Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 8 9 10 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Informacja! Multimajstra! |
2005-08-22 (16:33)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 24 826 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Janusz Ja sie z tym pogladem twoim zgadzam . Mozna przeciez miec cale tabele prawdopodobienstw . Ale pragne zaznaczyc , ze prawdopodobienstwo nie jest zadna miara potrzebna dla gracza . To wiedza a nie miara . Sama nazwa gra--mówi , ze to sie zdarza w czasie . Co powie garcz , który wygral szóstke w duzym . Mialem prawdopodobienstwo 1 do 14 milionów . Ale ja wygralem . To po co mu ta miara . No to jak prawdopodobienstwo mówi , ze trafienie jednej liczby w multilotku to 1/80 to po co to cale zawracanie glowy z programami . Dobrze wiesz o co chodzi a mam wrazenie , ze udajesz . Po to sa programy i po to ludzie sie mecza , azeby ten los pokonac . I problem polega nie na programach -a na sposobach pdejcia do tematu . Ty swoim programem zaprezentowale tylko jeden ze stu sposbów to jest analizy liczb ich wypadniec i wyciagania ( badL co badL sugestywnych ) wniosków . No to skoro 100 % tych czytelników tego Forum zajmuje sie analizami i typowaniem --to gdzie mnie przekonywac do innych -tych 99 innych metodach . CZapkami mnie nakryja . Stad wniosek Ja w niewlaciwym Forum sie produkuje . Pamietaj tylko Janusz , ze za tymi wzgórzami sa inne i inne pola i rzeki . Ja moge zrozumiec komercyjna strone . Ale to do czasu . Kiedy kto po tysiacach analiz stwierdzi - nie tedy droga . Moze by pomylal o nieanalitycznych sposobach . Jeszcze raz mówie z przyczyn niezaleznych jaki czas mnie nie bedzie widac - ale licze , ze wreszcie kto zalozy post : bez typowan , progresji , pewniaków i innych bzdur . A najlepszy tytul to próba modelowania zjawiska . Trzeba przyjac , ze totek taki jest jaki jest i zamiast szukac knyfów utworzyc model i grac wykorzystujac to co nam los podsuwa . Pozdrowienia |
2005-08-22 (20:27)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 24 849 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam panie Mariuszu,jak dosc czesto znow odwiedzilem te forum na ktorym tyle sie dzieje,i jak zawsze przeszukalem je w poszukiwaniu pana postow,no i niestety doczytalem sie stwierdzenia ze na zlym forum siev pan produkuje I ZE CHYBA PANA TU NIEBEDZIE.Forum jest oki a to co pan pisze terz jest bardzo potrzebne,bo dzieki temu mozna spojrzec z innej strony na gre,czesto tak jest ze gram i jestem prawie piewien ze cos powinno byc a niestety tego niema,wtedy oczywiscie po czesci trafia mnie szlag no i w tym moncie przychodzi czas na inne spojrzenie.A W PANA POSTACH MOZNA ZNALEZC TAKIE INFORMACJE I PRZESLANIE,AWIEC DO NASTEPNEGO POSTU.SERDECZNIE POZDRAWIAM. |
2005-08-23 (08:38)![]() Data rejestracji: 2003-12-16 Ilość postów: 11 ![]() | wpis nr 24 883 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sledze uwaznie dyskusje, a nawet spór pomiedzy Pasko a Mariuszem - i co? I nic. Pasko próbuje bronic metod typowania w oparciu o analizy statystyczne - a Mariusz - inne metody. Dyskusja moze bylaby ciekawa, gdyby Mariusz nie tylko krytykowal a sam zaproponowal i omówil dokladnie swój \"niekonwencjonalny\" sposób typowania. Mariusz - udowodnij wszystkim, ze to Ty masz racje i podaj typowane Twoja metoda liczby na nastepne losowania (kilka kolejnych losowan). Jezeli beda to typowania trafne - od razu kazdy Ci uwierzy, ze Ty masz racje i ze statystyki mozna odlozyc do lamusa. W przeciwnym wypadku - jest to dyskusja jalowa, a wlaciwie mozna to nazwac krytykanctwem. Pozdrawiam Audytor |
2005-08-23 (11:17)![]() Data rejestracji: 2005-08-23 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 24 897 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Cytat:Mariusz - udowodnij wszystkim, ze to Ty masz racje i podaj typowane Twoja metoda liczby na nastepne losowania (kilka kolejnych losowan). kon.cyt. Jak sie nie myle to juz bylo wiele postów na ten temat do Mariusza,tylko ciekawa sprawa dlaczego on tak broni sie nie podajac licz.Popieram AUDYTORA,slogany Mariusza juz wychoda bokiem ludziom na tym forum(moim zdaniem to jest przez Mariusza mietolenie tematu w kolo swej postaci i nic realistycznego do tej pory nie wyczytalem w calym forum,jedynie paradoksalne bzdury-neurony i jeszcze inne niedorzeczne elementy).Wydaje mi sie,ze wszyscy sa ciekawi typów Mariusza to jest Mariusz jedyna Twoja droga do udowodnienia Twojej teori.Jezeli tego nie zrobisz uwazam ze jestes beznadziejny w tym temacie (nie umiejszajac Twojej wiedzy zawodowej i cos tam jeszcze) Zbulwersowany tym wszystkim Pty. |
2005-08-23 (17:23)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 24 921 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Ptysia Juz sie nie bulwersuj , gdyz z przyczyn zyciowych bede musial zawiesic swoje niestosowne uwagi i pomysly na dlugi czas . Milo mi tedy Ciebie powiadomic , ze juz mozesz spokojnie typowac . Do uslyszenia |
2005-08-23 (17:25)![]() Data rejestracji: 2005-08-23 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 24 922 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kto? nabral wody do buzi i nie moze mówic?????!!!!! |
2005-08-23 (18:37)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 24 934 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam! Zeby nie bic \"piany\"!!! Podaje 15 liczb co uwazam do gry na 10 dni (losowan) 6,7,8,12,22,42,44,48,57,63,69,70,71,75,79! To sa jedne z typów programu \"Multimajster\" v.03 Radze mniej filozofi a konkretów w poscie \" informajca Multimajstra\" Powodzenia i Pozdrawiam! |
2005-08-23 (19:11)![]() Data rejestracji: 2003-09-22 Ilość postów: 119 ![]() | wpis nr 24 942 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ptysiuuuu - Kto jest malomówny. Pozdrawiam Kto |
2005-08-23 (22:32)![]() Data rejestracji: 2005-07-28 Ilość postów: 11 ![]() | wpis nr 24 970 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chcieli bycie miec wszystko wystawione na tacy! Przeciez jeli Mariusz poda wam np. piec liczb na losowanie za np. 2 tygodnie i one padna to nieopedzil by sie chlop od pytan, próLb, blagan, skamlen o podanie sposobu badL najlepiej programu do modelowania gry, który po nacinieciu guzika otworzy brame do \"fortuny\". Mariusz i tak napisal wiele bardzo ciekawych rzeczy, które sklaniaja do mylenia w odmienny sposób o liczbach i za to mu dziekuje. Wielu z was pomyli, ze cukruje Mariuszowi zeby ew. uzyskac jakie wzgledy u niego. Nie prawda - chce czytac posty które rzucaja wiatlo na ukryte do tej pory zagadnienia o których wiekszoc z nas nie miala pojecia, a nie tkwic w jakiej wrózbiterii. Wchdze tutaj tylko po to by czytac Mariusza. Kazdy ma wybór wiec jeli komu sie nie podobaja jego posty to niech ich nie czyta. |
2005-08-23 (22:54)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 24 976 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \\\"Multimajster\\ nie bylo Lle - siedem. Prosze opowiedz jeszcze jutro o swoich przemyleniach. Mam ochote porównac Twoje cyferki z moimi. Goraco pozdrawiam |
2005-08-23 (23:37)![]() Data rejestracji: 2005-05-18 Ilość postów: 567 ![]() | wpis nr 24 992 [ CZCIONKA MONOSPACE ] multimajster w cudzyslowie tz. ten prawdziwy ![]() super to z twojego programiaku jet 46.66666% sktecznoci tak trzymaj dalej. Szkoda ze nie mam Twojego programu ale niestety naraLie mnie na niego niestac Pozdrawiam |
2005-08-24 (12:49)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 25 047 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Szanowne grono Graczy! Proponuje wytypowane moje 15 liczb podam nastepne wpasowac w system mój 38 licz 10 skr. 76 zakladów! Grajcie grupowo! Grajce z powodzeniem i do Seniora jest mi milo z pana postu! Tak wiec wczorajsze i 8,2,42,44,50,52,59,69,70,79,80,1,15,20,34! Nastepna 15 stka: 11,12,15,1,22,36,42,44,50,60,64,69,80,5,46! Razxem jest troche liczb! Róbcie doswiadczenia! Wstawjajce pod system dostepny na mojej \"partyzanckiej\" stronce! http//:multimajster.w.interia.pl ! moze Ktos mlody zrobi mi strone W-bak! Milo mi ze mimo mojego \"starczego\" wieku 57 lat moge przyczyniac sie do rozgromnienia tego monopolu jakim jest Totalizator! cholera napewno narobilem moc bledów ale!- Wiski dzis bylo! Pozdrawiam Mlodych! Pozdrawiam Panie i Panowie! |
2005-08-24 (12:54)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 25 048 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cholera! Wiski -zle napisalwem ta partyzancka stronke ! Podaje prawidlowo: http://multimajster.w.interia.pl Ps. Macie wygrac minimum 100 000zl! Pozdrawiam! |
2005-08-24 (16:02)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 25 059 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Niech tu na poscie zadna \"meda\" nie pisze wypracowan na temat obliczen! Ten post powstawl do skutecznej gry ! A nie do wpisow osób co nawet nie daja adreu e-mail! Te Goscie to \"zamioatacze\" w kazdym Forum! Mialem takich \"mnogo\" To sa Ci ukryci od \"rewelacji\" p..dola aby piosac o róznych pierdolach! Tacich Mariuszy i innych co nie daja sojego adresu to ja P...ole! Mysle ze specjalnie w...lili sie w post :Informaja Multimajstra aby zniwechwecic grono graczY! Pako nioe panuje nad sytuacja która ja stworzylem! Wiadomo? Pozdrawiam \"Multimajster\" tel: 694-913-424 tel podaje wiadomo na e-mil nie odpisuje! |
2005-08-24 (16:48)![]() Data rejestracji: 2005-08-04 Ilość postów: 93 ![]() | wpis nr 25 066 [ CZCIONKA MONOSPACE ] skoro nie nie odpisujesz na email to po h..j sie pytasz o adras mocno wk....ny na debili |
2005-08-24 (17:37)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 25 068 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zadnego e-mil na rekawek@simplunet.pl Nie do stalem! I dol Ciebie \" tanczacy z piatkami\" Jakimi? Pojecia nie masz o skutecznej grzerze! I tu na forum Psko bede tylko jeszce do 12 XI miesiac od zaczenci9a tematu \"Informacja Muitimajstra! Bede Was do tej pory o...rdalal za brak madrego podejcia do gry! Sa tu \"Filozofy od pierdul i reszta zamiataczy aby udowodnic ich zalete gry!\" Won! Won! Z takimi postaciami! Ja Podalem typy! Ja wskrzesilem ducha u mlodych \"Pio\" myle pomalu nawt On nie wie przekarze \"paleczke\" hazardu! |
2005-08-24 (17:43)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 25 069 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie senior! Pisz do do mnie: rekawek@simplusnet.pl |
2005-08-24 (17:58)![]() Data rejestracji: 2005-08-04 Ilość postów: 93 ![]() | wpis nr 25 070 [ CZCIONKA MONOSPACE ] no ja nie mam zielonego pojecia i taki fajfus jak Ty tez nie ma Niczym sie nie popisale ja tez potrafie podac kilka liczb które wiejda w to albo nastepne losowanie to zadna sztuka jeste partaczem nawet w ksiedze goci Cie wyzywaja ty lamusie pacanie od siedmiu boleci gówno potrafisz a Twój program jest posrany w pupe jeza choc go nie mam i nie chce miec i dobrze ze odchodzisz zasrancu przynajmniej ludzie przestana tracic kase i nie masz zadnego podejcia do gry a od tych Filozofów przynajmniej mozna sie czego nauczyc wiecej napewno niz od ciebie partaczu. paleczke do hazardu to ty juz dawno sobie polamale debilu!!!! Juz nawet najgorsi sa lepsi od Ciebie !!!!!! Juz wiem dlaczego Mariusz odszedl... on przynajmniej dazyl mial teorie i wiedze nieporównywalna i jakze wybitna i ty multihamie nigdy mu nie dorównasz i przez takich jak ty on odszedl zasrancu...!!!!! |
2005-08-24 (18:09)![]() Data rejestracji: 2005-02-18 Ilość postów: 82 ![]() | wpis nr 25 071 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Majster jak cie czytam to mi sie slabo robi.Mariuszowi do piet nie dorastasz.A z twoja skutecznocia tez jest cienko.Lepiej powiedz dlaczego kiedy wyleciale z forum Wojtka Winieckiego. |
2005-08-24 (18:31)![]() Data rejestracji: 2005-07-12 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 25 073 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale cyrk!!! Proponuje spotkajcie sie na piwie i wyjanijcie sobie kto jest lepszy. Opamietajcie sie (litoci) kto nowy jak zobaczy taki cyrk to odrzuci na zawsze z takiego forum. Propozycja do Paki wytnij te bluznierstw i bzdury, niesmak bierze do czytania. Panowie czy wy macie po 15 lat???????????????????????????????fe |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 8 9 10 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |