Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 92 93 94 ... 582 583 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Największe szanse |
2005-12-13 (19:43)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 38 486 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A tymczasem moje typy na dzis ... <19,7,>79,67,37, |
2005-12-13 (19:45)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 38 487 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. 11-17----47-71-53 Fobia, jeste ....fenomenalna mencizna,hehe. Full, dziekuje Ci za gratulacje które zlozyle mi za trfienie onegdaj 4/5 w tym temacie. Chcialbym jeszcze troche tu potypowac. A swoja droga ,zycie chyba malo Was dowiadcza skoro potraficie sie popsztykac o takie bzdety. Pozdrawiam fenomenalne mencizny i nie klótliwe dziolszki. ps.Full,podziekowania sa szczere ,tak jak gratulacje . |
2005-12-13 (19:48)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 488 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bo Fobia1, to nie jest kobitka , tylko sprytnie zakamuflowany Mariusz Pudzianowski. Moje wypociny na dzisiaj : 47-19-37-41-71 -------->11,71 |
2005-12-13 (19:49)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 489 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No wiec, zgodnie z sugestia Pio, wracam do mojej ulubionej poezji. \"Jak to na wojence ladnie Jak to na wojence ladnie Kiedy ulan z konia spadnie ta ra ra Kiedy ulan z konia spadnie...\" Tylko urywek - wystarczy. Przepraszam Pio, ze to w liczbach pierwszych (aNAJWIEKSZE SZANSE!!!), ale mam skleroze juz.Mam nadzieje, ze babci fobii wybaczysz te starcza ulomnoc. Chcialam jeszcze o tych ulanach, co to przybyli pod okienko... ale zapomnialam jak to szlo. Pamietam tylko tych przepieknych ulanów na koniach. To byli dobiero wojacy! A kuda im taki, jeden z drugim, faralllon. Oooo!!! I jeszcze bylo o tym ulanie co to zmylil nogiiie, gdy babcia stala na balkonie. Pozdrawiam ___________________ Z calym szacukiem dla pozostalych pierwszaków (oprócz lalki z plakatuy i zlotoglowego). Powodzenia! PS Nieco luzu sie przydalo - dzisiaj TRZYNASTEGO!!! No i ulani - to dopiero PIERWSZACY! Moze nie? ________________________ Nie chce mi sie z Toba gadac, Pio! \"jednoczenia sobie ludzi...\" \"jednoczenia sobie...\" Sobie jednoczyc - myle, myle i niepanimaju, za Chiny Ludowe! DOBRE, podoba mi sie. Tylko czy w szkole to sie spodoba? Nad innymi sformulowaniami PIO sie juz nie zastanawiam, bo bym dostala faktycznie krecka. A. jeszcze jedno. W 1974 r. (mam dyplom, bo sobie zrobilam) pisalam z szybkocia 314 znaków na minute przy dopuszczalnych bledach 0,06 proc. Od tamtej pory minelo 31 lat. Nie tracilam kontaktu z maszyna do pisania, a od 1993 roku - z komputerem. To bylo o szybkoci. |
2005-12-13 (19:55)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 491 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stanislawie, gdyby Tobie nie chcialo sie zajrzec na strone poprzednia - wklejam (jakem ta mecizna) wpis \"subtelnej kobitki\". Teraz bedziesz juz wiedzialo co biega i kto jest ta mecizna: ___________________________________________ 2005-12-13 00:32 Opalxxxxx Widze Danusiu, ze moje gratulacje i pozdrowienia nie zrobily na Tobie najwyraLniej zadnego wrazenia i raczej byly przedwczesne. Teraz wiem, ze przywolywanie Cie tutaj bylo bledem z mojej strony. Nie potrafisz sie zachowac odpowiednio wobec zaistnialej sytuacji. W pierwszych typuja ludzie z duzym wyczuciem taktu, dla których slowo \"KULTURA\" nie jest wyrazem obcojezycznym. Dlatego pozostawiam Ci temat \"seks\" jako jedyny - odpowiedni dla Twojej osoby. Wszyscy z tematu pierwszych, którzy maja inne zdanie (maja oczywicie do tego prawo) - moga wypowiedziec sie w powyzszej sprawie. Moze poprosicie Danusie o poprowadzenie tematu i sporzadzanie podsumowan. Nie mam oczywicie nic przeciwko temu. Pozdrawiam i czekam na Wasza decyzje - dostosuje sie do kazdej rozsadnie przedstawionej propozycji. |
2005-12-13 (20:09)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 38 492 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytalem to rano,ale nie podejrzewalem ze Ani chodzi o imienne podziekowanie ze strony Danuki,chociaz tak nalezy to rozumiec. Ania chyba nie chcesz powiedziec ze znudzil Cie ten temat i szukasz pretekstu by go zakonczyc. |
2005-12-13 (20:11)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 38 493 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...sory,mialo byc Danusi. |
2005-12-13 (20:15)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 38 495 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga Fobiu powiem tylko tyle mam Ciebie juz dosyc. Moze sie ustosunkujesz do zadania co kiedy wypowiedziala \"ze nie bedziesz zagladac do tego tematu\" Mam taka nadzieje. (niebieskowarkocza z podrobionym zdjeciem). Ustosunkuj sie do tego obrazka ![]() |
2005-12-13 (20:40)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 38 497 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pio, jeste glupi i niewychowany smarkacz. Opal, klimakterium to przykra rzecz, ale naucz sie ja kontrolowac, przynajmniej w kontaktach z ludzmi. Tak ogólnie to jestecie / pio i opal / mendy /czyt. wszy lonowe /, bezmózgie i cholernie dokuczliwe. Danusiu, przeciez te pierwsze mozesz sobie wytypowac w typowaniach do rankingu, tam tez podajesz piec liczb. Powodzenia |
2005-12-13 (20:42)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 499 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja bym na Twoim miejscu Pio , nie zadzieral z Fobia. Powiniene grzecznie przeprosic Pania Fobie i powiedziec ze zalujesz swojego postepowania. Z pewnocia Fobia wybaczy mlokosowi , który ma niewyparzona g..e . |
2005-12-13 (20:46)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 500 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia nie odpowiada. Oglada \" M ,jak Milosc \". |
2005-12-13 (20:48)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 38 501 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Drogi Bravo... Nie jestes w temacie to moze bys na mnie nie puszczal obelg... Uwierzczie ja Nic do nikogo nie mam z wyjatkiem Fobiiiiiiiiiiiii a moze KsenoFobi juz sam nie wiem gubie sie w tym. To jej slowa \"Ja szanuje przede wszystkim za szczeroc, zaufanie, za nie udzielanie rad gdy o to nie prosze (...) Sama unikam udzielania ich. A to jest wlanie nie prawda kazdemu dajesz rade. Kolejnym argumentem jest to, iz fobia rozpisala sie w temacie nie przeznaczonym do klótni.Ja przynajmniej nie wypisuje obelg i oskarzen w jej temacie. Jak masz co do mnie lub do Aniiii to zalatw to na GG z którego i tak nie korzystasz bo nie masz z kim gadac. |
2005-12-13 (20:50)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 38 503 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przykro mi skaplar ja jej w kazdym razie nie ustopie za Chiny Ludowe. Jak juz to kiedy powiedzialem ja z nia nie zaczelm sprzeczki,poprosilem ja tylko o spokój dla Opalxxxxx. |
2005-12-13 (20:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 504 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A zajrzalam. Nadzieja matka glupich. Zreszta pragnale tego, bo w tym temacie wklejasz obrazki, do których zyczysz sobie bym sie ustosunkowala. Zrobie zadoc Twym marzeniom i ustosunkuje sie do tego, poprzednich i przyszlych Twoich obrazków. Chwalipieta! Opanowal sztuke wklejania obrazków na forum i zaczyna cofac sie do epoki kamienia lupanego. To teraz w szkole wypracowania sie przekopiowuje? Mój wizerunek z fioletowymi wlosami dostalam od Pasko z urzedu - nie wymylilam go sobie i nic nie podrabialam. Mój jest tylko dolozony pies (suka) Nora. Zapewniam Cie, ze nie jest podrobiona. Lezy wlanie obok na kanapie w calej okazaloci. Nudno tu. PS Przygotuj sie Pio do liczenia liczb pierwszych, bo Twoja sekretarka sie obrazila na Danusie i cale towarzystwo i sie zmyla. Pewnie znowu chce bycie jablagali o powrót. Jest rewelacyjna, niepowtarzalna, jedyna na tym forum osobowoc interesujaca inaczej. Ty zreszta takze. Powodzenia. |
2005-12-13 (21:02)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 505 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skaplar, telewizji nie ogladam od ponad roku. Pio \"Uwierzczie ja Nic do nikogo nie mam z wyjatkiem Fobiiiiiiiiiiiii a moze KsenoFobi juz sam nie wiem gubie sie w tym.\" - NAJWYZSZY CZAS SIE ODNALEC, A NIE WYLEGIWAC NA LEZANCE U PSYCHOLOGA DYZURNEGO! \"To jej slowa \"Ja szanuje przede wszystkim za szczeroc, zaufanie, za nie udzielanie rad gdy o to nie prosze (...) Sama unikam udzielania ich. \" - TAK, TO MOJE SLOWA. DODATKOWO ZACYTUJE SLOWA MEGO DZIADKA >>MADRY RAD NIE POTRZEBUJE, GLUPI ICH NIE SLUCHA<< \"A to jest wlanie nie prawda kazdemu dajesz rade. \" - KOMU UDZIELILAM JAKIEJKOLWIEK RADY? WYRAZAM TYLKO SWOJA OPINIEM GDY COS MNIE DRAZNI - WOLNO MI\". \"Kolejnym argumentem jest to, iz fobia rozpisala sie w temacie nie przeznaczonym do klótni.Ja przynajmniej nie wypisuje obelg i oskarzen w jej temacie. \" - \"FOBIA SIE NIE ROZPISALA, A KLÓTNIE WYWOLALA JAKAS OPAL (5X)- zadnej Ani nie znam. \"Jak masz co do mnie lub do Aniiii to zalatw to na GG z którego i tak nie korzystasz bo nie masz z kim gadac.\" - DZIECKO, GG JUZ DAWNO NIE UZYWAM, BO MI TACY IDIOCI W TWOIM WIEKU KLIKALI Z DURNYMI PROPOZYCJAMI. Do zadnej Aniiii NIC NIE MAM- NIE ZNAM TAKIEJ OSOBY\". I daj mi wreszcie wiety spokój - to nie rada, to MOJE ZYCZENIE. |
2005-12-13 (21:18)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 38 509 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witajcie kochane pierwszaki! Podaje moje na dzisiaj ![]() \"Czlowiek potyka sie o kretowiska, a nie o góry\" Konfucjusz Niedlugo losowanie, wiec 3mam kciuki za nas - hi,hi ![]() ![]() ![]() |
2005-12-13 (21:19)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 510 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wpisy Fpbii sa zajebiste.Z pryjemnoscia sie je czyta. |
2005-12-13 (21:22)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 511 [ CZCIONKA MONOSPACE ] O kurcze solar zamkneli. Teraz to sie bedzie dzialo . |
2005-12-13 (21:24)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 38 513 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bravo,a nie za ostro pojechales przypadkiem? Porównanie czlowieka do insekta,nawet tak przyjaznego niektórym ludziom,jest zdecydowanie nieeleganckie. Pio,gdyby nielaskawy los pokaral mnie takim adowkatem jak ty,to najlepiej byloby Cie zaj..........c,zanim otworzysz usta.Kazde wypowiedziane przez Ciebie slowo, to zapewne rok wiecej do wyroku ,mialbym wylapane. Fobia!-ziomalko,jestes nierefolmowalna w tej kwesti.Domyslam sie,ze nawet nie spodziwalas sie ,ze los zele Ci takiego \"suprajsa\",jaki sie trafil w tym temacie. Zbyt \"smakowity kasek\",zeby sobie odpucic,prawda?. Pierwsze. 7,13,41,71,17. 41.71. Ciekawe,czy ostatnie. |
2005-12-13 (21:26)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 38 516 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Drogo Pio... ...zapewniam Cie, jestem w temacie!!! Pomimo iz staram sie nie odzywac, to posiadam te jakze skomplikowana /Twoim zdaniem/ umiejetnoc pisania i czytania ze zrozumieniem, nie robienia bledów ortograficznych i stylistycznych, nawet gdy pisze \" w nerwach\" oraz obiektywizm w ocenie sytuacji. No, Ty nie mozesz sie tym wykazac, gdyz cierpisz na ksenofobie. Przyblize Ci troche temat, by wiedzial na co chorujesz, bo z tego obrazka wynika, ze rozmawiasz z lekarzem po angielsku, a tu zauwaz wchodzi w gre jezyk specjalistyczny nie potoczny. ksenofobia, w sensie doslownym termin oznaczajacy strach, niechec i wrogoc wzgledem cudzoziemców. W naukach spolecznych obejmuje równiez wszelkie postawy niecheci i pogardy wzgledem tego, co obce kulturze rodzimej / m. in. pod wzgledem etnicznym, religijnym czy rasowym /. Postawom ksenofobicznym towarzyszy zwykle grupowo podzielane przekonanie o wyzszoci kultury wlasnej oraz jej wytworów, w tym takze przekonanie o wyzszoci wlasnej grupy nad grupami pozostalymi. W naukach spolecznych uznaje sie, iz towarzyszace ksenofobii emocje i uczucia odgrywaja znaczaca role w ksztaltowaniu sie swiatopogladu poszczególnych grup spolecznych. Pozdrawiam |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 92 93 94 ... 582 583 Wyślij wiadomość do admina |