Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Informacja! Multimajstra! |
2005-08-14 (17:38) Multimajster Data rejestracji: 2005-08-03 00:00:00 Ilość postów: 1140 | wpis nr 23 962 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \" Multimajster\" poleca te liczby na 13 VIII 2005 ! 7-8-38-54-80 ! Wczoraj 2 na 5 a dzi ? Pozdrawiam! Wszelkie zapytania wylacznie tel: 694-913-424 Te typy dalej obowiazuja! Dlaczego? Zdradze Wam kawalek \"tajnika\" gry! To ze wczoraj \"pudlo\" z tej piatki! To i dobrze! Liczba 7 jest po przerwie! Zawsze liczba po przewie ponad 10 losowan \" chodzi\" z sasiednimi liczbami ! Tak ustawiam parki! Doczepiam liczby po przerwach 54,38 a Ta ospala 80 moze wrecie ruszy! Zawsze gdzie wejde na forum robi sie \" zadyma\" Jestem kontrowersyjnym czlowiekiem ! Ale nigdy nie bylem \" pyszalkiem\" ani skapcem! Pasko moze byc dumny ! Dlaczego? Forum zaczyna naprawde byc ciekawe! Pozdrawiam ! Kupa Panie Panowie na kase Prezesa Totalizatora !!! |
2005-08-14 (17:42) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 23 964 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przeciez to wszystko juz bylo tutaj przerabiane i to kilka razy. Nic odkrywczego Pan Wojciech nie napisal. Moze dlatego starsi uczestnicy stronki sie wykruszaja, bo nic nowego te dyskusje nie wnosza. Ile mozna czytac o tym samym? Kiedy wywloklam na poczatek stare tematy celem pokazania, ze to wszystko bylo juz przerabiane. Wystarczylo poczytac i kontynuowac dalej. Moze kto dorzucilby nowa myl. No, ale decyzja grona nowych napalenców, która zreszta podsycil sam Pasko nazywajac mnie spamerem, zostalam uznana za ............... (tu sobie kazdy moze sam wpisac co chce. A mnie sie tez juz nie chce dyskutowac i czytac tego samego kilka razy w roku. Dlatego wybieram luLne watki, bo od tych liczb mozna dostac krecka. ________ Jeszcze jedno. Smiesza mnie wpisy typu: Zenek odbierz poczte..., Felek napisz mi na maila co mylisz o tym, o czym Ci pisalem 3 dni temu... Kretynska konspiracja. Przeciez jak ze soba korespondujecie, to chyba mozecie w tej korespondencji równiez pisac, ze ocekujecie odpowiedzi itp. Takie wpisy wskazuja na usilowanie wylansowac siebie i swoje kontakty jako wspaniala grupe zgranych ludzi, wietnie typujacych i oczywicie wygrywajacych. Ot, ludzka naiwnoci... i nie tylko. Smiechu warte. ____________ Mala uwaga - a moze uwaga warta uwagi! Co nowego przed chwilka wniósl Cadillac. Pozdrawiam |
2005-08-14 (17:45) halah Data rejestracji: 2005-01-30 00:00:00 Ilość postów: 1207 | wpis nr 23 965 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pozdrawiam obu Panów Wojciechów, przez pewien czas razem typowalimy pewniaki na stronie Pana Winieckiego .Ja tez jestem zdania ze tylko wspólpraca i zgoda da wyniki.Pozdrowionka! |
2005-08-14 (17:45) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 23 966 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zaczelam pisac (to wyzej), gdy nie bylo jeszcze postu Pana \"Multimajstra\". Do Pana \"Multimajstra\": Ta strona i to forum zawsze bylo bardzo ciekawe i zylo bardzo intensywnie. Nawet ciekawiej niz teraz. A ja czekam, czekam, czekam i czekam... - pewnie sie nie doczekam tego obiecanego dalszego ciagu. Ale to nic, zeszlam do podziemia. Pozdrawiam |
2005-08-14 (17:53) INSPEKTOR Data rejestracji: 2005-06-29 00:00:00 Ilość postów: 9 | wpis nr 23 970 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytam Forum od poczatku jego istnienia. Sam napisalem dopiero 2 razy. Nie wiem kto to jest Fobia 1 ale z jej wypowiedzi wynika ze jest bardzo rozsadna i jak malo kto trzeLwo mylaca kobieta. Fobia - czytam Twoje wszystkie wypowiedzi w róznych watkach. Tak trzymaj. Podoba mi sie to, ze nie masz swoje zdanie i potrafisz krytycznie ale grzecznie polemizowac z innymi. Nie obrazasz innych w swych wypowiedziach. Jest tu na Forum wiele wypowiedzi cwaniaczków i ludzi zadufanych w sobie stawiajacych sie ponad innymi ze swoja wiedza dotyczaca typowan, systemów itd. Tylko gdzie sa efekty ich gry. W codziennych wydrukach z wygranych tego nie widac. Moze w ten sposób chca rozladowac swoje emocje i kompleksy ?. Fobia 1 - tak trzymac. Inspektor. |
2005-08-14 (17:59) INSPEKTOR Data rejestracji: 2005-06-29 00:00:00 Ilość postów: 9 | wpis nr 23 971 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia - oczywicie ze zdenerwowania napisalem jedno slowo (nie) niepotrzebnie. Podoba mi sie to, ze MASZ swoje zdanie i nie zmieniasz go, nie ulegasz wplywom innych wypowiadajacych sie na Forum. I co jeszcze - jezeli na zdjeciu to Twój pies, to bardzo ladny. Pozdrowienia - Inspektor. |
2005-08-14 (18:36) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 23 982 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W tym obrazku, to tylko ten pies jest prawdziwy i mój. Obrazek nadal mi Pasko z urzedu i go zaakceptowalam, mimo iz nie mam fioletowych wlosów i nie nosze krótkich kiecek. A niech sobie bedzie jaki jest. Grunt, ze mój pies tkwi przy mnie jak wierny przyjaciel. A wlosy moze zrobie sobie na fioletowo. Czemu nie? |
2005-08-14 (20:51) INSPEKTOR Data rejestracji: 2005-06-29 00:00:00 Ilość postów: 9 | wpis nr 23 999 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia - podoba mi sie Twój styl pisania - wypowiadania sie. A kolor wlosów jaki by nie byl, nie jest to najbardziej istotne. Mimo, ze nie jest to mój zawód wykonywany ani wyuczony od wielu lat pasjonuje mnie filozofia i astrologia. Astrologia jest fascynujacym narzedziem zglebiania natury ludzi. Kiedy pierwszy raz spotykamy jaka osobe, jest dla nas tajemnica. Widzimy kolor oczu, wlosów, sposób ubierania sie itd. By dowiedziec sie wiecej trzeba czekac na kolejne informacje. Jezeli zna sie znak sloneczny tej osoby, mozna poskladac kilka elementów ukladanki. Wiadomo ze chwila urodzenia ma wielki wplyw na dalsze zycie czlowieka poza oczywicie czynnikami genetycznymi i póLniej wychowawczymi (rodowisko w którym sie czlowiek wychowuje i pracuje). Ale natury nie oszukasz. Jezeli to nie jest tajemnica to napisz mi w jakim znaku zodiaku sie urodzila. Jezeli pytam zbyt odwaznie to od razu przepraszam. Pozdrowienia. Jezeli bedziesz miala czas i ochote i jeszcze sie nie obrazila za moja dociekliwoc to mozesz wyslac maila. |
2005-08-14 (21:41) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 24 003 [ CZCIONKA MONOSPACE ] INSPEKTORZE, nigdy nie robilam tajemnicy z faktu, ze urodzilam sie jako Baran. A dokladniej 3 kwietnia - czyli w tym samym dniu i miesiacu co nasza Hanna Suchocka - rok inny. Tadeusz Mazowiecki - takze Baran. Marlon Brando, Gregory Peck, ta seksowna blondyna ze \"Slonecznego Patrolu\" - takze zodiakalne Barany. Sporo ich bylo i jest, nie wspomne o slynnym Adolfie - nie ma sie czym chwalic. Ale ten urodzil sie w ostatnim dniu tegoz znaku 20 kwietnia, to moze mial co z Byka. Po Suchockiej i Mazowieckim mam pewnie to podziemie we krwi. Pozdrawiam |
2005-08-14 (21:45) Multimajster Data rejestracji: 2005-08-03 00:00:00 Ilość postów: 1140 | wpis nr 24 004 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga fobia1 ! Ja urodzilem sie 1 kwietnia ! Jestem Baran!!! Ps. Ale dzi pilnowali tylko 38 liczbe nie upilnowali !!!! Pozdrawiam! |
2005-08-14 (22:12) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 24 010 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do \"Multimajstra\": No to wygarne jak to baran baranowi. Czekam na te obiecana \"instrukcje obslugi\" i czekam. Czy ja sie doczekam? |
2005-08-14 (22:43) halah Data rejestracji: 2005-01-30 00:00:00 Ilość postów: 1207 | wpis nr 24 014 [ CZCIONKA MONOSPACE ] no to spotkaly sie barany ,ja takze baran 14 kwiecien,a podalam ze napewno jedna z pary 7-38 padnie i 38 jest, moja intuicja mnie nie myli,niewiele pisze teraz bo tylko jedna reka ,pozdrowionka. |
2005-08-14 (23:13) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 24 015 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Halah! Zlamala te reke, czy co? Napisz tylko tak lub nie. |
2005-08-15 (01:52) cadilac Data rejestracji: 2005-07-14 00:00:00 Ilość postów: 991 | wpis nr 24 025 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj inspektor jezeli chodzi o astrologie to wszelkie informacje na ten temat czerpalem z ksiazki Ireny Malinowskiej badL z tygodnika kupowanego przez moja mame GM dzieki któremu otrzymalem za darmo horoskop radix inczaczej mówiac bardzo dokladnie wyrysowany horoskop przez pana Wojciecha Andrzeja Alberta. Pytanie brzmi nastepujaco czy twoja wiedza dotyczaca astrologi i jej tajników jest na tyle zglebiona by go odczytac ??? pozdrawiam |
2005-08-15 (02:16) INSPEKTOR Data rejestracji: 2005-06-29 00:00:00 Ilość postów: 9 | wpis nr 24 026 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Cadilac. Z wyksztalcenia jestem ekonomista a astrologia i filozofia to moje ulubione zajecie po godzinach pracy. Filozofii uczylem sie 3 semestry - bo tyle jest tylko przewidziane ne bankowoci i finansach. Astrologia zainteresowalem sie przez przypadek. Dostalem w prezencie ksiazke prof. Leszka Weresa pt. Mandala zycia. Astrologia - mity i rzeczywistoc. Wyjatkowo trudna dla niefachowca i dlatego na poczatku troche mnie to zniechecilo. Wrócilem do niej po przeczytaniu innych, moze prostszych. a sa to: Zarys astrologii urodzeniowej Alexandra von Pronay z przedmowa prof. Weresa, Homo-Zodiacus równiez Leszka Weresa i innych np. ostatnio masowo wydanej w Polsce pt.Wszystko co powinnicie wiedziec o astrologii. Udalo mi sie kupic w antykwariacie serie zeszytów wydana przez wyd. ISKRY - ASTROLOGUS. Oczywicie traktuje to jako ciekawa rozrywke ale z moich obserwacji od 11 lat mozna wyciagnac ciekawe wnioski. Jestem przekonany, ze chwila narodzin czlowieka ma wplyw na jego dalsze zycie. Jestem tylko amatorem w tej dziedzinie. Poza tym wyliczylem wszystkim mozliwym napotkanym ludzuiom ich biorytmy, biopowinowactwo z partnerem zyciowym i tez wiele sie potwierdzilo. A wszelkie horoskopy z gazet to tylko rozrywka o której za kilka dni nawet dyzurni dziennikarze którzy to pisza nie pamietaja. Taka ich rola w gazecie i za to biora pieniadze. A ja lubie to co robie, robie to w wolnym czasie i z ciekawoci wiata czy natury czlowieka. Pozdrawiam. |
2005-08-15 (10:12) cadilac Data rejestracji: 2005-07-14 00:00:00 Ilość postów: 991 | wpis nr 24 043 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No cóz do obliczani biorytmów i biopowinowactwa z partnerem mam free program i jeli kto jest zainteresowany to mu go przele. pozdrawiam i zycze dalszego zglebiania wiedzy z tej fantastycznej dziedziny nauki. Do Fobi jeli jeste zainteresowana tematem który wg Ciebie jest warty uwagi to polecam zglebic tajniki astrologii majów dlaczeg??? Majowie poznali nature czasu i wiedze na ten temat zakodowali w swoim wietym kalendarzu Tzolkinie. Zbódowany jest z 20 glifuf, 13 tonów itd... moze to Ci sie przyda w Twoich pracach w podziemiu pozdrawiam i zycze sukcesów!!! |
2005-08-15 (10:22) cadilac Data rejestracji: 2005-07-14 00:00:00 Ilość postów: 991 | wpis nr 24 044 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pamietajcie wiedza dotyczaca liczb nie powinna konczyc sie na matematyce nie wazne czy wchodza czy nie najpieknijesze sa róznice i zaleznoci pomiedzy ich wystepowaniem. pozdrawiam lucky luk skywalker |
2005-08-15 (11:32) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 24 048 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj Cadilac, nie ironizuj sobie. Mnie w Twojej wypowiedzi o multilotku zainteresowalo inne zdanie: \"energia podaza za uwaga, a zeby bardziej to sprecyzowac - energia podaza tam gdzie napotyka najmniejszy opór\" To wlanie uznalam za co nowego na tej stronie w dziedzinie gier liczbowych. Czasami taka malutka wzmianka jest bodLcem na nowe spojrzenie na analizy. Uznalam to za wazne i wlanie to mialam na myli piszac, ze wniosle co nowego do tematu. Nie zauwazylam by ktokolwiek zwrócil na to uwage. Moze dlatego, ze dalej napisale, by nie pytac co to oznacza. Napisze jak ja to rozumiem, oczywicie jako laik i bardzo ogólnie. Otóz podajac tu typy i antytypy bezwiednie mylimy o tych liczbach. Czyli kierujemy na nie cala swoja energie i to obojetne, czy uznajac je (te liczby) za pewniaki do wylosowania, czy tez do niewylosowania. To samo dotyczy liczb podawanych sobie na maila, czy tez skrelanych na kuponach. Oczywicie analizujac wkladamy w to bardzo duzo swojej wlasnej energii (uwagi), która wytwarza ogromny opór. Im wiecej osób poda te same liczby - tym opór jest wiekszy. Przeciez myl jest ogromna, potezna sila. No i teraz to Twoje zdanie o oporze calkowicie odmienilo moje spojrzenie na sam moment losowania liczb. Przeciez na te latajace kulki w kasecie dziala energia, która podaza dokladnie w tym kierunku, gdzie napotyka najmniejszy opór. Czyli wyrzuca do góry kulki, o których najmniej osób myli jak o PEWNIAKACH, a i takze jako o ANTYPEWNIAKACH. Przeciez nasz mózg wiadomie pracuje tylko w znikomym procencie. Natomiast w podwiadomoci mamy zakodowane wszystkie liczby, o których danego dnia mylimy. I te pewne i te niepewne. Podwiadomoc, niezaleznie od naszej woli, wytwarza ten opór. Moze jeszcze inaczej. Myl czlowieka jest potezna sila, której po prostu my nie widzimy. Ale ona jest w postaci jaki fal. Tak jak fale radiowe - na przyklad. W trakcie losowania miliony oczu skierowane na ekran telewizora ledza ruchy kulek. Ci, którzy nie ogladaja losowania takze mimowolnie kieruja swoje myli o typach i antytypach. Te myli kumuluja sie, materializuja, daja potezna energie w postaci oporu. I ten OGROMNY OPÓR stanowi bariere dla wszystkich kulek z liczbami typowanymi i antytypowanymi. Ufff, zmeczylam sie tym wywodem. Schodze z nim do podziemia, bo nie sadze, ze kto te moje wywody zrozumie, a tym bardziej potraktuje powaznie. Moze jeszcze tylko taki przylad, ze co takiego jest mozliwe. Ponad rok temu Halabarda rzucil temat, by w trakcie losowania wszyscy uczestnicy stronki myleli o tej samej liczbie. Robilimy taki eksperyment. Kierowalimy cala nasza energie na kulke z jednym numerem. I co? Nie wpadla!!! A nam chodzilo o to, by zostala wylosowana. __________ Prawdopoodobnie Tobie Cadilac nie chodzilo o taka interpretacje swojej myli. Dla mnie to nie jest wazne. Wazne jest, ze zmusila mnie do innego spojrzenia i calkowicie wywrócila do góry nogami sposób analiz i zasadnoc podawania typów i antytypów. A moze ja po prostu juz zwariowalam? __________ Nawiazujac do horoskopów. Tak, astrologia to ciekawa dziedzina, ale aby ja zglebic nalezy miec na to sporo czasu. Nie kieruje sie w zyciu tym co mówia gwiazdy, ale uwazam, ze ogólna charakterystyka ludzi urodzonych \"pod ta sama gwiazda\" jest trafna. Tak jak slusznie zauwazyl INSPEKTOR, maja na nasz charakter wplyw takze inne czynniki, te namacalne, rodowiskowe. Ale to juz inna sprawa. O horoskopach Majów, Chinskim - tez czytalam, z ciekawoci. I mozesz sobie urzadzac ze mnie kpinki kierujac do studiowania horoskopów w podziemiu. Akurat to mnie nie rusza. Gdybym miala duzo czasu, z pewnocia bym sie temu takze powiecila. Nie biegam do wrózek, nie stawiam sobie kart, kabaly itp. W tych dziedzinach jestem realistka. Nie dlatego, ze je lekcewaze, ale dlatego, ze jestem laikiem i brak mi czasu na zglebianie tych dziedzin. A tym wszystkim \"jasnowidzacym\" nie wierze. Po prostu to ich sposób na zarabianie pieniedzy. W poziemiu dziala sie konspiracyjnie i czeka na odpowiedni moment, by wyjc na zewnatrz. Bede konspirowala samotnie, wolno mi. Wszelkie kpinki, ironiczne uwagi po prostu mnie nie obchodza. POZDRAWIAM TYPOWICZÓW I ANTYTYPOWICZÓW - czyli MARZYCIELI NA JAWIE. |
2005-08-15 (11:53) Szunaj Data rejestracji: 2003-08-15 00:00:00 Ilość postów: 1005 | wpis nr 24 051 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Program \"Multimajster\" na dzi 67,70,75 do 21,30 jak wejdzie 2ka napisze jak i co ustawic |
2005-08-15 (11:56) Szunaj Data rejestracji: 2003-08-15 00:00:00 Ilość postów: 1005 | wpis nr 24 052 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aaaa.. wczoraj byla jedna liczba i 100% Pozdrawiam |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |