Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 32 33 34 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Informacja! Multimajstra! |
2005-10-20 (21:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 31 238 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stanislaw Szkoda pisac Zal mi tylko tych naiwnych , którzy jeszcze maja zrobione pranie mózgów i ida wybierac nowego przestepce i zlodzieja w miejsce starego . Ja jak bym nawet poszedl to napluc mu w tworz , za winstwo i lajdactwo . Ja uwoerze jak powstanie policja antypolityczna i ten autobus pojedzie od razu do Berezy z zakaze opuszczania obozu 20 lat . Aby ludzie nie stracili wiary w swoich pomazanców |
2005-10-20 (21:57)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 31 248 [ CZCIONKA MONOSPACE ] .....ale z Ciebie okrutnik, nie wystarczy im 18 lat? |
2005-10-21 (20:10)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 31 392 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pozdrawiam! Zabiore jednak glos od poniedzialku! Jak skacza sie wybory na Prezydenta RP! Prosze Was! Troche spokoju! - Troche zastanowienia! A przyda to sie do trafnego typowania liczb! Znam doskonale sytuacje na Wioskach! I specjlnie pisze z duzej litery wioska! Znam doskonale biede! Znam doskonale ubustwo! Ale to nie powód do wzajemnej agresji!!!! Czy to nas buduje? Powiem wiecej !-- To nas Polaków niszczy!!!! Panie Mariuszu! Zadzwon Pan do mnie lub ja zadzwonie! Mamy temat rzeka! Telefon mój Pan napewno zna! Pozdrawiam! Raz jeszcze pozdrawiam! Wojtek \"M-M\" |
2005-10-21 (23:41)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 31 431 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz... a wiesz od czego glównie jest to pieronstwo ( rak ) ?? ![]() Jestem ciekawy Twojej opinii... bo niby sie znasz na tym Ps. Na wybory chyba spasuje w niedziele... w sumie jakbym mial wybrac od siebie to na Tuska raczej... ale wszyscy w rodzinie itd. ze Kaczynski... chyba dlatego, ze mieszkam we wsi i to w poludniowo-wschodniej czeci Polski ![]() Pozdrawiam |
2005-10-22 (00:05)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 31 440 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To twój wybór . Jak bym ci powiedzial pewne sprawy o raku to i tak by w to nie uwierzyl . Sprawa raka to nie los albo nie los . To sa wielkie interesy Firm farmaceutycznych Swiata . To sa pieniadze astronomiczne i takich , których nie objalby umyslem . jezeli ty myslisz , ze to sluzba zdrowia decyduje o tym , czy o tamtym ----to sie mylisz . O tym czy ty pozyjesz . Czy ty zachorujesz i sie wyleczysz albo nie wyleczysz i umrzesz ----------decyduje wielko Swiatowy kapital i politycy . Ja tylko ci moge powiedziec tak . Rak w Polsce jest na szóstym bodaj miejscu chorób tak zwanych spolecznych i umieralnoci . Nawet nie ma porównania z tymi umierajacymi na choroby krazenia . A Swiatowy biznes musi zarabiac . I nikt nie bedzie produkowal cytostatyków dla 200.000 ludzi kiedy miliony choruja na choroby krazenia . Bo jak bym mial Firme farmaceutyczna -to przeciez musialbym byc stukniety , zeby projektowaclek cytostatyk dla 10 ludzi -------bo odmian nowotworowych chorób jest mnustwo jak mam milion potencjalnych klientów na leki na choroby krazeniowe . Czy teraz rozumiesz ? A tak ci powiem , ze za komuny POlska byla potentatem w dziedzinie leków przeciwmalarycznych . Ja budowe komara malarycznego znam co do atomu . Czy potrafisz sobie to wyobrazic . Bo taka byla polityka . Teraz jest taka polityka , ze dla ZUS to najlepiej jak by kazdy miertelnie zszedl po zakonczeniu pracy . To po co leki????????????? Nie nalezy leczyc , tylko udawac , ze sie leczy . Budzet by tego nie wytrzymal . Emerycie -beL patryjota i szybko zejdL miertelnie --------co by nie obciazal budzetu . To nie zarty . |
2005-10-22 (07:07)![]() Data rejestracji: 2005-09-17 Ilość postów: 1162 ![]() | wpis nr 31 447 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Mariusza i Pasko.Ja sprowokowalem temat raka,wiec chcialbym jeszcze co dodac:masz moze racje ze rak pluc nie jest wynikiem palenia,raczej rak krtani.Mnie zaatakowal po obustronnym zapaleniu pluc,nastepstwem tego 6 chemioterapii i 10 radioterapii.Dzieki Bogu zaczymalo to jego rozwój.Rok po ostatniej radioterapii tj w maju tego roku wyladowalem na intesywnej terapinie z powodu raka ale serca.Mówi sie ze za wszystko trzeba placic,ja zaplacilem dodatkowa choroba,stwierdzono migotanie komór,jest to nastepstwo radioterapi.10 razy w ciagu m-ca odplywalem (zapac).Powielu perypetiach wszczepiono mi kardiowerter defiblator dzieki temu zyje,szczeze Wam wyznam ze wtrakcie leczenia raka i serca nie wylozylem ani zlotówki,choc kardiowerter kosztuje 30 tys.zl.Chyba przez 35 lat pracy na to zarobilm.Pszepraszam za ten wywód ale jak sie komu czlowiek zwierzy to lzej na duszy.Pozdrawiam i zegnam. |
2005-10-22 (09:42)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 31 460 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie zegnaj sie badz z nami a postaramy sie sprawic CI wiele przyjemnoci i duzo forsy .. |
2005-10-22 (10:13)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 31 462 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stary Kibicu, dobrze ze napisale o tym. Mam nadzieje, ze pozegnale tylko ten temat - temat raka, ale nie te strone. Fakt dzielenia sie z ludLmi swoimi problemami bardziej zbliza, pozwala zrozumiec drugiego czlowieka. W realnym wiecie trudno przelamac pewne bariery. Zaganiani ludzie nie maja czasu wsluchac sie w cudze problemy, czasami nie chca. W internecie jest latwiej. Czyta i zainteresuje sie tym co czyta tylko ten czlowiek, który naprawde tego chce. Zdrowi ludzie nawet nie zdaja sobie sprawy z tego, jak wazny dla chorego czlowieka jest kontakt z innymi ludLmi. I nie chodzi tu wcale o uzalanie sie nad soba, o wzbudzanie jakiej nieuzasadnionej litoci. Sens jest taki, ze wyrzucajac z siebie \"tego mola co nas gryzie\" pozbywamy sie ogromnej czeci problemu, obojetnie jakiej jest on natury, czy zdrowotnej, czy innej. Akceptacja czlowieka ze wszystkimi ulomnociami, przypadlociami jest wazna dla kazdego. I tego, który je z siebie \"wyrzucil\" i dla tych, którzy nie maja odwagi tego zrobic. BadL pewien, ze nie tylko Ty na tym forum masz problemy ze zdrowiem. W kupie raLniej, trzymajmy sie. Przy okazji, podziwiam Ciebie. Mnie nie starczyloby chyba samozaparcia w takiej walce. Jestem zyciowym tchórzem. Przyznaje sie do tego. Moja przebojowoc jest wynikiem tego tchórzostwa. Ona jest starannie, przez dlugie lata wypracowana. Pomaga mi zyc, a jednoczenie meczy. Dlatego czesto uciekam od niej w poezje, w marzenia. Wtedy jestem soba. Serdecznie pozdrawiam. |
2005-10-22 (10:37)![]() Data rejestracji: 2005-09-17 Ilość postów: 1162 ![]() | wpis nr 31 467 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Serdecznie dziekuje Medium i pani Halince za dodanie mi otuchy.Zegnalem sie ze strona,a nie z Wami,ja tak latwo sie nie dam.Nie dam sie,tak jak nie dalem sie w maju, kiedy tyle razy odplywalem.Podczas utraty przytomnoci mialem jakby sen:ze leze twarza do ziemiinijak nie moge sie podnie,kiedy poreanimacji sie budzilem i opowiadalem to lekarzowi,to ten mial sie ze mnie i pytal czy czasem \"tunelu nie widzialem\".Bylo róznie ale sie nie dalem itak bede trzymal dalej.Dzieki i czec.Marian |
2005-10-22 (10:48)![]() Data rejestracji: 2004-03-24 Ilość postów: 283 ![]() | wpis nr 31 469 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trzymaj sie, bedzie dobrze |
2005-10-22 (12:29)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 31 481 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Starego Kibica! Opowiem co bardzo waznego dla mnie, co moze i Tobie sie przyda. Mój tatusiek zachorowal na raka ( prawy plat czolowy,prawa strona zatok nosowo- szczekowych, prawy oczodól). Chemia, nawietlania, trzy zawaly, rozrusznik. Wszystko to znosil z umiechem - czyste szalenstwo - prawda??? Wygral z rakiem, mimo 1% szansy. Bardzo kochal zycie i ludzi. Zreszta chyba z ogromna wzajemnocia. Po pierwszym zawale troszke zwatpil. Ale nie pozwolilimy Mu na to, by ta chwilka trwala zbyt dlugo. Po drugim zawale, pewna glupia baba (ordynator kardiologii) na pytanie o mozliwoc wszczepienie rozrusznika odpowiedziala - \" w pana wieku???\" Byl trzeci zawal. Na szczecie zmieniono ordynatora. Ten facet (40 latek) naprawde nas zadziwil. Natychmiast zrobil Tacie zabieg i postawil Go na nogi. Na moje pytanie o ewentualna partycypacje w kosztach z naszej strony, i wdziecznoc za to, ze dal Tacie nadzieje, odpowiedzial - \"...no wie pani? Przeciez pani Tata ma jeszcze tyle radoci, miloci, checi walki i dobroci w sobie, ze nie jeden trzydziestolatek móglby od Niego nauczyc sie zycia...\" Nie zaplacilimy ani zlotówki... Chcialam ta przydluga opowiecia podrzucic Tobie energie i sile z niej wynikajaca. Warto poszukac w swoim otoczeniu ludzi o radosnym i zyczliwym nastawieniu. Bardzo mocno zycze Ci dobrej motywacji i sily do walki. Chce wierzyc, ze pozytywne i radosne nastawienie Kulkowiczów do Ciebie wzmocni Twój organizm. Przesylam Ci bardzo cieple zyczenia powrotu do zdrowia. ruda |
2005-10-22 (12:43)![]() Data rejestracji: 2005-09-17 Ilość postów: 1162 ![]() | wpis nr 31 485 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Serdeczne dzieki za troske o mnie-rudej,Fobii1 oraz wszystkim co mi sluza dobrym slowem.ALE TU NA FORUM DZISIAJ NAMIESZALEM za co wszystkich pszepraszam,a szczegulnie Pasko.Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.Marian |
2005-10-22 (13:04)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 31 490 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nic kibicu nie namieszale ![]() Duzo zdrowia !!! |
2005-10-22 (17:49)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 31 522 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DO starego kibica -----MASZ ZAPOMNAC O CHOROBIE I PRZYJAC INTENSYWNY STYL ZYCXIA CIEZKO PRACOWAC W POCIE CZOLA [ DOSLOWNIE CHOCBY CI SIL BRAKOWALO ] A TO WSZYSTKO MINIE W 12 MC . |
2005-10-22 (20:56)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 31 556 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ruda Historia jak z moim ojcem Walczyl u Malego Franka jako chlopak . Las go wykonczyl . Awitaminoza i anemia . Mial uszkodzona zastawke serca . I jemu tez lekarz powiedzial . W pana wieku sztuczna zastawka ? A on byl naiwny - to co lekarz powiedzial to bylo wiete ( tak jak ja ) I na to zmarl . Ja tylko mam takie rozumowanie . Ci wszyscy ludzie nie sa zwyklymi zmarlymi . Oni sa ofiarami \" Systemu \" tego skur..... \" systemu \" . I dlatego dokad zamiast okredac Panstwo poslowie zajma sie ( za co im sie placi sowicie ) ludLmi --------to jak nie oddam swojego glosu na zadnego zlodzieja prezydenta ani posla . I reka mi pierwej uschnie zaczym mial bym sie dopucic takiego nieludzkiego czynu . Dzisiaj slyszalem oszoloma Bartoszewskiego . I moze ta droga mu przekaze : Pieprz sie a swoje idiotyczne pierdoly opowiadaj takim samym durniom jak ty i takim oszolomom jak ci-których wybrale . Na szczecie zaden uczciwy czlowiek takich glupot nie slucha . Jeszcze raz ------Na Ksiezyc ze zlodziejami i oszolomami : Lepperami, Tuskami, Kaczynskimi, Giertychami i Millerami do towarzystawa . Na ksiezycu tak jak na Kubie jest zatoka win . To wasze miejsce |
2005-10-22 (21:30)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 31 567 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz, co do systemu masz racje. Ale w tym systemie pracuja takze uczciwi ludzie. Do takich naleza lekarze, którzy leczyli \"Starego Kibica\", do takich nalezy lekarz, który zoperowal ojca \"Rudej\", do takich zaliczam mojego lekarza, który wiele mi opowiedzial w czasie swoich wizyt o korupcji w sluzbie zdrowia, o kretynskich przepisach. To tez czlowiek przed 40-tka. Powiedzial mi, ze zaden urzednik nie bedzie mu dyktowal jakie ma zapisywac leki, bo to on jest lekarzem, on leczy pacjenta i wie co pacjent powinien zazywac i w jakich dawkach. Postepuje zgodnie z wlasnym sumieniem i jednoczenie z prawem. Nie jeLdzi na wypoczynek na Karaiby fundowany przez firmy farmaceutyczne. W szpitalu, bedac specjalista drugiego stopnia i robiac nastepna specjalizacje - zarabial grosze. Oprócz tego mial swoja prywatna praktyke. Zrezygnowal calkowicie w pracy w szpitalu i zajmuje sie tylko prywatnym leczeniem. Musial, bo ma na utrzymaniu rodzine. W gabinetach przyjmuje 8 godzin dziennie, a oprócz tego ma wizyty domowe. Pracuje nawet do godziny 1 w nocy - czasami tak dlugo jest u mnie w domu na wizycie. W kazdym systemie mozna byc uczciwym. |
2005-10-22 (21:35)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 31 568 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia My wszyscy jako uczciwi ludzie zyjemy w tym systemie . Dlatego to oszuci musza zostac wytepieni . Ale skorumpowany rzad mówi tak --------ta reszta uczciwych i tak kiedy wymrze . To sa juz dinozaury III Rzeczypospolitej Skorumpowanej OK? |
2005-10-24 (00:05)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 31 718 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Wczoraj w TYPOWANIACH stary kibic podal 5/5 !! ![]() Mówiac wprost na dzien dzisiejszy jest najlepiej typujaca osoba w ostatnim czasie.... we wszystkich rankingach w pierwszej piatce !! Zdecydowalem sie w tym temacie oddac wpis ze wzgledu, ze stary kibic ostatnio nam sporo tutaj o sobie opowiedzial ![]() Pozdrawiam |
2005-10-24 (00:10)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 31 720 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czec Janusz To bardzo dobrze , ze piatki typuja . Ja tez sie ciesze |
2005-10-26 (09:25)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 32 001 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam! Po przerwie . Cisza wyborcza zakonczona !- Pozstalo rozgoryczenie ! Gramy dalej ? Na 7 skreslen trzy losowania. 47,37,59,71,19,29,61 09,12,27,29,62,69,76 08,29,62,75,58,47,41 20,09,12,33,70,76,69 70,42,39,09,12,27,62 36,72,78,49,09,12,20 07,27,09,12,69,76,51 Ladny klocek? Zaklady wiodace poziomo Pozdrawiam ! |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 32 33 34 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |