Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 35 36 37 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Informacja! Multimajstra! |
2005-12-15 (18:12)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 38 849 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiu!!! Jeste skonczona na tym forum!!! Nie typujesz!!! To co robisz? Nie gadaj glupot! Nie prawda jest to co ty tu wszystko wipisujesz!!! Masz sunie \"Norke\" Masz klopoty finansowe!!! Masz co co niepowinno wystepowac tu na forum!!! Pamietaj \"Kobito\"! Nie tedy droga do sumienia prawdy!!! Prosze tu nie odpisywac! Brak Masz godnoci!!! Klamiesz prrzed Wszystkimi w zywe oczy!!! Zrobilw normalnie pisek z tym draniem Wojtkiem Winieckim!!! Wszystko widac! Nie Waz sie tu wpisywac!!! Pozdrawiam Twoja \" Norke\" |
2005-12-15 (18:22)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 38 852 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wklejam ten spisek Fobi z Winieckim!!! Fobia sie wypiera!!! Prosze to osadzic!!! 2005-10-03 20:12 fobia1 Za oficjalnym przyzwoleniem Autora tegoz postu - wklejam go w tym temacie w caloci. Oryginal do odczytania w temacie zalozonym przez \"Multimajstra\", w którym zabrania nam wypowiadac sie na forum przez DWIE GODZINY!!! ________________________________________ 2005-10-03 19:15 Wojciech Winiecki Panie Wojtku Rekawek, multimajstrze, a moze bardziej dobitnie, klamco. Malo kto mial okazje poznac pana kretactwa tak blisko, jak ja je poznalem. Naciaga pan ludzi na prymitywny arkusz Excela, nazywany przez pana programem. Wiecej powiem, sprzedawal pan równiez wykonane przeze mnie w Excelu pracochlonne obliczenia. Kiedy sie o tym dowiedzialem, ze handluje pan moimi pomyslami, zarabia na mojej wielogodzinnej pracy podpisujac je swoim nazwiskiem, zatelefonowalem do pana zadajac natychmiastowego przerwania tego niecnego procederu. Plakal pan w telefon i prosil o wybaczenie. Korzystajac z mojego portalu i zamieszczonego tam Forum ublizal pan innym, wyludzil pan od wielu osób pieniadze. Potem pisal pan do mnie blagalne listy z proba o skasowanie calej dyskusji, która pan wywolal. Dzwonil pan do mnie i placzac po raz kolejny blagal pan o skasowanie wszystkich pana wpisów. Bal sie pan odpowiedzialnoci za swoje podle kretactwa. Odwagi nabieral pan pod wplywem alkoholu, o czym wielokrotnie pan mnie informowal. Brzydze sie panem. Skasowalem pana wpisy na moim Forum tylko dlatego, ze dosyc mialem pana chamstwa. Niech pan nie myli, ze zrobilem to pod wplywem belkotliwych pana pijackich prób. Zyje pan w wiecie alkoholowych wizji, wielokrotnie pisal pan o tym do mnie. Z przeprowadzonych rozmów telefonicznych, które niestety mialem nieprzyjemnoc z panem odbyc, wynikalo jedno. Pana wiat diametrelnie rózni sie od wiata realnego. Mam do pana tylko jedna probe. Niech pan sobie geby moim nazwiskiem nie wyciera. Nie dorósl mi pan do piet. Zrozumiale multimajstrze Patrzcie co tu sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam! \" M-M\" |
2005-12-15 (18:57)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 856 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A jednak odpisze, bo mnie krew zalala. Czego Pan mnie sie czepia Panie Rekawek? Co Pan chce ode mnie? Pana Winieckiego nie znam, nic o nim nie wiem. Zalozy Pan temat, w którym zabronil komukolwiek wpisyweac sieprzez dwie godziny. Tak jakby znajdowalsie Pan na swoim prywatnym folwarku. Akurat Pan Winiecki w tym temacie wpisalsie. Ten wpis Pan cytuje. Przekopiowalam ten wpis do Panskiego innego trematu, w którym Pan raczyl wychwalac swój program, udowadniajac, ze reszta to lipa. Pan Winiecki (tak wynika z Jego wpisu) zna Pana od dawna i wypowiedzialsie na ten temat. Prosze nie imputowac, ze mam jakikolwiek spisek z kimkolwiek z tej strony. Zadnych spisków nigdzie nie knuje. Natomiast wyciagam jeden wniosek: jest Pan faktycznie bylym Towarzyszem PZPR, którzy wszedzie wietrzyli wroga i spisek. O co Panu do jasnej cholery chodzi, co? Co ja Panu zrobilam? Tylu ludzi z tego forum Panu prawie plulo w twarz, a Pan przyczepil sie do mnie. Niech Pan sobie robi co sie Panu podoba, ale mnie prosze nie tykac, nie zycze sobie. Z jakiego powodu uzurpuje Pan sobie prawo do weryfikowania uczestników tego forum? Kto Panu dal takie prawo? Czyzby Pasko? Sam nie ma odwagi tego powiedziec? Drogi Panie, zamiast czepiac sie fobii i wyszukiwac jej wpisów, moze lepiej zajac sie dopacowaniem swojego programu. Efekty sa mizerne jak na takiego Geniusza. A co ja robie na tym foru, to tylko i wylacznie moja sprawa, rozumie Pan? Niedawno juz napisalam lomu, ze nie on mnie tu wital i nie on mnie stad bedzie przeganial. To samo tyczy Pana. A ja i tak zrobie to co zechce. |
2005-12-15 (20:07)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 876 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiesz co Multimajster? Posiedzialam, pomyslalam i doszlam dfo wniosku, ze nie dam Tobie wiecej powodów do czepiania sie mojej osoby. A miej sobie satysfakcje. Poniosle tak wielkie zaslugi dla tej strony i w ogóle dla calego Lotto, lacznie z Polsatem, Rembiszewskim i w dodatku masz tak ogromne znajomoci wród Towarzyszy i Nietowarzyszy, czyli jeste ZASLUZONY WE WSZELKICH DZIEDZINACH, wiec ja - takie zero - nie powinnam w ogóle do Ciebie sie odzywac. Te osoby znam tylko z TV lub afer w prasie i internecie. Nie po mnie na stronie, gdzie bywaja takier osobistoci jak Multimajster i Jego wita. Teraz powiniene byc usatysfakcjonowany. Nie szukaj juz moich wypowiedzi - ich nie bedzie. Nie pozdrawiam. Nawet nie miem. |
2005-12-15 (22:24)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 914 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale jaja.Spoko Fobia.To ty nie wiesz ze M-M jest nielubnym synem Niny A. i Józefa Cyrankiewicza ?. |
2005-12-17 (16:38)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 157 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam! Pamietamy ze od dzi w zakladce \" Nasze 10 tki\" podajemy 10 liczb! Ale... Na pierwszej pozycji liczbe tz \"pewna\" Ja dzi podalem \"30\" jako pewniaka! Wtedy trafiona 10 tka !To!..... Kochani naprawde nasza!!!! Jestem zadowolony obecnie z przebiegu losowan gier liczbowych!!! Prezesie!!! To jest profesja!!! Pozdrawiam! \"Multimajster\" |
2005-12-19 (22:05)![]() Data rejestracji: 2005-12-19 Ilość postów: 32 ![]() | wpis nr 39 599 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tu tez to samo!!!! czlowiek jaki jest taki jest i sie nie zmieni, gra sobie w multi, wypije i co z tego?? ma o sobie mniemnie?? to chyba dobrze. jak sie nie ma o sobie mniemania to sie jest kim?? chyba nikim (to moje zdanie) |
2005-12-19 (22:26)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 606 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieki za poparcie mojej osoby student21 Chyba juz tylko mlodzi maja harakter! Ja kiedy duzo mówilem i pisalem ze \"Multimajster\" to nie tylko multilotek! Prowadzilem jaki czs temu kampanie w telegazetach ze: Nie ma prac \"chalupniczych\" typu napelnianie dlugopisów! Adresowania kopert! Skladania bryloczków! \"Rewelacyjnych systemow ML! Doladowan telefonów na karte! itp. Takich informacji dalem moc na telegazetach za wlasne kase! Aby mlodzi nie dali sie oszukac! I Ci wszyscy co polecaja takie uslugi niby \"pracy\" odwdzieczja sie na mojej osobie! To jest klucz pewnych zachowan ludzi do mojej osoby! Pozdrawiam! \"M-M\" |
2005-12-20 (14:00)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 694 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiou 1! Pio! Podajcie swoje typy w zakladce \"Nasze 10 tki\" Ta zakladka ma nas zjednoczyc! Ta zakladka gra!!! |
2005-12-20 (14:11)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 695 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I jeszcze jedo! Wojtku Winiecki do Ciebie tez(sz) podaj typ w zakladce \"Nasze 10 tki\" Przecierz Wiesz! Przecierz ta droga Twoja do niczego nie prowadzi! Podales linki do Twojego \"bylego forum\"! I co? Takiego ciekawego napisal \"Mul;timajster\" Wysledzilem \"Medy\"na wszystkich forach! U Janusza Pako wiecej \"upierdliwych zdan napisalem i mam Jego pelen szacunek!!! Janusz Pasko stworzyl pelna demokracje!Janusz Pako stworzyl strone hit!!! Dlatego to wszysto jest? Pisze jak \"leci\" Pisze sumieniem! Do Fobi1 raz jeszcze! \"Kobito\" Chyba mnie lubisz!!~! |
2005-12-20 (14:51)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 700 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiu 1 Wiesz z ejestem \"upierdlym facetem\" podaqj typ w3 \"nasze 10 tki! Pio Wiesz jeste mlody mysle ze ! Podaj typy w nasze 10 tki ! Wojtku Winiecki Wiesz jestem starszy zachowj szacunek podaj typy w \"Nasze 10 tki! Do \"Multipio\" Podajk typy w \"Nasze 10 tki\" Pozdrawiam Was Wszystkich!!! \"Multimajster\" |
2005-12-20 (14:53)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 701 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ach Janusz Pako!!! Do cholery Ty dla przyklaqdu daj typy w zakladce \"Nasze 10 tki\" Pa! |
2005-12-20 (14:56)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 39 702 [ CZCIONKA MONOSPACE ] oki Multmajster a ty podaj typy w Najwieksze sznse. |
2005-12-20 (16:24)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 718 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeste Pio weyrachowanym gracem! Mlodey ale3 mysle szlachetnym! Pozdrawiam OpalXXXX Pozderawiamj Cie! Nie daj sie! Wiesz doskonale zew Jeste moim liderem! Kocham Was! |
2005-12-20 (16:42)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 721 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy ! \"Multimajster\" spotka sie z fobia 1? Mam zamiar poleciec do Szczecina wiadomo samolotem i wróci8c do W-wy za cztery godziny! Nie wiem Foibiu czy mozesz spotkac sie ze mna na lotnisku! ,Nie wiem jak Masz daleko do lotniska! Mysle ze przylece okolo 4-7 stycznia 2006! Gwarantuje Ci! Bede! P)s.Majac 16 lat lecialem samolotem do mojej dzieqwczyny w Gdyni! Lecialem Antowem! Jak myslisz to prawda? |
2005-12-20 (16:57)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 39 726 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj \\\"Multimajster\\ - dziekuje za mile slowa. Bardzo lubilam Twój program, bo to co dostalam od Ciebie bylo najlepszym sposobem na trafny wybór cyfr. Niestety podczas czyszczenia mojego komputera stracilam mozliwoc korzystania z Twojego daru. Bylabym wdzieczna za jego ponowne dostarczenie. To co robisz tutaj na stronie Pasko jest wg mnie bardzo istotnym wkladem w trafny wybór cyfr. Juz nieraz przekonalam sie, ze oprócz programów- masz tez intuicje. Pozdrawiam Cie cieplutko i zycze trafienia 10/10. ![]() ![]() |
2005-12-20 (17:03)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 39 727 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Multimajster ja równiez bym prosil jeszcze raz o ten program bo stracilem baze losowan a mam duzo do dopisywania czeg mi sie naprawde nie chce mój e-mail chyba znasz |
2005-12-20 (17:27)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 732 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pio!!! Dzi jestem \"nalany\" Bo zawsze mam kase!!! Jestem hazardzista! Na wóde zawsze mam! Lubia mnie dziewczyny i kase daja!!! Ostatnio \"spalem\" ze swoja zona! Pozdrawiam Cie! Program podesle! Pisz na multimajster@interia.pl Ps. Napisz do Janusza ma dobre \"patenty\"! |
2005-12-20 (17:34)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 733 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Fobi 1 Czy mnie szlyszysz? Pa! Czekam! |
2005-12-20 (18:32)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 737 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czec! Nie jestem \"nalany\" Typujcie !!! Pa! \'Multimajstrr\" SdPl |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 35 36 37 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |