 2008-11-09 Ilość postów: 198 ![]() | wpis nr 204 744 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To ja dorzucę do ostatniego kawału eeeellliiii trochę inne zakończenie: ....a siedzący w kącie Jasiek odzywa się w te słowa: - łoj , baby, baby, was to pewnikiem nikt w jaja nie kopnął! A oburzona Wojciechowa wyskoczyła z wielkim krzykiem na Jaśka: - a dyć kopnął, kopnął i to dopiero był ból jak zamiast dutków przywiozłam z targu kupe obśliźnietych skorupków! |
2009-06-13 (07:59)![]() Data rejestracji: 2008-11-09 Ilość postów: 198 ![]() | wpis nr 204 747 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To ja dorzucę do ostatniego kawału eeeellliiii trochę inne zakończenie: ....a siedzący w kącie Jasiek odzywa się w te słowa: - łoj , baby, baby, was to pewnikiem nikt w jaja nie kopnął! A oburzona Wojciechowa wyskoczyła z wielkim krzykiem na Jaśka: - a dyć kopnął, kopnął i to dopiero był ból jak zamiast dutków przywiozłam z targu kupe obśliźnietych skorupków! |
2009-06-14 (16:42)![]() Data rejestracji: 2008-04-13 Ilość postów: 107 ![]() | wpis nr 205 073 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://www.youtube.com/watch?v=mRMg-wpmmOs |
2009-06-21 (13:57)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 207 380 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://kultowa.korbatz.com/nu_pagadi.swf Miłej zabawy ![]() |
2009-06-21 (21:45)![]() Data rejestracji: 2005-11-27 Ilość postów: 576 ![]() | wpis nr 207 591 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hrupie mrówki zadeptując przykazanie niezabijaj i niekradnij |
2009-06-26 (11:18)![]() Data rejestracji: 2009-03-02 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 208 987 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zapraszam do teatrzyku na Multipasko pl. W rolach głównych: edi8- jako mąż kogucik19 - jako żona Lub: kogucik19 -jako mąż edi8- jako żona ( jak sobie szanowny widz życzy) A więc kurtyna w górę , przedstawienie się zaczyna: GOLONO, STRZYŻONO ================ U nas, kto jest niby chory, Zwołuje zaraz doktory; Lecz czując się bardzo słaby Prosi chłopa albo baby. Ci ze swego aptekarstwa Potrafiają i podagrze, I chiragrze, i głuchotom, I suchotom, i głupotom Radzić. A i u nich wszakże Nie masz na upór lekarstwa. Mieszkał Mazur blisko Zgierza, Któremu zginęła suka, Straż domostwa i spichlerza. Gdy jej z żalem i kłopotem W okolicy całej szuka, Wróciła się tydzień potem. Ledwie poznał, że to ona; Bo była wpół ogolona. \"O zbóje! żeby ją skryli, Używają takich figli, Że biedaczkę wygolili!\" \"Powiedz raczej, że ostrzygli - Robi mu uwagę żona - Bo psów nie golą, lecz strzygą\". \"A no patrzajciesz no mi go, - - Odpowie Mazur z przekąsem - Jakaś ty mi dyć uczona! Mając gołe jak pięść lice, Chcesz nauczać nas pod wąsem, Co jest brzytwa, co nozyce? Przecież dobrze, suko miła, Ześ tu jest, choć ogolona\". \"I jam rada, ze wróciła, - - Odpowiada na to żona - Choć wróciła ostrzyżona\". \"A nasz pan, co mu łysina Przyświeca się jak ta psina, Myślisz, ze jest postrzyzona?...\" \"A wąsiki ekonoma, - - Odpowiada zaraz żona - Co mu wiszą jak u soma, A błyszczą jak namaszczone, Sądź golone czy strzyżone?\" \"Bież-ci licho tego soma I pana, i ekonoma, - - Dobroduszny Mazur rzecze - Dobrze, ze suka jest doma, Choć tak szpetnie ogolona\". \"Prawdę mówisz, mój człowiecze, Toć i jam się ucieszyła - Odpowiada zaraz żona - Ze się suka powróciła, Choć tak szpetnie ostrzyżona\". \"Głupiaś z twymi nożycami!\" \"I ty z twoimi brzytwami!...\" \"Ze golona, przypatrz że się!\" \"Ze strzyżona, pokaże się! A dyć-ze to nierówne cięcie, Co jak kosa trawę siecze\". \"A dyć to w skórę zarznięcie, Jak jak doktor... aż krew ciecze\". Tak się kłócą mąż i żona; Miasto Zgierz całe się zbiega, A krzyk wkoło się rozlega: \"Ogolona!\" \"Ostrzyżona!\" Idzie sąsiad: \"Niechaj przyjdzie. Niech się wpatrzy i przekona\". Jedzie Żyd: \"Podjedź no, Żydzie. Czy golona, czy strzyżona?\" Od Żyda aż do plebana, Od plebana aż do pana, Sprawa zapieczętowana: Co rzekł sąsiad, i Żyd potwierdził, Pleban przyznał, to pan stwierdził: Że wygrała męska strona, Że suka jest ogolona. Wracają do domu strony, Po drodze chłop pyta żony: Czy wyroku treść pamięta? Ona milczy jak zaklęta. U progu suka ich wita; \"Pójdź tu, moja ogolona!\" - Woła mąż, na to kobieta: \"Pójdź tu, moja ostrzyżona!\" Mazur wściekł się, już nie gada Ani żonie odpowiada, Tylko wziąwszy pod rękawki Wlecze ją wprost do sadzawki I topi jak kadź ogórków. Ona, nie nawykła nurków, Już się zachłysnęła nieraz; On, trzymając za ramiona, Gnębi krzycząc: \"A no teraz; Czy golona, czy strzyżona?\" Biedaczka, ze śmiercią w walce, Czując skonu paraliże, Wytknęła tylko dwa palce I za odpowiedź palcami, Jakby dwiema nożycami, Mężowi pod nosem strzyże. Na ten widok uciekł z wody. Ona poszła do gospody, On się puścił aż do Zgierza I tam przystał za żołnierza. Kurtyna!:) |
2009-06-26 (11:45)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 208 988 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wlm.>>>> po Adamie Mickiewiczu nadszeł czas na Juliana Tuwima a zatem Tobie dedykuję: Julian Tuwim, \"Na pewnego endeka co na mnie szczeka\" Próżnoś repliki się spodziewał, Nie dam ci przytyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa! Tak wlm.>>> niestety - to mezalians byłby dla psa!!! Pzdr. edi8 |
2009-06-26 (12:00)![]() Data rejestracji: 2009-03-02 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 208 990 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bez komentarza WIELKI MAŁY CZŁOWIECZKU ! |
2009-06-26 (12:14)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 208 991 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wlm.>>> przypomne ci , co o takich jak ty Miller Ziobrze powiedział: \" JEST PAN DLA MNIE ZEREM!!!\" |
2009-06-26 (12:25)![]() Data rejestracji: 2009-03-02 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 208 993 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zapewniam edi8, że tylko dla Ciebie!:D:D Ciebie tak olśnił własny blask, że oślepłeś i nie widzisz tylko czubek własnego nosa. A inwektywy i wulgaryzmy zostaw żulom spod budki z piwem, nie powielaj ich repertuaru, \"doktorku\". Bo to raczej oni powinni brać przykład z Ciebie, a nie odwrotnie... Nie sądzisz??? |
2009-06-26 (12:36)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 208 997 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kwestia zasobności aparatu leksykalnego ( także dotyczącego np. gwar środowiskowych ) idzie ZAWSZE w parze z ilorazem IQ - zatem mnie nie dziwi ubogość owego u ciebie... Aha , jako mniej kumatemu dopowiem , że aparat leksykalny to nie jest to samo , co aparat tlenowy ani tym bardziej aparat nazębny ![]() |
2009-06-26 (12:51)![]() Data rejestracji: 2009-03-02 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 209 001 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oprócz aparatu leksykalnego człowiek posiada jeszcze rozum i kulturę osobistą i zanim coś powie lub napisze, to powinien się zastanowić czy to przystaje do jego rzekomo wysokiego , sławetnego IQ. Wszystkie te Twoje wywlekane na czacie i forum \"zalety\" i oznaki \"geniuszu\" biorą w łeb wobec Twojego zachowania i wulgarnego słownictwa i mogą być skwitowane jednym słowem \"rzekome\". Nie powiesz , że w Twoim rzekomym środowisku naukowym wszyscy doktorzy, profesorowie i magistrzy posługują się na co dzień tak kloacznym słownictwem jak Ty??? |
2009-06-26 (12:57)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 209 002 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wlm.>>> skończ synek gimnazjum , zrób maturę , przyjdź na uczelnię - to się przekonasz i wtedy zrozumiesz czym różni się wyższa uczelnia od forum , także w zakresie poziomu większości użytkowników , do których trzeba niekiedy przemawiać w JEDYNYM znanym im języku...i tu się właśnie ta znajomość gwar środowiskowych wielce przydaje! Zakumałeś tera czaczę wlm.???? SIEMA! NARA! POZDRO! |
2009-06-26 (13:08)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 209 003 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ehh... Nie ma mocnego nad edi ósmego |
2009-06-26 (13:21)![]() Data rejestracji: 2009-03-02 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 209 006 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I tu się mylisz Pasko, tym razem nie przyznam Ci racji, a jego ostatni wpis jak ulał pasuje do tego tematu: rozluźnił mnie i wprawił z znakomity humor!! Wszechwiedzący, a błądzi jak dziecko we mgle i rozdaje kuksańce na oślep! Sam się we własną sieć zaplątał !:D To tyle tytułem podsumowania. |
2009-06-26 (14:44)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 209 027 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak , temat to wielce żartom sprzyjający , stąd miałem sposobność to z użytkownika wlm. zrobić po wielokroć , choć trochę szkoda , że swoim niskiego lotu poczuciem humoru nie dał mi powodów do znacznie subtelniejszych kontr , choć być może zechce pogłębić gorycz swej dotychczasowej polemicznej porażki i wystawi się na ostrze mego żartu... Niech więc za zamknięcie tego etapu służy jakże słuszny , mądry i głęboki wpis Admina: \"ehh... Nie ma mocnego nad edi ósmego\" I tego się proszę trzymać ![]() ![]() ![]() P.s: Adminie! Dotąd szanowałem Cię za - wg mnie i w odniesieniu do mojej w tym zakresie wiedzy - geniusz informatyczny , a od dziś zaczynam nawet lubić...Nie zbaczaj więc z raz obranej a jedynie słusznej ścieżki i krocz nią nadal.Początek zrobiłeś naprawdę obiecujący! Zaraz , zaraz jak to szło: \"ehh... Nie ma mocnego nad edi ósmego\". Coś w tym jest... |
2009-06-26 (14:52)![]() Data rejestracji: 2009-06-26 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 209 028 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie ma głupszego nad edi ósmego! |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 99 100 101 ... 329 330 Wyślij wiadomość do admina |